demekki sendede var o problem ha? Dene bakalım şu tohumları işe yararsa bende alayım.Ama benim olay baya bi zor canımya,düşün müsil hapından 2 tane birden içiyorumda ancak öyle işe yarıyo:gitme:
2sinide deneyeyim bari bu böyle olmayacak yaa,teşekkürler canım
ayy kıyamam canım benim çok illet bişi bu ya mafoldumben
katrecede çörek otunu sabahları havanda ezip bol suyla yutuyomuş çok işe yaradığını söledi de işte havan almam lazım keten tohumu ve çörek otu için bakıcam artık :hulya:
yok canımcım ben değilim naniknanik peperdi ooUmarım hiçbişiyi yoktur pamukun (çok da güzel ismi var
Bilmiyorum ama yasemin diyebilir belki :))
indiricem canım zımbırtı zamanım şimdi gripin şindik bu yazımı okuyunca yine bahaneler şarkısını sölücekktamamdir trufcan yarin basliyalim VARIM DIYORRR aklinialirimsmile ama ben ne zamandir yarini bekliyoruz bakkaldan cikolata alcam valla kaydirigubbakcemile sen de alirsan yarin basliyacalim yoksa cuma heheheh sempatiksalakcinni
@KUZU canim oncelikle aramiza hosgldin en guzel gelin de sen olursun insallah hic sorun degil 60lar da olman yeter ki daim ol :lepi:
@YASEMCIGIMooo kuzum super olmuss yaaaa internet sinirsiz her bi sey indir izle valla
leslie teyze indir bi bak cok super olumunekankayizsmile
ooo
anam duyduğum iyi oldu muhakkak işe yararkızlar ara öğünde veya yatmadan önce kırmızı pul biberli yoğurt yenilmesinin metabolizmaya çok faydalı olduğunu, yağ yakmaya yardımcı olduğunu öğrendim
bunu uygulayan var mı aranızdabilmiyorumkismile
bana çörek otu işe yaradı öğütülmüş aldım aktardan napiim dövmek zor geldii
demekki sendede var o problem ha? Dene bakalım şu tohumları işe yararsa bende alayım.Ama benim olay baya bi zor canımya,düşün müsil hapından 2 tane birden içiyorumda ancak öyle işe yarıyo:gitme:
yazını okudum da bende alternatf tıpın beni ilglendren kısmıyla ilglenyorm havan alacağm demşşin ya onun yerine küçük değirmenler oluyor o tarz şeyleri çabucak öğütüyorsn hatta toz şekeri pudra sekerne bile dönüştürebiliyorsun
kahwe değirmeni tarzında bişi mi o cnm? fiyatı ne kadardır ve de nerde bulabilirim? sanırım manuel çalışıyo elektrikli falan diil?
elektrikli değl evet kahve değirmeni olarakta kullanlıyor valla billuriyelere sor istersen bi ara bime gelmişti ordan almştm galiba 5 6 lira felandı. plastik ama sağlam oluyor yani
yok canımcım ben değilim naniknanik peperdi oo
indiricem canım zımbırtı zamanım şimdi gripin şindik bu yazımı okuyunca yine bahaneler şarkısını sölücekk
anam duyduğum iyi oldu muhakkak işe yarar
bana çörek otu işe yaradı öğütülmüş aldım aktardan napiim dövmek zor geldii
keten tohumuda alıcaktım kırmızı biberli yoğurtta işe yarar gibi duruyorcokacimcoook
bahane bahane bahaneeebayanssulusmile canım regl döneminde evet biraz zor oluyo ama sonrasında mutlaka indir,sen çok kaytarıyosun diyetten ona görelmaz:
Ya ben bugün moralim bozuktu, çok kötü beslendim yazsam mı yazmasam mı karar veremedi, korkuyorum eyvahedigeldismile
tamamdir trufcan yarin basliyalim VARIM DIYORRR aklinialirimsmile ama ben ne zamandir yarini bekliyoruz bakkaldan cikolata alcam valla kaydirigubbakcemile sen de alirsan yarin basliyacalim yoksa cuma heheheh sempatiksalakcinni
@KUZU canim oncelikle aramiza hosgldin en guzel gelin de sen olursun insallah hic sorun degil 60lar da olman yeter ki daim ol :lepi:
@YASEMCIGIMooo kuzum super olmuss yaaaa internet sinirsiz her bi sey indir izle valla
ooo
kızlar cevabınız için teşekkür ederimkaydirigubbakcemile5
yesa seni tebrik ederim ne zaman görsem ticketında sonuca biraz daha yaklaşmış görüyorum
darısı başıma:lepi:
Merhaba arkadaşlarııımmmopuyorumnanaktan
fena değil klikcim menün ama öğleyin ya yoğurtlu havucu yada gözlemeyi tercih etseydin biraz daha az kalori alırdın
havucu dikkatli tüket şekerli olduğundan dolayı diyette az yiyin diyolar canım ona göre
herşeyin hayırlısı olsun,ama bence pes etme belki bi şansı kaçırırsınyasakkelime sen elinden geleni yap bence canımcım
yaa işe yarıyomu hakaten ya,ben ölüyom şişkinlikten arkadaşlar 5gündür tık yok yine bıktım vallaohaoldumsmile çok rahatsız oluyorum.İlaç içmek istemiyorum napsam acaba bilen varmı?
Şu kuru kayısıyı nasıl yicektik bağırsaklar için?
42 kalori olduğunu öğrendim,bence arada havuç yiyeceğine salatalık ye bundan sonra sadece 14 kalori:lepi:
valla ben bayılırım bu karışımacokacimcoook
zaten günde 2 kase yoğurt mutlaka yerim heleki içine bol acı koyunca hiç hayır demem.Ama kilo vermeye ne kadar yardımcı oluyo bilmiyorum,farkedemedim:sm_confused:
ne kadar güzel şeyler yazıyosunuz arkadaşlar başka bölümlere bakmaya hiç gerek kalmyor 3 günde yapmam gereken egzersizleri yemem gerekenleri yememem gerekenleri her şeyi sadece sizleri takip ederk öğrendm öğrenmeye dvm edyorm ve 3 günde yarm kilo vermişim az mı sizce
tımam canım evet bayaa kaynattım ben bide şu indirme işini bi öğrensem bu zamana kadar netten bişey indirmedim:kedi:
Ya ben bugün moralim bozuktu, çok kötü beslendim yazsam mı yazmasam mı karar veremedi, korkuyorum eyvahedigeldismile
tamamdir trufcan yarin basliyalim VARIM DIYORRR aklinialirimsmile ama ben ne zamandir yarini bekliyoruz bakkaldan cikolata alcam valla kaydirigubbakcemile sen de alirsan yarin basliyacalim yoksa cuma heheheh sempatiksalakcinni
ooo
google hazretlerine sor leslie sende zayıfla yaz
haftada 4-5 kilo verdirici (6 parttan oluşuyor) part 1 e tıkla
rapid share indirme sitesi çıkacak karşına
free user (ücretsiz indir) butonuna bas
75 ten filan geriye saymaya başlıyor
sayma işlemi bitince
download a bas
masaüstüne kaydet
kaydetme işlemi bittikten 15 dk sonra part 2 yi indir
trufçum ellerine sağlık yazdığın için olumunekankayizsmile
bu indirilen 2 tane masa üstüne kaydolucak neyse CADIARZU yapınca anlarım artıkyerimseniben
umarım çabucak çözerim bu işihihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?