haaa pko için yap tabi o önemli
ama benim yapasım yok ona ayıracağım vakti 8 minutelere harcarım ya da plates yaparım diyorum :1ninca:
Pazar günleri canım sayılar değişiyo. Meyve canavarı seni aklinialirimsmile Hep böyle ol canım ya, meyce sevmemekten iyidir. boshayallersmilevalla 21 defa nasil donecegiz ama bi o gune gelelim bakalim biz ne zaman 9a gececegiz canim daha cok var mi aklinialirimsmile
valla beni biraksan sabah aksam yerim meyve de 3 porsiyon diye kisitliyorum valla kendimi bilmiyorumkismile
Bi de canım belki tesadüftü ama geçen haftalarda ben şöyle bi etki farketmiştim.. Normalde uyudukça uyuyan ben, ona rağmen yorgun kalkan be, yaklaşık 8 saat uykudan sonra dinç bi şekilde kalkmıştım. Bu sıralar halsiz olduğum için o konuda bi yorum yapamıyom boshayallersmile Gripine sormak lazım, onun düzenli yapan arkadaşı var.haaa pko için yap tabi o önemli
ama benim yapasım yok ona ayıracağım vakti 8 minutelere harcarım ya da plates yaparım diyorum :1ninca:
kızlar ben bu leslie yi 1 ini sözde indirdim şimdi ikincideyim yani böyle 6 ya kadarmı çıkıcam
artı 1 ciyi açmaya çalıştım yok pc ye zarar marar dan bahsetti
gerçi bu kadar kolay iniyormu bu
birde şincik baktım 2 de inmiş indirilenlerde 10 dk falan kaldı diyoobilmiyorumkismile
Regl dendir, sıkma canını.. Zaten zayıf olduğun için doğal olarak zor veriyon ama sabret yerimseniben Yersen sonrasında pişman olursun.
Canım sen iyice koptun burdan valla, yediklerini falan da yazmıyon. Kaç kilosun :mymeka:
ya bitanem istemeden uzak kalıyorum inan yediklerim normale döndü çok şükür tamda dikkat ediyorum dersem yalan olur
ama salatalarım falan yağsız neredeyse
birde bugün evde iyi abur cubur yoktu yoksa tam temizlik tam parlaklıkaklinialirimsmile
canim yaaa Allaha sukur benim de hic regl duzensizligim falan yok da basladik yaa birakma bizi nolcak 3 dk bu 8 dk da digeri 11 dk kirma bizi yaa valla sensiz olmaz :gitme:
Pazar günleri canım sayılar değişiyo. Meyve canavarı seni aklinialirimsmile Hep böyle ol canım ya, meyce sevmemekten iyidir. boshayallersmile
Bi de canım belki tesadüftü ama geçen haftalarda ben şöyle bi etki farketmiştim.. Normalde uyudukça uyuyan ben, ona rağmen yorgun kalkan be, yaklaşık 8 saat uykudan sonra dinç bi şekilde kalkmıştım. Bu sıralar halsiz olduğum için o konuda bi yorum yapamıyom boshayallersmile Gripine sormak lazım, onun düzenli yapan arkadaşı var.
ne kadar sürede indiki
öyle hemen inmiyo
bilgisayara zararlı bişi yok
ilk partı açmaz hemen uğraşma hiç
hepisini indir sonra
acele yok
10 dk kaldı diyosa 10 dk kalmıştır o daha inmemiştir ama ordaki yerini hazırlamıştır. rezervasyon babında
he öyle 15 dk lık aralarla 6 ya kadar çık canım alkisalkisalkis
canim yaaa Allaha sukur benim de hic regl duzensizligim falan yok da basladik yaa birakma bizi nolcak 3 dk bu 8 dk da digeri 11 dk kirma bizi yaa valla sensiz olmaz :gitme:
yaa trufçum gerçekten çok saol ilk denemem böyle bişeyi şimdide c diski dolu yer açın kullanılmayanları silin falan diyor bu :bbo:
ayy ben seni çok sıkmaktan korkuyorum inan kızımda uyudu:sinifsinif:
Ya azcık ucundan ye, o kadar da abartma aklinialirimsmile Tatlı rüyalar canım..
tatlım kendimi biliyorum ağzıma o tat bulaştımı kesin şeytana uyarım o yüzden kendimi biraz kısıtlıyayım sonra tabiki bakacağım tatlarına vazgecemem:) sızede tatlı ruyalar fıstıklar
İnternette bazı farklar yaşadığını yazan var canım. Ben ne işe yaradığını bile unuttum ama benim yapma sebebim spor yapmıyorum bari yaptığım düzenli bişiler olsun istediğim...
Bi de hep adet düzeniyle ilgili olumlu etkisi var diye yazıyo ya, ben de belki pko ma iyi gelir diye şey ediyom. :sm_confused:
Regl dendir, sıkma canını.. Zaten zayıf olduğun için doğal olarak zor veriyon ama sabret yerimseniben Yersen sonrasında pişman olursun.
Canım sen iyice koptun burdan valla, yediklerini falan da yazmıyon. Kaç kilosun :mymeka:
Aynı şeyleri bugün ben de içimden geçirdim :)) Adamları 3 ten başlayın derken bi bildiği varmış demek ki sempatiksalakcinni
Çok şeker anlatmışsın kaydirigubbakcemile3
kıs gene neye başladınızeyvahedigeldismile bak buraya da geldimopuyorumnanaktan
sen istersin de gelmez miyimopuyorumnanaktan
vay be sporunuz da tam gaz devam he
ben size nasıl yetişeceğim ya tırstım vallahieyvahedigeldismile
yok canım seni kırmak olmaz da
ben baştan beridir yapmıyorum :kedi:
tabi canım bi bilene soralım
siz şimdi 21 e çıkınca sonra napcaksınız
hep 21 yapmaya devammı hayatınızın sonuna kadar
yoksa baştan mı başlayacaksınız
hepiniz mevlana oldunuz be yav
yok canım ne sıkması
yani bu mesajların konu dışı olmadığını baştan söyleyelimde
bi zayıflama programı indiriyoruz netten
o zaman gereksiz bişi varsa program ekle / kaldırdan kaldır bakalım biraz yer aç
ne doldurdunuz bilgisayarı yavf
Aman iyi bari fıstık ya, ben seni iyice cozuttun sanıyodum. Çizelgeni de güncelle bence aklinialirimsmileya bitanem istemeden uzak kalıyorum inan yediklerim normale döndü çok şükür tamda dikkat ediyorum dersem yalan olur
ama salatalarım falan yağsız neredeyse
birde bugün evde iyi abur cubur yoktu yoksa tam temizlik tam parlaklıkaklinialirimsmile
Hep 21 de kalıyoz sonra canım. Tabi 21 kez dönebilirsek eyvahedigeldismiletabi canım bi bilene soralım
siz şimdi 21 e çıkınca sonra napcaksınız
hep 21 yapmaya devammı hayatınızın sonuna kadar
yoksa baştan mı başlayacaksınız
hepiniz mevlana oldunuz be yav
Ben hatta yesa gibi 5 ten falan başlamayı düşündüydüm de gripin sağlam haşladı yesayla beni, iyi de haşlamış vallayaa dimi başta 3 den başladığını duyunca bende cok gulmustum aaa 3 mü? bunla ne olacak diyordumki sayılar çogalana kadarkaydirigubbakcemile3
gel hayatım gel özlettin kendini kaydirigubbakcemile
yetişirsin korkma bende bir ileri iki geri uğraşıp duruyorum iştedelikafadulden
kıs gene neye başladınızeyvahedigeldismile bak buraya da geldimopuyorumnanaktan
sen istersin de gelmez miyimopuyorumnanaktan
vay be sporunuz da tam gaz devam he
ben size nasıl yetişeceğim ya tırstım vallahieyvahedigeldismile
Ben hatta yesa gibi 5 ten falan başlamayı düşündüydüm de gripin sağlam haşladı yesayla beni, iyi de haşlamış valla
amaninnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kimler gelmis kimler gelmis hobaaaaaaaaaa canim yaaaaaaaaaaaaaaaaa nerelerdesin sennnn hey gidi gunler gunler TIBET hareketleri yapiyoruz canim benimm yetisirsin yetisirsin de nerelerdeydin hadi BOZO bebek bekliyordu diye ayrildi da sen nereye kayboldun :lepi:
iki guncuk 5 yaptim canim yaaaaaaaaaaaaa laelaelaelaelae sonra 3 yaptim hih :dilcikar:
aaaa sen yapmiyormuydun yahuuuuklava: o zaman yine yapana engel oluyorsun be guzleim :mymeka: birak 3-5 yapioz bizz aaaaaaaaa :mymeka:
Aman iyi bari fıstık ya, ben seni iyice cozuttun sanıyodum. Çizelgeni de güncelle bence aklinialirimsmile
yok onu değiştirmeyeyim o zaman iyice pskoloji gider benim bilmiyorumkismile
anacım daha ne istiyon ne güzel vermişsin işte darısı başımıza:lepi:
yok tatlım inanma sen o çizelgeye kaydirigubbakcemile3 ben 1 aydır hiiiiç dikkat etmiyorum
canım benim Şeniz
oldu oldu çok şükür :Saruboceq: sositososito
ben sporu bırakınca hayır etmedim zaten birde bırakınca üzerinede kilo aldım oooooooohhhhzemuszemus
yesa dan farkım yok yani 2 ileri bir geriii:bbo:
hehh iyi gözünaydın o zaman aplamm..
@yasemcim canim bi sen vardin dalga gecmeyen hah sen de basladin tam oldu yawwwwwwwwwwww o adam bi daha geri kosarsa bacaklarini kiracam ahanda soz kaydirigubbakcemile3
:roflol:
yok onu değiştirmeyeyim o zaman iyice pskoloji gider benim bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?