Okulu bitirip iş aramak, başvurulardan cevap beklemek çok zor birşey, ben de yaşamıştım, bakalım atanamazsam seneye ben de iş hayatına, başvurulara falan geri dönebilirim yine
Ama eninde sonunda işine yerleşiyorsun o yüzden sıkma canını olumunekankayizsmile
brownie intenseler, kremalı pastalar ohh ohhhh afiyet olsun! kooooooç nerdesin? 2 cezalık öğrenci yakaladım ben ? yetiş, kes cezalarını!klava:
Kız sen taksit taksit mi anlatıyon yediklerini kaydirigubbakcemile Oluyo arada sırada böyle, sıkma canını. Yarın daha iyi beslenmeye çalışırsın. Yeşil çay falan iç şimdi de.
Tamam vermiyom.
:gitme:brownie intenseler, kremalı pastalar ohh ohhhh afiyet olsun! kooooooç nerdesin? 2 cezalık öğrenci yakaladım ben ? yetiş, kes cezalarını!klava:
Okulu bitirip iş aramak, başvurulardan cevap beklemek çok zor birşey, ben de yaşamıştım, bakalım atanamazsam seneye ben de iş hayatına, başvurulara falan geri dönebilirim yine
Ama eninde sonunda işine yerleşiyorsun o yüzden sıkma canını olumunekankayizsmile
İnşallah canım, umudunu kesme sakın.
bende cezamı çektim geldim
25 er set halinde 100 mekik
50 de şınav yarım şınav yanlız he öle idi galiba dimi
ayıptır sölemesi mens olmama rağmen yaptım
kızlarr ya az önce kendime 3 ü1 arada yaptım kahve içiyrum yanındada şu browni intense varya yeni çıkan ondan yiyiyorum..kalorisi yazmıyor üstündeakannehir
brownie intenseler, kremalı pastalar ohh ohhhh afiyet olsun! kooooooç nerdesin? 2 cezalık öğrenci yakaladım ben ? yetiş, kes cezalarını!klava:
İnşallah atanırsın canım, bu piyasada iş ararken insan katil olabilir guclubacismile
Sıkmamaya çalışıyorum işte de arada sırada sigortalar atabiliyo ohaoldumsmile :))
Ben kaçıyorum kızlar, öpüldünüz
aminn cicegimm aminnnn olumlu dusnuyorummki olumlu gecsinnn olsun hersey insallahhh bitanemm
allaaaaaahhh yaktım çıranızııklava: size dedim ben elime düşmeyin diye dimi:mymeka: bu saatten sonra hem 3ü1arada hemde browniohaoldumsmile
valla her keyfin bi cezası vardır,e sizde bunu göze almışta öyle yemişsinizdir bunları heralde dimi kızlar?
Katrece ve vahiba yatmadan önce 25+25 2 set mekik çekiyosunuz güzeller,kolay gelsin öpüyorumopuyorumnanaktan
spor yapmadan zayıflaya bilirmiyiz kızlar
sen yasa koç.hemen baslıyorum kaydirigubbakcemile2
Kızlar yatıyorum artık
hepinizi kocaman öpüyorum
İyi uykularopuyorumnanaktan
kendimi hafflemis ve de vicdanım daha rahat hissediyorum az önceye göre. Allah razı olsun gripinciğim.
uff bu arada moralim bozuldu ya.bugün çok yürüdüm dedim günes yok heralde.günes koruyucu kullanmadım . felaket olmustum ya:1ninca:.yüzüm kıpkırmızı. yandıgımda kararsam neyse de böyle pancar gibi kızarıyorum yakötükedihüsokötükedihüso. nasıl yanmısım hemennmafoldumben
yogurdun suyu yokmus bende yogurda limon sıktım sürdüm simdi. yıkıycam birazdan. bi daha günesli günessiz asla ihmal etmiycem bu da bana ders olsun:gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?