50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba,
8 ay önce doğum yaptım.hamikleyken toplam 22 kilo aldım..bu kiloları verdim ama göbeğimi ve şu yanlardaki simitcikleri eritemedim.kendime dün mekik aleti aldım.aranızda spor yapan varmı?mekik bu durumda doğru seçim mi sizce?biraz geçmişinizi okudumda gayet keyifli bir topik.işin kötüsü ben kilo vermek istemiyorum aslında.şuan 57 kiloyum.sadece göbeğim gitsin istiyorum bunun için bir önerisi olan var mI?yardımcı olursanız çok sevinirim :)) umarım herkes istediği kiloya en kısa zamanda kavuşur :)

ayy kıyamam yaa,canım beniim bizde seni seviyoruuzzŞeniz
bende diyorumki bazen iyiki kilo almışımda katılmışım bu gruba sizleri tanıdım,çok güzel bişey bu:1hug:

aynen canim ya,
burdaki herkese acayip kanim kayniyor...

opuyorum hepiniziiii

canim onceden kendimi kandiriyormusum rejim yapiyorum diye;
1 taneden bisey olmaz; oglen bisey olmaz diye diye.
artik akillandim insallahhh..

o yuzden menulerimi lokmasina kadar yaziyorum ki siz soyleyin yanlislarimi diye.

ins. bundan sonra kilo vermeye baslarim gercek anlamda.
:teselli:

merhaba,bebişini sağlıkla büyüt,allah bağışlasın.Senin yapman gereken en önemli şey spor canım.Mekik ve bel hareketleri mutlaka işe yarar merak etme,tabi doğru yaptığın taktirde.Ama bu arada yediklerine yine de dikkat etki kaloriler göbeğe gitmesin:1no2:Birde arkadaşlar yağ yakıcı bazı yağları karıştırıp göbeğe sürdükten sonra sarıp yürüyüş yapmanın ve ardında egzersiz yapmanın çok iyi geldiğini söylemişlerdi.Onuda dene derim ben
Sezeryanlamı doğum yaptın canım sen normalmi?

teşekkür ederim canım tavsiyelerin için..yediklerime dikkat ediyorum aslında..en azından en çok sevdiğim şeyi bıraktım akşam 8 den sonra yemek yemiyorum ve akşam yemeğinide hafif yemeye çalışıyorum..ben sezeryanla doğum yaptım canım..normal çok istedim ama olmadı malesef..ki buna rağmen bile hamilelikte aldığım kiloların hepsini verdim..ama 29 yıldır hiç göbeği olmayan biri için çok rahatsız edici birşey bu mafoldumben

hem çalışıyorum hem bebiş var..spor salonuna gitmeye hiç vaktim yok evde kendi çabamla birşeyler yapmaya çalışacağım artık..

anlıyorum canım,evet sinir bozucu tabikide ama bence bıkmadan ve sabırlı bi şekilde sporunu yaparsan birde o dediğim yağlardan falan kullanırsan mutlaka çoğu gider o göbeğin merak etme. Birde yoğurtun göbek yağlarını erittiği yönünde bi çalışmada yapılmış,bol yoğurt tüketenlerin yağ yakımlarının hızlandığı ortaya çıkmış.Yani yoğurt ye mutlaka hergün.Umarım işine yarar hatta mümkünse işe yarayıp yaramadığını şöyle bi süre sonra benide bilgilendirirsen sevinirimkaydirigubbakcemile3 malum ilerde bende doğum yapıcam mutlaka belki bana da lazım olurkaydirigubbakcemile5

kizlar yaa;

ben hepinizi cok seviyorum yaaa.. a.s.

soylemek istedim, duygusallastim biranda.

ayy kıyamam yaa,canım beniim bizde seni seviyoruuzzŞeniz
bende diyorumki bazen iyiki kilo almışımda katılmışım bu gruba sizleri tanıdım,çok güzel bişey bu:1hug:

Ayyy ben de sizi çok seviyorum kuzucuklarım a.s. Şeniz olumunekankayizsmile

Ama ütü yapmayı hiç sevmiyorum, teknoloji şuna bir çare bulamadı, makineden çıktığında ütülenmiş kıyafetler istiyorum

hey!
3 gün yattıktan sonra erken kalkmak, çalışmak ne zor yaaa akannehir
aç karnına ılık su+ballı, elma sirkeli su
sabah: kaşarlı uno light tost
ara: yeşil elma, nescafe
öğle: bir simit ohaoldumsmile işte okula gittiğim zaman dayanamıyorum yaaa!
ara: yeşil elma, 2 adet limonlu form bisküvi
bir de bi paket hazır ayran içtim, canım istemişti :)
bu arada gün içinde 3 fincan yeşil çay+mate, 1 fincan da adaçayı.

kızlar akşam bi şey yemeyi düşünmüyorum, zaten akşam da oldu. ya bitki çaylarından mıdır nedir açlık hissetmiyorum

yalnız arkadaşım oturmaya çağırdı, gitmesem daha iyi; çünkü dayanamayıp atıştırırım diye korkuyorum!

bi de 3 in1'i artık günde sadece 1 kez içiyorum kıslar :1hug:

seni tok tutan şey mate çayı canım

ya bende şu detoks işkencesi bitince
makarna yiycem
yoğurtlu ıspanak yiycem
ızgara köfte yiycem
havuçlu kek yiycem
simit yiycem
yiycem de yiycem anasını satıyım.
alsanaalsanasmile :mymeka: :1ninca:

o konuda ben acayip şanslıyım canım,eşim kendinin yaptığı ütüden başkasını asla beğenmez o yüzden ütüsünü kendi yapar hep.Ben ancak kendimin 2-3 pantalonumu ütüler bitiririm
oyy iyikide beğenmiyor canım aşkımm:asigim:

canım 3in1i azaltman çok iyi olmuş,akşam arkadaşında atıştırmayı abartmak istemiyosan bence akşam en azından salata gibi bişey ye canım.Öğünlerin çok sağlıklı değil hala,sebze yemiyosun nerdeyse hiçlmaz: öğle yemekleri için evden okula küçük bir saklama kabında zeytinyağlı sebze yemeği götürmeye çalış güzelim.Ben öyle yapıyorum çokta iyi oluyo

kız truf bu kadar yiceksen ne demeye yapıyon sen detoxukaydirigubbakcemile3
kıyamam detox senin başına vurmuş canım ondan gözünün önünden gitmiyo dimi yemekler,inşallah 1 kilo falan vermişsindirde yiyecek olduklarınla dengelersin

afiyetler olsun şimdiden, kıyamam.

off bize işkence, okuldaki şişman çocuklara ve annelerine nasıl zordur ya. yetişkin insanlarız bu kadar zorlanıyoruz, çocuk nasıl tutacak kendini iştahı varsa ya da anne nasıl alsın elinden çikolatayı? bi öğrencim günlüğüne (daha 6. sınıf); bu yıl zayıflıycam, zayıflamam gerek vs. yazmıştı hep ya yeni yıl kararlarına. mafoldumben

keşke şu yiyip kilo almayan, metabolizması hızlı kişilerden olsaydık bilmiyorumkismile

o vakit başımın üstünde yeri var matenin ne diyeyim, yeter ki açlık hissini engellesin kaydirigubbakcemile2

TUTANAKTIR
1 adet tadımca fındıklı tarafımca yenmiş olup çok büyük bir lezzet alınmıştır.
pişman değilim. yine olsa yine yaparım. (not; tadımcalar ara öğün yapamayanlar için biçilmiş kaftan)

SAVUNMA
yenen tadımcayı eritmek için 19;30 da voleybola gidilecak
deliler gibi hareket edilecek.

eve geliyorum öğlenleri aslında gripin'cim, çok canım istemişti simiti ondan yedim. cuma başlıycam sebze yemeye. nişana çok az kaldı, tutuştum da; ondan sağlıksız oluyor öğünlerim, birkaç kilo versem rahatlıycam. hayır alışverişe falan çıkılacak, ne kadar küçük beden alınsa o kadar kar; çünkü düğüne vaktim çok, inşallah en sağlıklı şekilde incecik olacağım. :Saruboceq:

tüm bunları önceden düşünseydim, böyle sıkışmazdım. ahhh, gerçi o zaman kilo da almazdım klava:

iyide böyle sağlıksız beslenerek ve sebze yemeyerek kilo veremezsin,zorlanırsın canım.Akşamdan yap öğle yemeğini eve gelince hazır olur ne güzel madem eve gitme imkanın varmış

zelim trufum bi kere detox günlerinde değil çikolata gofret elma bile yenmiyo,neden sabote ediyon sen kendini bakiim? ceza olarak voleybolda 2 kat fazla ter atmak için elinden gelen ardına konmayacak ona görebuyrunnnnnnnnn

ama sayın koçum tadımca gofret çikolata değilki fındık üzüm filan var içinde azcıkta şeker çok güzel valla bak sende ye
voleybolda elimden geleni ardıma koymayacağım. opuyorumnanaktan

saat 14 de yarım elma yedim......

saat 16 da bir dilim tatlı yedim

saat 18 de kuru patlıcandan yapılmış güveç yanında 4-5 tane sarma yoğurt ve bol karışık salata yedim......

saat 19-19.30 gibi spora başlıcam

Son düzenleme:
bir şey sorcam bu tibetin faydasını kaçta görmeye başlarız sizce????

Son düzenleme:
38 beden almakla iyi yapmışsn, tshirt esnekse zaten beden çok da önemli değil, güle güle giy yerimseniben
pepper, dalsi sakın kullanmayın siz sandaloz filan, ben kazanıcam bu hafta!alsanaalsanasmile
İhtiyacım yok ki öyle tadı kötü şeyleri kullanmaya lülülülülülü

bu arada arkadaslarin da kalbi kirilmasin soyle diyeyim;
"arkadaslarim da kazansa sevinirim ben :dilcikar: "

:roflol:
kaydirigubbakcemile3

kizlar yaa;

ben hepinizi cok seviyorum yaaa.. a.s.

soylemek istedim, duygusallastim biranda.
Sevgi böcüğü Şeniz
bir şey sorcam bu tibetin faydasını kaçta görmeye başlarız sizce????

Hiç bi fikrim yok, ne faydası göreceğimizi de bilmiyom ki.. Düzenli hiç bi hareket yapmadığım için bari tibeti yapıyım diye başladım daha çok. Ama bi tane biri 2-3 ay sonra adetleri düzene girdiğini yazmıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…