50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bu arada mensime 3-4 gün var
sürekli spor yapıyorum onun şişkinliği var
yarın ve birgün biraz fazla çıkabilir
onun şişkinliğini azaltmak için ne yapabilirim
maydonoz suyu falan iyi geliyomu

hu huuuuuu iyi geceler fıstıklar opuyorumnanaktan

ben geldim oğluşumun dersi bitti anca pc yi alabildim
trufçum gece yarısı indiireyim ben onu şimdi eşim evde vırvır yapma riski varkaydirigubbakcemile

dalsicim sen nasılsın zemuszemus
yesaaaa cimcimem gecelerin kuşuuukaydirigubbakcemile3

gripincin koccaman öptüm daqlım

ay vallaha başka kim var kim yok bakamadımlaelaelaelaelae

TRUFCUM Eğer zımbırtı zamanına geldiyse, eşine söyle, haksızlık olmasın, tartı gününü değiştirin O konuda bilgim yok ne yazık ki, bence hiçbişi işe yaramaz sonuçta vücutta atılcak o kadar şey var

selam,senin ölcülerini okudum ,nekadar sürede bukadar inceldin cok güzel bence ,bende leslie yapiyorum 4-5 mil ,sen baska neler yapiyorsun??

teşekkür ederim şekerim 3.5 aydır spor yapıyorum....ama leslie başlayalı 1 ay falan oldu

bunların dışında

mekik 30 kez
ters mekik 30 kez
çapraz mekik 30 kez
derin nefes aklıma geldikçe
bel çevirme 5 dk
ayak kaldırmaca 50 kez

çömelme 30 kez
bacak esnetme 30 kez
bacak kaldırmaca 50 kez
geri tekme 30 kez

genelde bunları yapıyorum.....

Hoşgeldin yasemincim yaw, nirelerdesin, sınırsız netin hayırlı olsun, yarın spora başlıyo muyuz, biz kilo verme yarışına girdik, hepimiz gazdayız :))) Böyle işte :)

bu arada mensime 3-4 gün var
sürekli spor yapıyorum onun şişkinliği var
yarın ve birgün biraz fazla çıkabilir
onun şişkinliğini azaltmak için ne yapabilirim
maydonoz suyu falan iyi geliyomu

mısır püskülü ile kiraz sapı işe yarıyor canım yerimseniben

öhömm öhömmm burda birileri benden bahsetmiş galibaaklinialirimsmile dalsicim biz öyle makarna filan yemiyoruz valla. tartı söyler bütün gerçeklerişakkıdı

HÖNK o ne demek yaaaaaaaaaaaaaaaa sonuncuymus bırak yaaa dırekt bırıncı bellı ıkıncı kım heheaklinialirimsmile ohhhhhhhhhhhhhh misler gibi yapsin tabii tatilini yesin icsin heheh trufu eledik :jeyyar:

yaaa yesa dulci doğru söylüyor,sen üflesek uçucaksın. neyinle yarışıcaksın bizlekaydirigubbakcemile3 (gaza bak gazaaaaaa!)

:roflol:

canim oyle desene ben de meyveli limonlu soda iciyorsun zannettim o dedigin super olur bence minareller + c vitamini ohh daha ne olsun ama gobek eritir mi eritmez mi valla orasini bilemedim oladabilir:)

diyetisyenler bol bol maden suyu öneriyormuş içine limon sıkarak. c vitamini de selulitleri engelliyormuşkaydirigubbakcemile3 sPatz'dan diyet havadisleri böyle şekerlerbuyrunnnnnnnnn

Hoşgeldin yasemincim yaw, nirelerdesin, sınırsız netin hayırlı olsun, yarın spora başlıyo muyuz, biz kilo verme yarışına girdik, hepimiz gazdayız :))) Böyle işte :)

hoşbuldum tatlım başlıyalım canım spora ben bugün evde değildim yine :sm_confused:
ama yazılarınızı okuyorum

artık sıkılmaya başladım ben bu işten Çok üzgünüm çoook

öhömm öhömmm burda birileri benden bahsetmiş galibaaklinialirimsmile dalsicim biz öyle makarna filan yemiyoruz valla. tartı söyler bütün gerçeklerişakkıdı

Yaw hiç bişi yemediğim menümü yazdım olay oldu, yediklerimi yazsam nolcak çok merak ediyom cokacimcoook He ya canım tartı doruları söyler, yarın 1 günde kaç gram verdiğimi göreceksiniz, bugün 56,6 ile 56,7 arasında kararsızdı zaten tartı sositososito Eğer kilo vermezsem yediğim makarnadan değil az evvel içtiğim sütten şüphe ederim

ben regl oldum yaaa kesin şişmişimdir, cuma sabahına kadar tartılmıcam. bir de tatlı istiyor ki canımmm:icecream:

@spatz var yaaaaaaaa cok acaip gaza getiriyosunuz adami haaa:)) zaten kolay gaza gelen bi yapim var hehhe:))

@yasemn kuzum gecelerin kusu yesin seni de dun bayaa gec girdim baktim kimse yok gunaydin canlar yazdim napiyim :)))

@herkeslere sicak zeytinyagina maya katip sacimda beklettim cok super oldu kuru saclara tavsiye edilir yarin da SINAMEKILI KARISIM 3. uygulamami yapacagim :))

tabi erkenden yatıyon ondan sonrada uykun kaçıyo dimilülülülülülü

temam söz:sinifsinif:

muccckkkkk hoşgeldin kuzumopuyorumnanaktan

hoşbuldum tatlım başlıyalım canım spora ben bugün evde değildim yine :sm_confused:
ama yazılarınızı okuyorum

artık sıkılmaya başladım ben bu işten Çok üzgünüm çoook
Yaw sen de yarışa dahil ol işte, sanki zor bişi yapıyoz, azcık az yicen işte bu kadaaar yerimseniben Yarın ikimiz de yapalım sporlar, daha hareketlere tam karar vermedim, verseydim yazardım buraya.
Motivasyonun çok düştü senin lmaz: Kendine gel :mymeka:

ben regl oldum yaaa kesin şişmişimdir, cuma sabahına kadar tartılmıcam. bir de tatlı istiyor ki canımmm:icecream:
Afiyet olsun canım şimdiden :jeyyar: şakkıdı

senin tickerinda koşan adama veriyorum gazı, daha hızlı koşsun deyu:roflol:

merhaba kızlar...69-60 topiğindeyim...buraya geçmeye az kaldı....

hoşgeldin tatlırüya. beklemene gerek yok kapımız açık, bu gazla tığ gibi olucaz hepimiz alimallah

Son düzenleme:
tabi erkenden yatıyon ondan sonrada uykun kaçıyo dimilülülülülülü

yok kuzum yaa ilk gelince sarsiliom biraz 10da uykum geliyor turkiye saatiyle 12 cunku ama duzene girdi dun 12bucukta yatmisim turkiye saatiyle 2bucuk heheh:))

hemen topigimizin asil amacina baglayim cok uyumak kilo aldirir mi acaba bilmiyorumkismile

canim bekleme kop gel yaaaaaaaaa hobaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aman ne kalmis yarin bir gun 5 li bi seyler olursun sen guveniyorum ben sana kaydirigubbakcemile5

hoşgeldin tatlırüya. beklemene gerek yok kapımız açık, bu gazla tığ gibi olucam hepimiz alimallah [/QUOTE]

canim bekleme kop gel yaaaaaaaaa hobaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aman ne kalmis yarin bir gun 5 li bi seyler olursun sen guveniyorum ben sana kaydirigubbakcemile5

siz çağırısınızda ben gelmem mi?:1hug:

temam söz:sinifsinif:
Senin nickin şeker kız falan olsun ya, ne kadar mahçup tavır öyle Şeniz
Tibet i yaptın mı şeker? Ben zorlanıyorum yaparken yaw..

Hoşgeldiiin, gelmişken bi daha gitme bence, kal burda, bu sıralar burda motivasyon çok güzel kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…