50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar leslie hakkında bir sorum var ben bir tane indirdim ama tek video ve 5 dakıkalık sizlerın yaptıgı kac dakıka ve sanırım sızınkıler seviye seviye değüişiyor diye anladım konustuklarınızdan benimki sadece bir tanesi mi

ayyy nihayett tamamladımm.sağolun ben fareketmemiştimm.Öyle hava atıyodum grafiğim var diye.... bkı yi birimi girmmeden yazmışım boyumuu sanırım artık öğrendimm.

eve canım seninki 500 adımlık öğün aralarında yapılan sanırm.....

ben fast 4 mil yapıyorum 53 dk sürüyor ben çok seviyorum aralarda koşuda yaptırıyor....

eve canım seninki 500 adımlık öğün aralarında yapılan sanırm.....

ben fast 4 mil yapıyorum 53 dk sürüyor ben çok seviyorum aralarda koşuda yaptırıyor....

sağol canım da sen bunu nerden indirdin ben birkaç tane indirmeye çalıştım bir tek 5 daakıkalık olanı indirebildim diğerleri açılmadı sanırım benim bilgisayar vista olduğu için açmadı

sağol canım da sen bunu nerden indirdin ben birkaç tane indirmeye çalıştım bir tek 5 daakıkalık olanı indirebildim diğerleri açılmadı sanırım benim bilgisayar vista olduğu için açmadı

benim bilgisayarda vista onla alakası yoktur........ sende zayıfla leslie evde yürüyüş yaz ilk çıkan siteden indirebilirsin......

bazen sistem yoğun oluyor rapid de ERROR diye hata verebiliyor.....

Daha iyiyim canım azaldılar gibi ya da ben alıştım, sen nasılsın iş görüşmen varmış nasıl geçti?

Vay be korkak fıstık ameliyat olmuş hatta iyileşmiş, zaman su gibi akıyo cidden :)) kaydirigubbakcemile3

İyi olmaya çalışıyorum canım, bugünkü iyi geçmedi pek, bi taraftan 2 yerden haber bekliyom boshayallersmile Bi tanesi zaman olarak bu hafta belli olacağını söylemişti ama ilanları da kalktı :sm_confused: Ordan umudum kesildi gibi boshayallersmile

kızlarr ya az önce kendime 3 ü1 arada yaptım kahve içiyrum yanındada şu browni intense varya yeni çıkan ondan yiyiyorum..kalorisi yazmıyor üstündeakannehir

Başka spor yapmadın mı, sen genelde yapıyon da söylemeyi unutuyon aklinialirimsmile

ayy canım yaptım yaptım ip atlamaydı stepti mekik ti ters mekik ti ve booll yürüyüs ama sen yıdız koyma bana az önce 2 dilim pasta yedim bol krem sntili bol bsküvii(

gündüzde çok yemistim

ayy canım yaptım yaptım ip atlamaydı stepti mekik ti ters mekik ti ve booll yürüyüs ama sen yıdız koyma bana az önce 2 dilim pasta yedim bol krem sntili bol bsküvii(

gündüzde çok yemistim

Kız ama öyle olmaz ki, amaç ne kadar spor yaptığımızı not etmek, ceza ve ödülle alakasız boshayallersmile Sen dana önce böyle yaptıydın kaydirigubbakcemile Son 3 güne *+ verdim.

Bi de başka tatlı yeme

Kız ama öyle olmaz ki, amaç ne kadar spor yaptığımızı not etmek, ceza ve ödülle alakasız boshayallersmile Sen dana önce böyle yaptıydın kaydirigubbakcemile Son 3 güne *+ verdim.

ay canım yok verme bence bu sabah falan ayrıma yakın pide yedim. yemeği de çok yemistim

hele pasta olayı

itiraf edicektim ama truf detoksta onun motivasyonu kırılmasın diye yazmamıstım

kızlarr ya az önce kendime 3 ü1 arada yaptım kahve içiyrum yanındada şu browni intense varya yeni çıkan ondan yiyiyorum..kalorisi yazmıyor üstündeakannehir

gündüzde çok yemistim

brownie intenseler, kremalı pastalar ohh ohhhh afiyet olsun! kooooooç nerdesin? 2 cezalık öğrenci yakaladım ben ? yetiş, kes cezalarını!klava:

ay canım yok verme bence bu sabah falan ayrıma yakın pide yedim. yemeği de çok yemistim

hele pasta olayı

itiraf edicektim ama truf detoksta onun motivasyonu kırılmasın diye yazmamıstım

Kız sen taksit taksit mi anlatıyon yediklerini kaydirigubbakcemile Oluyo arada sırada böyle, sıkma canını. Yarın daha iyi beslenmeye çalışırsın. Yeşil çay falan iç şimdi de.

Tamam vermiyom.

Okulu bitirip iş aramak, başvurulardan cevap beklemek çok zor birşey, ben de yaşamıştım, bakalım atanamazsam seneye ben de iş hayatına, başvurulara falan geri dönebilirim yine
Ama eninde sonunda işine yerleşiyorsun o yüzden sıkma canını olumunekankayizsmile

cicegimm saolasinn gulumm eksik olma hayatimm aminn canim insallah iyi olur iyigecer ameliyattt hayatimmm

İnşallah canım, umudunu kesme sakın.

yok canım gari yemem. yiğenim istedi diye yapmıstım ben de dayanamadım bir dilimde değil hem iki büyük diim yedim

bugün çörek otu falan filan da yapmadım zaten

neyse devam ettirmiycem insallah.

su ara bende de detoks merakı basladı. bi dahaki gruba ben de katılmak istiyorum insallah. ne zaman baslayacaklar ki yesalar lingular ve dahi diğerleri:)

geçenkinin ardından bi ay geçmesini mi bekliyolar acaba. kendim baslasam mı ki nisan bası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…