50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm kızlar evet bugünkü menümü yazıyrm
SABAH
2 dilim kepek ekmek
2 dilim yarım yaglı peynir
domates,maydanoz ,dereotu
1 ceviz
1 bardak yeşil çay+zencefil çayı(ikisini karustırıp içiyrm)

ÖĞLE
kepekli kaşarlı yağsız tost
sade kahve

ARA
1 muz
3incir

AKŞAM
fasulye yemeği
yoğurt
salata

birde 1 adet rodeo yedim itiraf edeyrm.
şimdide yeşil çayımı içiyrm ilerleyen saatlerdede elma yerim

bugun gün boyu ayaktaydım zaten
ayrıca işlerim vardı yürüyerek hallettim 30 dakıka surmustur

akşam plates ve tibetimi yapacağımkaydirigubbakcemile5

Senin de menün güzel bence waterspider , hemen *+ nı verem :)
Bı tane çikodan bişi olmaz ama incir ve muz yemediğin günler yesen çiko daha iyi olur.

Senin de menün güzel bence waterspider , hemen *+ nı verem :)
Bİ tane çikodan bişi olmaz ama incir ve muz yemediğin günler yesen çiko daha iyi olur.

Tamam canım tavsiyelerini dikkate alacağım. *+ için thanks. ama inan sayenizde düzene oturdu yeme alışkanlığım artık akşamdan yemek yapıyrm önceden hazrlamazdım ve akşam aç karnı eve gelince saçmalardım. yapması basit ama zararlı şeyler yerdim. iyiki varsınızhihoyyyt

Slm kızlar.bende az önce akşam yemeğimi yedim geldim.2 dilim peynirli tava böreği yedim ve bir tanede yeşil soğan yedim.Şekersiz çayımıda içtim.canım çok börek çekmişti kalktım üşenmedim yaptım afiyetle yedimzemuszemus.şimdide ılık suyumu içiyorum.bugün başka birşey yemiycem.limitlerim doldu.kaydirigubbakcemile3

daha tartılmadım perşembe tartılcam ama verdim tahmin ediyorum çok sıkan pantolonlarıma rahat giriyorum
Gözün aydın :lepi: Ben de göbişimdeki yağ kütlelerinin azaldığını hissediyom, görüyom zemuszemus
bende hedefime ulaşssamda ayrılamam burdan çünkü kaydirigubbakcemile2bağışıklık yapıo belki yazın tatile gittiğim için aksatabilirim.

Haftada 1 bile girip paylaşımda bulunsak, yine de kilomuzu kontrole devam ederiz :lepi:

merhaba herkese. ben grafğmi daha dün hazırlamştım başlangç kilomu 59, hedef kilomu 55 yapmıştım bugün baktğmda imge 55 i gösteryor bir günde hedefe ulaşmış gözüküyorum kaydirigubbakcemile3

merhaba herkese. ben grafğmi daha dün hazırlamştım başlangç kilomu 59, hedef kilomu 55 yapmıştım bugün baktğmda imge 55 i gösteryor bir günde hedefe ulaşmış gözüküyorum kaydirigubbakcemile3

Merhaba, güncel kilonu yanlış girmişsin sanırım yerimseniben Eğer şifren uyduruksa güncelliyim senin için hemen. kaydirigubbakcemile5

daha yeni sofradan kalktım bu saatte neler yediğimi söylersem truf bu sefer boğazında kalsın der bana dese de haklı yani o derece.....ay gripinim cezama razıyımmmm

fena fena fenaaa hem de çok fenaaaa yedim:1ninca::1ninca:. yağlısı bilmem nelisi bilmem kaç kalorilisi of anam offfff 50 mekik fian kurtarmaz bu yediklerimi ayy simdi kıyafetlerimle tartıldım 59 geliyooommm o derece yedim yaniiiiimafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

1tabaktan fazla makarnamıohaoldumsmile keşke 1 tabakla yetinseymişsin canım be,hatta 1den biraz daha az olsa daha iyi olurdu.

ne bir tabagı benimkisi ne ikisi ay canım tabaktan bile yemedim yani fırına koydugum borcama dayadım çatalı Allaaaahhh-tatlicadiarzu-

Allah selamet versin bebisine de de sana da elvancım hos geldin. yan taraflar için hareketler konusmustuk biz gün önce o sayfayı buluyum bi bak istersen. benim göbeğim çok ve yanlarda aynı sekildeydi ama o sayfada anattıgım hareketleri vücudum ısınıkken ve de düzenli yapınca yan taraflar biraz gitti kaydirigubbakcemile2ama daha benim de bayagı sorunum var hem de bayağııkafamçokkarıştı

ayy öldüm gülmekten trufcum kusura bakmaa

canım detoks değilde biz onun tam bamteline bamteline vurmusuz heralde.kafamıza vurmak söyle dursun kırcakalsanaalsanasmileÇok üzgünüm çoook kaafamızı hakktn iskence gibi oldu sanırıum yaaa anam normalde saymadıgımız güzel güzel yemeklerin adı geçti napsın .

aslında detoks süresince radyasyondan da uzak durmak lazımmıs . detoks bi günlük olsa hakkatn düsünsenizce beynin edeceği rahatı hem yenilenden içilenden haberdar olunmayınca nefs de zorlanmaz

38 beden almakla iyi yapmışsn, tshirt esnekse zaten beden çok da önemli değil, güle güle giy yerimseniben

.

çok tesekkür ederim canımm

http://www.tickerfactory.com/weight-loss/whsNGRO

Şifreni hatırlarsan burdan güncelleyebilirsin

ayy hay Allah razı olsun canım yaaa ben de vardır bunun bi kolayı ama diyodum. gerçi daha bi kere nasip oldu degistirmek neyse ne diyim azaltamasam da çoğaltmak için değistirmek nasip olmasın :) su 2 gündür çok yiyorum bu gidisle vermediğim gibi alıcam ama neyse en aızndan birazdan cezamı çekeyim

bu arada tibetimi yaptım canım

Hoşgeldin canım, senin sayfan başka:

http://www.tickerfactory.com/weight-loss/wAKe3bR

Yarıştayız artıkın, dikkat et yoksa geçerim seni :jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…