Selam kızlar;
Bu gün resmen bu topiğe terfi etmiş bulunuyorum.
Boyum 1.69
tam olarak 20 şubatta 68 kg.gelmiştim tartıda o gün bugündür.Yani 2 ay olmuş.10 kg.vermiş bulunuyorum.:hooray:
Umarım istediğim 3-4 kiloyu da bu topikte sizinle birlikte vereceğim.kaydirigubbakcemile5
Selam kızlar;
Bu gün resmen bu topiğe terfi etmiş bulunuyorum.
Boyum 1.69
tam olarak 20 şubatta 68 kg.gelmiştim tartıda o gün bugündür.Yani 2 ay olmuş.10 kg.vermiş bulunuyorum.:hooray:
Umarım istediğim 3-4 kiloyu da bu topikte sizinle birlikte vereceğim.kaydirigubbakcemile5
aaybis cim hoşgeldin
tebrik ederim şimdiden fıstık olmuşsun zaten şurda kalmış 3 kilon onu da laylaylom verirsin
Hoşgeldin aaybis,
Bende 1,70 boyundayım yaklaşık aynı kilodayız şuan. Bakalım hangimiz önce hedefe ulaşıcak :dance:
hoşgeldin canımcığım Şeniz ben biliyorum ne kadar gayretli olduğunu sen şimdi benide sollarsın demedi deme bak ne diyosam çıkıyor :1hug:
aaybiscim
burası gittikça kalabalıklaşıyor valla, yaz geliyor ondanmıdır bilmem, bahar geldi iyice ısınmaya başladı havalarda bizimde hızlanmamız lazım hedefimize yaz sıcakları gelmeden ulaşalım ki
yazın güzel güzel boy gösterebilelim değilmi
haydi bakalım kim neler yedi bugün bakalım
hangi sporlar yapıldı / yapılacak
günaydın hatunlar,
ayy aaybisciğim yinemi kahvaltı yapamadın,üzülüyorum senin için cidden.bende dün spor yapamadım hala reglden dolayı davul gibiyim ve belim çok ağrıyor.
dünki yediklerim;
sabah: kırmızı meyveli konflakes+ süt
öğlen: 1 tabak kara lahana yemeği 1 dilim çavdar ekmeği
ara: 2 diyet bisküvi
akşam: 1 tabak sulu köfte 4 kaşık sebzeli bulgur pilavı
heee 2 lt den fazla su ve gün içerisinde bolbol bitki çayı tükettim bu arada
herkese kolaylıklar dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?