50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

balli lokmam kafam yerinde deill is gorusmesine gittmissinn allahim insallah hayirli bi is verirsanada gulumm

Benim de değil kaç gündür fıstıkım ya :teselli:

Pamukun ameliyat olacakmış sanırım, inşallah iyi geçer de geçmiş olsun dileklerimizi iletiriz kaydirigubbakcemile3

Bu pek iyi değildi canım, zaten insan kaynakları firmalarıyla görüşmek kadar uyuz bişi yok... Bi de iş yapmak istemediğimden en emin olduğum işti zaten, aklım o yanıt beklediğim 2 işte

ee birde kafana o 2 iş girince insanın içine sinmezyerimseniben

şu insan kaynakları bazen çok uyuz oluyoooaklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3

Benim de değil kaç gündür fıstıkım ya :teselli:

Pamukun ameliyat olacakmış sanırım, inşallah iyi geçer de geçmiş olsun dileklerimizi iletiriz kaydirigubbakcemile3

kiyamam petek balimm sanadaa

allah rizasi icin bugece uyumadan dua ett olurmu gulum?antesteziyide kaldirabilsin bunyesi insallahhh caniminici

ee birde kafana o 2 iş girince insanın içine sinmezyerimseniben

şu insan kaynakları bazen çok uyuz oluyoooaklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3

Dengem bozuldu yasemincim ya, 2 işin de olmaması için hiçbi neden yok ama artık olumlu ya da olumsuz sonuçlansın istiyorum. Dengem bozuldu mafoldumben

kiyamam petek balimm sanadaa

allah rizasi icin bugece uyumadan dua ett olurmu gulum?antesteziyide kaldirabilsin bunyesi insallahhh caniminici

Tabi canım benim, içini ferah tut sen de.

geçmiş olsun canım
ALLAH acil şifa versin

Dengem bozuldu yasemincim ya, 2 işin de olmaması için hiçbi neden yok ama artık olumlu ya da olumsuz sonuçlansın istiyorum. Dengem bozuldu mafoldumben

Tabi canım benim, içini ferah tut sen de.

ah canım çok iyi anlıyorum senii olumunekankayizsmile bak olumsuz düşünme olursa olur olmazsa olmaz

al bir kitap oku inanılmaz kafa dağıtıyorr (( bende bu ara herkeze kitap tavsiye ediyom)))sempatiksalakcinni

ama evet kafa dağıtıyoohaoldumsmile

Bu kafayla kitaba konsantre olmak da zor olur ki, film izlerim gece Şeniz Senin keyifler nasıl?

Dediğin gibi düşünme çalışıyorum canım )

Bu kafayla kitaba konsantre olmak da zor olur ki, film izlerim gece Şeniz Senin keyifler nasıl?

Dediğin gibi düşünme çalışıyorum canım )

ayy bilemiyorum ben bir kaptırırsam kopuyorum şimdi burası var bi kitaba başlamıyorumkaydirigubbakcemile

ben de iyiyim yiyip dururuyom iştesırnaşık şey

link için teşekkürler yesacım baktım güzel bişeye benziyor sanırsam bende yapabilirim
kaçar tane yapcez bu hareketlerden

bebeeem once 3 ile baslayip 1 hafta boyunca yapiyorsunn sonra 5 oluyorsun yine bir hafta sonra 7 oluyorsun bu boyle gidiyor :lepi:

Selam kızlar, eskileri okumadım hadi bana özet geçin :icecream: :)

ben hemen geceyim sana canim

1- gribin ilk defa ceza verdi siftah bizden bereket Allahtan diyerekten tweety 25 tane mekik neyim vermis

2- tweety de ayip edion kocum kirk yilin basi bi vermissin zaten ben 100 yaparim sana helal olsun dedi

3-
truf can bugun 2 gunluk detox corbasi diyetine basladi

12:00 detox corbasi

13:00 1 biskrem zeytin peynir domates

14:00 detox corbasi

15:00 biraz meyve sebze

16:00 detox corbasi

hehehheheeh

4
- ben de yemegimi yedim geldim acliktan bayilacaktim hemen yazayim tibetimi de yaptim delikafadulden

şöyle orta halli hafifi bi kitap okumak sıkıntılı zamanda ıyı gelıo gercekten. ben de iş arama donemlerınden gectım cok da red aldım. bısey ızlerken bakıyorum ama gormuodum nerdeyse. kitapta mecbur odaklanmak zorunda kalıosun okurken. cok daha az takılıo baska seyler kafaya

YEDIKLERIM

SABAH
2 dilim ekmek
biraz krem peynir
biraz kasar
sekersiz cay

OGLE

corba
1 armut
1 kucuk biskuvi (hanimellere benziyor 1 tane ondan)

ara
malesef cikolata ((

AKSAM
tavuk
karnibahar
patates puresi

cilek (light surubun icinde)+az dondurma
sekersiz cay

NOT:
bi arkadas vardi clementine senmiydin canim yaa yanlis olmasin ben nescafesiz yapamamla basladi sonra ben tuzsuz yapamamla devam etti yaaa heheh:)) ben de cikolatasiz yapamam gelmeyin ustume hehhe:) saka bi yana da bayaa bi azalttim daha da azaltacagim insallah :))

mrb,bu formu yeni keşfettim.Boyum165cm kilom 53kg.Basen bölgemde fazllaığım var.Hedefim 50 kg.Yaza kadar kilo vermeliyim.Umarım başarılı olurum.

ay bu çok az kız nasıl dayanıyorsun koca gün

ayy bilemiyorum ben bir kaptırırsam kopuyorum şimdi burası var bi kitaba başlamıyorumkaydirigubbakcemile

ben de iyiyim yiyip dururuyom iştesırnaşık şey

Kız az ye, yaz geliyo, 70 e falan mı çıkmak istiyon lmaz:

Teşekküler cimcimem kaydirigubbakcemile3 Trufun tarifi ilginçmiş cidden CADIARZU Girpincimin cezası da hayırlı uğurlu olsun kaydirigubbakcemile5
Dün de sadece + di mi, ben daha bugünü yapmadım, gece yapcam artıkın Dün ilk hareket başımı döndürdü baya, 21 hareketi düşünemiyorum.sempatiksalakcinni

Hoşgeldin, yeni katıldın aramıza sanırım yerimseniben O görmeme olayını ben de yaşıyorum, o da ayrı sinir bozucu, geriye alıp duruyorum filmi :)) Kitaba ben normalde de zor konsantre oluyorum :kedi: Umarım bu dönemde iş arama sıkıntısına girmezsin arkadaşım, iş verenler sapıtmış boshayallersmile

ay bu çok az kız nasıl dayanıyorsun koca gün

ne bilem bebeeem yaa acikmiyom pek bugun haric bi de cikolata biraz fazla kacti normalde de ya sabah kahvaltilik gevregi oglen sandvic de olabilir yine meyve ile :lepi:

aynen canim yaaaaaaaaa 7 kere yapiyoruz yasa firil firil oluyorum direkt yere atiyorum kendimi ikinci hareket icin kaydirigubbakcemile3 dun de sadece + canim ama bugun badminton oynayacagim yaa bi de biraz dinleniyim cok yedim heralde agir basti uykum geldi boshayallersmile sonra su 8 minute legs yapmam lazim cok fena benim bacaklar ohaoldumsmile

Hemen iyi haberimi vereyim canım: Dün ve bugün de 1 er çikolatalı gofret indirdim mideye zemuszemus Keyif ve de enerji versin diye şeyettiydim yerimseniben Eğer ki sabah kahvaltısını erken yapıyorsan öğlen az yemişsin. Toplamda güzel, çok olacağına az olsun kaydirigubbakcemile5
(mesajdaki iyi dileklerin için teşekkürler seksi cimcimem aklinialirimsmile )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…