bişi kalmamış guzum ya hihoyyyt
canım cumadan başlayalım bence geçti artık bu hafta 2 günde yarış olmaz
sonuca biraz yaklaşmış biraz uzaklaşmış
biraz yaklaşmış biraz uzaklaşmış
biraz yaklaşmış biraz uzaklaşmış
biz de bayadır hep böyle görüyoz valla aklinialirimsmile
Çok teşekkür ederim yesacım..
Ama sen çok zayıfsın çizelgenden gördüğüm kadarıyla. Ben senin kilonda olsam zil takıp oynarım valla sositososito
:roflol: :roflol: Ayy hiç güleceğim yoktu yaw, tam adamına diyon. Heee yesacım cadıcım annen öyledir :roflol: kaydirigubbakcemile3
Buarada cimcimem sana diyom da benim de senden aşağı kalır yanım yok. Zırt pırt az da olsa almasam daha hızlı kilo vermiş olcaktım. boshayaller?
heheh o da dogru canim yaaa ama ben gelecek hafta TRUFCUMLA YARISTAYIM ya o yuzden cizelge neyim yaparim 0 cikolata spor neyim insallah kendime gelecegimm boshayallersmile
Sen bu hafta ne kadar verdin? AAAAAAAAAAAAA bi dee sen cıpıldak tartıl mı??? delikafadulden
İyiyim fıstık, 2 yerden haber bekliyordum ya, biri olumluz biri olumlu (daha tam sonuca ulaşmadı ama bu da bişi) zemuszemus Sevgülümle de uzun uzun konuştum, daha nolsun delikafadulden
Benim dediğim yürüyüş de böyle canım, tabi sayılır kaydirigubbakcemile5
:roflol: :roflol: Ayy hiç güleceğim yoktu yaw, tam adamına diyon. Heee yesacım cadıcım annen öyledir :roflol: kaydirigubbakcemile3
Buarada cimcimem sana diyom da benim de senden aşağı kalır yanım yok. Zırt pırt az da olsa almasam daha hızlı kilo vermiş olcaktım. boshayallersmile
Güzel koçum benim Şeniz Sonradan aradılar, görüşme iptal oldu sositososito yerimseniben Ama haber beklediğim bi yerde şansım hala devam ediyormuş :lepi:
Bugün çok geç kalktım yine ve önce yeşil çayımı içtim, sonra peynirli maydanozlu makarna yapıp yarısı yedim (1 porsiyon yapmıştım, yağsız) normalde bu saatte böyle yemem ama değişiklik olsun dedim, hem de geç saatte makarna yememiş olurum diye şeyettim. Daha sonra kalan yarısını yedim, üzerine 1 dilim kadar dünkü tatlıdan yedim, ve akşam aç değildim, süzme yedim biraz. Az evvel de ceviz yedim. İyi di mi koçum eyvahedigeldismile kaydirigubbakcemile2
hıı çok iyi çook alsanaalsanasmile tamam öğleyin yedin makarnayı olabilir ama geri kalanını akşama doğru yemen ardındanda tatlıyı yemen hiiç olmamış dulcineacım yaa.Neyseki akşam yemeği yememişsin,lütfen şu saatten sonra hiç bişey yeme artık su iç,bitki çayı iç acıkırsa,spor falan yapmadın heralde dimi?
selam kızlarrr
akşam ton balıklı salata yedim
canım ılık süte toz zencefil ve kabuk tarçın koy ve iç. bunu daha önce bir arkadaşım bana yapmıştı işe yaramıştı. kendiside sürekli sıkıntı çekıyrdu bu tarifla rahatlamıştı.
slm kızlar bende bugunku menumu yazayım
SABAH
1 bardak nescafe
1 dilim ekmek
3 ince dilim yarım yağlı peynir
domates,maydanoz.dereotu
ÖĞLE
tavuklu mantar
yoğurt
ARA
1 muz
AKŞAM
2 yemek kaşığı kadar fasulye
8 adet zeytinyağl yaprak sarması (sarmalar incecikti yani boyut olarak küçüktü)
ilerleyen saatlerdede elma ve portakal yemeği planlıyrm.tabiki zencefilli yeşil çayımıda içeceğiminşaallah platesde yapmayı planlıyrm. tibet tabiki olmazsa olmazlarımızdan onu kesin yapacağım tabiki.kaydirigubbakcemile2
Sabah iyi başlamıştım gibiydi
2 dilim tam tahıl ekmeği, 5 zeytin, kahvaltılık ezme, 2 çay kaşığı nutella yedim.
Ara da ayran içtim.
Öğlen işte biraz canım sıkıldı, iştahım kaçtı sadece 2-3 kaşık yoğurt yedim ardından 5-6 çay kaşık nutella yedim mafoldumben
Akşam da kısır yedim. Ardından yine 2 kaşık nutella yedim.
Bir nutella vahşeyi yaşandı yine, off tüm verdiğim kiloları geri alıcam mafoldumben
Canım biz cümleten yarıştayız zaten, pepper,spatz, katrece, waterspider ve ben ve sen :jeyyar: Kızışsın ortam iyicenek guclubacismile Acaip iyi geldi bana bu yarış zemuszemus Artık her hafta yarıştayım hihoyyyt
he canım cıbıldak sayılırbu hafta dediğin geçen hafta mı :bbo: henüz trtılmadım aben cumayı bekliyom geçen 900 gitmişti sositososito
YEDIKLERIM
SABAH
1 muz
kahvaltiilik gevregi sut
ara
easter cikolatasi :)) (bi de guluyo hay Allahim:)
ogle
sandvic yanii (2 dilim ekmek)
kasar
biber
1 elma
1 armut
ara
1 muz
aksam
eriste sanirim yaa onun turkcesi :))) bol sebze etli eristeli bi yemek
minnacik kola nerden estiyse
sekersiz cay
YAPTIKLARIM
ceza olarak veerilen
1- 40 tane mekik
2- 40 tane sinav
3- tibet hareketleri
4- 20 sag ic bacak 20 sol ic bacak calistirma hareketi
5- 20 kopru hareketi
NOT: yerinden kalkabilirse 8 min bacak yapacak :)))
Fıstıklar listenin son hali, maşallahımız var :dance:
Vaaay maşallah zuzum benim kaydirigubbakcemile3 Bu haftayı şey ettiydim...
Gripincim Ama 1 porsiyondu zaten toplamda :gitme: Azcık yedim bugün ohaoldumsmile Tarçınlı süt içcem birazdan, evet spor yapmadım eyvahedigeldismile Bi daha olmaz koçum, yarın için cezaya açığım sırnaşık şey
hadiiiiiiiiiiiii ama ben cumadan basliyorum boshayallersmile olurr demiiiiiiiiii bi haftalik bi de ben kendimi cok kaptiriom da biraz kaydirigubbakcemile3 ben 1 hafta bu cumadan gelecek cumaya en buyuk rakibim truf ama sizi de gecerim hala icimde zaten 100gr ile beni gecmesi ahhh ahhhh delikafadulden
DULCINECIMMMM :) bi de bana yildizli vermissin de bi tek o hareketler var bebem yaa yine de mi yildizli aliyoz ne bilem ole cok kendimden gecmedim yildizi hakedecek kadar hehe:)))
canım salmaya başladın gibi geliyo bana,lütfen yarından iibaren son ver şu kaçamaklara artık,birde yarış yapıyosun güya:umursamaz:
Ben de bayadır göremedim çok yoğun çalıştığımdan, annemler yazın ordalar 1-2 ay, ben de giderim belki bu yaz. Sen bence şimdilik bunları dert etme gerçekten tadını çıkart dediğin gibi.
Bu arada bir tarif daha buldum, ama evde kabak yok, güzel olur mu sizce üşenmesem alsam mı kabak?
tatlım bu kabak yemeğini denediysen nasıl oldu bilgi verirmisin. bendede kabak varda değişik tarif aryrdm iyiyse bende yarın yapayım
Olur tabi canım, esas cumadan sonra başlıcaz zaten. Truf tatile gidiyomuş aklinialirimsmile yani çok da gözünü korkutması yerimseniben Ama sen zaten çoook zayıfsın o yüzden spatzcım gözün aydın, sonunculuğu yesaya verdim :tomato: kaydirigubbakcemile3
Ne bilem canım elinden geldiğince spor yapmış oluyon ya sonuçta, o yüzden verdim. Bi de hiç spor yapmamak var, sen yorgun da olsan yapıyon, değiştirmek istediğin tarih varsa haber et fıstık kaydirigubbakcemile5
:lepi: çok severim kendilerinikaydirigubbakcemile3,çok güzel bi akşam yemeği canım
alkisalkisalkis süper bi liste canım,çok beğendim.Umarım hergün böyle sağlıklı ve az kalorili beslenirsin,kutluyorum seni:hooray:
çok teşekkür ederim canım gerçekten beni mutlu ettinkaydirigubbakcemile3
Yok be ya, o kadar hareket yapıyoz, bu hareketlerin adı var diye her şeyi ondan biliyoz, yazık ya hareketlere :1hug: Biz nasıl veriyozkizlar zayiflamak isteyenlerin topiginde bi arkadas tibet yapiyormus bayadir ne kilo aliyorum ne de veriyorum ondan sanirim diyor yedikleri nasil pek bilmiyorum da
HÖNK o ne demek yaaaaaaaaaaaaaaaa sonuncuymus bırak yaaa dırekt bırıncı bellı ıkıncı kım heheaklinialirimsmile ohhhhhhhhhhhhhh misler gibi yapsin tabii tatilini yesin icsin heheh trufu eledik :jeyyar:
Yaw üflesem uçcan hala kilo vermekten bahsediyon laelaelaelaelae
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?