derhal canım başüstüne
efeninm sabah 4 dilim ekmek
az domates ve salatalık
labne ve birkaç tane zeytin
bir kupa da çay
akşam üstü de sebzeli tart
biraz haşlanmış patates ve kereviz salatası
bol bol su gün boyu tabi
he bir de bir bardak kapuçino (yazılışını hatırlamıyorum şu anda) siz anladınız onu
ve 3 tane yulaflı ev yapımı şekersiz kurabiye
,ayyyyy çok yemişim ben yaaaaasenağlama
bebem sen kocsun herseyi sen bilirsin de :)) kizcagiz ne yemis ki tum gun boyunca ogle yemegi yok zaten hep ara ara olmus elma biskuvi ne olacak onlardan bence duzgun sebze yemegi neyim yeyip bi araya 1 elma bi araya da biskuvi yapsaymis sanki ama koc sensin canim benim :lepi:
ı
slm canlarrr zemuszemus nassınızz sempatiksalakcinni
gripincim dulcinea guzusunun bugün iş görüşmesi wardı sanırsam :hulya: inş. iyi geçmiştir :Saruboceq:
iyi fena değil canım,ama öğlen yemeğini beğenmedim:1no2: sadece yoğurtla olmaz ama keşke arada yediğin 3 tane selanik kurusunun 2 tanesini öğleyin yeseydin,1ini arada yeseydin,sebzeden yana çok eksik olmuş bugün menün yarın mutlaka dengele canım olurmuopuyorumnanaktan
iyi akşamlar kızlar ne var ne yok
hepiniz iyisiniz umarım
yesa'cım
cemrenil yenisin galiba hoşgeldin canım
lachesis 'cim
truf 'cum
gripin'cim
hepinize mrba iyi akşamlar
sizleri bir arada görmek ne güzelopuyorumnanaktan
:1shok::1shok: güzelim sen gerçekten diyetemisin?kaydirigubbakcemile3 bu nee?
4dilim ekmek az domatestam tersi olmalıydı,üstüne birde labne-yağ deposuohaoldumsmile
akşamüztü tart..onu bari 1dilim yeseydin
birde kurabiye,hemide 3 dene aboooohaoldumsmile
kızlar ben buldum heleşükür ceza verecek birini,daha doğrusu o kendi ayaklarıyla geldi düştü kucağıma:roflol:
evet tweetyciiim cezan,25 mekik ve yerde 15 yarım şınav :lepi:
e her sefanın bir cefası vardır dimi ama lütfen yerine getir mutlaka bunları tatlım opuyorumnanaktan
kızlar haklıyım dimi ama??
ok canım,inşallah iyi geçmiştirde keyifli gelir buraya
sende hoşgeldin buaradakaydirigubbakcemile5
canım bi profil bide avatar resmi war..avatara koyman lasım burda görülmesi için kaydirigubbakcemile5
saol lachasis canım
nasılsın canım
Kızlar dualarınıza ıhtıyacım var yıne
pamuugumuz yarın amelıyat olcak fıtıktan bagırsakları cıkmıs rontgenden bellı oldu ıyıce rısklıymıs amelıyat olmaması 12 yasındada pamugumuz antestesı kaldırabılır ınsallah doktor dedı nolur dua edın bol bbollll
geçmiş olsun.en yakın zamanda iyileşir inş.a.s.
pamuugumuz yarın amelıyat olcak fıtıktan bagırsakları cıkmıs rontgenden bellı oldu ıyıce rısklıymıs amelıyat olmaması 12 yasındada pamugumuz antestesı kaldırabılır ınsallah doktor dedı nolur dua edın bol bbollll
Selam kızlar, eskileri okumadım hadi bana özet geçin :icecream: :)
ahh prensesim büyük geçmiş olsun pamuğaa hayy allahım yaa daha bugün konuştuk eşimle şunların bi dili yok bir yerleri ağrısa haberimiz olmuyor diye
allah yardımcınız olsun:Saruboceq:
selam bebek nasıldı görüşmen bende uzuuun süredir giremedimm bölüme yinee :kedi:
Bu pek iyi değildi canım, zaten insan kaynakları firmalarıyla görüşmek kadar uyuz bişi yok... Bi de iş yapmak istemediğimden en emin olduğum işti zaten, aklım o yanıt beklediğim 2 işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?