50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

geçmis oısun canım iste çok dikkat etnmek gerekiyo çörek otunun faydasını söylerken tansiyonu düsürdüğünü de söylemek uyarmak gerekiyo.her uzman bunu yapmıyo malesef.bende i.saraçoğudan duymustum tansiyon düsüklüğü olanlar çörek otundan uzak dursun diye

kızlar ben de sandaloz sakızı aldım ama tatsız tuzsuz bişey, düzenli olarak kullanabilecek miyim bilmiyorum. bir de onu elma sirkesiyle mi içmeliyiz kesin?sadece yutsak işe yaramıyor mu?kullanan varsa haber ediversin bakalımm..

pepper, dalsi sakın kullanmayın siz sandaloz filan, ben kazanıcam bu hafta!alsanaalsanasmile

kaydirigubbakcemile ben de cook gizli kimsenin bilmedigi bi formul var, onunla zayiflicam

:dilcikar:

--yalandan kim olmus,

maksat moral bozmak olsun; rakibi psikolojik olarak cokertmek olsun.

hihoohoooo oooo -- kotu adam simelysii
)

Herkese merhabaaazemuszemus

ben çektim cezamıeyvahedigeldismile...ay çok zor oldu ya paslanmışım resmen.sabah kalkınca ılık suyumu içtim.ardından 1 dilim çavdar ekmeği,1 dilim kaşar peynir salatalık,domates ,3 ayetin ve şekersiz çay içtim.yarım saat sonrada öğle yemeği olarak 1tane tost ekmeğinde sucuklu tost ve yumurta sarısı yiycem şekersiz çayımla birlikte kızlar..sizlerede afiyet olsun hihoyyyt[/QUOTE]

aferin canım,en azından yediklerinin yarısı erimiştir böylelikle

güzel canım yine dünkü gibi sağlıklı bi liste ama akşam yemeğinden sonra 1 adet meyve ye yeter,başka şeylere sarkma sakınkaydirigubbakcemile3

Ay her gün ızgara köfte mi yiyorsun hatun sen, senden özendim, yemekten sonra markete gittim kıyma aldım, köfte yaptım dolaba koydum geldim, akşama ben de ızgara köfte yapıcam:)
Bu arada öğlen makarna ile yoğurt yedim, makarna bir tabaktan biraz fazlaydı eyvahedigeldismile

eveet bende yedikleimi yazayım hemen
sabah,1 kepekli tost ve 1 yumurta çay
arada 3 tane eti form bisküvi
öğleyin yerım kase kurufasülye ve 1dilim kepekli elmek
arada çeyrek kase bol acılı domates sosu ve yarım dilim kepek ekmeği
akşam yoğurtlu ıspanak yicem

Ben de menümü yazıyım koçum gelmiş

Sabah 1 dilim tam tahıl ekmeği, çarliston biber, kibrit kutusu kadar peynir, 3 tane zeytin, 1 tane selanik kurusu.

Bu arayı kaçırdım ütüye daldım.

Öğlen makarnayla yoğurt.

Arada elma yiycem birazdan.

Akşam da ızgara köfte ile salata yiycem.

Calleneticsimi de yaparım yemekten sonra.

1tabaktan fazla makarnamıohaoldumsmile keşke 1 tabakla yetinseymişsin canım be,hatta 1den biraz daha az olsa daha iyi olurdu.

1tabaktan fazla makarnamıohaoldumsmile keşke 1 tabakla yetinseymişsin canım be,hatta 1den biraz daha az olsa daha iyi olurdu.

Çok az bişey kalmıştı onu da yiyim de tencereyi makinaya atıyım dedim, doymuştum aslında, ay bu çok az kalanlar benim başıma bela zaten. Napıcaz bunlarla? Siz ne yapıyorsunuz bu durumlarda, çöpe mi atıyorsunuz? Ben kıyamıyorum.

aferin canım,en azından yediklerinin yarısı erimiştir böylelikle

güzel canım yine dünkü gibi sağlıklı bi liste ama akşam yemeğinden sonra 1 adet meyve ye yeter,başka şeylere sarkma sakınkaydirigubbakcemile3[/QUOTE]

opuyorumnanaktan yasasin, yine cok mutlu oldum;
2 gundur iyi gidiyorum; bu gidisle sptazla dalsiyi yenicem ))

lulucum bizim sirket yemekhanesinde 4 bolum var,
birinde izgara cesitleri cikiyor hergun,
biri spesyaller , orda daha cok kremali vs. cok kalorili seyler var, oraya pek takilmiyorum,digeri ev yemekleri, burda da manti, pilav, k.fasulye vs. cikiyor;
digeri z.yaglilar,

bir de salata bari var;

simdi ben spesyal yemeyince; ev yemeklerinde de guzel sebze yemegi yoksa gisip izgara kofte aliyorum mecburen; yanina da varsa guzel z.yaglilardan..

genelde de izgaraya mahkum oluyorum;

bazen de corba salata aliyorum..

bir de evde sebze yiyeceksem isyerinde et; o sekilde bi denge kurmaya calisiyorum;
ayy ya canini istettim desene,
neyse yap ama, sagliklidir, ye sende )

lachesis hayatim;
benim annem bizim cocuklugumuzda tabagimizda biraktiklarimizi cope gitmesin diye yemekten obezite sinirina geldi.

simdi atiyor; ben kilo alacagima cope gitsin napayim diyor;
israf ama vucuduna eziyet etmek de gunah.
napican mecbur atiliyor kalanlar canikom..

ben de uzuluyorum ama :-((

valla kalırsa kalsın :1closedeyes: doyduysam kalkıyorum hemen,1 lokma bile yemiyorum.İmkanım varsa sonra yerim o kalanı yoksa çöpe gitsin napayım,sonuçta çöptende bi sürü hayvan karnını doyuruyo,boşa gitmiyo bence artıklar,birde böyle bak olya belki vazgeçersin böyle yemekten canım,hep kalori olarak geri dönüyolar işte sonra

opuyorumnanaktan yasasin, yine cok mutlu oldum;
2 gundur iyi gidiyorum; bu gidisle sptazla dalsiyi yenicem ))

lulucum bizim sirket yemekhanesinde 4 bolum var,
birinde izgara cesitleri cikiyor hergun,
biri spesyaller , orda daha cok kremali vs. cok kalorili seyler var, oraya pek takilmiyorum,digeri ev yemekleri, burda da manti, pilav, k.fasulye vs. cikiyor;
digeri z.yaglilar,

bir de salata bari var;

simdi ben spesyal yemeyince; ev yemeklerinde de guzel sebze yemegi yoksa gisip izgara kofte aliyorum mecburen; yanina da varsa guzel z.yaglilardan..

genelde de izgaraya mahkum oluyorum;

bazen de corba salata aliyorum..

bir de evde sebze yiyeceksem isyerinde et; o sekilde bi denge kurmaya calisiyorum;
ayy ya canini istettim desene,
neyse yap ama, sagliklidir, ye sende )[/QUOTE]

ızgara gayet sağlıklı canım,hergün 1 öğün yesende pişman olma yanındada salata veya sebze varsa çok daha sağlıklı ve doyurucu oluyo.Ama sebzeyi daha bol ızgarayı daha az al canım untuma
Ayrıca böyle gidersen sen kazanacaksın yarışmayı:hooray: dulcinea sürekli kaçamak yapıyo bu aralar zatenkaydirigubbakcemile3

Anladım canım, benim son çalıştığım kanalda öyleydi, ben de bir ara her gün köfte, patates, yoğurt, pilav, tatlı yiyordum. 3 hafta hiç değiştirmedim bu menüyü, arada pilavın tarzı değişiyordu sadece:) Bişeye taktım mı takarım, sonra 1 ay da her gün burger king chicken royal menü yedim ta ki zehirlenene kadar. 8 kilo almıştım ben orda 1.5 yılda, tabi sadece yemeklerden değil, bir sürü sebepten. Ay aman aklıma geldi canım sıkıldı hiç sevmezdim son işyerimi. Neyse kuzucuğum ben gidip ütüme devam ediyim. Gelirim arada:)

gripin ayy kocum benim; agzindan bal damliyo; valla super moral oldu bu bana;
tamam artik sonunda ben de dengeli menu olusturmayi ogrendim; (sayende valla; koc olmadigin donemde bile menulerimdeki yanlislari gosterdin ya bana )
sozzz; bundan sonra hep boylee.

bu arada arkadaslarin da kalbi kirilmasin soyle diyeyim;
"arkadaslarim da kazansa sevinirim ben :dilcikar: "

:roflol:

Haklısınız vallahi kızlar, eşim de geçen hafiften sitem etti, ya kalmasın kalmasın diye her gün bir sürü yemek yediriyorsun bana dedi. Benim de rahmetli dedem öyle bir yerleştirmiş ki bunu beynime, atamadım gitti, bakalım denyicem artık dediğiniz gibi yapmayı. kaydirigubbakcemile5

ben de gripin gibi dusunuyorum lachesis;

copleri karistiran hayvancagizlar da bulsun biseyler;
ben zaten kalan yemegi hemen degil, anca gunlerce surunurse o zaman atiyorum, onu da cope karistirmayip, ayri posete dokuyorum..

sen de oyle yaparsin kuzucugummm

canımcım öğlen yemeği hariç çok güzel bir liste aslında,keşke ilk arada ütü yaparken yanına içecek bişeyler alsaydın veya hemen 1 elma yeseydin daha sağlıklı olurdu,valla bu kadar ızgara muhabbetine bende yarın ızgara yapayım bari fena canım çekti yacokacimcoook

önemli olan yarışmaktı düyosun yaniidelikafadulden
sen yeterki iste valla her daim eleştiririm menünü kuzum,koç olayım olmayayımolumunekankayizsmile ama sanda ne mutluki benim dediklerimi kaale alıp uygulamaya çalışıyosun,öpüyorum seni çok
opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…