kızlar ben de sandaloz sakızı aldım ama tatsız tuzsuz bişey, düzenli olarak kullanabilecek miyim bilmiyorum. bir de onu elma sirkesiyle mi içmeliyiz kesin?sadece yutsak işe yaramıyor mu?kullanan varsa haber ediversin bakalımm..
pepper, dalsi sakın kullanmayın siz sandaloz filan, ben kazanıcam bu hafta!alsanaalsanasmile
[
allaaaaaahhh yaktım çıranızııklava: size dedim ben elime düşmeyin diye dimi:mymeka: bu saatten sonra hem 3ü1arada hemde browniohaoldumsmile
valla her keyfin bi cezası vardır,e sizde bunu göze almışta öyle yemişsinizdir bunları heralde dimi kızlar?
Katrece ve vahiba yatmadan önce 25+25 2 set mekik çekiyosunuz güzeller,kolay gelsin öpüyorumopuyorumnanaktan
gripincigim,
bir bakar misin uslu cocuk olmus muyum?
30/03/
06.30
1 bardak balli limonlu su
09.00
2 dilim kepek ekmegi,
1 dilim peynir, maydonoz
2 tatli kasigi nutella
Ara
1 fincan ihlamur
2 ad. Mavi-yesil keten tohumlu biskuvi
Ogle
4 ad. İzgara kofte
z.yagli brokoli
1 kase cacik, yarim dilim kepek ekmegi
Ara
1 bardak light sut
1 ad. Mavi-yesil keten tohumlu
Aksam
corba+salata yicem,
gece de meyve yerim sanirim
;-)
gripincigim,
bir bakar misin uslu cocuk olmus muyum?
30/03/
06.30
1 bardak balli limonlu su
09.00
2 dilim kepek ekmegi,
1 dilim peynir, maydonoz
2 tatli kasigi nutella
Ara
1 fincan ihlamur
2 ad. Mavi-yesil keten tohumlu biskuvi
Ogle
4 ad. İzgara kofte
z.yagli brokoli
1 kase cacik, yarim dilim kepek ekmegi
Ara
1 bardak light sut
1 ad. Mavi-yesil keten tohumlu
Aksam
corba+salata yicem,
gece de meyve yerim sanirim
;-)
Ay her gün ızgara köfte mi yiyorsun hatun sen, senden özendim, yemekten sonra markete gittim kıyma aldım, köfte yaptım dolaba koydum geldim, akşama ben de ızgara köfte yapıcam:)
Bu arada öğlen makarna ile yoğurt yedim, makarna bir tabaktan biraz fazlaydı eyvahedigeldismile
1tabaktan fazla makarnamıohaoldumsmile keşke 1 tabakla yetinseymişsin canım be,hatta 1den biraz daha az olsa daha iyi olurdu.
Herkese merhabaaazemuszemus
ben çektim cezamıeyvahedigeldismile...ay çok zor oldu ya paslanmışım resmen.sabah kalkınca ılık suyumu içtim.ardından 1 dilim çavdar ekmeği,1 dilim kaşar peynir salatalık,domates ,3 ayetin ve şekersiz çay içtim.yarım saat sonrada öğle yemeği olarak 1tane tost ekmeğinde sucuklu tost ve yumurta sarısı yiycem şekersiz çayımla birlikte kızlar..sizlerede afiyet olsun hihoyyyt
Ay her gün ızgara köfte mi yiyorsun hatun sen, senden özendim, yemekten sonra markete gittim kıyma aldım, köfte yaptım dolaba koydum geldim, akşama ben de ızgara köfte yapıcam:)
Bu arada öğlen makarna ile yoğurt yedim, makarna bir tabaktan biraz fazlaydı eyvahedigeldismile
Çok az bişey kalmıştı onu da yiyim de tencereyi makinaya atıyım dedim, doymuştum aslında, ay bu çok az kalanlar benim başıma bela zaten. Napıcaz bunlarla? Siz ne yapıyorsunuz bu durumlarda, çöpe mi atıyorsunuz? Ben kıyamıyorum.
aferin canım,en azından yediklerinin yarısı erimiştir böylelikle
güzel canım yine dünkü gibi sağlıklı bi liste ama akşam yemeğinden sonra 1 adet meyve ye yeter,başka şeylere sarkma sakınkaydirigubbakcemile3
lulucum bizim sirket yemekhanesinde 4 bolum var,
birinde izgara cesitleri cikiyor hergun,
biri spesyaller , orda daha cok kremali vs. cok kalorili seyler var, oraya pek takilmiyorum,digeri ev yemekleri, burda da manti, pilav, k.fasulye vs. cikiyor;
digeri z.yaglilar,
bir de salata bari var;
simdi ben spesyal yemeyince; ev yemeklerinde de guzel sebze yemegi yoksa gisip izgara kofte aliyorum mecburen; yanina da varsa guzel z.yaglilardan..
genelde de izgaraya mahkum oluyorum;
bazen de corba salata aliyorum..
bir de evde sebze yiyeceksem isyerinde et; o sekilde bi denge kurmaya calisiyorum;
ayy ya canini istettim desene,
neyse yap ama, sagliklidir, ye sende)
lachesis hayatim;
benim annem bizim cocuklugumuzda tabagimizda biraktiklarimizi cope gitmesin diye yemekten obezite sinirina geldi.
simdi atiyor; ben kilo alacagima cope gitsin napayim diyor;
israf ama vucuduna eziyet etmek de gunah.
napican mecbur atiliyor kalanlar canikom..
ben de uzuluyorum ama :-((
valla kalırsa kalsın :1closedeyes: doyduysam kalkıyorum hemen,1 lokma bile yemiyorum.İmkanım varsa sonra yerim o kalanı yoksa çöpe gitsin napayım,sonuçta çöptende bi sürü hayvan karnını doyuruyo,boşa gitmiyo bence artıklar,birde böyle bak olya belki vazgeçersin böyle yemekten canım,hep kalori olarak geri dönüyolar işte sonra
Ben de menümü yazıyım koçum gelmiş
Sabah 1 dilim tam tahıl ekmeği, çarliston biber, kibrit kutusu kadar peynir, 3 tane zeytin, 1 tane selanik kurusu.
Bu arayı kaçırdım ütüye daldım.
Öğlen makarnayla yoğurt.
Arada elma yiycem birazdan.
Akşam da ızgara köfte ile salata yiycem.
Calleneticsimi de yaparım yemekten sonra.
kizlar yaa;
ben hepinizi cok seviyorum yaaa.. a.s.
soylemek istedim, duygusallastim biranda.
gripin ayy kocum benim; agzindan bal damliyo; valla super moral oldu bu bana;
tamam artik sonunda ben de dengeli menu olusturmayi ogrendim; (sayende valla; koc olmadigin donemde bile menulerimdeki yanlislari gosterdin ya bana )
sozzz; bundan sonra hep boylee.
bu arada arkadaslarin da kalbi kirilmasin soyle diyeyim;
"arkadaslarim da kazansa sevinirim ben :dilcikar: "
:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?