15.20de çıkıyorum canım.......heya iyiki şu internet var........ eskiden napardıkki çok alıştım bu merete...
Ayy ya ilk tanışma heyecanları gibisi yok :asigim:
Beklemek artık hayatımın parçası oldu, beklerim fıstık fırsat bulmanı kaydirigubbakcemile5
ahh cann'ım hem nasıll yaa hem nasılll ....... aydın otogarında buluscaktık. o benden önce gelmisti. ben otogara geldiğimde aradım. teefonlar elimizde birbirimizi bulmaya calısıyoruz.
bankta birisi oturuyordu acaba dedim bu mu ki. o oldugundan emin olmadıgım için (arkası dönüktü) tam da bakamıyorum neyse arkama bi döndümmmm arkamdaaa aaaaa demisim agzımı kapatmısım elimle. o da çok sasırdı. sonra enn sevdiğimm gül olan BEYAZZ GÜL'ümü uzattı ve sapkasını çıkartarak basıma taktı :))) (günesten çok etkilendiğimi, bakamadıgımı söylemistim daha önceden :)
Katrece saraçım bakım konusunu çok abartma bence, sonuçta daha yaşın kaç başın kaç, bilmeden cildini yıpratma ihtimali olabilir diye söylüyorum. Cildi tembelleştirmek gibi (sallıyom)
Benim yanakların da maşallahı var :)) Ama kilo verince onlar da normale dönüyo merak etme. Hep birlikte hedefimize ulaşcaz :lepi:
Sizinki apayrı bi heyecanmış ya :lepi: Süper bi anı Şeniz olumunekankayizsmile Özellikle şapka olayına bayıldım :asigim: (pişmiş kelle kıvamına soktun beni :))
yok lulu; daha yeni basladik biz de,Varım peppercim ama siz daha önce başladıysanız haksızlık olur, bi de benim kilo fazlam çok :)))
Gözükür mü yahu, güneşilkten daha kalın ve koyu renk, gerçi bendekiler öyle, ya kumaşından anlaşılıyor zaten perdeciye gidince anlarsın:) Yalnız rengini iyi seç, gündüz kapattığında evin o renk oluyor çünkü:)
Sağol kuzum hiç kolay gelmiyor ama, daha bir ton var, eşim ütülüleri de askılarından düşürüp ütülerini bozmuş sağolsun, bir de onlarla uğraşıcam, hapşıra hapşıra dikişlerimi attırcam ütü yapayım derken
Amin canım, aileler biliyorsa tek engel askerlik ve iş bulma olur muhtemelen yerimseniben
ahh canım hem nasıl yaa... .. :kedi:insallahh resmiyete dökmemiz çok gecikmez zra dediğin gibi beklemek.......beklemek.......beklemek............
[
yok lulu; daha yeni basladik biz de,
bugun hatta.
son 3 gunde iyice gaza gelmek icin..
haftaya da devam ederiz hem ;-)
ama genelde yaptıgım sekil, çiğ papatesin kabugunu soyduktan sonra papates soyacağıyla ince ince yapraklar çıkarıyorum.cips yapar gibi. incecik ve ıslak olunca koydugun yere yapısıyo zaten. göz altıma koyuyorum. kuruyınca düsüyo zaten.20 dk kadar sonra yıkıyorum. ama fazla bekletmeye gelmez bu da nisastadan dolayı beyazlık veriyor, ten renginde farklılık olur çok bekletilirse bi yer pembe biyer beyaz :) tuhaf olmasın diye fazla bekletmiyorum. kırısıkıklarıma fayda ettiğini tecrübe ettim
Amin canım, aileler biliyorsa tek engel askerlik ve iş bulma olur muhtemelen yerimseniben
:lepi: kaydirigubbakcemile2 zemuszemus Ay acaip sevindim, böyle bişiye ihtiyaç vardı. Son haftalarda pek bi aşama kaydemedim. Bi ileri bi geri bi buçuk ileri gibi gidiyom :))
Şimdiden geçmiş olsun ikinize :jeyyar: Benim kilo fazlam çok, kesin geçtim ikinizi de şakkıdı
lülülülülülü Yenilgiyi şimdiden mi sezdin sempatiksalakcinnio kadar emin olma dalsi gacısıklava: şaka bi yana da tatlı bi rekabet oluşuyor aramızda çok zevkliopuyorumnanaktan
3 günlük olmasın, en az 1 hafta olsun vereliniortakdulciena aynen cnm ben de senin gibi son haftalarda 1 ileri 1 geri durumdayim valla,
ama depar aticaz su son 3 gun.
ben artik walk at home bile yapamiyorum kizlar; hatirlarsaniz baslamistik esimle3 gunden sonra belim tuttu yine ;-( devam edemedim;
bele zarar vermeyen bir spor biliyor musunuz ?
Kızlar ben yürüyüş/kıyafet bakmaya (zayıflamadan şimdi niye alam di mi bayanssulusmile :jeyyar: ) gidiyom Öpüldünüz.
katrece canim yine bizi romantik hulyalara surukledin;
ne guzel anilar anlattin.
gercekten ilk tanisma heyecanlari unutulmuyor..
katrece
keten tohumu zayiflamaya yardimciymis diyorlar dogru mu?
nasil kullanmaliyiz?
Katrece saraçım tekrardan çok teşekkür ederim.
Ben yürüyüşe kaçtım, öptüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüm opuyorumnanaktan
katrece sagol canim;
bi 21 gun ben de mi kullansam;
suyla mi yutacagiz ama, cignemek mi gerekir yoksa ?
evet corek otuna ben bir ara basladi; tansiyonum 8-4 e dustu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?