ben bambu stor aldım tül perdelere göre gerçekten daha hoş zaten tül yıkamaktan ve astırmaktan nefret ederim boyum kısa oldugu için ben asamam ama sunu as as as diyene kadar da dilimde tüy biterdi kaydirigubbakcemile3
kızımmm sen bi de beni evlenince,evimin kadını olunca gör:roflol:
evet yarıştayızolumunekankayizsmile ben daha veremedim gerçi hiç ama cumaya kadar Allahkerimdelikafadulden
canim acip kapamasi rahat mi nasil?
mutfak camim biraz buyuk benim o yuzden ;jaluzi biraz da buyuk oldugundan dayanmadi,
senin camin ne kadar?
lachesis 2 parca stor olmaz dedi,
napsak ki,
fena kafama taktim ben bu perde olayini ya.
japon perdeleri daha cok isyerlerine yapiyorlarmis
oooh ne güzel maşallah
darası benim de başıma
canim acip kapamasi rahat mi nasil?
mutfak camim biraz buyuk benim o yuzden ;jaluzi biraz da buyuk oldugundan dayanmadi,
senin camin ne kadar?
lachesis 2 parca stor olmaz dedi,
napsak ki,
fena kafama taktim ben bu perde olayini ya.
japon perdeleri daha cok isyerlerine yapiyorlarmis
• Doğal renk
• Muhtelif ebatlarda
• Naturel bambu stor perdeler, banyo ve mutfak gibi nem ve ateşin olduğu ortamlar için kullanıma uygun değildir
• Mutfaklarda kulanılacak pencereler ocağa yakın olmadığı taktirde kullanılabilir
benim camim tezgaha yakin :-(
selam kızlar......... nbr siniz....
iyiym şekerim nolsun okuldayız çalışıyoruz naniknanik
geçmiş olsun sanada nasıl oldun daha iyisindir inş......
o zaman hepimize tas cikartican yani..
uzulme zuzu; ben de vermedim; ama dun ku menumu koc begendi ya umutlandim; 3 gun daha ayni sekilde devam edicem ; dedigin gibi Allah kerim
spatz
selam sana mesaj yollayamıyorum
epiderm galiba
hee bana mı didin? teşekkür ederim canım. ben de oraya gidiyorum zaten. ay burda konuşmayalım ama banlamasınlar bizikaydirigubbakcemile5
ben kaçıyorum kızlar
kızım uyandı kahvaltı yapalım
trufcum azıcık daha sık dişini az kaldı. zayıfladığında iyiki yapmışım diceksin:içelim:
Kızlar ben 57.6 olmuşum delikafadulden
İnşallah koruyabilirim. Çok sevindim.
aman iyi ki jaluzi yaptirmamissin;
hic mi hic kullanisli degil;
zaten satan adam bize demisti bunlarim omru 1 yil diye; bize de 10 ay dayandi;
aralarindan camin ust acilimini acalim edelim derken seritleri hep kirildi; kotu oldu;
cikarip attik biz de..
ben stor yaptirirsam 2 parca yaptirayim diyorum; camin acilan kismina ayri; boylece sadece o parcayi kaldirip cami rahatca acabilirim diye dusunuyorum.
gunesligi de uzerinin tulunu de stor yaptirsam diyorum;
stor, jaluzi vs. daha modern duruyor sanki, simdilik tul yaptirdim ama hic icime sinmesi, degistiricemm
yok canım yaa o işin şakası.sizin gibi hem işime hem evime yetişebilsem daha ne isterim:Saruboceq:
truf , stor guzel olur herhalde;
ben diyorum ya kafayi fena taktim; jaluziden tule gecince alisamadi gozum, cok acayip geldi;
peki stor tek kat mi oluyor bilginiz var mi kizlar; yani hem guneslik amacli hem disina 2 kat mi gerekiyor ????
netten iyice bi arastirayim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?