50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Arkadaşlar

sakın moralinizi bozmayın, çok sık ta tartılmayın, sizi yanıltmasın bu sefer.

Net olarak nasıl bir program uygulayacağınızın planını yapıp burda paylaşın, zaten atlamalar kaçamaklar varsa hiçbirimizin gözünden kaçmaz onlar da düzelir,
biraz hareketlenelim
haydi atalım kendimizi dışarı bahar geldi mis gibi:dance:

sağolun kızlar. evet spor yapıyorum fitness aerobic yürüyüş hepsi var ve düzenli olarak yapıyorum. zaten onu yapmasam asla disiplinli davranamam. benim sorunum sağlıklı beslenmeme ve az az yememe rağmen arada kaçamaklar yapıyor olmam. onlar dengey bozuyor sanırım.

sirkeli su gibi şeylere cesaret edemiyorum mide problemlerinden dolayı ama beşibiryerde çayı deneyebilirim.

bal_esmercim

ah o kaçamaklar yokmu onlar mahvediyo zaten

aman dikkat et canım farkında olmadan kaçmasın, kaçamak istediğin an hemen bi bardak su iç

Selam kızlar;

Bu gün resmen bu topiğe terfi etmiş bulunuyorum.

Boyum 1.69
tam olarak 20 şubatta 68 kg.gelmiştim tartıda o gün bugündür.Yani 2 ay olmuş.10 kg.vermiş bulunuyorum.:hooray:
Umarım istediğim 3-4 kiloyu da bu topikte sizinle birlikte vereceğim.kaydirigubbakcemile5

aaybis cim hoşgeldin

tebrik ederim şimdiden fıstık olmuşsun zaten şurda kalmış 3 kilon onu da laylaylom verirsin

hoşgeldin canımcığım Şeniz ben biliyorum ne kadar gayretli olduğunu sen şimdi benide sollarsın demedi deme bak ne diyosam çıkıyor :1hug:

selam hanımlar.
bende zayıflamak istiyorum.
54 kiloyum 4-5 kilo vermek istiyorum göbek bölgemde asırı yağlanma var.

Hoşgeldin aaybis,
Bende 1,70 boyundayım yaklaşık aynı kilodayız şuan. Bakalım hangimiz önce hedefe ulaşıcak :dance:

merhabalar arkadaşlar. çarşamba günü son kilo bildirinini yapamamıştım, internet bağlantımdaki sorundan dolayı 1 haftadır giremiyorum.5gün önce tartıldığımda 56 kilo idim, 2gün sonra tartılma günümüze kadar tartılmayı düşünmüyorum. 2gün sonra zamanında bildirim yaparım zaten. gecikme için kusura bakmayın. elimde değildi :S

hoşgeldin miklacım

nasılsın özlemişsindir burayı,

bak kimler geldi, her kilo verip 50'lere ulaşanlar soluğu burda alıyor valla,

aaybis cim hoşgeldin

tebrik ederim şimdiden fıstık olmuşsun zaten şurda kalmış 3 kilon onu da laylaylom verirsin

Hoşgeldin aaybis,
Bende 1,70 boyundayım yaklaşık aynı kilodayız şuan. Bakalım hangimiz önce hedefe ulaşıcak :dance:

hoşgeldin canımcığım Şeniz ben biliyorum ne kadar gayretli olduğunu sen şimdi benide sollarsın demedi deme bak ne diyosam çıkıyor :1hug:

Haydi bakalım kızlar.Diğer grupta inanılmaz motive olmuştum.Burada da aynı birliği sağlayacığmıza eminim.

Moonserose özellikle sen ve Topraksu bana inanılmaz destek oldunuz.İkiniz de benim için ateşleyiciydiniz.Size extra kocaman bir:1hug:

aaybiscim

burası gittikça kalabalıklaşıyor valla, yaz geliyor ondanmıdır bilmem, bahar geldi iyice ısınmaya başladı havalarda bizimde hızlanmamız lazım hedefimize yaz sıcakları gelmeden ulaşalım ki
yazın güzel güzel boy gösterebilelim değilmi

haydi bakalım kim neler yedi bugün bakalım
hangi sporlar yapıldı / yapılacak

Bu sabah kahvaltı yapamadım Monserose; İki gündür misafir ağırlıyorum inanılmaz yorulmuşum.zor kalktım bu sabah.
Öğlen saat 2 gibi 2 dilim normal ekmek arasına,peynir ve bir iki dilim domates.

kaydirigubbakcemile3

selammm
bugün kahvaltıda peynir 1 domates 1 salata 5 zeytin 3 etimek

öğlen 1 kase ezogelin çorbası

elma 5 tane çilek

akşamda kabak ve salata yiycem

günaydın hatunlar,
ayy aaybisciğim yinemi kahvaltı yapamadın,üzülüyorum senin için cidden.bende dün spor yapamadım hala reglden dolayı davul gibiyim ve belim çok ağrıyor.
dünki yediklerim;
sabah: kırmızı meyveli konflakes+ süt
öğlen: 1 tabak kara lahana yemeği 1 dilim çavdar ekmeği
ara: 2 diyet bisküvi
akşam: 1 tabak sulu köfte 4 kaşık sebzeli bulgur pilavı

heee 2 lt den fazla su ve gün içerisinde bolbol bitki çayı tükettim bu arada
herkese kolaylıklar dilerim

günaydın çıtır kızlar !

yarın sabah kilo bildirim günü!

periliev cim kilomu artık 58 yazıcaksınhihoyyyt

Günaydın kızlar nasılsınız?

Ben bu sabah yine kahvaltıyı es geçtim.
Kahveyle idare ettim .
Ama gayet iyiyim şuan,sonunda kendimi az yemeye alıştırdım.kaydirigubbakcemile3

Varya sana gıpta ediyorum.Hiç senin kadar düzenli ve çeşidi bol yiyen biri yok benim etrafımda .Eşim de öyle tek çeşit tek kase yemek yetiyor ona.Bu durumda iki kişiye çeşit yemek yapmak olmuyor işte.Ancak hafta sonları birileri gelecek,vakit olacak öyle yapıyorum bir iki çeşit yemek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…