50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aaybiscim

nasılsın

kahvaltıyı atlamamaya çalış bence azda olsa birşey yesen keşke

ben bu sabah kahvaltıda yarım paket sunta tek şekerli çay
arada yeşil çay içtim
öğlenki menüyü henüz bilmiyorum

aaybisciğim ben bekarım ve ailemle yaşıyorum.tipik bir memur ailesi olduğumuz için çocukluğumdan beri alışkınım sabah-öğle-akşam yemeklerine.birde evde hazır yemek yapan bir anne olunca beslenme düzenli oluyor haliyle kaydirigubbakcemile3 belki bende evli olsam durum aynı olurdu düşünüyorumda işden çık eve gel bikaç çeşit yemek yap o saatten sonra... zor iş valla sende haklısın ama kahvaltı en önemli öğündür onu yapmaya çalış lütfen

Evet haklısınız kızlar

Sizde de var mı bilmiyorum ama ben kendimi çok yorgun hissediyorum.Dolayısıyla sabah zor kalkıyorum.Bahardan olsa gerek.

Selam kızlar,

Bugün ender saraçın 3 günlük şok diyetini yapmaya başladım vücuttaki ödem ve toksinleri atmak için bi çeşit detoks. Herkes iyi hoş güselde lahana çorbası berbatttt içindeki baharatlar yüzünden. Ben baharattan nefret ederim heleki kimyon, zerdeçal falan.4-5 kaşık anca içtim. Lahana suyuyla takviye yapıcam artık onu içebiliyorum.2. ve 3. gün rahat geçer. Bakalım cuma sabahı görcez sonucu.

Lahana çorbası ıyyyyyyyy kafamçokkarıştı

merhaba kızlar ben geldim iyiki geldim yoksa annem verdiğim kiloları geri aldıracaktı:)yarınki kilom fazla çıkabilir bugünkü öğle yemğim ıspanak ve 3 kaşık yoğurt..

kızlar annem istanbula gitti gelirken lahana yağı ve beşi biyerde çay al dedim ama bütün aktarlar bilir herhalde bunu değilmi. ya da ne kadar aldırayım

Günaydın kızlarr

kiloları alayım lütfen şakkıdı

ben de pazartesiden itibaren baya diyet havasına girdim. ilk gün baya iyiydi. dün dışardaydım diye terazim bozuldu ama bugün sıkı bi şekilde devam edebilecekmiş gibi hissediyorum :)

200 gr vermişim :)

belki yaptığım 1 günlük pilates+lahana yağı+sabahları 1 bardak limonlu su+1 günlük sıkı diyetin etkisi olmuştur :)

günaydın hatunlar, sabah tartıldım kilom aynı yani 58,5 kg ama regl dönemimde olduğum için aynı sanırım normal şartlar altında kilo vermiş olmam gerekirdi :))
guguz çayların 5 inden de 50 şer gr veya 100er gr alsın yeterlidir.lahana yağını bilmiyorum ama amasyada aktar vardır bulamadınmı ordan ? temin etmekde zorlanırsan ben yollayabilirim sana.
dünki yediklerim;
sabah : klasik kahvaltı
öğlen: 3-4 çatal yoğurtlu makarna 1 tas köfteli çorba
akşam: 1 tabak pırasa 4 çatal makarna salata

herkese kolaylıklar dilerim

günaydın ben buhafta zayıflıyamadım 54 düm
bende annemn yanına gidiyrm kesin kilo alıcam ((

selam kızlar, bende de diyetin ucu kaçtı. ama bugünden itibaren sıkı diyete devam. Ben de regl dönemindeyim, kilo vermiş olabileceğimi sanmıyorum. moralim bozulmasın diye tartılamdım. kilomu eskisi gibi bildiriyorum : 56,60

kızlar selam,
ben bu sabah tartılmayı unuttum işe geç kalıodum.Akşam tartılmıştım 58,400 gr.dı.
Hafta sonları diyeti bozmasam şimdiye 55 olmuştum

canınız sağolsun kızlar , önümüzdeki haftadan itibaren çok sıkı diyet ve spora asılmalıyız ama havalar ısınmaya başladı bizde artık çırıt çerez olalım değil mi ? şu regl dönemimi bir atlatayım bu ay en az 2 kg vermeliyim fecii hırs yaptım...!

sağol canımmm Allah razı olsun senden
annem şimdi istanbulda çıkmışken alır yarın gelecek zaten düğüne diye gitmişti. sen zahmet etme bitanem, burda da varmıdır yokmudur bilmiyorum hiç bakmadım. zaten ücretsiz iznimin bitmesine az kaldı 2 hafta yok bile . ühü ühü ... tokatın yolları taştan sen çıkardın beni baştan ya da olmadı... tokattanmı geliyonda kız sen almuslumusun diye diye çocuğumu alıp eşime veda edip çalışmak için yola koyulacağım. evde olduğumdan zor oluyor kilo vermesi işe başlayınca hasretlikle birlikte daha iyi kilo vereceğim.
bende hala 59.00

bu karikatürü bu hafta kilo verenlere armağan ediyorum. kilo vermeyenleri de neşelendirmesini diliyorum kaydirigubbakcemile3

Eklentiler

• $diyet_zebra.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 92
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…