50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yaa ben bu leslie yi indiriyorum ama açamıyorum dosyanın üstüne tıkladığımda %26 ya kadar gelio sonra hata verio

şekerim sen tüm linkleri indiryormusun yoksa sadece 1. partı indirip öylemi aç diyorsun????? tüm linkleri indirmen gerekiyor yoksa açmaz......

opuyorumnanaktan
ayyy coookk mutluyummmm

sonunda basardim;
merak etme cnm, artik hep boyleyim ins..

portakal sikmaydi evett, hazir icecek icmiyorum benn

şuan kendimden nefret edşyorum hep zararlı şeyler yiyince acaip bir pişmanlık oluyor:sinifsinif:

uno light ekmegin bir tanesi 54 kcal canim hatirlatirim;
yani 200 kusur kaloriyi sirf ekmekten almissin..

:jeyyar:

şuan kendimden nefret edşyorum hep zararlı şeyler yiyince acaip bir pişmanlık oluyor:sinifsinif:

Benim günlerim vicdan azabıyla geçmeye başladı Gamiş. 3 gündür gözümün önünden kaymaklı künefeler geçiyor..Biri gaz verse de yesem modundayım. Bir de Türkiye deki ilk haftam. Türk yemeklerini görünce mutluluk sarhoşu oldum. Ama bakıpta yiyememek çok kötü 4 yıl sonunda....

owww senin işin cok zor canım onca seneden sonra yememk için çabalıyorsan ve yemiyorsan başarmıssın demektir tebrik ederim sen böyle devam et canım unut kaymaklı künefeyi hani şölee aslında 3-5 kilo versem ödül amaçlı bende bi künefe götrürcem aklinialirimsmile

evet 52 olayım tek başıma bir kaymaklı künefeyi bitreceğim. Manavdaki maydonoz ve salataları görünce sevinçten zıplayasım geliyor.. Yıllardır böyle güzel sebze ve meyvelerden de uzaktım. O yüzden kendimi ota verdim diyebilirim. Neyse ki türk mutfağı tereyağlı pilavlardan ve kebaplardan oluşmuyor. O kadar güzel bir sebze kültürü var ki..Şimdilik onlarla avunuyorum. Ama nereye kadar...Yakındır iskender, kumpir pastırmalı pide, baklava diye sayıklayacağım günler..

sabah sabah iştahım kabardı delikafadulden

bence turkiye ye tatil icin geldiysen ve de doneceksen ye gonlunce;
gittigin yerde nerde bulacaksin kunefeyi, kebabi..

ben de 1 hafta yaz tatiline gittigimde otelde acik bufede yerim valla, affetmem,
ama tabi orda sudan cikmiyoruz, yakiyoruz da.

aa tacta indirim mi var;
benim mutfagimda jaluzi vardi, kirildi, h.sonu cikarip attim;
gecici olarak bir tul perde diktirdim ama simdi stor yaptirmak istiyorum;
sizce mutfaga en modern hangisi olur

(benim jaluzim cok modern duruyordu ama kullanisli degildi hic; cami acmak kapamak rahat olmuyordu, sonunda da kirdik zaten cami acicaz ortucez diye..

gunaydin tweety.

bu arada gecen spatz anlatti ya,
benimde canim dunden beri havuclu kek istiyor yaa;

h.sonu yapicam, az yagli ve az sekerli olaraktan ;-)

o zaman soyle yapalim gamiscigim;

canim fena halde yesil salata istiyor, soyylee boolll limonlu,

z.yagli pirasa istiyor; ispanak da olabilir.

haslanmis karnibahar, ne guzel giderdi mis gibi yogurtla beraber.

oldu mu luluu ;-)

o zaman soyle yapalim gamiscigim;

canim fena halde yesil salata istiyor, soyylee boolll limonlu,

z.yagli pirasa istiyor; ispanak da olabilir.

haslanmis karnibahar, ne guzel giderdi mis gibi yogurtla beraber.

oldu mu luluu ;-)

oldu olduu aceba öğlen menüsünde ne varrrr inşallah salata falanda vardırda acık yeşillık yemiş olurum bugünkaydirigubbakcemile3

herKeslere günaydınnkaydirigubbakcemile2

yaseminciğim dün Kremleyip eldiven taKcam demistim ya Kremlemedim o limonlu yogurdu sürdüm ellerime eldiven giydim az önce cıKardım yıKadım ve ellerim hem daha beyaz hem daha yumusaaK bi de seytan tırnaKlarım uzamıstı biraz sabaha Kadar iyce yumusatmıs simdi ovdum elimle ve hemen ayrıldı birazı :) bi de vazelin gibi bi Krem sürseydim öncesinde daha sonra limonu yogurdu sürseydim düsünemiyorum artıK pannnnbıKKK gibi olurdu heralde:)bayanssulusmile

bunu devam ettircem canım ben bi süre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…