50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

İhtiyaç duymuyosa hayatta yapmaz cidden lachesiscim :)) Ama büyük avantajmış spor giyme konusu, tabi sen avantaja çevirirsen yerimseniben
Afiyet olsun.

15.20de çıkıyorum canım.......heya iyiki şu internet var........ eskiden napardıkki çok alıştım bu merete...

Aaa süper, çok az kalmış. Hadi yine iyisin :jeyyar:

Ayy ya ilk tanışma heyecanları gibisi yok :asigim:
Beklemek artık hayatımın parçası oldu, beklerim fıstık fırsat bulmanı kaydirigubbakcemile5

ahh cann'ım hem nasıll yaa hem nasılll ....... aydın otogarında buluscaktık. o benden önce gelmisti. ben otogara geldiğimde aradım. teefonlar elimizde birbirimizi bulmaya calısıyoruz.

bankta birisi oturuyordu acaba dedim bu mu ki. o oldugundan emin olmadıgım için (arkası dönüktü) tam da bakamıyorum neyse arkama bi döndümmmm arkamdaaa aaaaa demisim agzımı kapatmısım elimle. o da çok sasırdı. sonra enn sevdiğimm gül olan BEYAZZ GÜL'ümü uzattı ve sapkasını çıkartarak basıma taktı :))) (günesten çok etkilendiğimi, bakamadıgımı söylemistim daha önceden :)

Sizinki apayrı bi heyecanmış ya :lepi: Süper bi anı Şeniz olumunekankayizsmile Özellikle şapka olayına bayıldım :asigim: (pişmiş kelle kıvamına soktun beni :))

insallah canım :)

uyarında haklısın canım ben de o yüzden yüzüme fazla ellesmiyom bi düsünmden kullandıgım dogal gülsuyu .ona dikkat ederim diyom yani. bi de haftada 2-3 kez yogurt suyulu siye.

annem hep kızar zaten bana ne var senin yüzünde onu sür bunu sür mahvediyon diye :) maske tarzı seyelr yapmıyom canım zaten.

göz altlarım çok kırısık olunca nadiren patates yapıyorum o kadar , türk kahvesi pisirdikce de telvesiye ellerimi ovuyom . ama hiç birinde düzen ttuuramadım nedense çok cabuk usanıyorum

Sizinki apayrı bi heyecanmış ya :lepi: Süper bi anı Şeniz olumunekankayizsmile Özellikle şapka olayına bayıldım :asigim: (pişmiş kelle kıvamına soktun beni :))

ahh canım hem nasıl yaa... .. :kedi:insallahh resmiyete dökmemiz çok gecikmez zra dediğin gibi beklemek.......beklemek.......beklemek............

Gülsuyu ve kahve güzel de, limonla pek uğraşma. Yoğurt iyidir ama kartece saraçım

Patetes göz altına nasıl ve niye iyi geliyo???

[

Varım peppercim ama siz daha önce başladıysanız haksızlık olur, bi de benim kilo fazlam çok :)))
yok lulu; daha yeni basladik biz de,
bugun hatta.

son 3 gunde iyice gaza gelmek icin..
haftaya da devam ederiz hem ;-)

haa, ok o zaman cnmcim, sagolll .. renk bakarim perdeci de;
benim mutfagim krem rengi ve lila agirlikli, bu 2 renkten birini secerim..

bari giyecegi kadar yap simdilik;
kalanini iyice iyilesince yaparsinn

bir iki dama bisey yapıyom canım zaten bende hassas ve kuru bi cilde sahip oldugum için.

patatesi göz altlarım da çok kırısıvık birikince yapıyorum canım.

papatesi rendeleyerek(çiğ) suyuna pamuk batırıp göz altlarımı siliyorum nadiren

ama genelde yaptıgım sekil, çiğ papatesin kabugunu soyduktan sonra papates soyacağıyla ince ince yapraklar çıkarıyorum.cips yapar gibi. incecik ve ıslak olunca koydugun yere yapısıyo zaten. göz altıma koyuyorum. kuruyınca düsüyo zaten.20 dk kadar sonra yıkıyorum. ama fazla bekletmeye gelmez bu da nisastadan dolayı beyazlık veriyor, ten renginde farklılık olur çok bekletilirse bi yer pembe biyer beyaz :) tuhaf olmasın diye fazla bekletmiyorum. kırısıkıklarıma fayda ettiğini tecrübe ettim

ahh canım hem nasıl yaa... .. :kedi:insallahh resmiyete dökmemiz çok gecikmez zra dediğin gibi beklemek.......beklemek.......beklemek............
Amin canım, aileler biliyorsa tek engel askerlik ve iş bulma olur muhtemelen yerimseniben
[
yok lulu; daha yeni basladik biz de,
bugun hatta.

son 3 gunde iyice gaza gelmek icin..
haftaya da devam ederiz hem ;-)

:lepi: kaydirigubbakcemile2 zemuszemus Ay acaip sevindim, böyle bişiye ihtiyaç vardı. Son haftalarda pek bi aşama kaydemedim. Bi ileri bi geri bi buçuk ileri gibi gidiyom :))
Şimdiden geçmiş olsun ikinize :jeyyar: Benim kilo fazlam çok, kesin geçtim ikinizi de şakkıdı

Anladım fıstık ama niye fayda ettiği konusunda bi bilgin varsa onu da merak ediyom :ecrin_bebek:

Kızlar ben yürüyüş/kıyafet bakmaya (zayıflamadan şimdi niye alam di mi bayanssulusmile :jeyyar: ) gidiyom Öpüldünüz.

o kadar emin olma dalsi gacısıklava: şaka bi yana da tatlı bi rekabet oluşuyor aramızda çok zevkliopuyorumnanaktan

yaa aşk hikayesi izlemeye,dinlemeye, okumaya bayılıyorum benopuyorumnanaktan katrececim sizi de sırıtarak okudumalkisalkisalkis

katrece canim yine bizi romantik hulyalara surukledin;
ne guzel anilar anlattin.
gercekten ilk tanisma heyecanlari unutulmuyor..

dulciena aynen cnm ben de senin gibi son haftalarda 1 ileri 1 geri durumdayim valla,
ama depar aticaz su son 3 gun.

ben artik walk at home bile yapamiyorum kizlar; hatirlarsaniz baslamistik esimle3 gunden sonra belim tuttu yine ;-( devam edemedim;
bele zarar vermeyen bir spor biliyor musunuz ?

katrece
keten tohumu zayiflamaya yardimciymis diyorlar dogru mu?
nasil kullanmaliyiz?

o kadar emin olma dalsi gacısıklava: şaka bi yana da tatlı bi rekabet oluşuyor aramızda çok zevkliopuyorumnanaktan
lülülülülülü Yenilgiyi şimdiden mi sezdin sempatiksalakcinni
Valla ya canım, buna ihtiyacımız varmış. aklinialirimsmile
3 günlük olmasın, en az 1 hafta olsun vereliniortak
Normal yürüyüş beline iyi bile gelir bence canım.

Katrece saraçım tekrardan çok teşekkür ederim.
Ben yürüyüşe kaçtım, öptüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüm opuyorumnanaktan

gripincigim,
bir bakar misin uslu cocuk olmus muyum?

30/03/
06.30
1 bardak balli limonlu su

09.00
2 dilim kepek ekmegi,
1 dilim peynir, maydonoz
2 tatli kasigi nutella

Ara
1 fincan ihlamur
2 ad. Mavi-yesil keten tohumlu biskuvi

Ogle
4 ad. ızgara kofte
z.yagli brokoli
1 kase cacik, yarim dilim kepek ekmegi

Ara
1 bardak light sut
1 ad. Mavi-yesil keten tohumlu

Aksam
corba+salata yicem,
gece de meyve yerim sanirim
;-)

Amin canım, aileler biliyorsa tek engel askerlik ve iş bulma olur muhtemelen yerimseniben

ah ahh engelere kaldıysak insanın ümidi kırılır da her seyin güzel olacağına kendimi inandırdığım için is askerlik bilmem ne takmıyorum.

Kızlar ben yürüyüş/kıyafet bakmaya (zayıflamadan şimdi niye alam di mi bayanssulusmile :jeyyar: ) gidiyom Öpüldünüz.

ay canım bende dün güya bakmaya gitmistim ama aldım da geldim. çok güzel bi tsört vardı spor atletler tarzında arkada birlestigi noktada seffaf kocaman bi kelebek var.almıyım yakısmaz bu kiloyla dedim ama dayanamadım .artık 38 beden etev de giyemiyodum dar geliyodu ama 38 beden etek aldım içine girmek istiyim azmediyim diye.

katrece canim yine bizi romantik hulyalara surukledin;
ne guzel anilar anlattin.
gercekten ilk tanisma heyecanlari unutulmuyor..

katrece
keten tohumu zayiflamaya yardimciymis diyorlar dogru mu?
nasil kullanmaliyiz?

öyle gerçekten.yasadıgımız her sey bizde güzel anılar olarak bıraktırsınlar kendini , insallah hiç keskelerimiz olmasın.

tüm içtnliğime amin diyorum.

canım aslında yardımcı oluyor kilo vermeye özellikle kolesterolu ve kandaki yağı dürüsüyor gerçekten. hem de omegalardan dolayı sağlıga faydalı ama sürekli ve fazla kullanılmaması konusunda uyarılar var. günde 1-2 çay kasıgını geçirmeyin diyodu ibrahim saraçoğlu.ve alıskanlık haline getirmeyin diyodu hele zayıflama amacıya kullanmayın diyodu.

benim geçen ay tligliseritim 275 ti geçen hafta kontole gittim 133 e düsmüs. 20 günü geçti ben kullanmaya baslayalı. yarın son içicem tamam bende. mayısta falan bi 21 gün falan daha dener bırakırım sanırım

çörek otunu tansiyon problemi olanlar kullanmamalı onu biiyorum ama keten tohumu hakkında bu ür uyarı var mı bilmiyorum canım

katrece sagol canim;
bi 21 gun ben de mi kullansam;

suyla mi yutacagiz ama, cignemek mi gerekir yoksa ?

evet corek otuna ben bir ara basladi; tansiyonum 8-4 e dustu

bu arada kızlar ben de yarısmaya katılmayı istorumm
kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

Katrece saraçım tekrardan çok teşekkür ederim.
Ben yürüyüşe kaçtım, öptüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüm opuyorumnanaktan

rica ederim caanım ne dimek ben tesekkür iderim asıl.

katrece sagol canim;
bi 21 gun ben de mi kullansam;

suyla mi yutacagiz ama, cignemek mi gerekir yoksa ?

evet corek otuna ben bir ara basladi; tansiyonum 8-4 e dustu

kolesterolün normalden çok düsük değilse kullanabilirsin fikrimce ama dediğim gibi en fazla 2 cay kasıgı olsun günde bi kez.ama döv mutlaka tüm yutmak zararlıymıs

ben havanda dövüyorum günde bi kez.2-3 kasık yogurda karıstırıyorum böyle güzel oluyo canım suyla da denedim de yutması zor oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…