Hemen iyi haberimi vereyim canım: Dün ve bugün de 1 er çikolatalı gofret indirdim mideye zemuszemus Keyif ve de enerji versin diye şeyettiydim yerimseniben Eğer ki sabah kahvaltısını erken yapıyorsan öğlen az yemişsin. Toplamda güzel, çok olacağına az olsun kaydirigubbakcemile5
(mesajdaki iyi dileklerin için teşekkürler seksi cimcimem aklinialirimsmile )
ne bilem bebeeem yaa acikmiyom pek bugun haric bi de cikolata biraz fazla kactinormalde de ya sabah kahvaltilik gevregi oglen sandvic de olabilir yine meyve ile :lepi:
ben genelde hep evde olduğum için aklım hep yemekte oluyor
sürekli yemek düşünüyorum ben yafisfisfis
ben genelde hep evde olduğum için aklım hep yemekte oluyor
sürekli yemek düşünüyorum ben yafisfisfis
ya bişey öğrenmek istiyorum da;bu kilo grafiğini nerden ve nasıl yapıyoruz?
Hoşgeldin aramıza, şu anki kilon da gayet iyi zaten, o yüzden spora ağırlık vermeni tavsiyem ederim. Tarif için teşekkürler, bana uygun değil ama bağırsak olayı açısından bi çok arkadaşın işine yarayacaktır kaydirigubbakcemile5size beğenerek yaptığım,yediğim ve bağırsakları hareketlendiren lahan çorbamın tarifini paylaşmak istiyorum.Yarım lahana,1havuç,3 orta boy soğan,2-3 yaprak pırasa,ıspanak,maydonoz 1 litre su isteğe göre baharat ve az tuz bunları düdüklü tencerede 40dk pişiriyorum.Sonra blenderle eziyorum.Yerken bol limon ve nane ekliyorum.Gayet güzel ve koyu kıvamlı bir çorba YALNIZ AYNI gün tüketilmesi iyi olur.Haftada 3 kere yapıyorum.bİ NEVİ DETOKS ÇORBA SANIRIM...
Bugüne *+ veriyom cimcimem o zaman. Kendimizi yere atmak da kurtarmayacak bi süre sonra eyvahedigeldismileohhhhhhhhhhhhh yarasin canim benim ben de persembe gunu cikolata alacagim kendime kaydirigubbakcemile3 cocuklar gibi o gunu bekliyorum boshayallersmile
sabah kahvalti 8:30 gibi canim ogle 12:30 gibi o arada 10:30 gibi bi seyler iciyorum genelde sekersiz cay, yesil cay neyim ya da 1 kucuk lokum atiyordum agzima da lokum bitti kaydirigubbakcemile3 (rica ederim bebeeeem olumunekankayizsmile)
Bugüne *+ veriyom cimcimem o zaman. Kendimizi yere atmak da kurtarmayacak bi süre sonra eyvahedigeldismile
Kız niye yarasın, yaramasın, puf olsun uçsun kaydirigubbakcemile Kız lokum diye diye canım lokum istedi sonunda Öğlen bi dilim ekmek de yeseymişsin çorbanın yanında daha iyi olurmuş.
Kilo çizelgesi için:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html
Yesacım annatmış, artık linke gerek yok sanırım :))
Cimcimem ben hep normal ekmek yiyom :))
ben de bebeemm Şeniz kac dilim yiyosun peki gunde olumunekankayizsmile 5-6 var heralde heheh kaydirigubbakcemile3
Aman canım ya, kim bıçakla ekmek dilimlicek, elimin ayarına kalmış miktarı sempatiksalakcinni Bugün rahat yarım ekmek yedim, Değişiyo miktar kaydirigubbakcemile2 olumunekankayizsmile
ben kaçıyorum kızlar
hepinize iyi akşamlar
anladim beebeeeem Şeniz dilimlenmis aliyorlar burda ki evde de dilimlenmis aliyoruz da dilim var dilim var aklinialirimsmile yarim ekmegini yiyim senin sempatiksalakcinni afiyet bal seker olsun da dikkat et yine de bebeem pek abartmamak lazim ama ben ekmekten vazgecemem kizlar diyosan kaydirigubbakcemile3
selam şekerler nabersiniz görüşmeyeli........
leslie ile 4 mil tibet ve diğer hareketlerimi 50 şer tane yaptım......
Yapmaya çalıştığım şey her zaman uygulayabileceğimiz beslenme düzeni ya fıstık, o yüzden katı davranmıyom. Spora mı kaçcan aklinialirimsmile
selam şekerler nabersiniz görüşmeyeli........
leslie ile 4 mil tibet ve diğer hareketlerimi 50 şer tane yaptım......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?