Selaaam, yuvarlanıp gidiyoruz işte
Ayın 23 ün den beri haberim yok tibet konusunda... aksatmadan yaptın mı?
yaşasınn becerebildim.Aama sayenizde çok çok çok teşekkürler,benim de artık bir grafiğim varrr:)iyi ki varsınız....
yep bebeeem 8de basliyacak 7.30oldu saat burda :lepi: gideyim de dagitiyim darma duman edeyim de geleyim -tatlicadiarzu-
hay masallah ben de buyuyunce suleulku gibi olacagim -tatlicadiarzu-
yaşasınn becerebildim.Aama sayenizde çok çok çok teşekkürler,benim de artık bir grafiğim varrr:)iyi ki varsınız....
zemuszemus ahh canım yapıyoruzda işe yarasa 2-3 haftadır incelemedim bir türlü.......
hareketlerin sayısnı arttırdım bende bakalım ne olacak
Aman canım ya, kim bıçakla ekmek dilimlicek, elimin ayarına kalmış miktarı sempatiksalakcinni Bugün rahat yarım ekmek yedim, Değişiyo miktar kaydirigubbakcemile2 olumunekankayizsmile
yok canım 25-26-27 sinde leslie tibet ve hareketlerimi yaptım ................28 inde sadece leslie yaptım
canım çok tatlı istediği için incir yedim
platesimi 1 saatlik yürüyüşümü ve tibetimi de yaptım. öğünlerim biraz saçma oldu bugünkaydirigubbakcemile2
Aslında sen isteseydin yapardın. Sonuçta basit ya hareketler... Kaç adet yapıyorsun şu an?
kilo:56,1...........................................53
bel:80..............................................70,5
göbek:86..........................................80
alt göbek:93......................................84
basen:98..........................................90
14.12.2009.......................................29.03.2010
ölçülerim bunlar.....
Aman canım ya, kim bıçakla ekmek dilimlicek, elimin ayarına kalmış miktarı sempatiksalakcinni Bugün rahat yarım ekmek yedim, Değişiyo miktar kaydirigubbakcemile2 olumunekankayizsmile
Aslında sen isteseydin yapardın. Sonuçta basit ya hareketler... Kaç adet yapıyorsun şu an?
Selam canım, öğle çok fazla bişi yememişsin, arada da yemeyince az geldi gözüme. Ekmeksiz menü eksik geliyo bana :kedi:
Cmt ve pazar ı tekrar söyler misin canım, + *+??
değiştiriyorum olmuyor beceremedim canım saol.kızlar bende saat 5 gibi 1 kase yağsız yoğurt yedim.şimdide akşam yemeğimi yiycem acıktım baya ya.4 kaşık pilav ve 1 tane tavuk pirzolası yiycem.:smiley-cool:
Bakkaldan alıyo annem, bi de ben dilimlenmiş ekmek yemeği sevmiyom :kedi:Canım artık kolaylıklar var ekmeği alırken dilimletebilirsin kaydirigubbakcemile2 kaçamak için bize bahane çok
Amanıııııın, kaç beden inceldin sen böylekilo:56,1...........................................53
bel:80..............................................70,5
göbek:86..........................................80
alt göbek:93......................................84
basen:98..........................................90
14.12.2009.......................................29.03.2010
ölçülerim bunlar.....
geçen hafta regliydim o dönem hareket yapmak istemedim.reglim kısa sürüyordu belki sporun etkisi vardır diye yapmadım...
perşembe,cuma cumartesi yaptım.... pazara sadece yürüyüş
bu hafta 7 ye başldım..... ama geçen hafta bu gün hareketimi yapmadığım için 5 olan setide yaptım....
Kızlar dualarınıza ıhtıyacım var yıne
pamuugumuz yarın amelıyat olcak fıtıktan bagırsakları cıkmıs rontgenden bellı oldu ıyıce rısklıymıs amelıyat olmaması 12 yasındada pamugumuz antestesı kaldırabılır ınsallah doktor dedı nolur dua edın bol bbollll
Yanlış mı anladım, hem 5 li hem 7 li yaptın sanırım. Öyle yapmana gerek yok, çünkü amaç vücudu alıştırmaktı. Normalde bırakınca 3 ten başlamaktan falan bahsediyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?