nasi fena degil kocum yaaaaaaaaaaaaaaaaa super bi menu deyip alkis yapmissin bi arkadasa olmuyo ama yaaaaaaaaaaaaaa kiskandim valla ::)) bi de linguist cadisi hep yildizli masallah kiz yapma kaytar biraz yaaaaaaaaaaa :))
kizlar zayiflamak isteyenlerin topiginde bi arkadas tibet yapiyormus bayadir ne kilo aliyorum ne de veriyorum ondan sanirim diyor yedikleri nasil pek bilmiyorum da
Kızlar ya sayenizde acaip gaza geldim, 16 mayısa kadar az fazla 53 kiloya ulaşmaya kararlıyım, başaracağıma da inanıyorum :dance:
HÖNK o ne demek yaaaaaaaaaaaaaaaa sonuncuymus bırak yaaa dırekt bırıncı bellı ıkıncı kım heheaklinialirimsmile ohhhhhhhhhhhhhh misler gibi yapsin tabii tatilini yesin icsin heheh trufu eledik :jeyyar:
Kızlar ya sayenizde acaip gaza geldim, 16 mayısa kadar az fazla 53 kiloya ulaşmaya kararlıyım, başaracağıma da inanıyorum :dance:
yaw sanırım bu dedıgın ıltıfat kuzum da kaydirigubbakcemile3 valla zayıf falan degılım normalım dıyelım ama 47 olsam super olacagım tabıı 47 olup gobek selulıt hala yerınde sayacaksa o da bı seye yaramaz ama kafamçokkarıştı neyseee ben bu cuma cok umutluyum yarın bı bakkala gıdeyım de kaydirigubbakcemile3 cuma baslıyoruzzz kaydirigubbakcemile2
ben de cok KARARLIYIM trufu yencem hehehhehŞ==
evet canım cuma biliyorum ama yarın merak ettim bi bakayım dedim olmadı cuma sabahtan bakarım :dance:
Bol bol spor cimcimem kaydirigubbakcemile3 Kız bakkal bakkal diyon kaç gündür, abartma çikoları kaydirigubbakcemileyaw sanırım bu dedıgın ıltıfat kuzum da kaydirigubbakcemile3 valla zayıf falan degılım normalım dıyelım ama 47 olsam super olacagım tabıı 47 olup gobek selulıt hala yerınde sayacaksa o da bı seye yaramaz ama kafamçokkarıştı neyseee ben bu cuma cok umutluyum yarın bı bakkala gıdeyım de kaydirigubbakcemile3 cuma baslıyoruzzz kaydirigubbakcemile2
ben de cok KARARLIYIM trufu yencem hehehhehŞ==
Canım benim ya Şeniz Sizden o kadar güç alıyorum ki, iyi varsınız opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile Ayrıca bugün kendi kendime şey düşünüyom: Bu kişi benim tembel gripinim mi, hani o hamurlu menülü kaydirigubbakcemile3bende sana inanıyorum tatlışkom,16 mayısa oooo daha 1buçuk ay var, vereceğin kiloda 3-4 kilo nolcak verirsin bitanem yeterki sende kendine inan ve koyvermehihoyyyt
hey durun bakalım yasakkelime
kim kimi eliyor
birlikte vericez tatlım hatta 52 olalım 16 mayısa kadar
mayıs sonuna da 51
Kızlar soda içiyormusunuz. Ben günde iki tane liomunlu içiyorum. Yağ yakıyor diyolar :uhm:
bende yazayım listemi:
Sabah 1dilim börek ve 1 bardak süt
Arada çay
Öğleyin yarım tabak patates salatası ve ayran
ara yapamadım dışarıdaydım
akşam 5tane kanat ızgara,yarım kase salata ve 1 kase yoğurt
biraz önce 1 bardak bitki çayı içtim 2 adet kuru kayısı yedim
Öhöm öhöm, sen git sabah sabah börek ye, olacak iş değillmaz: O karbonhidrat yetmezmiş gibi, öğleye de patates ye,, heeeee oldu, gözlerim doldu :roflol: :roflol: Al saaa ceza: 15*2 mekik :jeyyar:
Gerisi güzelmiş bayanssulusmile
meyveli içmiyorum cnm. Sade maden suyuna limon sıkıp içiyorum. Göbek eritio diyolar.
@CAN KOC canim kocum yaaaaaaaaaaaa nasil da yazmissin cok saolasin cnaim benim
@TATILDE IPIN UCUNU KACIRACAK TRUF CAN bebebm 56 dan vermesi daha kolay olur 50den vermesi valla zor bak :)) tabii bi de ben tartilmadan once turlu oyunlar cevirmedigim icin hehehhehehe sonuc boyle cikiyor valla yarinki bakkal da ne zamandir kafamda eve hediye olarak 2 tane sut alacagim :)) kendime de cikolata valla hangisinden olursa :))) ohhhhh mis gibi ama CUMAya tam gaz basliyorummm :)
Ben de tüm gün 1 tabak makarna yedim, hemi de yağsız yerimseniben Böyle uğraşmak menüyle daha etkili oluyo bi de şekercim Şeniz Tatlı dediğin sütlü tatlı, seninki hamur işi laelaelaelaelae Yarın sebze falan ye süprizzzzzallah iyiliğini versin kız cadııııı,sabah 1 dilim börekcik ve öğleyin yarım tabak patatesten nolcak ayol,ne acımasızsın gı sen:bbo: tümgün yediklerim bu.Sen tatlıları,makarnaları götürürken ben sana ceza verdimmimafoldumben
Senin dönüm noktan detoks oldu canımbu arada Dulcineacım ben bile kendime şaşıyorum,ben nasıl vazgeçtim hamurdan diyekaydirigubbakcemile3düşünki haftada 1 ekler pasta yemeden duramayan ben 3haftadır koymuyorum ağzıma akannehir
benim de yarın eşimle hesaplaşma günüm
55, küsüratı önemli değil çıkmak için her türlü oyunu çevirmem lazım
cuma da buranın tartı günü
artık cumartesi kimse tutmasın beni
bana o gün herşey mübah hihoyyyt
eve canım seninki 500 adımlık öğün aralarında yapılan sanırm.....
ben fast 4 mil yapıyorum 53 dk sürüyor ben çok seviyorum aralarda koşuda yaptırıyor....
56 kiloydum yine canımCanım zaten 56 kiloya düşmüştün, 55 li kilolalar çok rahat düşersin :lepi:
Sen geçen gün bu konuyu açtığında kaç kiloydun ya, sanki 2 kilo fark vardı da ben sana imkansız dedim diye hatırlıyom -tatlicadiarzu- :sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?