Bir sürü çeşidi var onun canım, benim bütün odalarımda stor var mesela, bazıları güneşlik amaçlı, bazıları tek, tek olanları çok hafif desenli ve daha koyu renk seçtim.
yani tek kat:) ona göre bir renk ve model seçersin.
Temizlikten falan bahsetmişsiniz, ben de ameliyat olduğumdan beri temizlik falan yaptım da ütü yapamadım sürekli eğilince burnum zonkluyorBaya da birikti ütülencek şeyler, bugün iyi gibiyim, gidiyim yapıyım bari, ay nasıl bitcek onca şey Görüşürüz kızlar, akşama kadar yaparım artık. :gitme:
saat 8 de büyük bir dilim kepekli ekmekten tost yaptım....yanında acılı ezme ve bir bardak portakal greyfurt suyu karışımını götürdüm
senin kaç çocuk var canım öyle
1 oğlan 1 kızmı
evet canım 1 oğlum 1 de kızım var
Allah bağışlasın canım
benim de bir kızım var 2 yaşında
hala onun kilolarını vermeye çalışıyorum sositososito
ikinci olursa oğlan olsun isterim ben de :Saruboceq:
üçüncünün yine kız olmasını. delikafadulden
Allah ne kadar verirse ne verirse işte. sağlıklı hayırlı versin de. :Saruboceq:
kızlar öğlen sebze çorbası 1 adet kadınbudu köfte yedim meyve vardı elma onuda ara öğün olarak tüketeceğim
en sevmediğim köftedir kadınbudu köfte. laelaelaelaelae
Ayy sen ne şeker koçsun böyle ya Şeniz Koçum beni duymadın sanırım, 2 gün mü ne üst üste gofret yedim süprizzzzz şakkıdıallaaaaaahhh yaktım çıranızııklava: size dedim ben elime düşmeyin diye dimi:mymeka: bu saatten sonra hem 3ü1arada hemde browniohaoldumsmile
valla her keyfin bi cezası vardır,e sizde bunu göze almışta öyle yemişsinizdir bunları heralde dimi kızlar?
Katrece ve vahiba yatmadan önce 25+25 2 set mekik çekiyosunuz güzeller,kolay gelsin öpüyorumopuyorumnanaktan
Canım benim ya, çok teşekkür ederim. En çok dayandığım düşünce bu zaten. opuyorumnanaktan (buarada dün ben çıkmışım sen gelmişsin :gitme: )Dulcineacım canım hiiç bozulmasın moralin,herşeyin bir zamanı vardır tatlım,mutlaka bi gün istediğini elde ediceksin emin ol ve inan olurmu?
Bugün yıldızlı artı dün yıldızsız artı koy bana canım
Kız fıstık biz seni ne zaman görecez :jeyyar:
misafirler geldi.yüzüme bayağı bi baktı bi tanesi. görümcen ne kadar tatlı vs vs falan dediler yengeme:)
Çok ilgi çekiciymiş cidden. Geçen annem süzme yaptı ve suyunu döktük, yazık olmuş. Buarada benim göz altları da mor şu sıralar. Sevgülüm gelmeye yakın seninle bu konuları bi daha konuşalım mı katrece saraçım olumunekankayizsmilecanım cildin çok hassas ya her gün yapma. mesela bugün p.tesiydi pers yap c.tesi yap. haftada 3 gün yap bakalım simdilik.bi öçüsü var mı bende bimiyom tamamen kendi düsüncemle cvplıyorum sorunu canımcım nasıl olsa normal nemlendiricilerimizi kullanıyoruz ya her güne gerek yok limon tahris mahris eder sonra. ama yogurt suyunu istegine göre kullanabilirsin bence. içindeki b12 vitamininden dolayı hem cilde hem de tüm vücuda çok faydası var diyolar.
gerçekten leke açıcıdır da hele limonla biresince.buna inanıyorum ben geçen yıl bi süre devam etmistim psikoloik miydi bilmiyorum ama sanki çillerimin koyu kahverengi hali biraz daha açık kah.ye dönmüstü.
limonu mermerde unuttunuz mu hiç bilmiyorum. biz bi kere unutmusuz ters sekilde yani yarısından kesilmis limonun içi mermere değecek sekide kalmıs anam orayı öyle bi beyazltmıs ki ne yapsak geçmiyor kaldı öyle.
yogurt suyu da aynı seklde annem ygurttan çökelek yapar. bez torbaya katıp balkonun çiçek saksızı yerlerine asar. yogurdun suyu aka aka aktıgı betonu delmisti çok sasırdık.
sağlık uzmanları hep diyor ya asla bosa götürtmeyin çorba yapın, ayran yapın hatta için ve mis.lerinize de ikram edin diye. o suya o yesilimsi sarımsı rengi veren içindeki b12 vitaminiyms
Gamişcim tontişkom Şeniz Hiiiç canını sıkma bi pogaçadan bişi olmaz. Yüz kez dedim bi daha dicem, sen ömrün boyunca poğaça yemeden durmucağına göre, elbet poğaça dan yicen herbişiyi yicen. Abartmadıkça sorun yok. Ben herşeyi de yiyorum bayanssulusmile yerimsenibenşuan kendimden nefret edşyorum hep zararlı şeyler yiyince acaip bir pişmanlık oluyor:sinifsinif:
Yaw ucundan da olsa yesene. Al yanına birini, söyle künefeyi, çeyrek porsiyon ya, kalanını yanındaki yesin yerimsenibenBenim günlerim vicdan azabıyla geçmeye başladı Gamiş. 3 gündür gözümün önünden kaymaklı künefeler geçiyor..Biri gaz verse de yesem modundayım. Bir de Türkiye deki ilk haftam. Türk yemeklerini görünce mutluluk sarhoşu oldum. Ama bakıpta yiyememek çok kötü 4 yıl sonunda....
Bu zihniyetle verdiğin kiloları alırsın bence. Hatta veremeden bi noktada bezip kilo almaya başlarsın. Beslenme düzenine herşeyi koy (abur cubur fast food hariç olsun bi zahmet) Dengeli bi şekilde yemeye çalış. Amaç düzenli beslenmeyi öğrenmek. Kilo verdikten sonra beslenme düzenini değiştirirsen geri almama ihtimalini düşünebiliyor musun, bence yok yerimseniben Bi de eziyet etme kendine.evet 52 olayım tek başıma bir kaymaklı künefeyi bitreceğim. Manavdaki maydonoz ve salataları görünce sevinçten zıplayasım geliyor.. Yıllardır böyle güzel sebze ve meyvelerden de uzaktım. O yüzden kendimi ota verdim diyebilirim. Neyse ki türk mutfağı tereyağlı pilavlardan ve kebaplardan oluşmuyor. O kadar güzel bir sebze kültürü var ki..Şimdilik onlarla avunuyorum. Ama nereye kadar...Yakındır iskender, kumpir pastırmalı pide, baklava diye sayıklayacağım günler..
Kızlar ben 57.6 olmuşum delikafadulden
İnşallah koruyabilirim. Çok sevindim.
su ana kadar yediklerim;
pissttt spatz, kopya cekme he !
:sm_cool:
30/03/
06.30
1 bardak balli limonlu su
09.00
2 dilim kepek ekmegi,
1 dilim peynir, maydonoz
2 tatli kasigi nutella
Ara
1 fincan ihlamur
2 ad. Mavi-yesil keten tohumlu biskuvi
Ogle
4 ad. İzgara kofte
z.yagli brokoli
1 kase cacik, yarim dilim kepek ekmegi
Kahvaltı yapıp gelcem kızlar :kedi:
Geldim bile, çok kısa sürüyormuş meğer :)) Peynir ekmek yedim azcık ayak üstü.
canım yaa daha önce yazmıstım ama ben cuma günü hariç her güğn tibetimi ve sporumu yaptım bide tibet hala 5 mi yoksa sayı arttımı
Selam kızlar...
Ayy sen ne şeker koçsun böyle ya Şeniz Koçum beni duymadın sanırım, 2 gün mü ne üst üste gofret yedim süprizzzzz şakkıdı
Canım benim ya, çok teşekkür ederim. En çok dayandığım düşünce bu zaten. opuyorumnanaktan (buarada dün ben çıkmışım sen gelmişsin :gitme: )
Çok ilgi çekiciymiş cidden. Geçen annem süzme yaptı ve suyunu döktük, yazık olmuş. Buarada benim göz altları da mor şu sıralar. Sevgülüm gelmeye yakın seninle bu konuları bi daha konuşalım mı katrece saraçım olumunekankayizsmile
Gamişcim tontişkom Şeniz Hiiiç canını sıkma bi pogaçadan bişi olmaz. Yüz kez dedim bi daha dicem, sen ömrün boyunca poğaça yemeden durmucağına göre, elbet poğaça dan yicen herbişiyi yicen. Abartmadıkça sorun yok. Ben herşeyi de yiyorum bayanssulusmile yerimseniben
Yaw ucundan da olsa yesene. Al yanına birini, söyle künefeyi, çeyrek porsiyon ya, kalanını yanındaki yesin yerimseniben
Bu zihniyetle verdiğin kiloları alırsın bence. Hatta veremeden bi noktada bezip kilo almaya başlarsın. Beslenme düzenine herşeyi koy (abur cubur fast food hariç olsun bi zahmet) Dengeli bi şekilde yemeye çalış. Amaç düzenli beslenmeyi öğrenmek. Kilo verdikten sonra beslenme düzenini değiştirirsen geri almama ihtimalini düşünebiliyor musun, bence yok yerimseniben Bi de eziyet etme kendine.
vereliniortak
Yaw ben de bu sabah pepper menüsünü yazmamış diye kendi kendime meraklandıydım. O kadar büyük bi eksik ki, SENSEWITCH de yazmıyo zaten, merek ediyorum onu :gitme:
Son anda gördüm de menünü sevindim kaydirigubbakcemile3 Sabah sabah tatlı şeyler nasıl çekiyo canınız anlamıyorum. Çıkar o nutellayı ordan :jeyyar: Kalan menü süper (nutellayı normal saatlerde canın istemiyosa, sabah hiç istemesin :1closedeyes: )
Cuma günü *+ vermişim canım, cuma hiç bişi mi yapmadın? Çarşamba başlamışsın yani her çarşamba artıyo hareketler, yarından itibaren 7 yerimseniben
yok cuma sadece tibet yaptım sporr yapmadım tatmam canım yarın 7 yaparım gitgide de alıştım valla ibadet gibi yapmadıgımda rahatsız oluyorum delikafadulden
Ben pek bi çeşitli yerim neyse ki :)) İş yerinde kahvaltı yaptığını bilmiyodum canım. Nutella olayını sırf sabahları tatlı sevmediğimi baz alarak söyledim. Ne gereği var sabah sabah misali, bi de senle uğraşmak içinZaten senin menülerine genelde yorum yapmamım sebebi hep aynı şeyleri söylemekten ötürü (güzel iyi sıkıcı oluyo :))
Bazen kendi kendime düşünüyom da, benim öğünlerin ne saati, ne çeşidi, ne de miktarı aynı... :) Benim çeşidim belki uzmanları arayıp da bulamadıklar çeşit :))
55
sağol canım hiç kırmadın yani ...
neler yemişsin sen öyle ya
şu anda ne derseniz deyin canım çekecek moddayım.
Çok ilgi çekiciymiş cidden. Geçen annem süzme yaptı ve suyunu döktük, yazık olmuş. Buarada benim göz altları da mor şu sıralar. Sevgülüm gelmeye yakın seninle bu konuları bi daha konuşalım mı katrece saraçım olumunekankayizsmile
Ben son günlerde yaparken zorlanıyorum, özellikle ilk hareket çok fena oluyo, yesa gibi kendimi yere atıyom direkt ama hala fırıl fırıl dönüyom :sm_confused: Siz olmasaydınız bu günlerde bırakabilirdim. Güya 2 günde bi spor yapcaktım, tabloya bakıyom hafta 1 spor yapmışımBugün yürüyüş yapcam, evde debelenmekten daha kolay.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?