50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

oooo sen atom karınca gibi bir hatun olursun eminim.

ayy canım benim teşekkür ederimmmopuyorumnanaktan

ee o kadarcık olucak tabi canım.ben bekarken bile annemi çağırıyorum arada bana yardım etmesi icin.bakalım evlenince trufun dediği gibi atom karınca olabilcek miyimkaydirigubbakcemile3

hııhhhh ne kopya çekçekmişim benim menulerim daha güzel bi kere taam mııı?sengözlerimebaksanab yaaa ne güzeli, öğlende kebap yedim utanmadanbilmiyorumkismile

sen ugras benimle, bana gaz ver ki spatzi yeneyim;
spatzcimla yarisa girdik bu hafta )

evet zaten yorumlansin diye yaziyoruz buraya menuleri diy mi,
lutfen beni diledigin gibi elestir lulucumm..

peppercim baaaak gaza getirme beniii çok pis yenerim seniiiiklava::hooray:

ayy valla boyle yaris yapmak heyecanli oyuyormus yahu..
dulcineanin dedigi gibi hakeden ve de az yiyen kazansin luluu

yerimseniben
))

hos buldum guzucugum.ben kilouyke bilhassa kaçtıgım için fotodan o yüzden zaten fazla yoktu canım. bi daha 60 a falan çıkmak istemiyorum ama çıkarsam -ki bu alternatifi düsünmek bile istemiyorum- :) ben de cekileyim madem.

canım nisan yok bizim normal görüsmemiz bu. aylardır görüsemiyoduk onun kursları benim kurslar derken bi türlü denk gelmedi. biz netten tanısıyoruz canım. 2 yıla yakın netten sürdü 2 yıla yakındır da yüzyüze sürüyor. o izmirde ben konya. 2 yıl kadar önce ilk kez aydın da görüstük.daha sonra o defalarca konyaya geldi. aydına geldi.ben izmire gittim falan.biz ayrı sehirlerdeyiz canım benim vuslat dediğim bi günlük yaniii mafoldumbenmafoldumben yani yok sonrası nisanımız vs olana kadar böyle bir iki günlük vuslatlara talimiz yanii(((((((((

Şimdiki halini koy o zaman ilk fırsatta kaydirigubbakcemile

Cidden zormuş işiniz canım, benim bi arkadaşım netten tanışıp evlendiydi. Aşkı nerden bulacağın belli mi olur hiç yerimseniben

dulcinea bizim spatzla kilomuz ayni ya, ondan basladik;

e seninle de kilomu yakin bayag,
hadi sen de katil, 3 umuz yarisalim;

var misin?

ay canım bu arada ben de normalde tek bi seye yogunlasmak isterim ve öyle yaaprak daha iyi verim alıyorum ama dün yasemine dediğim gibi tek tek ugrasırsam sıra gelmeyecek.normalde biarz daha inceliyim yağlar biraz daha gitsin sonra saçla ugrascam sonra cilt bakımıyla diyodum ama diyodum ama öyle yaaprsam yaza vadar bile ancak sıra gelir. tam istediğim kioya ve incleige düsmeyi beklersem de daha eylüle anca sıra gelir belki daha da gelmez.

ben simdi bizim vuslatı göz önünde tutarak böyle bi denge tuturmaya calıstım.aslında çok özlemesem diycem haziran da görüselim hiç olmassa vuslattan sonra kendimi koyuvermem asıl amaç(o gelinceye kadar incelme) kalkmasın ortadan diye.kendimi salıvermiyim diye. ama ilk amaç süresi sonlanınca diğer hedefleri sıraya koyucam değilse ben kendime zaman ayırmam simdiki gibi.

lulucum sen bu konusa uzman gibisin;
tek kat olursa, isik yandiginda disardan bakilinca iceriyi gostermez mi? esim cok titiz de bu konu da.

neyse gidip perdeci de gorusucez bunlari artik;

benim evimin geri kalani da fransiz perde luluu

Gözükür mü yahu, güneşilkten daha kalın ve koyu renk, gerçi bendekiler öyle, ya kumaşından anlaşılıyor zaten perdeciye gidince anlarsın:) Yalnız rengini iyi seç, gündüz kapattığında evin o renk oluyor çünkü:)

bu arada kolay gelsin lachesis

Sağol kuzum hiç kolay gelmiyor ama, daha bir ton var, eşim ütülüleri de askılarından düşürüp ütülerini bozmuş sağolsun, bir de onlarla uğraşıcam, hapşıra hapşıra dikişlerimi attırcam ütü yapayım derken

Senin yaptığın daha doğru katrececim, sanki kilo vermek için özel bişi yapıyoruz, benimki resmen tembellik :)) Bu hafta bi çıksın aradan, o zaman belki bişiler yaparım

Uzun vadede düşünsene fıstık... Daha bunun bi sonraki buluşması var, istenmesi, nişanı, düğünü var :jeyyar: Ben de mesela büyük ihtimal sevgülüm geldiğinde amacıma ulaşamıcam ama yine de kilo vermeye devam etcem. Çok yavaş veriyorum ama veriyorum işte sempatiksalakcinni

Şimdiki halini koy o zaman ilk fırsatta kaydirigubbakcemile

Cidden zormuş işiniz canım, benim bi arkadaşım netten tanışıp evlendiydi. Aşkı nerden bulacağın belli mi olur hiç yerimseniben

gerçekten de öyle canım.bizi bi arkadas tanıstırmıstı ve ben ona hiç o gözle bakmamıstım sonrasında bu hale gedi ve hala anlayabilmis değilim nasıl geldi bu noktalara.

telimin kame.bozuk webcamdan da tam ve net görüntü alamıyorum ama bi foto cekme imkanı buursam koyım canımcan

Ben hastayım de, eşine yaptır ütüleri şakkıdı yerimseniben

Ayy ya ilk tanışma heyecanları gibisi yok :asigim:
Beklemek artık hayatımın parçası oldu, beklerim fıstık fırsat bulmanı kaydirigubbakcemile5

yavas olsun kalıcı olsun canım ne diyelim,hızlı olup met. nın feleğini sasırmaktansa :)) fazlasıyla almaktansa

ben de öye düsünrek motive olmaya calısıyorum canım. su halimle annesinden bile kiou göründüğümü bilmek beni mahvediyor zaten.o yüzden uzun vadeli düsünüyorum ben de.

valla ben de öyle bi gıdık ve tombul yanaklar varki zaten bi yanım incelse de onlrdan tamamen kurtulamam ama napayım oldugu kadar artık

canım bakım konusunda ise ben de normalde 3-4 gün yapar bırakırırm bıkıveririm de ama ortaya hedef koydum ona güveniyorum bu sefer istikrarlı olacağım insallah :)

Ben hastayım de, eşine yaptır ütüleri şakkıdı yerimseniben

Ay o hiç ütü yapamaz, bana da yapma diyor zaten, onun için ütü mühim değilmiş:) Spor giyinor iş yerinde onun biraz rahatlığı var onda, toplantısı, sunumu falan olduğunda ancak takım giyiyor da benim içime sinmiyor tabi, spor gömleklerini t-shirtlerini falan da ütülüyorum, ama bugün onunkilerden benimkilere sıra gelmeyecek galiba, neyse ben zaten evdeyim kendiminkileri yarın ütülerim.
Yemek molası vermiştim, burda size dert yanıyorum kaydirigubbakcemile3
Gidip yemek yiyim de sonra da işime devam ediyim

Saat kaçta bitiyo işin, bak ne güzel nette dolanabiliyon :))

15.20de çıkıyorum canım.......heya iyiki şu internet var........ eskiden napardıkki çok alıştım bu merete...

Katrece saraçım bakım konusunu çok abartma bence, sonuçta daha yaşın kaç başın kaç, bilmeden cildini yıpratma ihtimali olabilir diye söylüyorum. Cildi tembelleştirmek gibi (sallıyom)

Benim yanakların da maşallahı var :)) Ama kilo verince onlar da normale dönüyo merak etme. Hep birlikte hedefimize ulaşcaz :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…