50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yaşasınn becerebildim.Aama sayenizde çok çok çok teşekkürler,benim de artık bir grafiğim varrr:)iyi ki varsınız....

Selaaam, yuvarlanıp gidiyoruz işte

Ayın 23 ün den beri haberim yok tibet konusunda... aksatmadan yaptın mı?

yok canım 25-26-27 sinde leslie tibet ve hareketlerimi yaptım ................28 inde sadece leslie yaptım

slm kızlar ben daha eve yeni girebildim.hemen size listemi yazayım dedim

SABAH
1 yumurta
2 ince dilim yağsız peynir, birazda lor peyniri
domates
maydanoz dereotu
ceviz
çok azda biber salçasından ekmeğime sürdüm
2 bardak yeşil çay
ARA
1 muz

ÖĞLE
yoğurtlu pazı yemeği

AKŞAM
dışarda etsiz çiğ köfteden yedim ama sadece marulla ve domatesle

ARA
Portakal
2 incir

canım çok tatlı istediği için incir yedim
platesimi 1 saatlik yürüyüşümü ve tibetimi de yaptım. öğünlerim biraz saçma oldu bugünkaydirigubbakcemile2

yaşasınn becerebildim.Aama sayenizde çok çok çok teşekkürler,benim de artık bir grafiğim varrr:)iyi ki varsınız....

cok super olmus kuzum gule gule kullan eger 53ve de 50 kilolarini gormek istiyorsan weight change i degil de weight i isaretlenmen gerkeiyor son sayfa da ya da tam tersi -tatlicadiarzu-

saolasin canim dulcineam ya daaaaaaaaaaaaaaa avelonummmmmmmmm kaydirigubbakcemile3

yep bebeeem 8de basliyacak 7.30oldu saat burda :lepi: gideyim de dagitiyim darma duman edeyim de geleyim -tatlicadiarzu-

hay masallah ben de buyuyunce suleulku gibi olacagim -tatlicadiarzu-

zemuszemus ahh canım yapıyoruzda işe yarasa 2-3 haftadır incelemedim bir türlü.......
hareketlerin sayısnı arttırdım bende bakalım ne olacak

zemuszemus ahh canım yapıyoruzda işe yarasa 2-3 haftadır incelemedim bir türlü.......
hareketlerin sayısnı arttırdım bende bakalım ne olacak

canim yaparsin sen guveniyorum ben sana olumunekankayizsmile

senin tum olculerin elinde degil mi zahmet olmazsa en en en baslangicla en en en sonuncuyu yazabilirsin SOYLEEEE super ornek olsun gaza getirsin ozellikle yeni baslayan arkadaslarimizi :lepi:

Aman canım ya, kim bıçakla ekmek dilimlicek, elimin ayarına kalmış miktarı sempatiksalakcinni Bugün rahat yarım ekmek yedim, Değişiyo miktar kaydirigubbakcemile2 olumunekankayizsmile

Canım artık kolaylıklar var ekmeği alırken dilimletebilirsin kaydirigubbakcemile2 kaçamak için bize bahane çok

yok canım 25-26-27 sinde leslie tibet ve hareketlerimi yaptım ................28 inde sadece leslie yaptım

Aslında sen isteseydin yapardın. Sonuçta basit ya hareketler... Kaç adet yapıyorsun şu an?
canım çok tatlı istediği için incir yedim
platesimi 1 saatlik yürüyüşümü ve tibetimi de yaptım. öğünlerim biraz saçma oldu bugünkaydirigubbakcemile2

Selam canım, öğle çok fazla bişi yememişsin, arada da yemeyince az geldi gözüme. Ekmeksiz menü eksik geliyo bana :kedi:

Cmt ve pazar ı tekrar söyler misin canım, + *+??

kilo:56,1...........................................53
bel:80..............................................70,5
göbek:86..........................................80
alt göbek:93......................................84
basen:98..........................................90

14.12.2009.......................................29.03.2010

ölçülerim bunlar.....

Aslında sen isteseydin yapardın. Sonuçta basit ya hareketler... Kaç adet yapıyorsun şu an?

geçen hafta regliydim o dönem hareket yapmak istemedim.reglim kısa sürüyordu belki sporun etkisi vardır diye yapmadım...

bu hafta 7 ye başldım..... ama geçen hafta bu gün hareketimi yapmadığım için 5 olan setide yaptım....

Son düzenleme:

hay masallahhhhhhhhhhhhh

Aman canım ya, kim bıçakla ekmek dilimlicek, elimin ayarına kalmış miktarı sempatiksalakcinni Bugün rahat yarım ekmek yedim, Değişiyo miktar kaydirigubbakcemile2 olumunekankayizsmile

dulcineacım cmtsi ve pazar sadece tibetimi yaptım çünkü misafirim vardı ama hafta içi telafi yapacaüım insaallah

değiştiriyorum olmuyor beceremedim canım saol.kızlar bende saat 5 gibi 1 kase yağsız yoğurt yedim.şimdide akşam yemeğimi yiycem acıktım baya ya.4 kaşık pilav ve 1 tane tavuk pirzolası yiycem.:smiley-cool:

simdi görünüyoryerimseniben

Canım artık kolaylıklar var ekmeği alırken dilimletebilirsin kaydirigubbakcemile2 kaçamak için bize bahane çok
Bakkaldan alıyo annem, bi de ben dilimlenmiş ekmek yemeği sevmiyom :kedi:

Amanıııııın, kaç beden inceldin sen böyle alkisalkisalkis

Yanlış mı anladım, hem 5 li hem 7 li yaptın sanırım. Öyle yapmana gerek yok, çünkü amaç vücudu alıştırmaktı. Normalde bırakınca 3 ten başlamaktan falan bahsediyorlar.

Ay canım ya çok üzüldüm çok geçmiş olsun, çok üstüste geldi, inşallah iyi olur pamuğunuz :Saruboceq:

Yanlış mı anladım, hem 5 li hem 7 li yaptın sanırım. Öyle yapmana gerek yok, çünkü amaç vücudu alıştırmaktı. Normalde bırakınca 3 ten başlamaktan falan bahsediyorlar.

ben zaten 3 ten başlamıştım geçen hafta 5 lik seti yarım yapınca bu hafta onları da telafi etmek istedim......

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…