yaa ben bu leslie yi indiriyorum ama açamıyorum dosyanın üstüne tıkladığımda %26 ya kadar gelio sonra hata verio
kuzuum sen yeterki iste hemen değerlendirmemi yapıyorum:
Çok güzel ve sağlıklı bir menü,işte şimdi gözüme girdinalkisalkisalkis geneldee aralara sıkıştırırdın kalorili yağlı bişeyler eme bugün harbi beğendim canım yediklerini
Portakal suyu sıkmaysa yani hazır değilde çok daha süper olur unutma,hazır olanlar sırf şeker deposu oluyo çünkü
öptüm seni tatlım,bu hafata bu şekilde git emiopuyorumnanaktan
Ay ben cumadan itibaren bütün yasaklı seyleri yedim. Milk shake, çukulata, börek, kremalı yemekler, hatta mantı.....Moralim gayet bozuk. Sporu bırakmadım neyse ki... Kilo almadım gözüküyorum ama bakalım cuma görecegiz esas sonucu..Bu sabahta ıspanaklı kiş yedim afiyetle. yanında da yarım haslanmış yumurta ve sekersiz kahve. Öğlen kayınvalidem beni yemeğe çıkaracağını söyledi. Ona nasıl hayır diyeceğim bilmiyorum. Ama akşam bir tek yogurt yemeliyim.
25 mekik de ne kız sana 100 tane mekik çekerim ben
+100 de şınav neyse abarttım biraz şınav 50 olsun
derhal yapıyorum canım emin ol
he bide ekmekler light idi kepekli uno yani incecik zaten onlar yaaa
tartı bir buçuk dilim yedim ama inceydi zatenbilmiyorumkismile
şuan kendimden nefret edşyorum hep zararlı şeyler yiyince acaip bir pişmanlık oluyor:sinifsinif:
Benim günlerim vicdan azabıyla geçmeye başladı Gamiş. 3 gündür gözümün önünden kaymaklı künefeler geçiyor..Biri gaz verse de yesem modundayım. Bir de Türkiye deki ilk haftam. Türk yemeklerini görünce mutluluk sarhoşu oldum. Ama bakıpta yiyememek çok kötü 4 yıl sonunda....
owww senin işin cok zor canım onca seneden sonra yememk için çabalıyorsan ve yemiyorsan başarmıssın demektir tebrik ederim sen böyle devam et canım unut kaymaklı künefeyi hani şölee aslında 3-5 kilo versem ödül amaçlı bende bi künefe götrürcem aklinialirimsmile
evet 52 olayım tek başıma bir kaymaklı künefeyi bitreceğim. Manavdaki maydonoz ve salataları görünce sevinçten zıplayasım geliyor.. Yıllardır böyle güzel sebze ve meyvelerden de uzaktım. O yüzden kendimi ota verdim diyebilirim. Neyse ki türk mutfağı tereyağlı pilavlardan ve kebaplardan oluşmuyor. O kadar güzel bir sebze kültürü var ki..Şimdilik onlarla avunuyorum. Ama nereye kadar...Yakındır iskender, kumpir pastırmalı pide, baklava diye sayıklayacağım günler..
sabah sabah iştahım kabardı delikafadulden
Evet ben daha fazla konuşup da seni de kötü yola saptırmayayım. Hadi ben eve tül perde bakmaya gidiyorum. Taç linensteki son iki indirim günüymüş.. Umarım bu sefer almayı beceririm. Hoşçakalın
uno light ekmegin bir tanesi 54 kcal canim hatirlatirim;
yani 200 kusur kaloriyi sirf ekmekten almissin..
:jeyyar:
Benim günlerim vicdan azabıyla geçmeye başladı Gamiş. 3 gündür gözümün önünden kaymaklı künefeler geçiyor..Biri gaz verse de yesem modundayım. Bir de Türkiye deki ilk haftam. Türk yemeklerini görünce mutluluk sarhoşu oldum. Ama bakıpta yiyememek çok kötü 4 yıl sonunda....
selam kızlar herkese günaydınopuyorumnanaktan
gunaydin tweety.
bu arada gecen spatz anlatti ya,
benimde canim dunden beri havuclu kek istiyor yaa;
h.sonu yapicam, az yagli ve az sekerli olaraktan ;-)
o zaman soyle yapalim gamiscigim;
canim fena halde yesil salata istiyor, soyylee boolll limonlu,
z.yagli pirasa istiyor; ispanak da olabilir.
haslanmis karnibahar, ne guzel giderdi mis gibi yogurtla beraber.
oldu mu luluu ;-)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?