50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

haaa pko için yap tabi o önemli
ama benim yapasım yok ona ayıracağım vakti 8 minutelere harcarım ya da plates yaparım diyorum :1ninca:

canim yaaa Allaha sukur benim de hic regl duzensizligim falan yok da basladik yaa birakma bizi nolcak 3 dk bu 8 dk da digeri 11 dk kirma bizi yaa valla sensiz olmaz :gitme:

valla 21 defa nasil donecegiz ama bi o gune gelelim bakalim biz ne zaman 9a gececegiz canim daha cok var mi aklinialirimsmile

valla beni biraksan sabah aksam yerim meyve de 3 porsiyon diye kisitliyorum valla kendimi bilmiyorumkismile
Pazar günleri canım sayılar değişiyo. Meyve canavarı seni aklinialirimsmile Hep böyle ol canım ya, meyce sevmemekten iyidir. boshayallersmile

haaa pko için yap tabi o önemli
ama benim yapasım yok ona ayıracağım vakti 8 minutelere harcarım ya da plates yaparım diyorum :1ninca:
Bi de canım belki tesadüftü ama geçen haftalarda ben şöyle bi etki farketmiştim.. Normalde uyudukça uyuyan ben, ona rağmen yorgun kalkan be, yaklaşık 8 saat uykudan sonra dinç bi şekilde kalkmıştım. Bu sıralar halsiz olduğum için o konuda bi yorum yapamıyom boshayallersmile Gripine sormak lazım, onun düzenli yapan arkadaşı var.

ne kadar sürede indiki
öyle hemen inmiyo
bilgisayara zararlı bişi yok
ilk partı açmaz hemen uğraşma hiç
hepisini indir sonra
acele yok
10 dk kaldı diyosa 10 dk kalmıştır o daha inmemiştir ama ordaki yerini hazırlamıştır. rezervasyon babında
he öyle 15 dk lık aralarla 6 ya kadar çık canım alkisalkisalkis

canim yaaa Allaha sukur benim de hic regl duzensizligim falan yok da basladik yaa birakma bizi nolcak 3 dk bu 8 dk da digeri 11 dk kirma bizi yaa valla sensiz olmaz :gitme:

yok canım seni kırmak olmaz da
ben baştan beridir yapmıyorum :kedi:

tabi canım bi bilene soralım

siz şimdi 21 e çıkınca sonra napcaksınız
hep 21 yapmaya devammı hayatınızın sonuna kadar
yoksa baştan mı başlayacaksınız
hepiniz mevlana oldunuz be yav

yaa trufçum gerçekten çok saol ilk denemem böyle bişeyi şimdide c diski dolu yer açın kullanılmayanları silin falan diyor bu :bbo:
ayy ben seni çok sıkmaktan korkuyorum inan kızımda uyudu:sinifsinif:

kıs gene neye başladınızeyvahedigeldismile bak buraya da geldimopuyorumnanaktan
sen istersin de gelmez miyimopuyorumnanaktan
vay be sporunuz da tam gaz devam he
ben size nasıl yetişeceğim ya tırstım vallahieyvahedigeldismile

yaa trufçum gerçekten çok saol ilk denemem böyle bişeyi şimdide c diski dolu yer açın kullanılmayanları silin falan diyor bu :bbo:
ayy ben seni çok sıkmaktan korkuyorum inan kızımda uyudu:sinifsinif:

yok canım ne sıkması
yani bu mesajların konu dışı olmadığını baştan söyleyelimde
bi zayıflama programı indiriyoruz netten

o zaman gereksiz bişi varsa program ekle / kaldırdan kaldır bakalım biraz yer aç
ne doldurdunuz bilgisayarı yavf

yaa dimi başta 3 den başladığını duyunca bende cok gulmustum aaa 3 mü? bunla ne olacak diyordumki sayılar çogalana kadarkaydirigubbakcemile3

gel hayatım gel özlettin kendini kaydirigubbakcemile

yetişirsin korkma bende bir ileri iki geri uğraşıp duruyorum iştedelikafadulden

aaaa sen yapmiyormuydun yahuuuu klava: o zaman yine yapana engel oluyorsun be guzleim :mymeka: birak 3-5 yapioz bizz aaaaaaaaa :mymeka:

bi 21e gelelim de basa doneriz canim benim 3den baslariz yinee 21e gelmek demek 2 ayin gecmesi demek hobaaaaaaaaaaaaa :sm_cool:

pc ayarlarınla hiç ilgilenmeyince böyle afallıyor insanohaoldumsmile
neyse ben devam edeyim :1ninca
bi aksilik olrsa yarın kızımla hallederim :hulya:

zaten birşeyleri sildim galibaaa :jeyyar:

eğer şimdi bakıcam birde 3 inerse veee sildiklerim arasında leslieeler yoksa bu iş tamamdır:lepi:

Aman iyi bari fıstık ya, ben seni iyice cozuttun sanıyodum. Çizelgeni de güncelle bence aklinialirimsmile
tabi canım bi bilene soralım

siz şimdi 21 e çıkınca sonra napcaksınız
hep 21 yapmaya devammı hayatınızın sonuna kadar
yoksa baştan mı başlayacaksınız
hepiniz mevlana oldunuz be yav
Hep 21 de kalıyoz sonra canım. Tabi 21 kez dönebilirsek eyvahedigeldismile
yaa dimi başta 3 den başladığını duyunca bende cok gulmustum aaa 3 mü? bunla ne olacak diyordumki sayılar çogalana kadarkaydirigubbakcemile3
Ben hatta yesa gibi 5 ten falan başlamayı düşündüydüm de gripin sağlam haşladı yesayla beni, iyi de haşlamış valla

amaninnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kimler gelmis kimler gelmis hobaaaaaaaaaa canim yaaaaaaaaaaaaaaaaa nerelerdesin sennnn hey gidi gunler gunler TIBET hareketleri yapiyoruz canim benimm yetisirsin yetisirsin de nerelerdeydin hadi BOZO bebek bekliyordu diye ayrildi da sen nereye kayboldun :lepi:

Ben hatta yesa gibi 5 ten falan başlamayı düşündüydüm de gripin sağlam haşladı yesayla beni, iyi de haşlamış valla

iki guncuk 5 yaptim canim yaaaaaaaaaaaaa laelaelaelaelae sonra 3 yaptim hih :dilcikar:

yesam benim istemezdim ayrılmayıda sıkıntılarımız vardı yeni yeni atlatmaya başladık
insanın keyfi olmayınca hiç bişeye konsantre olamıyor
ama tam gaz geleceğim yanınıza bi kaç gün izin ver hayatım:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…