50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

diyet zebra olabilmek ümidiyle bugün yine yeşilçay içicem bol bol kayısı ile birlikte ekmeksiz az ve öz bir gün olacak ve voleybol oynamak için kapalı spor salonunu kiralamak üzere gençlik spora gidicez arkadaşlar bol sporlu günler diliyorum.

arkadaşlar

öğle menüsünde
dana rosto
z.yağlı biber dolması ve yoğurt varmış

hadi bakalım ben hangisini yiycem bunların

Günaydın kızlar nasılsınız?

Bnem sonunda bu gün kahvaltı yaptım.cokacimcoook

Öğle yemeği içinde yanımda peynirli tost var.

Bu kilolar baştan çabuk gidiyor da son kalan 2-3 kilo neden bukadar uğraştırıyor insanı?

hadi gözün aydın kahvaltı yapabilmişsin a.s. afiyet olsun şekerim.benm her dönem kilo vermem çok zor onun için alışkınım arpa boyu yol almaya ama bu hafta bişey yapmalı bişey yapmalı....!

afiyet olsun portie sanada

Arkadaşlar bu haftaki listemiz şöyle

Eklentiler

• $diyet_sorulara.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 66
Son düzenleme:
şeyyy liste açılmıyor şekerim

birazdan dünki ve bugünki resimlerimi ekleyeceğim kızlar ama bu tombiş halimi daha sonra göremeyeceksiniz ( inşallah)

öğleyin yaptığım diyet yemeğin tarifini vereyim:)
1 kabak ve 1 havucu rendeliyoruz sonra 1 tatlı kaşığı zeytinyağında soteliyoruz isterseniz sarmısak da koyabilirsiniz pul biber ve nane ekleyerek ve de yanında da yoğurt veya cacıkla afiyetle yiyebilirsiniz:)

Bi değişiklik yaptım şimdi bi daha bakın arkadaşlar hala açılmıyomu liste. bende açık görünüyor da..

kızlar ya ben 53 kıloyum ama kılo almak ıstıyorum cok zayıf görunuyorum ben boyum 1.67 böyle yanakalrım felan cökük duruyo basen felan yok cok az yanı ben naısl kılo alıcam

günaydın hatunlar nasılsınız?

dünki yediklerim;
sabah;klasik kahvaltı
öğlen; 1 tas yoğurtlu mısır çorbası
salata
akşam: 1 tas köfteli yoğurt çorbası
ara: anne ve babamın doğum günü olduğu için ince bir dilim yaşpasta yedim zaten bu yüzdende akşam yemeğinde sadece çorba içtim
guguz cuğum ALLAH kolaylık versin zor iş valla ama okulların kapanmasınada az kaldı eğitimciydin sen değil mi

herkese kolaylıklar dilerim

arkadaşlar merhaba,

perilievcim ben listeyi göremedim, ne durumdayım kim kaçıncı oldu merak ediyorum

hoşgeldin miklacım

nasılsın özlemişsindir burayı,

bak kimler geldi, her kilo verip 50'lere ulaşanlar soluğu burda alıyor valla,

dün tartılmayı unuttum okula gidiverdim kalkarkalkmaz :S bu sabah tartıldım ve 55.5 kiloyum :)) :)) bu ara hiç uğrayamıyorum sınav haftamdayım klava: :mymeka: ama listeye ekleyin beni geç kalsam daa(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…