50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ama seni de klik'den sonra en çok kaytaran seçicez bu gidişle. nescafe 3in1siz yapamam, tuzsuz yapamam diyorsun. olmazki böyle kuzumkaydirigubbakcemile3

sahi klik nerelerde ki kızlar?

hehe ne desen haklısın canım kaydirigubbakcemile3
seç valla, zaten bu inatla bu iştah olmasa klava:
yay burcuyum, keyfime fazla düşkünüm biras yerimseniben

detokstan vazgeçtim ve sustum tamamdır :CüvCüv:

bende aralarda ılık su içip duruyorum ya içim dışım su oldu.birazdan 3 kaşık yağsız yoğurt yiycem kızlar.ya bu arada benim avatarımdaki resim gözüküyormu ya?ben görmüyorumda

tuz yok. tuzsuz ayranla yapılıyor
mersi truf'cum. ben yeşil elmalara, çaylara devam edeyim iyisi mi

ay kızlar, bi de bana gülmeyin ama, geçen gün bir astrolog tv.de salı öğleden sonra kilo vermeye başlayacağımızı söyledi. ayın durumu şu sıra kilo vermemizi engelliyormuş, çarşamba sabahına eriycez haberiniz olsun kaydirigubbakcemile3

gevezelenmeye devam:

sabah aç karnına önce bir bardak ılık su, sonra elma sirkesi+ballı su
peşinden 1 adet haşlanmış yumurta, 2 dilim tam tahıllı ekmek arası kaşarlı tost. peşinden nescafe -tatlicadiarzu-
iki yeşil elma, 3 adet limonlu form bisküvi, yeişl çay+mate.

iştahım kapanıyo kızlar, peş peşe bitki çaylarını dayayınca. ama şu da var bugün dersim yoktu, bakalım yarın ne olacak?

tum gun bunlari mi yedin sadece?

ogle yemegi yemedin mi?

ayy ben de istaha geldim simdi yaaa bugün öğende fazla kacırdım aksamda yicem (

pöffff

misafirler gidici de değil öyle.

en iyisi ben de onlar 2 -3 günlüğüne everini gidince deniyim.

faydası olacağınan inanarak deniyim met.zayıflatmaz umarım gerçi ayda bi kere den bisi çıkmaz herade

ama ben ev yapımı yogurttan cacık yapmak durumunda kalırım ya o tam yağsız olmuyo

siz light tan mı yapıyonuz kızlar?

bende aralarda ılık su içip duruyorum ya içim dışım su oldu.birazdan 3 kaşık yağsız yoğurt yiycem kızlar.ya bu arada benim avatarımdaki resim gözüküyormu ya?ben görmüyorumda

canım benim pc de de göstermiyo senin avatarı. resim değistirerek dene istersen. resimde sorun vardır

ben yarım yağlıdan yaptım.

ben light yoğurttan yapmıştım. katrececim, sen görüntünde değişiklik istiyorsun o yuzden tartı üstündeki birkaç gramın çok önemi yok. bence sen sporunu biraz arttır yeter. dün yine dinledim bi spor uzmanından. haftada 3-4 gun pilates + 30-35 dk yürüyüş kısa zamanda şekillendiriyormuş insanı

ay ben o zaman ev yapımındna yapıcam neyse çok su dökerim ben de ayrana

ay canım aslında ben basneelrim ve su göbeğimden çokrahatsızım. kilo vermis görünsem de göbek oldugu gibi ortada. ama yavas yavas gidicek insallah o da . demin bi pantoon gördüm bayıdım ya süperdiii ahh basenler ahhhh

isimleriniz altında grafikler var ya orada belirtilen kiloları ne kadar sürede verdnz çok merak ettm birde şu kilo verme yarışmalarına mı kayıtlısınz

isimleriniz altında grafikler var ya orada belirtilen kiloları ne kadar sürede verdnz çok merak ettm birde şu kilo verme yarışmalarına mı kayıtlısınz

herkes kayıtlı değil yarışmalara,ben kayıtlıyım ama olmasam da verirdim herhalde. ben 2.5 ayda verdim.

kuzuum sen yeterki iste hemen değerlendirmemi yapıyorum:
Çok güzel ve sağlıklı bir menü,işte şimdi gözüme girdinalkisalkisalkis geneldee aralara sıkıştırırdın kalorili yağlı bişeyler eme bugün harbi beğendim canım yediklerini
Portakal suyu sıkmaysa yani hazır değilde çok daha süper olur unutma,hazır olanlar sırf şeker deposu oluyo çünkü
öptüm seni tatlım,bu hafata bu şekilde git emiopuyorumnanaktan

öğlen kalktım zaten :kedi:
salata yapıcam şimdi, bir dilim kızarmış kepek ekmeğiyle yiycem; lakin hiç aç değilim

evet bencede clementine,o 2 elma+form bisküvi fazla olmuşlmaz: birinden birini tercih etmeliydin,akşam pek yeme artık,bir adet meyveyle veya salatayla falan idare et bence

evet bencede clementine,o 2 elma+form bisküvi fazla olmuşlmaz: birinden birini tercih etmeliydin,akşam pek yeme artık,bir adet meyveyle veya salatayla falan idare et bence

bebem sen kocsun herseyi sen bilirsin de :)) kizcagiz ne yemis ki tum gun boyunca ogle yemegi yok zaten hep ara ara olmus elma biskuvi ne olacak onlardan bence duzgun sebze yemegi neyim yeyip bi araya 1 elma bi araya da biskuvi yapsaymis sanki ama koc sensin canim benim :lepi:

yesa,lachesis nabersiniz kızlar?olumunekankayizsmile

iyiyim beeeeeeebebbeeeeeeeeeeeeeemmm sen nassinvereliniortak

aksami da yiyeyim de yazayim tibetimi yaptim bacak videosu 8MINUTE LEGS:)) beni ekliyor actim dolsun da ole yapayim diye yapacagim insallah sempatiksalakcinni

bi de aksamaaa badminton ozledim valla şakkıdı

vücut farklı bir besin arıyor
1 parça peynir, 1 zeytin, 1 biskrem, 1 lokma ekmek ydim
ya çorba güzel ama yanında bi yemekle daha güzel olur sanki
akşama da bir para patates mcver yeim bu gidişle
ay baksanıza yazıları bile yarım yazıyorum
bizim yaptığımız serbest ne istersen onu ye diyeti ne kadar güzel bir diyetmiş ya hu
şimdi hiç canımın istemediği şeylere resmen saldırasım geliyo. :...(

yesa,lachesis nabersiniz kızlar?olumunekankayizsmile

İyiyiz kuzum sen nasılsın?

hemen rapor veriyim.

Sabah 1 dilim tam tahıl ekmeği, 1 dilim jambon, kibrit kutusundan biraz fazla beyaz peynir, 3 zeytin ve kahvaltılık acı ezme yedim.
Arada yeşil çay içtim.
Öğlen de yarım kase light yoğurt yedim.
Arada da 3 tane meyvalı selanik kurusu yedim.
Şimdi de akşam yemeği yemeye gidiyorum yoğurtlu yağsız makarna yiycem gelince okurum yorumunu:)

ohhhhhhh truf can ilk gunden pes hay masallahhhhh detoxunu sevsinler biz bole mi yaptik kiz:))))

anam biskrem bile var ilaa sen :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…