50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

lulucum sen bu konusa uzman gibisin;
tek kat olursa, isik yandiginda disardan bakilinca iceriyi gostermez mi? esim cok titiz de bu konu da.

neyse gidip perdeci de gorusucez bunlari artik;

benim evimin geri kalani da fransiz perde luluu

saat 8 de büyük bir dilim kepekli ekmekten tost yaptım....yanında acılı ezme ve bir bardak portakal greyfurt suyu karışımını götürdüm

saat 10 gibi yarım elma yedim......10-12 arasında aynesin hazır kahvaltılık sütünü içtim....

saat 12.30 zeytin yağlı pırasa ve yoğurt yedim

kızlar öğlen sebze çorbası 1 adet kadınbudu köfte yedim meyve vardı elma onuda ara öğün olarak tüketeceğim

Selam kızlar...

Ayy sen ne şeker koçsun böyle ya Şeniz Koçum beni duymadın sanırım, 2 gün mü ne üst üste gofret yedim süprizzzzz şakkıdı
Canım benim ya, çok teşekkür ederim. En çok dayandığım düşünce bu zaten. opuyorumnanaktan (buarada dün ben çıkmışım sen gelmişsin :gitme: )

misafirler geldi.yüzüme bayağı bi baktı bi tanesi. görümcen ne kadar tatlı vs vs falan dediler yengeme:)
Kız fıstık biz seni ne zaman görecez :jeyyar:
Çok ilgi çekiciymiş cidden. Geçen annem süzme yaptı ve suyunu döktük, yazık olmuş. Buarada benim göz altları da mor şu sıralar. Sevgülüm gelmeye yakın seninle bu konuları bi daha konuşalım mı katrece saraçım olumunekankayizsmile

şuan kendimden nefret edşyorum hep zararlı şeyler yiyince acaip bir pişmanlık oluyor:sinifsinif:
Gamişcim tontişkom Şeniz Hiiiç canını sıkma bi pogaçadan bişi olmaz. Yüz kez dedim bi daha dicem, sen ömrün boyunca poğaça yemeden durmucağına göre, elbet poğaça dan yicen herbişiyi yicen. Abartmadıkça sorun yok. Ben herşeyi de yiyorum bayanssulusmile yerimseniben
Yaw ucundan da olsa yesene. Al yanına birini, söyle künefeyi, çeyrek porsiyon ya, kalanını yanındaki yesin yerimseniben
Bu zihniyetle verdiğin kiloları alırsın bence. Hatta veremeden bi noktada bezip kilo almaya başlarsın. Beslenme düzenine herşeyi koy (abur cubur fast food hariç olsun bi zahmet) Dengeli bi şekilde yemeye çalış. Amaç düzenli beslenmeyi öğrenmek. Kilo verdikten sonra beslenme düzenini değiştirirsen geri almama ihtimalini düşünebiliyor musun, bence yok yerimseniben Bi de eziyet etme kendine.

Kızlar ben 57.6 olmuşum delikafadulden
İnşallah koruyabilirim. Çok sevindim.
vereliniortak

Yaw ben de bu sabah pepper menüsünü yazmamış diye kendi kendime meraklandıydım. O kadar büyük bi eksik ki, SENSEWITCH de yazmıyo zaten, merek ediyorum onu :gitme:
Son anda gördüm de menünü sevindim kaydirigubbakcemile3 Sabah sabah tatlı şeyler nasıl çekiyo canınız anlamıyorum. Çıkar o nutellayı ordan :jeyyar: Kalan menü süper (nutellayı normal saatlerde canın istemiyosa, sabah hiç istemesin :1closedeyes: )

Kahvaltı yapıp gelcem kızlar :kedi:

Geldim bile, çok kısa sürüyormuş meğer :)) Peynir ekmek yedim azcık ayak üstü.

Son düzenleme:
canım yaa daha önce yazmıstım ama ben cuma günü hariç her güğn tibetimi ve sporumu yaptım bide tibet hala 5 mi yoksa sayı arttımı

Cuma günü *+ vermişim canım, cuma hiç bişi mi yapmadın? Çarşamba başlamışsın yani her çarşamba artıyo hareketler, yarından itibaren 7 yerimseniben

yazmam mi hic kuzucummm.. valla senseyi bende merak ediyorum, ozel msj da attim hala, noldu ki bu kiza;
en son 22/03 de msj yazmis. :-(

canimcim,
annem uzmandan dinlemis;
her sabah ayni seyi yemeyin demisler; her sabah farkli kahvalti yapmaliymisiz;

ee biz; pogaca, borek, salam, sucuk, tuzlu yagli peynirler, simit vs . yiyemiyoruz.
isyerinde yumurta yeme imkanimda yok, siyah zeytin sevmem....secenek azaliyor;

b.peynir, k.peynir, 2 kasik bal, 2 kasik nutella, maydonoz, domates salatalik, yesil zeytin
ben bunlarin kombinasyonlarini yaparak donusumlu yiyorum,

bigun kasar, maydonoz, zeytin;

bigun peynir, bal, maydonoz gibi

;-)))

hem kalori hesapliyorum, asmiyorum kaloriyi merak etme ;-))
sabah nutella bisey yapmazz :jeyyar:

Ben pek bi çeşitli yerim neyse ki :)) ış yerinde kahvaltı yaptığını bilmiyodum canım. Nutella olayını sırf sabahları tatlı sevmediğimi baz alarak söyledim. Ne gereği var sabah sabah misali, bi de senle uğraşmak için Zaten senin menülerine genelde yorum yapmamım sebebi hep aynı şeyleri söylemekten ötürü (güzel iyi sıkıcı oluyo :))
Bazen kendi kendime düşünüyom da, benim öğünlerin ne saati, ne çeşidi, ne de miktarı aynı... :) Benim çeşidim belki uzmanları arayıp da bulamadıklar çeşit :))

Cuma günü *+ vermişim canım, cuma hiç bişi mi yapmadın? Çarşamba başlamışsın yani her çarşamba artıyo hareketler, yarından itibaren 7 yerimseniben

yok cuma sadece tibet yaptım sporr yapmadım tatmam canım yarın 7 yaparım gitgide de alıştım valla ibadet gibi yapmadıgımda rahatsız oluyorum delikafadulden

yok cuma sadece tibet yaptım sporr yapmadım tatmam canım yarın 7 yaparım gitgide de alıştım valla ibadet gibi yapmadıgımda rahatsız oluyorum delikafadulden

Ben son günlerde yaparken zorlanıyorum, özellikle ilk hareket çok fena oluyo, yesa gibi kendimi yere atıyom direkt ama hala fırıl fırıl dönüyom :sm_confused: Siz olmasaydınız bu günlerde bırakabilirdim. Güya 2 günde bi spor yapcaktım, tabloya bakıyom hafta 1 spor yapmışım Bugün yürüyüş yapcam, evde debelenmekten daha kolay.

ah ahhh nutella biz de cocukluktan gelen aliskanlik, onsuz kahvaltiya oturmayiz nerdeyse;
ben tabi coktandir bayag bir kisitladim; kac gun de bir yiyorum.

sen ugras benimle, bana gaz ver ki spatzi yeneyim;
spatzcimla yarisa girdik bu hafta )

evet zaten yorumlansin diye yaziyoruz buraya menuleri diy mi,
lutfen beni diledigin gibi elestir lulucumm..

cnm ben de evde olunca senin gibi, sabah gec yiyorum bir de 4-5 gibi yiyorum 2 ogun..
ama isyerinde tum gun masa basinda aklin hep yemekte oluyor; o yuzden bu kadar duzenli oluyor..

iyi iste metobolizmayi sasirtmak lazimmis arada ;seninki saskina donmustur )

55

sağol canım hiç kırmadın yani ...
neler yemişsin sen öyle ya

şu anda ne derseniz deyin canım çekecek moddayım.

ay canım cezam ona göre belirlensin diye dedim ammana ister inan ister inanma su an yerinde olmak isterdim:)

ay ben de dün düsünüyodum ama kilolu resimlerim morlimi çok bozdugu için hep silmistim. neyse telle çekeyim dedim kamerasının bozuk oldugunu unutup. webcamdan denedim amma olmadı

konusalım canım benim de vakit az kaldı ya iyce kuyruk sıkısmasın diye simdiden baslıyorum.ellerime dün basladım bi süre üsenmeden devam edicem valla o erkek oldugu halde benim elimden daha beyaz ve bakımlı bi tuhaf oluyorum yanında. o yüzden ihmal etmiycem bu defa.

Hakeden kazansın peppercim :))

Yanlış yazmaşım yukarıda yorum yapmamamın sebebi eleştirecek bişi bulamamamdı, o yüzden böyle ufak şeylere takılıyom ancak :)

Ay aynen, %90 iki öğün yiyom Bi de şey düşündüm, şimdi sizin gibi olmak için öğün sayımı arttırırsam, özüme dönünce metabolizbacım geriler belki diye şeyettim :)

evet birinci hareket fır fır döndürüyo adamı çocukluguım geliyo aklıma fır fır dönerdim delikafadulden olsun kız ne bilim yaaa sanki bişeye çok iananınca o şey gerçekten gerçekleşecek miş gibi me geliyooo ben dışarda yürüyüş yapmayı sevmiyorum ama evde spor daha çok hoşuma gidiyoo tabi canım ne kolayına gidiyorsa onu yap tabiii

Hoşgeldin katrece saraçım
Ben bi kaç tanesini (en kötü hallerim) ibret olsun diye ömür boyu silmicem. Ben iki işi birden yapamam :) Şimdi kilo ile uğraşıyom :ecrin_bebek: :kedi:
Siz nerden tanışıyonuz canım, nişan falan var mı?

Çekinmesem eşofmanları giyip yürümek isterdim ama çekindiğim için normal kıyafetle yürüyom gamişcim :))

Dönme konusunda baya idmanlısın yani

öffff ya canım sıkılıyor benim.......eve gitmek isityorum....:sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…