50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ay canım yok verme bence bu sabah falan ayrıma yakın pide yedim. yemeği de çok yemistim

hele pasta olayı

itiraf edicektim ama truf detoksta onun motivasyonu kırılmasın diye yazmamıstım
55

sağol canım hiç kırmadın yani ...
neler yemişsin sen öyle ya

o zaman soyle yapalim gamiscigim;

canim fena halde yesil salata istiyor, soyylee boolll limonlu,

z.yagli pirasa istiyor; ispanak da olabilir.

haslanmis karnibahar, ne guzel giderdi mis gibi yogurtla beraber.

oldu mu luluu ;-)

şu anda ne derseniz deyin canım çekecek moddayım.

gunaydin tweety.

bu arada gecen spatz anlatti ya,
benimde canim dunden beri havuclu kek istiyor yaa;

h.sonu yapicam, az yagli ve az sekerli olaraktan ;-)

ay havuçlu kek mi bayılırıııııııııııııııım
ben de istiyorum yaaaa

böyle canınızı istetirim işte benaklinialirimsmile kızlar ama çok güzel oldu ve hafif, kesinlikle tavsiye ederim. 1 çaybardağı yağ, 1 bardaktan az şeker, 2 bardak da kepekli un koydum koca keke. kolay bayatlamıyor da, günlerce yerim artıkkaydirigubbakcemile3

peppercim bi dilim kesip işe yanımda getiriyorum, ara öğün yapıyorum onunla.biskuvi falan yemekten çok daha iyidir ev yapımı kek herhaldevereliniortak

55

sağol canım hiç kırmadın yani ...
neler yemişsin sen öyle ya

şu anda ne derseniz deyin canım çekecek moddayım.

trufcum azıcık daha sık dişini az kaldı. zayıfladığında iyiki yapmışım diceksin:içelim:

Ben de jaluzi istiyordum sonra stora döndüm iyi ki dönmüşüm o zaman:) Ben de stor güneşlik var uçuk mavi, bir de aynı maviden üzerinde minik puantiye gibi işlemeli bir tülüm var, çok seviyorum. Güneş vurduğunda masmavi oluyor mutfağım:) Sadece stor olunca aç kapa uğraştırıyor, Böyle sabah storu çekiyorum tül kalıyor, bazen çekmiyorum kafama göre.

cok iyi fikir;
ben de yapayim bu h.sonu mutlaka.

senin tarifine gore yapayim hem de
yerimseniben

aman iyi ki jaluzi yaptirmamissin;
hic mi hic kullanisli degil;

zaten satan adam bize demisti bunlarim omru 1 yil diye; bize de 10 ay dayandi;

aralarindan camin ust acilimini acalim edelim derken seritleri hep kirildi; kotu oldu;
cikarip attik biz de..

ben stor yaptirirsam 2 parca yaptirayim diyorum; camin acilan kismina ayri; boylece sadece o parcayi kaldirip cami rahatca acabilirim diye dusunuyorum.

gunesligi de uzerinin tulunu de stor yaptirsam diyorum;

stor, jaluzi vs. daha modern duruyor sanki, simdilik tul yaptirdim ama hic icime sinmesi, degistiricemm

ne güzel canım yaaa ben daha tartılmadım nasılsa cuma bildirim yapcaz moralim bozulmasınm diye perşembeye kadar bakmıcam :jeyyar:

Sağol canım.

Ay biz o 2 parçayı denedik de olmadı, bir de benim mutfak camım tezgaha baya uzak, balkondan bozma olduğundan ondan rahatım yani, yakınsa tül olmaz zaten.
Aaa bak japon perdeler var, yana kayan stor onlardan da deneyebilirsin.

hihoyyyt tebrikler lachecim!!

Sağol kuzucum.

afferin kiz;
supersin. korursun tabi bu kadar az yersen,
dunku menunu okudum, oglen sirf light yogurt vardi

ben de 2 gun tartilmamayi planliyorum basarabilirsem, cumaya kadar ;-)
supriz olsun bana

Ay 12 de kahvaltı yapınca öğlen acıkmıyor insan, aklıma gelmişken ben gidip kahvaltı yapayım, öpüyorum sizi kızlar.

ben bambu stor aldım tül perdelere göre gerçekten daha hoş zaten tül yıkamaktan ve astırmaktan nefret ederim boyum kısa oldugu için ben asamam ama sunu as as as diyene kadar da dilimde tüy biterdi kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…