dulcineacım cmtsi ve pazar sadece tibetimi yaptım çünkü misafirim vardı ama hafta içi telafi yapacaüım insaallah
herkese eyi ahsamlar..
dulci hos geldin kuzu
-
Hoşbuldum katrece saraçım Şeniz Sen de hoşgeldin. Dün ve bugün tibet noldu?
kızlar leslie hakkında bir sorum var ben bir tane indirdim ama tek video ve 5 dakıkalık sizlerın yaptıgı kac dakıka ve sanırım sızınkıler seviye seviye değüişiyor diye anladım konustuklarınızdan benimki sadece bir tanesi mi
hos buldum caanım .dün de bugünde yaptım :)
bugün 5 e cıkardım bendekaydirigubbakcemile2
eve canım seninki 500 adımlık öğün aralarında yapılan sanırm.....
ben fast 4 mil yapıyorum 53 dk sürüyor ben çok seviyorum aralarda koşuda yaptırıyor....
sağol canım da sen bunu nerden indirdin ben birkaç tane indirmeye çalıştım bir tek 5 daakıkalık olanı indirebildim diğerleri açılmadı sanırım benim bilgisayar vista olduğu için açmadı
Lachesis nasılsın, şişlerin düzeldi mi?
Daha iyiyim canım azaldılar gibi ya da ben alıştım, sen nasılsın iş görüşmen varmış nasıl geçti?
Ay canım ya çok üzüldüm çok geçmiş olsun, çok üstüste geldi, inşallah iyi olur pamuğunuz :Saruboceq:
Başka spor yapmadın mı, sen genelde yapıyon da söylemeyi unutuyon aklinialirimsmile
ayy canım yaptım yaptım ip atlamaydı stepti mekik ti ters mekik ti ve booll yürüyüs ama sen yıdız koyma bana az önce 2 dilim pasta yedim bol krem sntili bol bsküvii(
gündüzde çok yemistim
Kız ama öyle olmaz ki, amaç ne kadar spor yaptığımızı not etmek, ceza ve ödülle alakasız boshayallersmile Sen dana önce böyle yaptıydın kaydirigubbakcemile Son 3 güne *+ verdim.
kızlarr ya az önce kendime 3 ü1 arada yaptım kahve içiyrum yanındada şu browni intense varya yeni çıkan ondan yiyiyorum..kalorisi yazmıyor üstündeakannehir
ayy canım yaptım yaptım ip atlamaydı stepti mekik ti ters mekik ti ve booll yürüyüs ama sen yıdız koyma bana az önce 2 dilim pasta yedim bol krem sntili bol bsküvii(
gündüzde çok yemistim
ay canım yok verme bence bu sabah falan ayrıma yakın pide yedim. yemeği de çok yemistim
hele pasta olayı
itiraf edicektim ama truf detoksta onun motivasyonu kırılmasın diye yazmamıstım
Vay be korkak fıstık ameliyat olmuş hatta iyileşmiş, zaman su gibi akıyo cidden :)) kaydirigubbakcemile3
İyi olmaya çalışıyorum canım, bugünkü iyi geçmedi pek, bi taraftan 2 yerden haber bekliyom boshayallersmile Bi tanesi zaman olarak bu hafta belli olacağını söylemişti ama ilanları da kalktı :sm_confused: Ordan umudum kesildi gibi boshayallersmile
cicegimm saolasinn gulumm eksik olma hayatimm aminn canim insallah iyi olur iyigecer ameliyattt hayatimmm
Kız ama öyle olmaz ki, amaç ne kadar spor yaptığımızı not etmek, ceza ve ödülle alakasız boshayallersmile Sen dana önce böyle yaptıydın kaydirigubbakcemile Son 3 güne *+ verdim.
Bi de başka tatlı yeme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?