50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

eferin sanakaydirigubbakcemile5 bende sporumu yaptım tibetimi yaptım geldim
Badmintonla baya kalori yakarsın hadi bakalım göreyim senihihoyyyt

eferin sanakaydirigubbakcemile5 bende sporumu yaptım tibetimi yaptım geldim
Badmintonla baya kalori yakarsın hadi bakalım göreyim senihihoyyyt

anladim canim benim olumunekankayizsmile

ohh sana da masallah ayy bugun ikimize de yildizli arti hehehe benim cok oldu haaa yildizli arti almayali boshayallersmile tam 2 saat orada duruyoruz ama donusumlu olarak oynadigimiz icin 1 saati geciyor 1.5 saat diyelim mi biz acaba zemuszemus
ben de aciktim valla yahuuu huuuuuuuuuuuu nerde kaldi bu yemek diye bagirasim geldi nasi olsa anlamaz hehehalsanaalsanasmile

iyi fena değil canım,ama öğlen yemeğini beğenmedim:1no2: sadece yoğurtla olmaz ama keşke arada yediğin 3 tane selanik kurusunun 2 tanesini öğleyin yeseydin,1ini arada yeseydin,sebzeden yana çok eksik olmuş bugün menün yarın mutlaka dengele canım olurmuopuyorumnanaktan

iyi akşamlar kızlar ne var ne yok
hepiniz iyisiniz umarım
yesa'cım
cemrenil yenisin galiba hoşgeldin canım
lachesis 'cim
truf 'cum
gripin'cim
hepinize mrba iyi akşamlar
sizleri bir arada görmek ne güzelopuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile3 delii
nerde yiyon yemeği restauranttamı?

sanada iyi akşamlar tweetycimzemuszemus
selam verdin borçlu çıktın ver bakalım bugünkü raporunu sositososito

iyi akşamlar canım
seni de görmek güzel

kız ne restorantı
kaldığı evi restorant olarak kullanıyoya bu
etli ye sütlüye karışmadan

ha bu arada yesacım
4 badem 3 fındık yemiştim
onları yazmayı unutmuşum.
2 kilo almıyım ben bu detoksla aklinialirimsmile

ayyyyyyy tweetycim cim cum yazan ellerini sevsinler :))) iyiyiz canim benim calisioz is guc ekmek parasi )) sen nassin iyi misin Allah iyilik versin tuttugun cikolata kek pasta borek truf cips kola olsun hehehhe sasirdim ben iyice aclik vurdu sanirim kafama gideyim de yardim edeyim yaaa :))))

hehe iyiymis yaa kiramin icin de yemek de dahil canim benim o yzuden onume ne gelirse hobaaaaaaaaa ama biraz erken gelmesi lazim ayy nasil aciktim nasil kaydirigubbakcemile3

bişi sorcam şu tibet ne dir acaba

dulcicim olsaydi ahanda link derdi ama o yuzden

ahanda link :)))

http://www.kadinlarkulubu.com/egzersizler/169075-tibetin-genclik-pinari-5-hareket.html

aynen ole bebeeeem yaa ama pek saglikli besleniyorlar valla bilmiyorumkismile

hay masallahhh canim gotur gotur kaydirigubbakcemile3

dur bakalim ne olacak valla merak ediyorum da yarina da yapacakmisin acaba kaydirigubbakcemile3

sanada iyi akşamlar tweetycimzemuszemus
selam verdin borçlu çıktın ver bakalım bugünkü raporunu sositososito

derhal canım başüstüne
efeninm sabah 4 dilim ekmek
az domates ve salatalık
labne ve birkaç tane zeytin
bir kupa da çay
akşam üstü de sebzeli tart
biraz haşlanmış patates ve kereviz salatası
bol bol su gün boyu tabi
he bir de bir bardak kapuçino (yazılışını hatırlamıyorum şu anda) siz anladınız onu
ve 3 tane yulaflı ev yapımı şekersiz kurabiye
,ayyyyy çok yemişim ben yaaaaasenağlama

link için teşekkürler yesacım baktım güzel bişeye benziyor sanırsam bende yapabilirim
kaçar tane yapcez bu hareketlerden

Son düzenleme:

tşkkürler tweety evet yeniym bir yandan formu tanımaya çalışıyorm bir yandan sizleri takip etmeye çalışıyorm çok güzel şeyler öğrendm 2 günde sizlerdn iyiki üye olmşum bu sayfaya

canım benim pc de de göstermiyo senin avatarı. resim değistirerek dene istersen. resimde sorun vardır

değiştiriyorum olmuyor beceremedim canım saol.kızlar bende saat 5 gibi 1 kase yağsız yoğurt yedim.şimdide akşam yemeğimi yiycem acıktım baya ya.4 kaşık pilav ve 1 tane tavuk pirzolası yiycem.:smiley-cool:

slm canlarrr zemuszemus nassınızz sempatiksalakcinni

gripincim dulcinea guzusunun bugün iş görüşmesi wardı sanırsam :hulya: inş. iyi geçmiştir :Saruboceq:

değiştiriyorum olmuyor beceremedim canım saol.kızlar bende saat 5 gibi 1 kase yağsız yoğurt yedim.şimdide akşam yemeğimi yiycem acıktım baya ya.4 kaşık pilav ve 1 tane tavuk pirzolası yiycem.:smiley-cool:

canım bi profil bide avatar resmi war..avatara koyman lasım burda görülmesi için kaydirigubbakcemile5

ben kaçtımm kızlar
oğlum cum dikildi tepemde
kalk anne işim var pc de diyo
üzgünüm kızlar bye bye
herkese iyi akşamlar mucuklar:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…