balli lokmam kafam yerinde deill is gorusmesine gittmissinn allahim insallah hayirli bi is verirsanada gulumm
Bu pek iyi değildi canım, zaten insan kaynakları firmalarıyla görüşmek kadar uyuz bişi yok... Bi de iş yapmak istemediğimden en emin olduğum işti zaten, aklım o yanıt beklediğim 2 işte
Benim de değil kaç gündür fıstıkım ya :teselli:
Pamukun ameliyat olacakmış sanırım, inşallah iyi geçer de geçmiş olsun dileklerimizi iletiriz kaydirigubbakcemile3
ee birde kafana o 2 iş girince insanın içine sinmezyerimseniben
şu insan kaynakları bazen çok uyuz oluyoooaklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3
kiyamam petek balimm sanadaa
allah rizasi icin bugece uyumadan dua ett olurmu gulum?antesteziyide kaldirabilsin bunyesi insallahhh caniminici
Kızlar dualarınıza ıhtıyacım var yıne
pamuugumuz yarın amelıyat olcak fıtıktan bagırsakları cıkmıs rontgenden bellı oldu ıyıce rısklıymıs amelıyat olmaması 12 yasındada pamugumuz antestesı kaldırabılır ınsallah doktor dedı nolur dua edın bol bbollll
Dengem bozuldu yasemincim ya, 2 işin de olmaması için hiçbi neden yok ama artık olumlu ya da olumsuz sonuçlansın istiyorum. Dengem bozuldu mafoldumben
Tabi canım benim, içini ferah tut sen de.
ah canım çok iyi anlıyorum senii olumunekankayizsmile bak olumsuz düşünme olursa olur olmazsa olmaz
al bir kitap oku inanılmaz kafa dağıtıyorr (( bende bu ara herkeze kitap tavsiye ediyom)))sempatiksalakcinni
ama evet kafa dağıtıyoohaoldumsmile
iyiyim canım dizi izliyordum sen nasılsın?
Bu kafayla kitaba konsantre olmak da zor olur ki, film izlerim gece Şeniz Senin keyifler nasıl?
Dediğin gibi düşünme çalışıyorum canım)
link için teşekkürler yesacım baktım güzel bişeye benziyor sanırsam bende yapabilirim
kaçar tane yapcez bu hareketlerden
Selam kızlar, eskileri okumadım hadi bana özet geçin :icecream: :)
YEDIKLERIM
SABAH
2 dilim ekmek
biraz krem peynir
biraz kasar
sekersiz cay
OGLE
corba
1 armut
1 kucuk biskuvi (hanimellere benziyor 1 tane ondan)
ara
malesef cikolata((
AKSAM
tavuk
karnibahar
patates puresi
cilek (light surubun icinde)+az dondurma
sekersiz cay
NOT: bi arkadas vardi clementine senmiydin canim yaa yanlis olmasin ben nescafesiz yapamamla basladi sonra ben tuzsuz yapamamla devam etti yaaa heheh:)) ben de cikolatasiz yapamam gelmeyin ustume hehhe:) saka bi yana da bayaa bi azalttim daha da azaltacagim insallah :))
ayy bilemiyorum ben bir kaptırırsam kopuyorum şimdi burası var bi kitaba başlamıyorumkaydirigubbakcemile
ben de iyiyim yiyip dururuyom iştesırnaşık şey
Teşekküler cimcimem kaydirigubbakcemile3 Trufun tarifi ilginçmiş cidden CADIARZU Girpincimin cezası da hayırlı uğurlu olsun kaydirigubbakcemile5ben hemen geceyim sana canim
1- gribin ilk defa ceza verdi siftah bizden bereket Allahtan diyerekten tweety 25 tane mekik neyim vermis
2- tweety de ayip edion kocum kirk yilin basi bi vermissin zaten ben 100 yaparim sana helal olsun dedi
3- truf can bugun 2 gunluk detox corbasi diyetine basladi
12:00 detox corbasi
13:00 1 biskrem zeytin peynir domates
14:00 detox corbasi
15:00 biraz meyve sebze
16:00 detox corbasi
hehehheheeh
4- ben de yemegimi yedim geldim acliktan bayilacaktim hemen yazayim tibetimi de yaptim delikafadulden
şöyle orta halli hafifi bi kitap okumak sıkıntılı zamanda ıyı gelıo gercekten. ben de iş arama donemlerınden gectım cok da red aldım. bısey ızlerken bakıyorum ama gormuodum nerdeyse. kitapta mecbur odaklanmak zorunda kalıosun okurken. cok daha az takılıo baska seyler kafaya
geçmiş olsun canım
ALLAH acil şifa versin
ay bu çok az kız nasıl dayanıyorsun koca gün
Teşekküler cimcimem kaydirigubbakcemile3 Trufun tarifi ilginçmiş cidden CADIARZU Girpincimin cezası da hayırlı uğurlu olsun kaydirigubbakcemile5
Dün de sadece + di mi, ben daha bugünü yapmadım, gece yapcam artıkınDün ilk hareket başımı döndürdü baya, 21 hareketi düşünemiyorum.sempatiksalakcinniersmile
YEDIKLERIM
SABAH
2 dilim ekmek
biraz krem peynir
biraz kasar
sekersiz cay
OGLE
corba
1 armut
1 kucuk biskuvi (hanimellere benziyor 1 tane ondan)
ara
malesef cikolata((
AKSAM
tavuk
karnibahar
patates puresi
cilek (light surubun icinde)+az dondurma
sekersiz cay
NOT: bi arkadas vardi clementine senmiydin canim yaa yanlis olmasin ben nescafesiz yapamamla basladi sonra ben tuzsuz yapamamla devam etti yaaa heheh:)) ben de cikolatasiz yapamam gelmeyin ustume hehhe:) saka bi yana da bayaa bi azalttim daha da azaltacagim insallah :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?