Çok beğendim menünü, tebrikler alkisalkisalkis
Senin de menün güzel bence waterspider , hemen *+ nı verem :)
Bİ tane çikodan bişi olmaz ama incir ve muz yemediğin günler yesen çiko daha iyi olur.
Selam gamişcim, afiyet olsun. Sen hala kilo vermedin mi?
Umarım hep böyle olursun waterspidercım) Ben hedef kiloma erişsem de hep burda olmayı düşünüyom ))
Gözün aydın :lepi: Ben de göbişimdeki yağ kütlelerinin azaldığını hissediyom, görüyom zemuszemusdaha tartılmadım perşembe tartılcam ama verdim tahmin ediyorum çok sıkan pantolonlarıma rahat giriyorum
bende hedefime ulaşssamda ayrılamam burdan çünkü kaydirigubbakcemile2bağışıklık yapıo belki yazın tatile gittiğim için aksatabilirim.
Gözün aydın :lepi: Ben de göbişimdeki yağ kütlelerinin azaldığını hissediyom, görüyom zemuszemus
Haftada 1 bile girip paylaşımda bulunsak, yine de kilomuzu kontrole devam ederiz :lepi:
merhaba herkese. ben grafğmi daha dün hazırlamştım başlangç kilomu 59, hedef kilomu 55 yapmıştım bugün baktğmda imge 55 i gösteryor bir günde hedefe ulaşmış gözüküyorum kaydirigubbakcemile3
Merhaba, güncel kilonu yanlış girmişsin sanırım yerimseniben Eğer şifren uyduruksa güncelliyim senin için hemen. kaydirigubbakcemile5
çok sevinirim ama şifrem neydi acababilmiyorumkismile
1tabaktan fazla makarnamıohaoldumsmile keşke 1 tabakla yetinseymişsin canım be,hatta 1den biraz daha az olsa daha iyi olurdu.
merhaba,
8 ay önce doğum yaptım.hamikleyken toplam 22 kilo aldım..bu kiloları verdim ama göbeğimi ve şu yanlardaki simitcikleri eritemedim.kendime dün mekik aleti aldım.aranızda spor yapan varmı?mekik bu durumda doğru seçim mi sizce?biraz geçmişinizi okudumda gayet keyifli bir topik.işin kötüsü ben kilo vermek istemiyorum aslında.şuan 57 kiloyum.sadece göbeğim gitsin istiyorum bunun için bir önerisi olan var mI?yardımcı olursanız çok sevinirim :)) umarım herkes istediği kiloya en kısa zamanda kavuşur :)
seni tok tutan şey mate çayı canım
ya bende şu detoks işkencesi bitince
makarna yiycem
yoğurtlu ıspanak yiycem
ızgara köfte yiycem
havuçlu kek yiycem
simit yiycem
yiycem de yiycem anasını satıyım. alsanaalsanasmile :mymeka: :1ninca:
kız truf bu kadar yiceksen ne demeye yapıyon sen detoxukaydirigubbakcemile3
kıyamam detox senin başına vurmuş canım ondan gözünün önünden gitmiyo dimi yemekler,inşallah 1 kilo falan vermişsindirde yiyecek olduklarınla dengelersin
38 beden almakla iyi yapmışsn, tshirt esnekse zaten beden çok da önemli değil, güle güle giy yerimseniben
.
ayy hay Allah razı olsun canım yaaa ben de vardır bunun bi kolayı ama diyodum. gerçi daha bi kere nasip oldu degistirmek neyse ne diyim azaltamasam da çoğaltmak için değistirmek nasip olmasın :) su 2 gündür çok yiyorum bu gidisle vermediğim gibi alıcam ama neyse en aızndan birazdan cezamı çekeyim
bu arada tibetimi yaptım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?