50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

TAMAm kuzum CUMAya hazir ol cok super bi hafta gecirip seni alt ust edecegim :Saruboceq: ama oleee bi seyler icip kandirmaca yok neyse o hehhe kaydirigubbakcemile3 bi yaklasmis bi uzaklasmis hih senin detoxdan ne kadar gitmisti kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Çok teşekkür ederim yesacım..
Ama sen çok zayıfsın çizelgenden gördüğüm kadarıyla. Ben senin kilonda olsam zil takıp oynarım valla sositososito

bebbemmm boyum kisa 1.57yim ya sonra gobegim var sonra ic bacak cok fena sonra selulitlerim falan fisman sempatiksalakcinni

heheh o da dogru canim yaaa ama ben gelecek hafta TRUFCUMLA YARISTAYIM ya o yuzden cizelge neyim yaparim 0 cikolata spor neyim insallah kendime gelecegimm boshayallersmile

@SULEULKUCUM kuzum simdiden soyleyim hiiiiiiiiicc itiraz istemem bu cumanin kocu sensin kendini ayarla valla ben anlamam emiiiii gelecek hafta trufla yaris haftasi ben hic ceza almam da sempatiksalakcinni odul alirim alirsam senden hehe :lepi:

YEDIKLERIM
SABAH
1 muz
kahvaltiilik gevregi sut

ara
easter cikolatasi :)) (bi de guluyo hay Allahim:)

ogle
sandvic yanii (2 dilim ekmek)
kasar
biber
1 elma
1 armut

ara
1 muz

aksam
eriste sanirim yaa onun turkcesi :))) bol sebze etli eristeli bi yemek
minnacik kola nerden estiyse
sekersiz cay

YAPTIKLARIM

ceza olarak veerilen

1- 40 tane mekik

2- 40 tane sinav

3- tibet hareketleri

4- 20 sag ic bacak 20 sol ic bacak calistirma hareketi

5- 20 kopru hareketi

NOT: yerinden kalkabilirse 8 min bacak yapacak :)))

heheh o da dogru canim yaaa ama ben gelecek hafta TRUFCUMLA YARISTAYIM ya o yuzden cizelge neyim yaparim 0 cikolata spor neyim insallah kendime gelecegimm boshayallersmile

Canım biz cümleten yarıştayız zaten, pepper,spatz, katrece, waterspider ve ben ve sen :jeyyar: Kızışsın ortam iyicenek guclubacismile Acaip iyi geldi bana bu yarış zemuszemus Artık her hafta yarıştayım hihoyyyt

selam kızlarrr
akşam ton balıklı salata yedim

:lepi: çok severim kendilerinikaydirigubbakcemile3,çok güzel bi akşam yemeği canım

alkisalkisalkis süper bi liste canım,çok beğendim.Umarım hergün böyle sağlıklı ve az kalorili beslenirsin,kutluyorum seni
:hooray:

ah şu nutella belası ahklava: hep seni baştan çıkarıyo dimi tatlım? Bugünkü cezamı nutellaya veriyorum,derhal gitsin kendini pencereden aşağı atsın ve Lachesiscim ondan kurtulsuunn:roflol:

hadiiiiiiiiiiiii ama ben cumadan basliyorum boshayallersmile olurr demiiiiiiiiii bi haftalik bi de ben kendimi cok kaptiriom da biraz kaydirigubbakcemile3 ben 1 hafta bu cumadan gelecek cumaya en buyuk rakibim truf ama sizi de gecerim hala icimde zaten 100gr ile beni gecmesi ahhh ahhhh delikafadulden

DULCINECIMMMM :) bi de bana yildizli vermissin de bi tek o hareketler var bebem yaa yine de mi yildizli aliyoz ne bilem ole cok kendimden gecmedim yildizi hakedecek kadar hehe:)))

he canım cıbıldak sayılır bu hafta dediğin geçen hafta mı :bbo: henüz trtılmadım aben cumayı bekliyom geçen 900 gitmişti sositososito

Vaaay maşallah zuzum benim kaydirigubbakcemile3 Bu haftayı şey ettiydim...

Gripincim Ama 1 porsiyondu zaten toplamda :gitme: Azcık yedim bugün ohaoldumsmile Tarçınlı süt içcem birazdan, evet spor yapmadım eyvahedigeldismile Bi daha olmaz koçum, yarın için cezaya açığım sırnaşık şey

eh fena değil menüolumunekankayizsmilecezalarını yerine getirdiğin için benden sanaopuyorumnanaktan

Fıstıklar listenin son hali, maşallahımız var :dance:

kız linguist nettin sen,ne bu yıldızlı artılar ayolohaoldumsmile süpersin tatlım:lepi:

canım salmaya başladın gibi geliyo bana,lütfen yarından iibaren son ver şu kaçamaklara artık,birde yarış yapıyosun güya:umursamaz:

Olur tabi canım, esas cumadan sonra başlıcaz zaten. Truf tatile gidiyomuş aklinialirimsmile yani çok da gözünü korkutması yerimseniben Ama sen zaten çoook zayıfsın o yüzden spatzcım gözün aydın, sonunculuğu yesaya verdim :tomato: kaydirigubbakcemile3

Ne bilem canım elinden geldiğince spor yapmış oluyon ya sonuçta, o yüzden verdim. Bi de hiç spor yapmamak var, sen yorgun da olsan yapıyon, değiştirmek istediğin tarih varsa haber et fıstık kaydirigubbakcemile5

canım salmaya başladın gibi geliyo bana,lütfen yarından iibaren son ver şu kaçamaklara artık,birde yarış yapıyosun güya:umursamaz:

Bu sabah 56,7 idim, yarın görcez sonucu bence kesin verdim. Çünkü ben normalde daha çok yiyom, bugün halsizlikten iştahım da kapalıydı... O makarna çok azdı ki, normalde ben onu akşama tek seferde yiyip üzerine tatlıyı yerdim. Sağol koçum uyarıların için Şeniz No problem ama sempatiksalakcinni

nasi fena degil kocum yaaaaaaaaaaaaaaaaa super bi menu deyip alkis yapmissin bi arkadasa olmuyo ama yaaaaaaaaaaaaaa kiskandim valla ::)) bi de linguist cadisi hep yildizli masallah kiz yapma kaytar biraz yaaaaaaaaaaa :))

kizlar zayiflamak isteyenlerin topiginde bi arkadas tibet yapiyormus bayadir ne kilo aliyorum ne de veriyorum ondan sanirim diyor yedikleri nasil pek bilmiyorum da

HÖNK o ne demek yaaaaaaaaaaaaaaaa sonuncuymus bırak yaaa dırekt bırıncı bellı ıkıncı kım heheaklinialirimsmile ohhhhhhhhhhhhhh misler gibi yapsin tabii tatilini yesin icsin heheh trufu eledik :jeyyar:

kizlar zayiflamak isteyenlerin topiginde bi arkadas tibet yapiyormus bayadir ne kilo aliyorum ne de veriyorum ondan sanirim diyor yedikleri nasil pek bilmiyorum da
Yok be ya, o kadar hareket yapıyoz, bu hareketlerin adı var diye her şeyi ondan biliyoz, yazık ya hareketlere :1hug: Biz nasıl veriyoz

HÖNK o ne demek yaaaaaaaaaaaaaaaa sonuncuymus bırak yaaa dırekt bırıncı bellı ıkıncı kım heheaklinialirimsmile ohhhhhhhhhhhhhh misler gibi yapsin tabii tatilini yesin icsin heheh trufu eledik :jeyyar:

Yaw üflesem uçcan hala kilo vermekten bahsediyon laelaelaelaelae

Kızlar ya sayenizde acaip gaza geldim, 16 mayısa kadar az fazla 53 kiloya ulaşmaya kararlıyım, başaracağıma da inanıyorum :dance:

Yaw üflesem uçcan hala kilo vermekten bahsediyon laelaelaelaelae

yaw sanırım bu dedıgın ıltıfat kuzum da kaydirigubbakcemile3 valla zayıf falan degılım normalım dıyelım ama 47 olsam super olacagım tabıı 47 olup gobek selulıt hala yerınde sayacaksa o da bı seye yaramaz ama kafamçokkarıştı neyseee ben bu cuma cok umutluyum yarın bı bakkala gıdeyım de kaydirigubbakcemile3 cuma baslıyoruzzz kaydirigubbakcemile2

ben de cok KARARLIYIM trufu yencem hehehhehŞ==

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…