50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

dün tartılmayı unuttum okula gidiverdim kalkarkalkmaz :S bu sabah tartıldım ve 55.5 kiloyum :)) :)) bu ara hiç uğrayamıyorum sınav haftamdayım klava: :mymeka: ama listeye ekleyin beni geç kalsam daa(

canım önceki kilon kaçtı durum iyi anladığım kadarıyla :)

ben bu hafta yine aynı kilodayım. dün bildirim yapamadım maalesef. regl olucam şişlik vear ve kullandığım vitaminlerden de iştahım açıldı((( haftaya yarım kilo daha versem o bile bana yeter.

günaydın kızlar, nasılsınız?
hoşgeldin diddeem,gel buyur canım topiğimiz herkese açık özelliklede sağlıklı bir şekilde zayıflamak isteyenlere :)) aaybis nerelerdesin şekerim ,ne alemdesin?
dünki yediklerim;
sabah:klasik kahvaltı
öğlen:5-6 adet kara lahana sarması
4 kaşık bol yeşillikli yumurta salatası
akşam: 3 kaşık yoğurtlu kabak kızartması
4 kaşık pazı yemeği

herkese kolaylıklar dilerim

günaydın hatunlar nasılsınız?

guguz cuğum ALLAH kolaylık versin zor iş valla ama okulların kapanmasınada az kaldı eğitimciydin sen değil mi

yok canım ben sağlıkçıyım 1,5-2 senedir hamilelik doğum bebek :CüvCüv: derken izin kullandım ama inan izinde zayıflamak daha zor işe başlaayı sadece bu yüzden istiyorum çünkü bebeğimden ayrı kalmak üzecek beni senağlama
hakikaten eski kiloma dönmek için bi umut görüyomusun bende :1ninca:

heralde bir umut görüyorum şekerim, umudu benim görmem değil senin istemen gerek.!
haklısın evdeyken zayıflamak çok zor çalıştığın için yeme isteğini törpüleyebiliyorsun.sana tavsiyem benim gibi hergün bir önceki gün neler tükettiğini paylaş bizimle, karşılaştıralım , gerekirse uyaralım birbirimize bilgilerimizi aktaralım ki memnuniyetle yaparım.ayy canım sen hasretden erirsin zaten yaa :teselli:

canım çarşamba günü kilo bildiriyoruz. kilo bildirmeyenleri listeye eklemiyorum. o gün göremedim seni. forumumuza katılan ve her çarşamba kilosunu bildiren herkes o listede olabilir canım a.s

perilievcim merhaba,

ben listeyi açamadım,
buraya da yazarmısın ne durumda liste merak ettim

Arkadaşlar listemizin son hali şöyle ki :

çarşamba gününün tartı günü olduğunu lütfen unutmayalım unutturmayalım yerimseniben

Eklentiler

• $diyet_sorulara.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 73
canım bende görünmüyor liste,

dosya eklemişsin ama açamıyorum ben dosyayı

mesaj gibi yazabilirmisin

Resim dosyasını açamauanlar için yeniden ekliyorum arkadaşlar

MissDeFnE 51,9 ***** 50 olacak
Sportie 58***** 52 olacak
moonserose0 58,5**** 54 olacak
bozo85 54 ***** 52-53 olacak
me_as 56.6***** 50 olacak
yanetki 58.4***** 55 olacak
guguz 59***** 50 olacak
periliev 55.3 ****** 53 olacak
Serena- 52.7***** 48
bal-esmer 53,5***** 50 olacak
Mikla 55.5***** 52 olacak
Karamsar-tarz 58*****53 olacak
Ddiiiddeemm 51.5*****48 olacak

bugün sabah 5i biyerde + 1 bardak limonlu sıcağa yakın su + 2 dilim light kepekli ekmek 2 tane incecik salatalık azıcık yumurta yedim
bu saate kadar
misafir gelmesin diye dua ediyorum ama maalesef teyzemler geleceklermiş illaki bişeyler yapılıyo robotto olmadığımıza göre yemesek iyi ama tırtıklıyoruz ondan bundan

yardım pls... www. tickerfactory .com bu adresten kendi kilo bilgilerimi nasıl açıcam bulamıyorum. yeni baştanmı kurucam herşeyi yaa(((((

kıslaaarrr aranıza benide alın:çok üzgünüm::çok üzgünüm: 55 kiloyum ben hedefim 48 olmak..ama naparsam yapım kg veremiorum.aksine almaya devam ediorum..siz nası beceriosunuz bu işi??:enbuyukkk:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…