50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

saol bidenem bende iyiyim opuyorumnanaktan ne war ne yok bakalım bayanssulusmile
İyiyim fıstık, 2 yerden haber bekliyordum ya, biri olumluz biri olumlu (daha tam sonuca ulaşmadı ama bu da bişi) zemuszemus Sevgülümle de uzun uzun konuştum, daha nolsun delikafadulden
dulcineacım bugün spor yapmadım ama sabah hast. gittim yaklaşık 30 dk gidiş 30 dk dönüş olmak üzere yürüdüm hızlı hızlı:)) spor yerine geçer mi kaydirigubbakcemile3 sempatiksalakcinni
Benim dediğim yürüyüş de böyle canım, tabi sayılır kaydirigubbakcemile5
kızlar cevabınız için teşekkür ederimkaydirigubbakcemile5

yesa seni tebrik ederim ne zaman görsem ticketında sonuca biraz daha yaklaşmış görüyorum
darısı başıma:lepi:
:roflol: :roflol: Ayy hiç güleceğim yoktu yaw, tam adamına diyon. Heee yesacım cadıcım annen öyledir :roflol: kaydirigubbakcemile3

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy canimmmmmmmmmmmm yirim:)))

gorun gorun DULCINEA cadisi ile TRUF cadisi:)))

aslinda bu aralar pek degistirmedim canim benim de en kisa zamanda tartilip sabah ac karnina dogru sonucu soyleyecegim insallah :))
Buarada cimcimem sana diyom da benim de senden aşağı kalır yanım yok. Zırt pırt az da olsa almasam daha hızlı kilo vermiş olcaktım. boshayallersmile

herşeyin hayırlısı olsun,ama bence pes etme belki bi şansı kaçırırsınyasakkelime sen elinden geleni yap bence canımcım
Güzel koçum benim Şeniz Sonradan aradılar, görüşme iptal oldu sositososito yerimseniben Ama haber beklediğim bi yerde şansım hala devam ediyormuş :lepi:

Bugün çok geç kalktım yine ve önce yeşil çayımı içtim, sonra peynirli maydanozlu makarna yapıp yarısı yedim (1 porsiyon yapmıştım, yağsız) normalde bu saatte böyle yemem ama değişiklik olsun dedim, hem de geç saatte makarna yememiş olurum diye şeyettim. Daha sonra kalan yarısını yedim, üzerine 1 dilim kadar dünkü tatlıdan yedim, ve akşam aç değildim, süzme yedim biraz. Az evvel de ceviz yedim. İyi di mi koçum eyvahedigeldismile kaydirigubbakcemile2

bahane bahane bahaneeebayanssulusmile canım regl döneminde evet biraz zor oluyo ama sonrasında mutlaka indir,sen çok kaytarıyosun diyetten ona görelmaz:
Evet koçum yasemin çok kaytarıyo, beni de olumsuz etkiliyo bu durum.

Ya ben bugün moralim bozuktu, çok kötü beslendim yazsam mı yazmasam mı karar veremedi, korkuyorum eyvahedigeldismile
Hayırdır canım? Sıkma canını, bi günlük bişiden bişi olmaz, yaz bakalım..

şu an o moral bozukluğu bendede var bilmiyorumkismile
yaz gitsin canım
çooooook canım sıkkın çooooksenağlama
boşver sende yerimseniben kafaya taksan dertler bitmez :bbo:
en güzeli oluruna bırakmak

Noldu tontişkom??

demekki sendede var o problem ha? Dene bakalım şu tohumları işe yararsa bende alayım.Ama benim olay baya bi zor canımya,düşün müsil hapından 2 tane birden içiyorumda ancak öyle işe yarıyo:gitme:

canım ılık süte toz zencefil ve kabuk tarçın koy ve iç. bunu daha önce bir arkadaşım bana yapmıştı işe yaramıştı. kendiside sürekli sıkıntı çekıyrdu bu tarifla rahatlamıştı.

slm kızlar bende bugunku menumu yazayım
SABAH
1 bardak nescafe
1 dilim ekmek
3 ince dilim yarım yağlı peynir
domates,maydanoz.dereotu

ÖĞLE
tavuklu mantar
yoğurt

ARA
1 muz

AKŞAM
2 yemek kaşığı kadar fasulye
8 adet zeytinyağl yaprak sarması (sarmalar incecikti yani boyut olarak küçüktü)

ilerleyen saatlerdede elma ve portakal yemeği planlıyrm.tabiki zencefilli yeşil çayımıda içeceğiminşaallah platesde yapmayı planlıyrm. tibet tabiki olmazsa olmazlarımızdan onu kesin yapacağım tabiki.kaydirigubbakcemile2

Hayırdır canım? Sıkma canını, bi günlük bişiden bişi olmaz, yaz bakalım..

Sabah iyi başlamıştım gibiydi

2 dilim tam tahıl ekmeği, 5 zeytin, kahvaltılık ezme, 2 çay kaşığı nutella yedim.

Ara da ayran içtim.

Öğlen işte biraz canım sıkıldı, iştahım kaçtı sadece 2-3 kaşık yoğurt yedim ardından 5-6 çay kaşık nutella yedim mafoldumben

Akşam da kısır yedim. Ardından yine 2 kaşık nutella yedim.

Bir nutella vahşeyi yaşandı yine, off tüm verdiğim kiloları geri alıcam mafoldumben

ohh walla daha ne olsun hihoyyyt iş konusunda da hayırlısı olsun gülüm :Saruboceq:

Waterspider, nescafe hiiiç olmamış, yeşil çay iç lülülülülülü

Lachesiscim evet nutella fazla kaçmış ama inan sadece 1 günden felaket olmuyor. Ben de bi ara 50 gr çiko yemiştim bi kaç gün peşpeşe hala burdayım ohaoldumsmile Ayrıca başka yemek de yememişsin ki doğru düzgün, anca dengelemiş olursun kendini kaydirigubbakcemile5 Hadi yine iyisin :jeyyar:

evet canım yarın tartılma günüm heyecanla bekliyorum delikafadulden

Yaw ben de çok merak ediyom seni kaydirigubbakcemile

selam kızlarrr
akşam ton balıklı salata yedim

ben o ton balığını hiç sevmiyorum ya kokuyo bana

aman korktuğun bu olsun lachesisim
yarın yürür yakarsın merak etme

canım bozma moralini yarın toparlarsın bugün moralini bozarsan yarında battı balık der devam edersin haftayı batırırsın zararın neresinden dönülürse kardır. moralini bozma sporunu yap ve yarın daha sabze ağırlıklı beslen.
evde nutella oldugunda bende senle aynı durumda oluyrm sıkıldıgımda saldırıyrm bu yuzden almamaya gayret edyrm alırsamda dolabın en ıssız köşelerine saklıyrmki unutayım görmeyeyim diyedelikafadulden

ben o ton balığını hiç sevmiyorum ya kokuyo bana

aman korktuğun bu olsun lachesisim
yarın yürür yakarsın merak etme

Ay inşallah yarın yakabilirim kuzularım, çok halsiz ve keyifsizim bugün, iyisi mi ben gidip biraz uzanıyım, iyi hissedersem gelirim sonra, öpüyorum hepinizi çok opuyorumnanaktan

Ay inşallah yarın yakabilirim kuzularım, çok halsiz ve keyifsizim bugün, iyisi mi ben gidip biraz uzanıyım, iyi hissedersem gelirim sonra, öpüyorum hepinizi çok opuyorumnanaktan

Mevsim değişikliğinin etkisi olabilir canım, seni de yarışa bekleriz :icecream: Ben de çok halsizim bu günlerde, tibeti bile o kadar zor yapıyorum ki... :sm_confused: Öptüüüüüüüüm.

Bıdı bıdı bıdı, bari nescafenin selülitini yükleme vücuda lülülülülülü Bak ben kolayı 2 ayı aşkın süredir içmiyom :1closedeyes: Gözüm üstünde :jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…