oooo sen atom karınca gibi bir hatun olursun eminim.
spatz canim yetisirsin tabi ki; ben de korkuyordum evlenmeden once hem is hem ev yetisemem diye ama tahminimden kolaymis;
Alah'a sukur 10 aydir kimseye muhtac olmadan yuruttum islerimi;
ama arada bir de marshall yardimi almadan olmuyor;
isal h.sonu buyuk temizlikte annem geldi yardima, tulleri yikadik, camlari sildik beraber.
su ana kadar yediklerim;
pissttt spatz, kopya cekme he !
:sm_cool:
30/03/
06.30
1 bardak balli limonlu su
09.00
2 dilim kepek ekmegi,
1 dilim peynir, maydonoz
2 tatli kasigi nutella
Ara
1 fincan ihlamur
2 ad. Mavi-yesil keten tohumlu biskuvi
Ogle
4 ad. İzgara kofte
z.yagli brokoli
1 kase cacik, yarim dilim kepek ekmegi
sen ugras benimle, bana gaz ver ki spatzi yeneyim;
spatzcimla yarisa girdik bu hafta)
evet zaten yorumlansin diye yaziyoruz buraya menuleri diy mi,
lutfen beni diledigin gibi elestir lulucumm..
öffff ya canım sıkılıyor benim.......eve gitmek isityorum....:sinifsinif:
ayy canım benim teşekkür ederimmmopuyorumnanaktan
ee o kadarcık olucak tabi canım.ben bekarken bile annemi çağırıyorum arada bana yardım etmesi icin.bakalım evlenince trufun dediği gibi atom karınca olabilcek miyimkaydirigubbakcemile3
hııhhhh ne kopya çekçekmişim benim menulerim daha güzel bi kere taam mııı?sengözlerimebaksanab yaaa ne güzeli, öğlende kebap yedim utanmadanbilmiyorumkismile
peppercim baaaak gaza getirme beniii çok pis yenerim seniiiiklava::hooray:
Hoşgeldin katrece saraçım
Ben bi kaç tanesini (en kötü hallerim) ibret olsun diye ömür boyu silmicem. Ben iki işi birden yapamam :) Şimdi kilo ile uğraşıyom :ecrin_bebek: :kedi:
Siz nerden tanışıyonuz canım, nişan falan var mı?
ayy valla boyle yaris yapmak heyecanli oyuyormus yahu..
dulcineanin dedigi gibi hakeden ve de az yiyen kazansin luluu
yerimseniben
))
hos buldum guzucugum.ben kilouyke bilhassa kaçtıgım için fotodan o yüzden zaten fazla yoktu canım. bi daha 60 a falan çıkmak istemiyorum ama çıkarsam -ki bu alternatifi düsünmek bile istemiyorum- :) ben de cekileyim madem.
canım nisan yok bizim normal görüsmemiz bu. aylardır görüsemiyoduk onun kursları benim kurslar derken bi türlü denk gelmedi. biz netten tanısıyoruz canım. 2 yıla yakın netten sürdü 2 yıla yakındır da yüzyüze sürüyor. o izmirde ben konya. 2 yıl kadar önce ilk kez aydın da görüstük.daha sonra o defalarca konyaya geldi. aydına geldi.ben izmire gittim falan.biz ayrı sehirlerdeyiz canım benim vuslat dediğim bi günlük yaniii mafoldumbenmafoldumbenyani yok sonrası nisanımız vs olana kadar böyle bir iki günlük vuslatlara talimiz yanii (((((((((
evet heyecanlı gerçekten dekaydirigubbakcemile3
dulcineacığım sen de katıl bize?
Hoşgeldin katrece saraçım
Ben bi kaç tanesini (en kötü hallerim) ibret olsun diye ömür boyu silmicem. Ben iki işi birden yapamam :) Şimdi kilo ile uğraşıyom :ecrin_bebek: :kedi:
Siz nerden tanışıyonuz canım, nişan falan var mı?
lulucum sen bu konusa uzman gibisin;
tek kat olursa, isik yandiginda disardan bakilinca iceriyi gostermez mi? esim cok titiz de bu konu da.
neyse gidip perdeci de gorusucez bunlari artik;
benim evimin geri kalani da fransiz perde luluu
bu arada kolay gelsin lachesis
Şimdiki halini koy o zaman ilk fırsatta kaydirigubbakcemile
Cidden zormuş işiniz canım, benim bi arkadaşım netten tanışıp evlendiydi. Aşkı nerden bulacağın belli mi olur hiç yerimseniben
Sağol kuzum hiç kolay gelmiyor ama, daha bir ton var, eşim ütülüleri de askılarından düşürüp ütülerini bozmuş sağolsun, bir de onlarla uğraşıcam, hapşıra hapşıra dikişlerimi attırcam ütü yapayım derken
gerçekten de öyle canım.bizi bi arkadas tanıstırmıstı ve ben ona hiç o gözle bakmamıstım sonrasında bu hale gedi ve hala anlayabilmis değilim nasıl geldi bu noktalara.
telimin kame.bozuk webcamdan da tam ve net görüntü alamıyorum ama bi foto cekme imkanı buursam koyım canımcan
Senin yaptığın daha doğru katrececim, sanki kilo vermek için özel bişi yapıyoruz, benimki resmen tembellik :)) Bu hafta bi çıksın aradan, o zaman belki bişiler yaparım
Uzun vadede düşünsene fıstık... Daha bunun bi sonraki buluşması var, istenmesi, nişanı, düğünü var :jeyyar: Ben de mesela büyük ihtimal sevgülüm geldiğinde amacıma ulaşamıcam ama yine de kilo vermeye devam etcem. Çok yavaş veriyorum ama veriyorum işte sempatiksalakcinni
Ben hastayım de, eşine yaptır ütüleri şakkıdı yerimseniben
Saat kaçta bitiyo işin, bak ne güzel nette dolanabiliyon :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?