50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ay kuzumaa nasılda alınırmış,ama canım onun listesi daha sağlıklıydı şimdi hakkını yemeyelim.Seninkide güzel sayılır amaopuyorumnanaktan senide spor yönünden tebrik edip alkışlıyorum zatena.s.alkisalkisalkis

Kızlar ya sayenizde acaip gaza geldim, 16 mayısa kadar az fazla 53 kiloya ulaşmaya kararlıyım, başaracağıma da inanıyorum :dance:

bende sana inanıyorum tatlışkom,16 mayısa oooo daha 1buçuk ay var, vereceğin kiloda 3-4 kilo nolcak verirsin bitanem yeterki sende kendine inan ve koyvermehihoyyyt

HÖNK o ne demek yaaaaaaaaaaaaaaaa sonuncuymus bırak yaaa dırekt bırıncı bellı ıkıncı kım heheaklinialirimsmile ohhhhhhhhhhhhhh misler gibi yapsin tabii tatilini yesin icsin heheh trufu eledik :jeyyar:

hey durun bakalım yasakkelime
kim kimi eliyor

Kızlar ya sayenizde acaip gaza geldim, 16 mayısa kadar az fazla 53 kiloya ulaşmaya kararlıyım, başaracağıma da inanıyorum :dance:

birlikte vericez tatlım hatta 52 olalım 16 mayısa kadar
mayıs sonuna da 51

sen bakkalda napcan bakalım bi söyle hele
sen beni mi yencen
sen 56 lara gelde en iyisi yarış eşit olsun

@CAN KOC canim kocum yaaaaaaaaaaaa nasil da yazmissin cok saolasin cnaim benim

@TATILDE IPIN UCUNU KACIRACAK TRUF CAN
bebebm 56 dan vermesi daha kolay olur 50den vermesi valla zor bak :)) tabii bi de ben tartilmadan once turlu oyunlar cevirmedigim icin hehehhehehe sonuc boyle cikiyor valla yarinki bakkal da ne zamandir kafamda eve hediye olarak 2 tane sut alacagim :)) kendime de cikolata valla hangisinden olursa :))) ohhhhh mis gibi ama CUMAya tam gaz basliyorummm :)

bende yazayım listemi:
Sabah 1dilim börek ve 1 bardak süt
Arada çay
Öğleyin yarım tabak patates salatası ve ayran
ara yapamadım dışarıdaydım
akşam 5tane kanat ızgara,yarım kase salata ve 1 kase yoğurt

biraz önce 1 bardak bitki çayı içtim 2 adet kuru kayısı yedim

Bol bol spor cimcimem kaydirigubbakcemile3 Kız bakkal bakkal diyon kaç gündür, abartma çikoları kaydirigubbakcemile

bende sana inanıyorum tatlışkom,16 mayısa oooo daha 1buçuk ay var, vereceğin kiloda 3-4 kilo nolcak verirsin bitanem yeterki sende kendine inan ve koyvermehihoyyyt
Canım benim ya Şeniz Sizden o kadar güç alıyorum ki, iyi varsınız opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile Ayrıca bugün kendi kendime şey düşünüyom: Bu kişi benim tembel gripinim mi, hani o hamurlu menülü kaydirigubbakcemile3
hey durun bakalım yasakkelime
kim kimi eliyor

birlikte vericez tatlım hatta 52 olalım 16 mayısa kadar
mayıs sonuna da 51

Sen tatilde çok koyverme diye yapıyoz kaydirigubbakcemile5

Ayy evet trufcum ya, seninle hep yarışta olalım hedefe kadar kaydirigubbakcemile5

Kızlar soda içiyormusunuz. Ben günde iki tane liomunlu içiyorum. Yağ yakıyor diyolar :uhm:

bebeeeem maden suyu yaniiiiiii sade soda gunde 1 tane icilebilir ama diger meyveli sodalar falan bi ise yaramaz hatta iyi deel bence yesil cay neyim ic sen zemuszemus

bu arada ben de sutumun icine karanfil tarcin poset cayini attim onu ictim kafamçokkarıştı

@dulcinem:) evet bebeemm yaa kac gundur onunden geciyorum yok bugun degil persembeyi bekle diyorum :)) o yuzden yarin buyuk gun valla :)

Öhöm öhöm, sen git sabah sabah börek ye, olacak iş değil lmaz: O karbonhidrat yetmezmiş gibi, öğleye de patates ye,, heeeee oldu, gözlerim doldu :roflol: :roflol: Al saaa ceza: 15*2 mekik :jeyyar:
Gerisi güzelmiş bayanssulusmile

allah iyiliğini versin kız cadııııı,sabah 1 dilim börekcik ve öğleyin yarım tabak patatesten nolcak ayol,ne acımasızsın gı sen:bbo: tümgün yediklerim bu.Sen tatlıları,makarnaları götürürken ben sana ceza verdimmimafoldumben

bu arada Dulcineacım ben bile kendime şaşıyorum,ben nasıl vazgeçtim hamurdan diyekaydirigubbakcemile3düşünki haftada 1 ekler pasta yemeden duramayan ben 3haftadır koymuyorum ağzıma akannehir

meyveli içmiyorum cnm. Sade maden suyuna limon sıkıp içiyorum. Göbek eritio diyolar.

canim oyle desene ben de meyveli limonlu soda iciyorsun zannettim o dedigin super olur bence minareller + c vitamini ohh daha ne olsun ama gobek eritir mi eritmez mi valla orasini bilemedim oladabilir:)

benim de yarın eşimle hesaplaşma günüm
55, küsüratı önemli değil çıkmak için her türlü oyunu çevirmem lazım
cuma da buranın tartı günü
artık cumartesi kimse tutmasın beni
bana o gün herşey mübah hihoyyyt

Ben de tüm gün 1 tabak makarna yedim, hemi de yağsız yerimseniben Böyle uğraşmak menüyle daha etkili oluyo bi de şekercim Şeniz Tatlı dediğin sütlü tatlı, seninki hamur işi laelaelaelaelae Yarın sebze falan ye süprizzzzz

Sevdiğimden yapıyom böyle kaydirigubbakcemile3

bu arada Dulcineacım ben bile kendime şaşıyorum,ben nasıl vazgeçtim hamurdan diyekaydirigubbakcemile3düşünki haftada 1 ekler pasta yemeden duramayan ben 3haftadır koymuyorum ağzıma akannehir
Senin dönüm noktan detoks oldu canım kaydirigubbakcemile5 İlk zamanlar bi yerden sonra cozutcan diye korktuydum ama artık içim ferah :lepi:

Canım zaten 56 kiloya düşmüştün, 55 li kilolalar çok rahat düşersin :lepi:
Sen geçen gün bu konuyu açtığında kaç kiloydun ya, sanki 2 kilo fark vardı da ben sana imkansız dedim diye hatırlıyom -tatlicadiarzu- :sm_confused:

eve canım seninki 500 adımlık öğün aralarında yapılan sanırm.....

ben fast 4 mil yapıyorum 53 dk sürüyor ben çok seviyorum aralarda koşuda yaptırıyor....

selam,senin ölcülerini okudum ,nekadar sürede bukadar inceldin cok güzel bence ,bende leslie yapiyorum 4-5 mil ,sen baska neler yapiyorsun??

56 kiloydum yine canım
karışık yazmışımdır
ben bile alışamadım 56 demeye ki
senin alışamamış olman gayet doğal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…