50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canim acip kapamasi rahat mi nasil?

mutfak camim biraz buyuk benim o yuzden ;jaluzi biraz da buyuk oldugundan dayanmadi,
senin camin ne kadar?

lachesis 2 parca stor olmaz dedi,

napsak ki,

fena kafama taktim ben bu perde olayini ya.

japon perdeleri daha cok isyerlerine yapiyorlarmis

kızımmm sen bi de beni evlenince,evimin kadını olunca gör:roflol:

evet yarıştayızolumunekankayizsmile ben daha veremedim gerçi hiç ama cumaya kadar Allahkerimdelikafadulden

o zaman hepimize tas cikartican yani..

uzulme zuzu; ben de vermedim; ama dun ku menumu koc begendi ya umutlandim; 3 gun daha ayni sekilde devam edicem ; dedigin gibi Allah kerim

• Doğal renk
• Muhtelif ebatlarda
• Naturel bambu stor perdeler, banyo ve mutfak gibi nem ve ateşin olduğu ortamlar için kullanıma uygun değildir
• Mutfaklarda kulanılacak pencereler ocağa yakın olmadığı taktirde kullanılabilir

benim camim tezgaha yakin :-(

ben memnundum camım boydan değil yarım çok büyük değil zaten ölçüsünüde klasik pencere boyutuna göre yapmışlar herhalde açıp kapama kolay oluyo canım iki ayrı parça kullanmadım

selam kızlar......... nbr siniz....

oooh ne güzel maşallah
darası benim de başıma

Sağol canım hepinizin başına:)

Bizim mutfakta olmadı, belki sizin cam daha büyükse olur 3 kanat cam vardı orantısız oluyordu, 4 kanatta olabilir belki, perdecilerin gelip görmesi lazım. Japonlar evet işylerinde daha çok kullanılıyor ama ben seviyorum onları:)

Yanmazlarından alcaksın o zaman sen canım, herşeyi de kendine dert ediyorsun yahu.

Bu arada kahvaltı da 3 zeytin, kibrit kutusu kadar beyaz peynir, çarliston biber, 1 dilim tam tahıllı ekmek ve 1 adet meyveli selanik kurusu yedim.

iyiym şekerim nolsun okuldayız çalışıyoruz naniknanik

geçmiş olsun sanada nasıl oldun daha iyisindir inş......

o zaman hepimize tas cikartican yani..

uzulme zuzu; ben de vermedim; ama dun ku menumu koc begendi ya umutlandim; 3 gun daha ayni sekilde devam edicem ; dedigin gibi Allah kerim

yok canım yaa o işin şakası.sizin gibi hem işime hem evime yetişebilsem daha ne isterim:Saruboceq:

ben kaçıyorum kızlar
kızım uyandı kahvaltı yapalım

senin kaç çocuk var canım öyle
1 oğlan 1 kızmı

trufcum azıcık daha sık dişini az kaldı. zayıfladığında iyiki yapmışım diceksin:içelim:

sıktım dişimi spatzcım
az önce çorbamı içtim oh miss
kahvaltıyı da mis gibi yaptım
akşama inşallah abartmam
insan evde olunca kötü oluyo
bu akşam voleybola gidicem inşallah biraz buzdolabının yakınlarından uzaklaşmış olurum
gözden ırak olan gönülden de uzak oluyo

Kızlar ben 57.6 olmuşum delikafadulden
İnşallah koruyabilirim. Çok sevindim.

aaa süper bir haber
ben de bu sabah tartıldım 56,0 dün de aynıydım. detoksun ilk günü verimsiz geçmiş

ben de mutfağıma stor yaptırmak istiyorum
önceden kiracıydık hep normal tül yaptırmıştık
ama 3 parça stor zor kurtarır benim mutfağın penceresini
o da yıkaması filan nasıl olur bilmiyorum yaza doğru yaptırıcam ama ne bilemiyorum
tül mutfak yemek diyet diyip olayı konuyla da bağlıyım.

yok canım yaa o işin şakası.sizin gibi hem işime hem evime yetişebilsem daha ne isterim:Saruboceq:

oooo sen atom karınca gibi bir hatun olursun eminim.

spatz canim yetisirsin tabi ki; ben de korkuyordum evlenmeden once hem is hem ev yetisemem diye ama tahminimden kolaymis;
Alah'a sukur 10 aydir kimseye muhtac olmadan yuruttum islerimi;

ama arada bir de marshall yardimi almadan olmuyor;
isal h.sonu buyuk temizlikte annem geldi yardima, tulleri yikadik, camlari sildik beraber.

truf , stor guzel olur herhalde;
ben diyorum ya kafayi fena taktim; jaluziden tule gecince alisamadi gozum, cok acayip geldi;

peki stor tek kat mi oluyor bilginiz var mi kizlar; yani hem guneslik amacli hem disina 2 kat mi gerekiyor ????

netten iyice bi arastirayim.

su ana kadar yediklerim;

pissttt spatz, kopya cekme he !

:sm_cool:

30/03/
06.30
1 bardak balli limonlu su

09.00
2 dilim kepek ekmegi,
1 dilim peynir, maydonoz
2 tatli kasigi nutella

Ara
1 fincan ihlamur
2 ad. Mavi-yesil keten tohumlu biskuvi

Ogle
4 ad. ızgara kofte
z.yagli brokoli
1 kase cacik, yarim dilim kepek ekmegi

Bir sürü çeşidi var onun canım, benim bütün odalarımda stor var mesela, bazıları güneşlik amaçlı, bazıları tek, tek olanları çok hafif desenli ve daha koyu renk seçtim.
yani tek kat:) ona göre bir renk ve model seçersin.

Temizlikten falan bahsetmişsiniz, ben de ameliyat olduğumdan beri temizlik falan yaptım da ütü yapamadım sürekli eğilince burnum zonkluyor Baya da birikti ütülencek şeyler, bugün iyi gibiyim, gidiyim yapıyım bari, ay nasıl bitcek onca şey Görüşürüz kızlar, akşama kadar yaparım artık. :gitme:

[

allaaaaaahhh yaktım çıranızııklava: size dedim ben elime düşmeyin diye dimi:mymeka: bu saatten sonra hem 3ü1arada hemde browniohaoldumsmile
valla her keyfin bi cezası vardır,e sizde bunu göze almışta öyle yemişsinizdir bunları heralde dimi kızlar?
Katrece ve vahiba yatmadan önce 25+25 2 set mekik çekiyosunuz güzeller,kolay gelsin öpüyorumopuyorumnanaktan
[/QUOTE]

ben çektim cezamıeyvahedigeldismile...ay çok zor oldu ya paslanmışım resmen.sabah kalkınca ılık suyumu içtim.ardından 1 dilim çavdar ekmeği,1 dilim kaşar peynir salatalık,domates ,3 ayetin ve şekersiz çay içtim.yarım saat sonrada öğle yemeği olarak 1tane tost ekmeğinde sucuklu tost ve yumurta sarısı yiycem şekersiz çayımla birlikte kızlar..sizlerede afiyet olsun hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…