50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

:1shok::1shok: güzelim sen gerçekten diyetemisin?kaydirigubbakcemile3 bu nee?
4dilim ekmek az domatestam tersi olmalıydı,üstüne birde labne-yağ deposuohaoldumsmile
akşamüztü tart..onu bari 1dilim yeseydin
birde kurabiye,hemide 3 dene aboooohaoldumsmile
kızlar ben buldum heleşükür ceza verecek birini,daha doğrusu o kendi ayaklarıyla geldi düştü kucağıma:roflol:
evet tweetyciiim cezan,25 mekik ve yerde 15 yarım şınav :lepi:
e her sefanın bir cefası vardır dimi ama lütfen yerine getir mutlaka bunları tatlım opuyorumnanaktan
kızlar haklıyım dimi ama??

koç karşısında boynumuz kıldan ince alkisalkisalkis

lakin yesa'cım sen haklısın bu hususta, zaten truf da az yediğimi ima etmişti "bu kadarcık mı yedin tüm gün?" diye.

evet öğle yemeği yemedim canım, yani iki elma ve yarım paket limonlu eti form oldu öğle yemeğim.

akşamda sadece bir dilim kızarmış uno light ve çoban salata(yağsız), şimdi de yeşil elmayla bitki çayı işte.

kızlar ben o elma diyetiyle kendi diyetimi karıştırdım, şimdilik zorlanmadan yapıyorum. bu 3. günüm. kilom takıldı; ama moralimi bozmuyorum. kendimi birden düşeceğine inandırdım kaydirigubbakcemile3

clem kilolara karşı anlayacağınız :lepi:

gripin benim akşam yemeği de yiyceğimi sandı bence. hepinize öpücük opuyorumnanaktan

slm canlarrr zemuszemus nassınızz sempatiksalakcinni

gripincim dulcinea guzusunun bugün iş görüşmesi wardı sanırsam :hulya: inş. iyi geçmiştir :Saruboceq:

ok canım,inşallah iyi geçmiştirde keyifli gelir buraya
sende hoşgeldin buaradakaydirigubbakcemile5

Doğru söylüyorsun kuzum, yarın dengelerim.

selam kuzucum sana da Şeniz

25 mekik de ne kız sana 100 tane mekik çekerim ben
+100 de şınav neyse abarttım biraz şınav 50 olsun
derhal yapıyorum canım emin ol
he bide ekmekler light idi kepekli uno yani incecik zaten onlar yaaa
tartı bir buçuk dilim yedim ama inceydi zatenbilmiyorumkismile

biara diyet ve spordaydım burayada yazıyodum ama sonra feci bozdum şimdi gene başladım iki gündür spor ve diyet şuandada acı biberli yoğurduğumu yiyorum kolay gelsin hanımlar herkesin istediği kiloya ulaşması dileğiylee

Kızlar dualarınıza ıhtıyacım var yıne
pamuugumuz yarın amelıyat olcak fıtıktan bagırsakları cıkmıs rontgenden bellı oldu ıyıce rısklıymıs amelıyat olmaması 12 yasındada pamugumuz antestesı kaldırabılır ınsallah doktor dedı nolur dua edın bol bbollll

geçmiş olsun.en yakın zamanda iyileşir inş.a.s.

geçmiş olsun canım umarım çabuk iyleşir

ahh prensesim büyük geçmiş olsun pamuğaa hayy allahım yaa daha bugün konuştuk eşimle şunların bi dili yok bir yerleri ağrısa haberimiz olmuyor diye
allah yardımcınız olsun:Saruboceq:

Selam kızlar, eskileri okumadım hadi bana özet geçin :icecream: :)

selam bebek nasıldı görüşmen bende uzuuun süredir giremedimm bölüme yinee :kedi:

ahh canim benimm prensesim bi ay oldu bide pamukama bisey olmasinnn cok korkuyomm 12 yasinda diye anesteziyi kaldiramaz diye veterinerde riskli dio ama olmasida sartmis dualarin icin saol simdidenn bitanemm

Bu pek iyi değildi canım, zaten insan kaynakları firmalarıyla görüşmek kadar uyuz bişi yok... Bi de iş yapmak istemediğimden en emin olduğum işti zaten, aklım o yanıt beklediğim 2 işte

Bu pek iyi değildi canım, zaten insan kaynakları firmalarıyla görüşmek kadar uyuz bişi yok... Bi de iş yapmak istemediğimden en emin olduğum işti zaten, aklım o yanıt beklediğim 2 işte

balli lokmam kafam yerinde deill is gorusmesine gittmissinn allahim insallah hayirli bi is verirsanada gulumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…