ama seni de klik'den sonra en çok kaytaran seçicez bu gidişle. nescafe 3in1siz yapamam, tuzsuz yapamam diyorsun. olmazki böyle kuzumkaydirigubbakcemile3
sahi klik nerelerde ki kızlar?
mersi truf'cum. ben yeşil elmalara, çaylara devam edeyim iyisi mituz yok. tuzsuz ayranla yapılıyor
gevezelenmeye devam:
sabah aç karnına önce bir bardak ılık su, sonra elma sirkesi+ballı su
peşinden 1 adet haşlanmış yumurta, 2 dilim tam tahıllı ekmek arası kaşarlı tost. peşinden nescafe -tatlicadiarzu-
iki yeşil elma, 3 adet limonlu form bisküvi, yeişl çay+mate.
iştahım kapanıyo kızlar, peş peşe bitki çaylarını dayayınca. ama şu da var bugün dersim yoktu, bakalım yarın ne olacak?
bende aralarda ılık su içip duruyorum ya içim dışım su oldu.birazdan 3 kaşık yağsız yoğurt yiycem kızlar.ya bu arada benim avatarımdaki resim gözüküyormu ya?ben görmüyorumda
ayy ben de istaha geldim simdi yaaa bugün öğende fazla kacırdım aksamda yicem(
pöffff
misafirler gidici de değil öyle.
en iyisi ben de onlar 2 -3 günlüğüne everini gidince deniyim.
faydası olacağınan inanarak deniyim met.zayıflatmaz umarım gerçi ayda bi kere den bisi çıkmaz herade
ama ben ev yapımı yogurttan cacık yapmak durumunda kalırım ya o tam yağsız olmuyo
siz light tan mı yapıyonuz kızlar?
ayy ben de istaha geldim simdi yaaa bugün öğende fazla kacırdım aksamda yicem(
pöffff
misafirler gidici de değil öyle.
en iyisi ben de onlar 2 -3 günlüğüne everini gidince deniyim.
faydası olacağınan inanarak deniyim met.zayıflatmaz umarım gerçi ayda bi kere den bisi çıkmaz herade
ama ben ev yapımı yogurttan cacık yapmak durumunda kalırım ya o tam yağsız olmuyo
siz light tan mı yapıyonuz kızlar?
tum gun bunlari mi yedin sadece?
ogle yemegi yemedin mi?
isimleriniz altında grafikler var ya orada belirtilen kiloları ne kadar sürede verdnz çok merak ettm birde şu kilo verme yarışmalarına mı kayıtlısınz
gripin cnm menumu degerlendirir misin?
29/03/
Sabah
2 dilim kepek ekmegi
1 dilim peynir;
Salatalik, 3 ad. Y.zeytin
Ara
3 ad. Y.zeytin
Ara2
2 ad. Etiform limonlu
Ogle
Yarim dilim kepek ekmegi
1 bardak portakal suyu
Tavuk shnitzel
Salata
--- orta sekerli turk kahvesi
Ara
1 muz
Aksam
Tahrana corbasi+salata yiyecegim.
Yatmadan da sut icerim sanirim.
;-)
öğlen kalktım zaten :kedi:
salata yapıcam şimdi, bir dilim kızarmış kepek ekmeğiyle yiycem; lakin hiç aç değilim
evet bencede clementine,o 2 elma+form bisküvi fazla olmuşlmaz: birinden birini tercih etmeliydin,akşam pek yeme artık,bir adet meyveyle veya salatayla falan idare et bence
yesa,lachesis nabersiniz kızlar?olumunekankayizsmile
yesa,lachesis nabersiniz kızlar?olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?