su ara bende de detoks merakı basladı. bi dahaki gruba ben de katılmak istiyorum insallah. ne zaman baslayacaklar ki yesalar lingular ve dahi diğerleri:)
geçenkinin ardından bi ay geçmesini mi bekliyolar acaba. kendim baslasam mı ki nisan bası
bende öptüm kuşummmmmmmmŞenizbebemm ben burda yapamam da mayis basi yine gececegim turkiyeye o ara belki yapabilirim ama emin degilim sanirim ben meyve sebze detoxunu yapacagim 2 gunluk
@browni nescafe ve de 2 dilim pasta goturen can arkadaslara
hay masallah canlar kilo almak isteyenlerin paylasim alanina gitseydiniz de bunu soyleyeceklerdi gece yatmadan pasta browni ve nescafe icin hehheheh saka bi yana da dikkat edin yahuu haftada 1i gecmesin kacamak sizin bence 1 aylik kacamak hakkiniz bitsin ehhehhe
yasemncigim seni operekten kaciyorum ben de canim goruusruzz pek yoruldum Şeniz
bende öptüm kuşummmmmmmmŞeniz
kiz bu ne hiz hay masllah Şeniz
son bi sey haniiiiiiii TEOLOG vardi yaa hatirladiniz demi bebek bekliyormussss ne guzel demiiii opuyorumnanaktan
http://www.kadinlarkulubu.com/duyuru-hamileyimmm/356850-sanirim.html
katrecimm buralardamısenn şu cilt bakımlarını banada öğret yavvvolumunekankayizsmile
bebemm ben burda yapamam da mayis basi yine gececegim turkiyeye o ara belki yapabilirim ama emin degilim sanirim ben meyve sebze detoxunu yapacagim 2 gunluk
benim cilt tipim hassas canım bi bakıyorsun yağlı bir bakıyorsun çok aşırı kuruayy can'ım benim senin cilt tipi nasıl?
bak özel mesajda kırısıklıga verdim o bizzat denediğim bisiy o yüzden iycene yazdım:)
ayy bana da bi heves geldiiii gari kısmet ne zamn olur bakam:)
yogurda limıon sıktım dediğimin de aslı yogurt suyundan oluyo canım
yogurt suyu ve limon ama limonu fazla kaçırmamak lazım özellikle kuru ve hassas ciltler.
yogurt suyundaki vitamin iyi geliyo hem yumusak tutuyo. limon suyu da lekelerin rengini açıyomus ama iste tek basına yakar diye yogurt suyuyla yapılıyor. ben fazla sıkmıyorum limonu. çünkü cildim zaten kuru ve oldukca hassas
katrecim evde yoğurt suyu var bir gecelikmi yapılacak bu losyon ve ölçü nedir burada ne kadar kalıcak yüzde
((( ammada sordum yaa))
rica ederim can'ım benim ne demek. hassassa sende benim gibi dikkat et canım limon yakar ve kızartır değilse. 1 yemek kasıgı yogurt suyu içine 2 damla vadar limon yeter bence
benim gözüme uyguladklarım da annemin tavsiyesiydi faydasını gördüm. demleme cayı denemedim bi onunda çok faydası olyomus ama onu denemdim
ben ağlayınca göz kapaklarım felaket siser öyle zamanlarda salatalıkla ovarım. ve gerçekten ise yarıyor.
uykumu alamadıgımda ve yogrgunluk iyce birikince de patatesi yapıyorum
aslında göz altı morluklarına hodan diye bi bitki önermisti ömer coskun ama onu denemedim simdilik evdeki malzemeer yeter Allah artırmasın sorunlarımızı :)
bi ara misafirlerimz gelcekti kahvaltıya. ilk kez göreceğim kisilerdi. neyse kahvaltı için cips ve kızartma hazırlıyordum.papatesleri soyarken ince ince dlimler yaptım koydum göz altıma. kuruyunca düsüyo zaten sonra çiğden rendeledim onu da sürdüm bi kaç dk. yıkadım yüzümü ama nerde o sabah mahmurlugu, uyusuklugu masallah bi ısıldadı yüzüm sanki günes ısıgımı oksienimi almısım sabah yürümüsüm de öyle bi ısıltı oldu yani
misafirler geldi.yüzüme bayağı bi baktı bi tanesi. görümcen ne kadar tatlı vs vs falan dediler yengeme:)
estf kızzŞeniz
canım cildin çok hassas ya her gün yapma. mesela bugün p.tesiydi pers yap c.tesi yap. haftada 3 gün yap bakalım simdilik.bi öçüsü var mı bende bimiyom tamamen kendi düsüncemle cvplıyorum sorunu canımcım nasıl olsa normal nemlendiricilerimizi kullanıyoruz ya her güne gerek yok limon tahris mahris eder sonra. ama yogurt suyunu istegine göre kullanabilirsin bence. içindeki b12 vitamininden dolayı hem cilde hem de tüm vücuda çok faydası var diyolar.
gerçekten leke açıcıdır da hele limonla biresince.buna inanıyorum ben geçen yıl bi süre devam etmistim psikoloik miydi bilmiyorum ama sanki çillerimin koyu kahverengi hali biraz daha açık kah.ye dönmüstü.
limonu mermerde unuttunuz mu hiç bilmiyorum. biz bi kere unutmusuz ters sekilde yani yarısından kesilmis limonun içi mermere değecek sekide kalmıs anam orayı öyle bi beyazltmıs ki ne yapsak geçmiyor kaldı öyle.
yogurt suyu da aynı seklde annem ygurttan çökelek yapar. bez torbaya katıp balkonun çiçek saksızı yerlerine asar. yogurdun suyu aka aka aktıgı betonu delmisti çok sasırdık.
sağlık uzmanları hep diyor ya asla bosa götürtmeyin çorba yapın, ayran yapın hatta için ve mis.lerinize de ikram edin diye. o suya o yesilimsi sarımsı rengi veren içindeki b12 vitaminiyms
Kız nazar değdirecen kendineee
benimde ailemdem göz altlarım hep mordur ırsiii yanii:hulya:
dediğingibi şincik evdekiler yeterlii olayı abartmayalım
ama kayısı çekirdeği yağını bende kullanmıştım bir zamanlar memnun kalmıştım
sonra jojova yağı almıştım onuda parfüm ve nemlendirici olarak bir iki kullandım sonra bi arkadaşa verdim napiiimm çok beğenmişti
ama o patates kafamaa fenaa yattı
evet çok faydalı diye biliyordumda bu kakadar ayrıntılı da değil tamam canım haftada 2 yada 3 deniyeyim 15 dk yeterlidir heralde
bende evde mayaladığım için güvenle içerim onun suyunuu:içelim:
mermerii yiyiyor resmen :bbo:
ben pek makyajda yapmam aslında kremlerede pek alışık değilim arada işte ama bu ara çok fena ihtiyacım varbilmiyorumkismile
ayyy canım bu gece aynı kafadanız yine senleolumunekankayizsmile
kayısı çek. ve jojobayı okudum durdum bende demin forumda ve almaya karar vermistim:)
alınca ben de yazarım sonuçlarını insallah.
benim bi arvadas var onunda yüzü zayıf göz altlarında morluklar çok o hodan alıp deneyecekti o denerse sana sonucunu bildiririm cnaım ömer c.çok iddialı kousuyodu amma bilmiyom gari.
patates nisastasından dolayı sanırım ısıltı veriyor canım kırısıv azaltmasının yanısıra insallah faydasını görürsün deneyinceaklinialirimsmile
canım ben de hiç makyaj yapmam.binde bir.hatta nerdeyse hiç. ergenlikte öyle bi heves vardı nadiren yaptım hevesimi aldım simdi cildim zaten hassas oldugu için kimyasal değdirmeyeye calısıyorum yaslıyken genç bi cilde sahip olmayı, gençken güzel görünmekten daha çok tercih ediyorum açıkcası.
bazen bi heve sgelir alıım makyaj malzemesi ama bir kere bile denememsimdir çogunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?