50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

demekki sendede var o problem ha? Dene bakalım şu tohumları işe yararsa bende alayım.Ama benim olay baya bi zor canımya,düşün müsil hapından 2 tane birden içiyorumda ancak öyle işe yarıyo:gitme:

ayy kıyamam canım benim çok illet bişi bu ya mafoldumben
katrecede çörek otunu sabahları havanda ezip bol suyla yutuyomuş çok işe yaradığını söledi de işte havan almam lazım keten tohumu ve çörek otu için bakıcam artık :hulya:

yazını okudum da bende alternatf tıpın beni ilglendren kısmıyla ilglenyorm havan alacağm demşşin ya onun yerine küçük değirmenler oluyor o tarz şeyleri çabucak öğütüyorsn hatta toz şekeri pudra sekerne bile dönüştürebiliyorsun

kızlar ben birde 1 haftadır sabahları kabuk tarçın,kök zencefil, karanfil ve de içine bazen ıhlamur bazen adaçayı bazende paptya koyarark çay içtim aç karnına onunda faydası oldu sanki üzerine 2 k kayısı ve bir bardak ta ılık suu zemuszemus

zencefiin kullanıldığı yerlerden bazıları.ıştah açıcıdır,
Antiseptik özelliği kanın temiz kalmasını sağlar,
Mideyi düzenler,
Mide bulantılarını giderir,
Mide ağrılarında ve hazımsızlıkta iyi bir seçimdir,
Bağırsaklarda biriken ve atılamayan gazların kolaylıkla atılmasını sağlar(colic),
Solunum yollarını açar,
kanın yapısını daha akışkan hale getirir(ki bu kalbin daha rahat çalışmaı demektir)
Vücutta sıcaklık ve terleme meydana getirir.
Zencefil gerçekten iyi bir anti oksidandır(oksitleri temizler dışarıya atılmasına yardımcı olur)
Kalp ritminin düzene girmesini sağlar,
özellikle romatizmal rahatsızlıklarda bin yıllardır kullanılmaktadır.
Baş ağrılarını gideici özelliği vardır,Zencefil
Uykuyu rahatlatır,
Kandaki kollesterolu diğer bir çok bitkiye nazaran daha fazla oranda düşürür,
Bu ve buna benzer daha bir çok faydaları vardır zencefilin.

Karanfilin Faydaları:
Mikropları öldürür. Ağrıları dindirir.

Sinirleri uyarır. Hazmı kolaylaştırır.Gaz söktürücüdür.

ıştah açar. ıshali keser. Bedensel ve zihinsel yorgunlukları gidermekte etkilidir.

Cinsel arzuları kamçılar. Doğumu kolaylaştırır.

Karanfil ağız kokusunu giderir.Karanfil esansı diş macunlarında kullanılır.

TARÇIN SıNıR SıSTEMıNDE ETKıLıDıR :Bedeni ve ruhi sıkıntıyı ve yorgunluğu giderir. Beyin yorgunluğu ve sünmenajar çok faydalıdır. Kalbi kuvvetlendirir ve atışını biraz artırarak vücut sıcaklığını yükseltir. Grip, soğuk algınlığı ye nezleyi geçirmeye yardım eder, Etrafta grip salgını olunca içilirse koruyucu etki yapar. Gribin yarattığı ruhi sıksntıyı giderir.

HAZIM YOLLARINDA TESıRı FAZLADıR: Mide ve ba’rsakta ifrazatı artırır, hazmı kolaylaştırır. Hazım zorluğu ve mide tenbelliğini giderir. ıştah açar. Mide ve barsakta gazı önler. En inatçı ishali bile hemen geçirir.

ANTıSEPTıKTıR: Etli ve sütlü yiyeceklerin (Sütlaç, Muhallebi) bozulmasını, bayatlamasını ve insana zarar vermesini, gaz yapmasını önler.Kalın barsaktan, ishal ve peklik ile vücudun zehirlenmesini önler. . Vücudun mukavemetini artırır. Kansere karşı da korur
HANIMLARA FAYDALARI : Normal ay hali dışında kan gelmesini ve beyaz akıntıyı giderir. . ‘ DıĞER ETKıLERı : Kadın ve erkekte cinsel arzuyu artırır. Barsak kurtlarını döker.

alıntıdır :)))

ayrıca adaçayı ve papatyada bağırsakları rahatlatıcı etkiye sahip

Umarım hiçbişiyi yoktur pamukun (çok da güzel ismi var
Bilmiyorum ama yasemin diyebilir belki :))
yok canımcım ben değilim naniknanik peperdi oo
indiricem canım zımbırtı zamanım şimdi gripin şindik bu yazımı okuyunca yine bahaneler şarkısını sölücekk
anam duyduğum iyi oldu muhakkak işe yarar

demekki sendede var o problem ha? Dene bakalım şu tohumları işe yararsa bende alayım.Ama benim olay baya bi zor canımya,düşün müsil hapından 2 tane birden içiyorumda ancak öyle işe yarıyo:gitme:
bana çörek otu işe yaradı öğütülmüş aldım aktardan napiim dövmek zor geldii
keten tohumuda alıcaktım kırmızı biberli yoğurtta işe yarar gibi duruyorcokacimcoook

kahwe değirmeni tarzında bişi mi o cnm? fiyatı ne kadardır ve de nerde bulabilirim? sanırım manuel çalışıyo elektrikli falan diil?

kahwe değirmeni tarzında bişi mi o cnm? fiyatı ne kadardır ve de nerde bulabilirim? sanırım manuel çalışıyo elektrikli falan diil?

elektrikli değl evet kahve değirmeni olarakta kullanlıyor valla billuriyelere sor istersen bi ara bime gelmişti ordan almştm galiba 5 6 lira felandı. plastik ama sağlam oluyor yani

elektrikli değl evet kahve değirmeni olarakta kullanlıyor valla billuriyelere sor istersen bi ara bime gelmişti ordan almştm galiba 5 6 lira felandı. plastik ama sağlam oluyor yani

hmm babannemin bi değirmeni wardı öle ama o plastik değildi kahveyi kendi kawurur onla çekerdi ben güççükkene o aklıma geldii :gitme: tşkler canım bi bakiim bulabilirsem ondan alırım olumunekankayizsmile

bahane bahane bahaneeebayanssulusmile canım regl döneminde evet biraz zor oluyo ama sonrasında mutlaka indir,sen çok kaytarıyosun diyetten ona görelmaz:

bahane bahane bahaneeebayanssulusmile canım regl döneminde evet biraz zor oluyo ama sonrasında mutlaka indir,sen çok kaytarıyosun diyetten ona görelmaz:

tımam canım evet bayaa kaynattım ben bide şu indirme işini bi öğrensem bu zamana kadar netten bişey indirmedim:kedi:

lachesisçim canım saol galiba adaçayı işe yaradı prenseste aynı şekilde rahatlamışolumunekankayizsmile

Ya ben bugün moralim bozuktu, çok kötü beslendim yazsam mı yazmasam mı karar veremedi, korkuyorum eyvahedigeldismile

Ya ben bugün moralim bozuktu, çok kötü beslendim yazsam mı yazmasam mı karar veremedi, korkuyorum eyvahedigeldismile

şu an o moral bozukluğu bendede var bilmiyorumkismile
yaz gitsin canım
çooooook canım sıkkın çooooksenağlama
boşver sende yerimseniben kafaya taksan dertler bitmez :bbo:
en güzeli oluruna bırakmak

canım cumadan başlayalım bence geçti artık bu hafta 2 günde yarış olmaz

kızlar cevabınız için teşekkür ederimkaydirigubbakcemile5

yesa seni tebrik ederim ne zaman görsem ticketında sonuca biraz daha yaklaşmış görüyorum
darısı başıma:lepi:

sonuca biraz yaklaşmış biraz uzaklaşmış
biraz yaklaşmış biraz uzaklaşmış
biraz yaklaşmış biraz uzaklaşmış
biz de bayadır hep böyle görüyoz valla aklinialirimsmile

canım içinde sinameki varya o işe yarıyo ama bence incir kayısı denesen daha iyi
diğerleri zayıflamaya yardımcı
sinemaki biraz göz boyama sık sık tuvalete çıkarıyoya
yoksa nasıl inandıracaklar zayıflattığına
keşke koymasalar
ama olmayanı bulamadım dahaca.

ımmmm süper

tımam canım evet bayaa kaynattım ben bide şu indirme işini bi öğrensem bu zamana kadar netten bişey indirmedim:kedi:

google hazretlerine sor leslie sende zayıfla yaz
haftada 4-5 kilo verdirici (6 parttan oluşuyor) part 1 e tıkla
rapid share indirme sitesi çıkacak karşına
free user (ücretsiz indir) butonuna bas
75 ten filan geriye saymaya başlıyor
sayma işlemi bitince
download a bas
masaüstüne kaydet
kaydetme işlemi bittikten 15 dk sonra part 2 yi indir

Çok teşekkür ederim yesacım..
Ama sen çok zayıfsın çizelgenden gördüğüm kadarıyla. Ben senin kilonda olsam zil takıp oynarım valla sositososito

trufçum ellerine sağlık yazdığın için olumunekankayizsmile
bu indirilen 2 tane masa üstüne kaydolucak neyse CADIARZU yapınca anlarım artıkyerimseniben
umarım çabucak çözerim bu işihihoyyyt

neyse benim mutfakta yemek işim var biraz geç ama bir iki aksaklık dolayısıyla böyle oldubilmiyorumkismile hadi öptüm herkesii sonra şu leslie le ilgileneyim neymiş bu leslieeohaoldumsmile

trufçum ellerine sağlık yazdığın için olumunekankayizsmile
bu indirilen 2 tane masa üstüne kaydolucak neyse CADIARZU yapınca anlarım artıkyerimseniben
umarım çabucak çözerim bu işihihoyyyt

canım ilk başta masa üstüne leslie diye bi klasör yap onun içine kaydet
bütün partları yani bölümleri indirmeden açılmıyo zaten
6 part var benim dediğimde en güzeli de o zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…