selam,senin ölcülerini okudum ,nekadar sürede bukadar inceldin cok güzel bence ,bende leslie yapiyorum 4-5 mil ,sen baska neler yapiyorsun??
bu arada mensime 3-4 gün var
sürekli spor yapıyorum onun şişkinliği var
yarın ve birgün biraz fazla çıkabilir
onun şişkinliğini azaltmak için ne yapabilirim
maydonoz suyu falan iyi geliyomu
Olur tabi canım, esas cumadan sonra başlıcaz zaten. Truf tatile gidiyomuş aklinialirimsmile yani çok da gözünü korkutması yerimseniben Ama sen zaten çoook zayıfsın o yüzden spatzcım gözün aydın, sonunculuğu yesaya verdim :tomato: kaydirigubbakcemile3
HÖNK o ne demek yaaaaaaaaaaaaaaaa sonuncuymus bırak yaaa dırekt bırıncı bellı ıkıncı kım heheaklinialirimsmile ohhhhhhhhhhhhhh misler gibi yapsin tabii tatilini yesin icsin heheh trufu eledik :jeyyar:
Öhöm öhöm, sen git sabah sabah börek ye, olacak iş değillmaz: O karbonhidrat yetmezmiş gibi, öğleye de patates ye,, heeeee oldu, gözlerim doldu :roflol: :roflol: Al saaa ceza: 15*2 mekik :jeyyar:
Gerisi güzelmiş bayanssulusmile
canim oyle desene ben de meyveli limonlu soda iciyorsun zannettim o dedigin super olur bence minareller + c vitamini ohh daha ne olsun ama gobek eritir mi eritmez mi valla orasini bilemedim oladabilir:)
Hoşgeldin yasemincim yaw, nirelerdesin, sınırsız netin hayırlı olsun, yarın spora başlıyo muyuz, biz kilo verme yarışına girdik, hepimiz gazdayız :))) Böyle işte :)
öhömm öhömmm burda birileri benden bahsetmiş galibaaklinialirimsmile dalsicim biz öyle makarna filan yemiyoruz valla. tartı söyler bütün gerçeklerişakkıdı
Yaw hiç bişi yemediğim menümü yazdım olay oldu, yediklerimi yazsam nolcak çok merak ediyom cokacimcoook He ya canım tartı doruları söyler, yarın 1 günde kaç gram verdiğimi göreceksiniz, bugün 56,6 ile 56,7 arasında kararsızdı zaten tartı sositososito Eğer kilo vermezsem yediğim makarnadan değil az evvel içtiğim sütten şüphe ederim
@spatz var yaaaaaaaa cok acaip gaza getiriyosunuz adami haaa:)) zaten kolay gaza gelen bi yapim var hehhe:))
@yasemn kuzum gecelerin kusu yesin seni de dun bayaa gec girdim baktim kimse yok gunaydin canlar yazdim napiyim :)))
@herkeslere sicak zeytinyagina maya katip sacimda beklettim cok super oldu kuru saclara tavsiye edilir yarin da SINAMEKILI KARISIM 3. uygulamami yapacagim :))
Ben de tüm gün 1 tabak makarna yedim, hemi de yağsız yerimseniben Böyle uğraşmak menüyle daha etkili oluyo bi de şekercim Şeniz Tatlı dediğin sütlü tatlı, seninki hamur işi laelaelaelaelae Yarın sebze falan ye süprizzzzz
Sevdiğimden yapıyom böyle kaydirigubbakcemile3
Senin dönüm noktan detoks oldu canımkaydirigubbakcemile5 İlk zamanlar bi yerden sonra cozutcan diye korktuydum ama artık içim ferah :lepi:
hu huuuuuu iyi geceler fıstıklar opuyorumnanaktan
ben geldim oğluşumun dersi bitti anca pc yi alabildim
trufçum gece yarısı indiireyim ben onu şimdi eşim evde vırvır yapma riski varkaydirigubbakcemile
dalsicim sen nasılsın zemuszemus
yesaaaa cimcimem gecelerin kuşuuukaydirigubbakcemile3
gripincin koccaman öptüm daqlım
ay vallaha başka kim var kim yok bakamadımlaelaelaelaelae
Yaw sen de yarışa dahil ol işte, sanki zor bişi yapıyoz, azcık az yicen işte bu kadaaar yerimseniben Yarın ikimiz de yapalım sporlar, daha hareketlere tam karar vermedim, verseydim yazardım buraya.hoşbuldum tatlım başlıyalım canım spora ben bugün evde değildim yine :sm_confused:
ama yazılarınızı okuyorum
artık sıkılmaya başladım ben bu işten Çok üzgünüm çoook
Afiyet olsun canım şimdiden :jeyyar: şakkıdıben regl oldum yaaa kesin şişmişimdir, cuma sabahına kadar tartılmıcam. bir de tatlı istiyor ki canımmm:icecream:
@spatz var yaaaaaaaa cok acaip gaza getiriyosunuz adami haaa:)) zaten kolay gaza gelen bi yapim var hehhe:))
@herkeslere sicak zeytinyagina maya katip sacimda beklettim cok super oldu kuru saclara tavsiye edilir yarin da SINAMEKILI KARISIM 3. uygulamami yapacagim :))
merhaba kızlar...69-60 topiğindeyim...buraya geçmeye az kaldı....
tabi erkenden yatıyon ondan sonrada uykun kaçıyo dimilülülülülülü
canim bekleme kop gel yaaaaaaaaa hobaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aman ne kalmis yarin bir gun 5 li bi seyler olursun sen guveniyorum ben sana kaydirigubbakcemile5
Senin nickin şeker kız falan olsun ya, ne kadar mahçup tavır öyle Şeniztemam söz:sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?