50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

size beğenerek yaptığım,yediğim ve bağırsakları hareketlendiren lahan çorbamın tarifini paylaşmak istiyorum.Yarım lahana,1havuç,3 orta boy soğan,2-3 yaprak pırasa,ıspanak,maydonoz 1 litre su isteğe göre baharat ve az tuz bunları düdüklü tencerede 40dk pişiriyorum.Sonra blenderle eziyorum.Yerken bol limon ve nane ekliyorum.Gayet güzel ve koyu kıvamlı bir çorba YALNIZ AYNI gün tüketilmesi iyi olur.Haftada 3 kere yapıyorum.bı NEVı DETOKS ÇORBA SANIRIM...

bende cezamı çektim geldim
25 er set halinde 100 mekik
50 de şınav yarım şınav yanlız he öle idi galiba dimi
ayıptır sölemesi mens olmama rağmen yaptım

Son düzenleme:

ohhhhhhhhhhhhh yarasin canim benim ben de persembe gunu cikolata alacagim kendime kaydirigubbakcemile3 cocuklar gibi o gunu bekliyorum boshayallersmile

sabah kahvalti 8:30 gibi canim ogle 12:30 gibi o arada 10:30 gibi bi seyler iciyorum genelde sekersiz cay, yesil cay neyim ya da 1 kucuk lokum atiyordum agzima da lokum bitti kaydirigubbakcemile3 (rica ederim bebeeeem olumunekankayizsmile)

@lahana corbasi veren can arkadas
canim benim ellerine saglik cok guzel bi seye benziyor :lepi:

@prensesim
dualarimiz seninle canim benim kaydirigubbakcemile5 :Saruboceq:

ben genelde hep evde olduğum için aklım hep yemekte oluyor
sürekli yemek düşünüyorum ben yafisfisfis

aynen canim gecenlerde turkiye gidince evdeydim ve de surekli o dolabin kapisini acip kapattim resmen kollarim kas yapti bi gor kaydirigubbakcemile3

ya bişey öğrenmek istiyorum da;bu kilo grafiğini nerden ve nasıl yapıyoruz?

hemen acikliyorum canim benim

1- asagida linki verilen siteye giriniz

http://www.tickerfactory.com/ezticker/ticker_designer.php?type=3

hepsinden birer tane secip next next diyiniz

son gelen sayfada bosluklari dolduruz

kilon baslangic kilon hedef kilon tarih neyimm

cikan linki kopyala deyiniz

2- kullanici paneli
profil duzenle
cizelge basligi altina

linki yapistirinzi

3- ANCAKKKKKKK

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wfnaryo/weight.png

ahanda yukaridaki gibi olmali YANII http ile baslayip PNG ile bitmeli geri kalan yerleri almayiz

4- hala olmazsa ozelden yardim ederim canim benim:)

Son düzenleyen: Moderatör:
Hoşgeldin aramıza, şu anki kilon da gayet iyi zaten, o yüzden spora ağırlık vermeni tavsiyem ederim. Tarif için teşekkürler, bana uygun değil ama bağırsak olayı açısından bi çok arkadaşın işine yarayacaktır kaydirigubbakcemile5
Bugüne *+ veriyom cimcimem o zaman. Kendimizi yere atmak da kurtarmayacak bi süre sonra eyvahedigeldismile

Kız niye yarasın, yaramasın, puf olsun uçsun kaydirigubbakcemile Kız lokum diye diye canım lokum istedi sonunda Öğlen bi dilim ekmek de yeseymişsin çorbanın yanında daha iyi olurmuş.

anammm canim benim yaramasin da o zaman afiyet olsun sadece yildizli arti icin de tesekkurler valla 21i hic dusunemiyorum haa ben kaydirigubbakcemile valla bi de getiridigim lokum pek guzeldi 4 gunde bitti sanirim ya da 3 kaydirigubbakcemile3 canim gunde 2 dilim ekmegi gecmek istemiyorum bi de kepek ekmek de deeel normal bildigimiz ekmek gibi boshayallersmile

Kilo çizelgesi için:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html
Yesacım annatmış, artık linke gerek yok sanırım :))

olsun bebebeeem eline koluna saglik ayyy ne kadar yardimsever bir grupmus burasi yahuuu -tatlicadiarzu-

ben de bebeemm Şeniz kac dilim yiyosun peki gunde olumunekankayizsmile 5-6 var heralde heheh kaydirigubbakcemile3

Aman canım ya, kim bıçakla ekmek dilimlicek, elimin ayarına kalmış miktarı sempatiksalakcinni Bugün rahat yarım ekmek yedim, Değişiyo miktar kaydirigubbakcemile2 olumunekankayizsmile

Aman canım ya, kim bıçakla ekmek dilimlicek, elimin ayarına kalmış miktarı sempatiksalakcinni Bugün rahat yarım ekmek yedim, Değişiyo miktar kaydirigubbakcemile2 olumunekankayizsmile

anladim beebeeeem Şeniz dilimlenmis aliyorlar burda ki evde de dilimlenmis aliyoruz da dilim var dilim var aklinialirimsmile yarim ekmegini yiyim senin sempatiksalakcinni afiyet bal seker olsun da dikkat et yine de bebeem pek abartmamak lazim ama ben ekmekten vazgecemem kizlar diyosan kaydirigubbakcemile3

ben kaçıyorum kızlar
hepinize iyi akşamlar

iyi aksamlar bebbeemm ben de kacacagim simdi insallah opuyorumnanaktan

Yapmaya çalıştığım şey her zaman uygulayabileceğimiz beslenme düzeni ya fıstık, o yüzden katı davranmıyom. Spora mı kaçcan aklinialirimsmile

çok çok teşekkür ederimm grafik için,inşalalh yapacammm:)çorbamı beğenemenize sevindim.Amacım bölgesel zayıflama,çünkü heryerden zayıflayınca yüzüm de zayıflıyoo artık sizin yardımlarınızla imece usülü zayıflıycammmm

selam şekerler nabersiniz görüşmeyeli........

leslie ile 4 mil tibet ve diğer hareketlerimi 50 şer tane yaptım......

Yapmaya çalıştığım şey her zaman uygulayabileceğimiz beslenme düzeni ya fıstık, o yüzden katı davranmıyom. Spora mı kaçcan aklinialirimsmile

yep bebeeem 8de basliyacak 7.30oldu saat burda :lepi: gideyim de dagitiyim darma duman edeyim de geleyim -tatlicadiarzu-

selam şekerler nabersiniz görüşmeyeli........

leslie ile 4 mil tibet ve diğer hareketlerimi 50 şer tane yaptım......

hay masallah ben de buyuyunce suleulku gibi olacagim -tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…