50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ebet aldırırmış. günde 7-8 saatten fazla uyumamak lazımmış:1no2:

Belki de karamsar zamanıma denk geldi o konu trufcum. Kocişin kaybetmeye hazırlansın şimdiden :))

ya benim kociş kaybetmeyi benden çok istiyo
zayıfladım diye zil takıp oyanayacakta
zil bulamıyo takmaya oynama kısmını yapıyo sadece
ve mens öncesi kilo artışına, sinirli olmaya filan pek inanmıyo
senin hiç bitmiyo premens postmens hep bi bahanen var senin diyo

tartı gününü cuma sabah yaparız yarın akşam görüşeceğimiz için
500gr az baz alıcaz derim
inşallah kabul eder. eder eder benim kocişim eyvahedigeldismile

mısır püskülü ile kiraz sapı işe yarıyor canım yerimseniben

içtiğim form çayının içinde var o canım
sağolasın

merhaba kızlar...69-60 topiğindeyim...buraya geçmeye az kaldı....

oooo ben 61,5 la girdim bu topiğe hiç 60-69 topiğine gitmedim alışkanlık olmasın diye

saoalsin spatzcigimmm oledir valla ben sanirim 8 saat uyuyorum valla:))

o zaman hosgeldin diyoruz tekrardannnnn tatli ruyacim anlat bakalim boyun nedir kilon nedir ikisinin arasindaki fark nedir ben taktim yaa 10 olacak hehehhe fazla olanlarla isim olmaz hehehhe :))) sakha saka:)

dulcineacim
yaa bastaki donme hareketi haric neyinden zorlaniyosun yawrim yawww 3-5 dklik bi sey sen bi leslie teyze ile 45 dk yap bakalim valla nasil terletiyor masallah kendisini de ozledim ama burda yapacak durumda degilim valla gum gum asagiya ses gitmesin simdi kendisine selam eder gozlerinden operim :)

evet yaptım canımcım 4mı koyabilirsin
Valla bende 1.hareketi yapmayı sevmiyorum,7kez dönerken böyle başım dönüyosa 21de nasıl olurum bilmem,fırıldak gibi olcak başım
bilmiyorumkismile

Ayyy çok şeker bi rekabet sizinki :asigim: opuyorumnanaktan
Ben de sinirli olma kısmını pek anlamıyom da kilo artışı gözle görülür bi olay yani, niye inanmıyo... Kesin kabul eder kocişin, etmez intikamın acı olur olumunekankayizsmile

Çok halsizim canım ondan herhal, mesela 4. hareket de zorluyo beni. 5. hareketi çok sevdiğim halde bugün onu bile zor yaptım. Ben de anlamıyom kendimi, meyve yemediğim için vitaminsiz kaldım sanırım. Anneme kuru meyve siparişi verdim, bakalım farketcek mi

canim benim ondandir o zaman meyve ve sut urunleri eksik etmemek lazim aman dikkat et kendine kuzum Şeniz

evet yaptım canımcım 4mı koyabilirsin
Valla bende 1.hareketi yapmayı sevmiyorum,7kez dönerken böyle başım dönüyosa 21de nasıl olurum bilmem,fırıldak gibi olcak başım
bilmiyorumkismile
1. hareketi 21 defa yaptığımı hayal bile edemiyorum. Sadece 1. harekette biraz kaytarsak nasıl olur canım?
canim benim ondandir o zaman meyve ve sut urunleri eksik etmemek lazim aman dikkat et kendine kuzum Şeniz

Haklısın fıstık, senin menündeki meyveleri gördükçe kendimden utanıyom valla bilmiyorumkismile Eskiden annem zorla tıkardı ağzıma, artık kimse teklif bile etmiyo, umutsuz vaka görüyorlar sanırım beni

kızlar burda rekabet bayağı kızışmış valla süper motivasyon var regl dönemimde olmama rağmen bu rakabet yüzünden bir tek çikolata bile yiyemedimsenağlama önceden olsa neler neler yerdim puding yapardım kahvemle çikolatamı yerdim. ama bugun bunun yerine plates ve tibetimi yaptım. reglin ilk günü olduğu için yürüyemedim ağrım oluo zorlarsam

neyse kızlar ben kitap okuyup yatayım sizleri öptümsositososito

ya bu tibet hareketleri gerçekten işe yararmıki ben pek inanmıyorum da laf aramızda

ayy kızlarr çok fenayımm olamaz böyle bişey günlerdir diyet yapıyorum egzersiz yapıyorum bugün 2 kilo fazla çıktım napıcam ben yaa ( regl olduğum için böyle olmuş olabilir mi ? şeytan diyo önüne ne gelirse yee ((

Ya azcık ucundan ye, o kadar da abartma aklinialirimsmile Tatlı rüyalar canım..

ya bu tibet hareketleri gerçekten işe yararmıki ben pek inanmıyorum da laf aramızda
İnternette bazı farklar yaşadığını yazan var canım. Ben ne işe yaradığını bile unuttum ama benim yapma sebebim spor yapmıyorum bari yaptığım düzenli bişiler olsun istediğim...
Bi de hep adet düzeniyle ilgili olumlu etkisi var diye yazıyo ya, ben de belki pko ma iyi gelir diye şey ediyom. :sm_confused:

valla 21 defa nasil donecegiz ama bi o gune gelelim bakalim biz ne zaman 9a gececegiz canim daha cok var mi aklinialirimsmile

valla beni biraksan sabah aksam yerim meyve de 3 porsiyon diye kisitliyorum valla kendimi bilmiyorumkismile

valla ben de bilmiom canim benim de yapioz iste 3 -5 ne olacak ole zor bi sey de sadece bas donmesi mide bulantisi var boshayallersmile

@yasemcim
canim bi sen vardin dalga gecmeyen hah sen de basladin tam oldu yawwwwwwwwwwww o adam bi daha geri kosarsa bacaklarini kiracam ahanda soz kaydirigubbakcemile3

Regl dendir, sıkma canını.. Zaten zayıf olduğun için doğal olarak zor veriyon ama sabret yerimseniben Yersen sonrasında pişman olursun.
ben sporu bırakınca hayır etmedim zaten birde bırakınca üzerinede kilo aldım oooooooohhhhzemuszemus
yesa dan farkım yok yani 2 ileri bir geriii:bbo:
Canım sen iyice koptun burdan valla, yediklerini falan da yazmıyon. Kaç kilosun :mymeka:
Aynı şeyleri bugün ben de içimden geçirdim :)) Adamları 3 ten başlayın derken bi bildiği varmış demek ki sempatiksalakcinni
Çok şeker anlatmışsın kaydirigubbakcemile3

haaa pko için yap tabi o önemli
ama benim yapasım yok ona ayıracağım vakti 8 minutelere harcarım ya da plates yaparım diyorum :1ninca:

kızlar ben bu leslie yi 1 ini sözde indirdim şimdi ikincideyim yani böyle 6 ya kadarmı çıkıcam
artı 1 ciyi açmaya çalıştım yok pc ye zarar marar dan bahsetti
gerçi bu kadar kolay iniyormu bu

birde şincik baktım 2 de inmiş indirilenlerde 10 dk falan kaldı diyoobilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…