yok kuzum yaa ilk gelince sarsiliom biraz 10da uykum geliyor turkiye saatiyle 12 cunku ama duzene girdi dun 12bucukta yatmisim turkiye saatiyle 2bucuk heheh:))
hemen topigimizin asil amacina baglayim cok uyumak kilo aldirir mi acaba bilmiyorumkismile
Belki de karamsar zamanıma denk geldi o konu trufcum. Kocişin kaybetmeye hazırlansın şimdiden :))
tartı gününü cuma sabah yaparız yarın akşam görüşeceğimiz içinTRUFCUM Eğer zımbırtı zamanına geldiyse, eşine söyle, haksızlık olmasın, tartı gününü değiştirinO konuda bilgim yok ne yazık ki, bence hiçbişi işe yaramaz sonuçta vücutta atılcak o kadar şey var
mısır püskülü ile kiraz sapı işe yarıyor canım yerimseniben
merhaba kızlar...69-60 topiğindeyim...buraya geçmeye az kaldı....
Yaw sen de yarışa dahil ol işte, sanki zor bişi yapıyoz, azcık az yicen işte bu kadaaar yerimseniben Yarın ikimiz de yapalım sporlar, daha hareketlere tam karar vermedim, verseydim yazardım buraya.
Motivasyonun çok düştü seninlmaz: Kendine gel :mymeka:
ben lesliyi indiriyorum galibaa hadi hayırlısı
kıss ne o selam sabah yok unuttunmu aplanı yoksalaelaelaelaelaesenin tickerinda koşan adama veriyorum gazı, daha hızlı koşsun deyu:roflol:
hoşgeldin tatlırüya. beklemene gerek yok kapımız açık, bu gazla tığ gibi olucaz hepimiz alimallah
Senin nickin şeker kız falan olsun ya, ne kadar mahçup tavır öyle Şeniz
Tibet i yaptın mı şeker? Ben zorlanıyorum yaparken yaw..
Hoşgeldiiin, gelmişken bi daha gitme bence, kal burda, bu sıralar burda motivasyon çok güzel kaydirigubbakcemile5
Yaw sen de yarışa dahil ol işte, sanki zor bişi yapıyoz, azcık az yicen işte bu kadaaar yerimseniben Yarın ikimiz de yapalım sporlar, daha hareketlere tam karar vermedim, verseydim yazardım buraya.
Motivasyonun çok düştü seninlmaz: Kendine gel :mymeka:
ben lesliyi indiriyorum galibaa hadi hayırlısı
kıss ne o selam sabah yok unuttunmu aplanı yoksalaelaelaelaelae
ayy aplamm benim unutur mu seni hiç serçenopuyorumnanaktan
bugun işler çok yoğundu ama okudum yazdıklarınızı, hatta senin zımbırtı gecikmiş yaa ben de geçenlerde rüyamda senin hamile olduğunu görmüştüm ya hani allaaaah dedim nooluyoruz erdim mi nefisfisfis
oldu mu peki zımbırtı? ondan mı gergin, keyifsizsin sen ? benim psikolojimi çok etkiliyor ya. sinirli,mutsuz, huysuz oluyorum regl olmadan önce...
Ayyy çok şeker bi rekabet sizinki :asigim: opuyorumnanaktanya benim kociş kaybetmeyi benden çok istiyo
zayıfladım diye zil takıp oyanayacakta
zil bulamıyo takmaya oynama kısmını yapıyo sadece
ve mens öncesi kilo artışına, sinirli olmaya filan pek inanmıyo
senin hiç bitmiyo premens postmens hep bi bahanen var senin diyo
tartı gününü cuma sabah yaparız yarın akşam görüşeceğimiz için
500gr az baz alıcaz derim
inşallah kabul eder. eder eder benim kocişim eyvahedigeldismile
dulcineacim yaa bastaki donme hareketi haric neyinden zorlaniyosun yawrim yawww 3-5 dklik bi sey sen bi leslie teyze ile 45 dk yap bakalim valla nasil terletiyor masallah kendisini de ozledim ama burda yapacak durumda degilim valla gum gum asagiya ses gitmesin simdi kendisine selam eder gozlerinden operim :)
Çok halsizim canım ondan herhal, mesela 4. hareket de zorluyo beni. 5. hareketi çok sevdiğim halde bugün onu bile zor yaptım. Ben de anlamıyom kendimi, meyve yemediğim için vitaminsiz kaldım sanırım. Anneme kuru meyve siparişi verdim, bakalım farketcek mi
1. hareketi 21 defa yaptığımı hayal bile edemiyorum. Sadece 1. harekette biraz kaytarsak nasıl olur canım?evet yaptım canımcım 4mı koyabilirsin
Valla bende 1.hareketi yapmayı sevmiyorum,7kez dönerken böyle başım dönüyosa 21de nasıl olurum bilmem,fırıldak gibi olcak başım bilmiyorumkismile
canim benim ondandir o zaman meyve ve sut urunleri eksik etmemek lazim aman dikkat et kendine kuzum Şeniz
ayy aplamm benim unutur mu seni hiç serçenopuyorumnanaktan
bugun işler çok yoğundu ama okudum yazdıklarınızı, hatta senin zımbırtı gecikmiş yaa ben de geçenlerde rüyamda senin hamile olduğunu görmüştüm ya hani allaaaah dedim nooluyoruz erdim mi nefisfisfis
oldu mu peki zımbırtı? ondan mı gergin, keyifsizsin sen ? benim psikolojimi çok etkiliyor ya. sinirli,mutsuz, huysuz oluyorum regl olmadan önce...
canım benim Şeniz
oldu oldu çok şükür :Saruboceq: sositososito
ben sporu bırakınca hayır etmedim zaten birde bırakınca üzerinede kilo aldım oooooooohhhhzemuszemus
yesa dan farkım yok yani 2 ileri bir geriii:bbo:
1. hareketi 21 defa yaptığımı hayal bile edemiyorum. Sadece 1. harekette biraz kaytarsak nasıl olur canım?
bugun herkes aynı şeyden muzdarip sanırım bende bugun tibeti yaparken bir yandan söylendim bu hareketlere alışacağıma benide daha da zorluo falan diye diğer yandan da yaa yapma 3 dakika neyini zorluacak diyordum sonra bir baktımki sizde aynı konuyu konuşuyorsunuzkaydirigubbakcemile3
Ya azcık ucundan ye, o kadar da abartma aklinialirimsmile Tatlı rüyalar canım..kızlar burda rekabet bayağı kızışmış valla süper motivasyon var regl dönemimde olmama rağmen bu rakabet yüzünden bir tek çikolata bile yiyemedimsenağlama önceden olsa neler neler yerdim puding yapardım kahvemle çikolatamı yerdim. ama bugun bunun yerine plates ve tibetimi yaptım. reglin ilk günü olduğu için yürüyemedim ağrım oluo zorlarsam
neyse kızlar ben kitap okuyup yatayım sizleri öptümsositososito
İnternette bazı farklar yaşadığını yazan var canım. Ben ne işe yaradığını bile unuttum ama benim yapma sebebim spor yapmıyorum bari yaptığım düzenli bişiler olsun istediğim...ya bu tibet hareketleri gerçekten işe yararmıki ben pek inanmıyorum da laf aramızda
1. hareketi 21 defa yaptığımı hayal bile edemiyorum. Sadece 1. harekette biraz kaytarsak nasıl olur canım?
Haklısın fıstık, senin menündeki meyveleri gördükçe kendimden utanıyom valla bilmiyorumkismile Eskiden annem zorla tıkardı ağzıma, artık kimse teklif bile etmiyo, umutsuz vaka görüyorlar sanırım beni
ya bu tibet hareketleri gerçekten işe yararmıki ben pek inanmıyorum da laf aramızda
Regl dendir, sıkma canını.. Zaten zayıf olduğun için doğal olarak zor veriyon ama sabret yerimseniben Yersen sonrasında pişman olursun.ayy kızlarr çok fenayımm olamaz böyle bişey günlerdir diyet yapıyorum egzersiz yapıyorum bugün 2 kilo fazla çıktım napıcam ben yaa( regl olduğum için böyle olmuş olabilir mi ? şeytan diyo önüne ne gelirse yee ((
Canım sen iyice koptun burdan valla, yediklerini falan da yazmıyon. Kaç kilosun :mymeka:ben sporu bırakınca hayır etmedim zaten birde bırakınca üzerinede kilo aldım oooooooohhhhzemuszemus
yesa dan farkım yok yani 2 ileri bir geriii:bbo:
Aynı şeyleri bugün ben de içimden geçirdim :)) Adamları 3 ten başlayın derken bi bildiği varmış demek ki sempatiksalakcinnibugun herkes aynı şeyden muzdarip sanırım bende bugun tibeti yaparken bir yandan söylendim bu hareketlere alışacağıma benide daha da zorluo falan diye diğer yandan da yaa yapma 3 dakika neyini zorluacak diyordum sonra bir baktımki sizde aynı konuyu konuşuyorsunuzkaydirigubbakcemile3
İnternette bazı farklar yaşadığını yazan var canım. Ben ne işe yaradığını bile unuttum ama benim yapma sebebim spor yapmıyorum bari yaptığım düzenli bişiler olsun istediğim...
Bi de hep adet düzeniyle ilgili olumlu etkisi var diye yazıyo ya, ben de belki pko ma iyi gelir diye şey ediyom. :sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?