ayy kıyamam yaa,canım beniim bizde seni seviyoruuzzŞeniz
bende diyorumki bazen iyiki kilo almışımda katılmışım bu gruba sizleri tanıdım,çok güzel bişey bu:1hug:
önemli olan yarışmaktı düyosun yaniidelikafadulden
sen yeterki iste valla her daim eleştiririm menünü kuzum,koç olayım olmayayımolumunekankayizsmile ama sanda ne mutluki benim dediklerimi kaale alıp uygulamaya çalışıyosun,öpüyorum seni çokopuyorumnanaktan
merhaba,
8 ay önce doğum yaptım.hamikleyken toplam 22 kilo aldım..bu kiloları verdim ama göbeğimi ve şu yanlardaki simitcikleri eritemedim.kendime dün mekik aleti aldım.aranızda spor yapan varmı?mekik bu durumda doğru seçim mi sizce?biraz geçmişinizi okudumda gayet keyifli bir topik.işin kötüsü ben kilo vermek istemiyorum aslında.şuan 57 kiloyum.sadece göbeğim gitsin istiyorum bunun için bir önerisi olan var mI?yardımcı olursanız çok sevinirim :)) umarım herkes istediği kiloya en kısa zamanda kavuşur :)
merhaba,bebişini sağlıkla büyüt,allah bağışlasın.Senin yapman gereken en önemli şey spor canım.Mekik ve bel hareketleri mutlaka işe yarar merak etme,tabi doğru yaptığın taktirde.Ama bu arada yediklerine yine de dikkat etki kaloriler göbeğe gitmesin:1no2:Birde arkadaşlar yağ yakıcı bazı yağları karıştırıp göbeğe sürdükten sonra sarıp yürüyüş yapmanın ve ardında egzersiz yapmanın çok iyi geldiğini söylemişlerdi.Onuda dene derim ben
Sezeryanlamı doğum yaptın canım sen normalmi?
teşekkür ederim canım tavsiyelerin için..yediklerime dikkat ediyorum aslında..en azından en çok sevdiğim şeyi bıraktım akşam 8 den sonra yemek yemiyorum ve akşam yemeğinide hafif yemeye çalışıyorum..ben sezeryanla doğum yaptım canım..normal çok istedim ama olmadı malesef..ki buna rağmen bile hamilelikte aldığım kiloların hepsini verdim..ama 29 yıldır hiç göbeği olmayan biri için çok rahatsız edici birşey bu mafoldumben
hem çalışıyorum hem bebiş var..spor salonuna gitmeye hiç vaktim yokevde kendi çabamla birşeyler yapmaya çalışacağım artık..
kizlar yaa;
ben hepinizi cok seviyorum yaaa.. a.s.
soylemek istedim, duygusallastim biranda.
ayy kıyamam yaa,canım beniim bizde seni seviyoruuzzŞeniz
bende diyorumki bazen iyiki kilo almışımda katılmışım bu gruba sizleri tanıdım,çok güzel bişey bu:1hug:
hey!
3 gün yattıktan sonra erken kalkmak, çalışmak ne zor yaaa akannehir
aç karnına ılık su+ballı, elma sirkeli su
sabah: kaşarlı uno light tost
ara: yeşil elma, nescafe
öğle: bir simit ohaoldumsmile işte okula gittiğim zaman dayanamıyorum yaaa!
ara: yeşil elma, 2 adet limonlu form bisküvi
bir de bi paket hazır ayran içtim, canım istemişti :)
bu arada gün içinde 3 fincan yeşil çay+mate, 1 fincan da adaçayı.
kızlar akşam bi şey yemeyi düşünmüyorum, zaten akşam da oldu. ya bitki çaylarından mıdır nedir açlık hissetmiyorum
yalnız arkadaşım oturmaya çağırdı, gitmesem daha iyi; çünkü dayanamayıp atıştırırım diye korkuyorum!
bi de 3 in1'i artık günde sadece 1 kez içiyorum kıslar :1hug:
Ayyy ben de sizi çok seviyorum kuzucuklarım a.s. Şeniz olumunekankayizsmile
Ama ütü yapmayı hiç sevmiyorum, teknoloji şuna bir çare bulamadı, makineden çıktığında ütülenmiş kıyafetler istiyorum
hey!
3 gün yattıktan sonra erken kalkmak, çalışmak ne zor yaaa akannehir
aç karnına ılık su+ballı, elma sirkeli su
sabah: kaşarlı uno light tost
ara: yeşil elma, nescafe
öğle: bir simit ohaoldumsmile işte okula gittiğim zaman dayanamıyorum yaaa!
ara: yeşil elma, 2 adet limonlu form bisküvi
bir de bi paket hazır ayran içtim, canım istemişti :)
bu arada gün içinde 3 fincan yeşil çay+mate, 1 fincan da adaçayı.
kızlar akşam bi şey yemeyi düşünmüyorum, zaten akşam da oldu. ya bitki çaylarından mıdır nedir açlık hissetmiyorum
yalnız arkadaşım oturmaya çağırdı, gitmesem daha iyi; çünkü dayanamayıp atıştırırım diye korkuyorum!
bi de 3 in1'i artık günde sadece 1 kez içiyorum kıslar :1hug:
seni tok tutan şey mate çayı canım
ya bende şu detoks işkencesi bitince
makarna yiycem
yoğurtlu ıspanak yiycem
ızgara köfte yiycem
havuçlu kek yiycem
simit yiycem
yiycem de yiycem anasını satıyım. alsanaalsanasmile :mymeka: :1ninca:
seni tok tutan şey mate çayı canım
ya bende şu detoks işkencesi bitince
makarna yiycem
yoğurtlu ıspanak yiycem
ızgara köfte yiycem
havuçlu kek yiycem
simit yiycem
yiycem de yiycem anasını satıyım. alsanaalsanasmile :mymeka: :1ninca:
:
canım 3in1i azaltman çok iyi olmuş,akşam arkadaşında atıştırmayı abartmak istemiyosan bence akşam en azından salata gibi bişey ye canım.Öğünlerin çok sağlıklı değil hala,sebze yemiyosun nerdeyse hiçlmaz: öğle yemekleri için evden okula küçük bir saklama kabında zeytinyağlı sebze yemeği götürmeye çalış güzelim.Ben öyle yapıyorum çokta iyi oluyo
eve geliyorum öğlenleri aslında gripin'cim, çok canım istemişti simiti ondan yedim. cuma başlıycam sebze yemeye. nişana çok az kaldı, tutuştum da; ondan sağlıksız oluyor öğünlerim, birkaç kilo versem rahatlıycam. hayır alışverişe falan çıkılacak, ne kadar küçük beden alınsa o kadar kar; çünkü düğüne vaktim çok, inşallah en sağlıklı şekilde incecik olacağım. :Saruboceq:
tüm bunları önceden düşünseydim, böyle sıkışmazdım. ahhh, gerçi o zaman kilo da almazdımklava:
TUTANAKTIR
1 adet tadımca fındıklı tarafımca yenmiş olup çok büyük bir lezzet alınmıştır.
pişman değilim. yine olsa yine yaparım. (not; tadımcalar ara öğün yapamayanlar için biçilmiş kaftan)
SAVUNMA
yenen tadımcayı eritmek için 19;30 da voleybola gidilecak
deliler gibi hareket edilecek.
iyide böyle sağlıksız beslenerek ve sebze yemeyerek kilo veremezsin,zorlanırsın canım.Akşamdan yap öğle yemeğini eve gelince hazır olur ne güzel madem eve gitme imkanın varmış
güzelim trufum bi kere detox günlerinde değil çikolata gofret elma bile yenmiyo,neden sabote ediyon sen kendini bakiim? ceza olarak voleybolda 2 kat fazla ter atmak için elinden gelen ardına konmayacak ona görebuyrunnnnnnnnn
saat 8 büyük bir dilim kepekli ekmekten tost yaptım....yanında acılı ezme ve bir bardak portakal greyfurt suyu karışımını götürdüm
saat 10 gibi yarım elma yedim......10-12 arasında aynesin hazır kahvaltılık sütünü içtim....
saat 12.30 zeytin yağlı pırasa ve yoğurt yedim
38 beden almakla iyi yapmışsn, tshirt esnekse zaten beden çok da önemli değil, güle güle giy yerimseniben
ay canım bende dün güya bakmaya gitmistim ama aldım da geldim. çok güzel bi tsört vardı spor atletler tarzında arkada birlestigi noktada seffaf kocaman bi kelebek var.almıyım yakısmaz bu kiloyla dedim ama dayanamadım .artık 38 beden etev de giyemiyodum dar geliyodu ama 38 beden etek aldım içine girmek istiyim azmediyim diye.
İhtiyacım yok ki öyle tadı kötü şeyleri kullanmaya lülülülülülüpepper, dalsi sakın kullanmayın siz sandaloz filan, ben kazanıcam bu hafta!alsanaalsanasmile
kaydirigubbakcemile3bu arada arkadaslarin da kalbi kirilmasin soyle diyeyim;
"arkadaslarim da kazansa sevinirim ben :dilcikar: "
:roflol:
Sevgi böcüğü Şenizkizlar yaa;
ben hepinizi cok seviyorum yaaa.. a.s.
soylemek istedim, duygusallastim biranda.
bir şey sorcam bu tibetin faydasını kaçta görmeye başlarız sizce????
saat 14 de yarım elma yedim......
saat 16 da bir dilim tatlı yedim
saat 18 de kuru patlıcandan yapılmış güveç yanında 4-5 tane sarma yoğurt ve bol karışık salata yedim......
saat 19-19.30 gibi spora başlıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?