50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kizlar merhaba sizeee gece sutu getirdimmmm lighttt tabiki
herkese bir bardakkk afiyet seker olsunn canlar

canim benim sen iyi ol da olsun gerisi onemli degil o zaman ne diyoruzzzzzzzz iki gun sonra gorusuyoruzzz bak gelmezsen dikilirim valla tepene delikafadulden

:roflol: :roflol: :roflol: Çok tatlısın cimcimem benim, senden korkulur kaydirigubbakcemile3

hehhe saolasin canim benim sen de cok tatlisin olumunekankayizsmile tatli dedin de sole bi tatli olsa da yesek demi bilmiyorumkismile

eyvah 2 günmü mühlet verdin
çarşambamı tartılıyoduk unuttum da

@yasemcim[/B] canim bi sen vardin dalga gecmeyen hah sen de basladin tam oldu yawwwwwwwwwwww o adam bi daha geri kosarsa bacaklarini kiracam ahanda soz kaydirigubbakcemile3

hayatım olurmu hiç öyle dalga malga ben şu anda ve geçen 3 haftadır yerin dibindeydim zaten alsanaalsanasmile
birde bu yetmezmiş gibi boynum da tutuk sinirden yaniiiakannehir

yaaaa beni kimse geçemez tembellikte:lepi:

yasemincimm nasilsin canim?lokum nasil?napioo?
pamuk icin dua edermisin patolpji raporumuz temiz ciksinn prensesimden sonra pamukada bisey olmasin alah kprusunn canim benimmm

eyvah 2 günmü mühlet verdin
çarşambamı tartılıyoduk unuttum da

cumaya aldik canim benim kaydirigubbakcemile5 hafta sonu rahat rahat kacamak yapalim diye hehhe yok ya bu degildi sebebi ama cuma oldu iste yaw :)) kaydirigubbakcemile3

hayatım olurmu hiç öyle dalga malga ben şu anda ve geçen 3 haftadır yerin dibindeydim zaten alsanaalsanasmile
birde bu yetmezmiş gibi boynum da tutuk sinirden yaniiiakannehir
yaaaa beni kimse geçemez tembellikte:lepi:

olsun bebeeem gecebilirsin ayip edion olumunekankayizsmile ama sen de basla artik dikkat etmeye ben bu cuma bomba gibi geliyorum hobaaaaaaaaaaaaaa :lepi:

aaa bak o iyi oldu işte bende tam zamanındada başlamış olurum
şu cetvelimide değiştiririm tam olur
yanlız bi o topik bi bu topik komik oluyor yav

aaa bak o iyi oldu işte bende tam zamanındada başlamış olurum
şu cetvelimide değiştiririm tam olur
yanlız bi o topik bi bu topik komik oluyor yav

evet canim benim cok iyi olur senin icin yaptik biz zaten bu cumaya alma isini simdi hatirladim nedenini :))) Şeniz

cetvel kesin sart valla diger topikten geldim ben canim yaa yazik kizin topigini biz doldurduk konu disi mesajlarimizla:)) aklinialirimsmile

Her şeyi boşlarken iyiydi di mi ama, böylelikle kapak olmuş olur bu da sana alsanaalsanasmile İyilikle söyleyince annamıyon ben napam bayanssulusmile

ee artık bi kapak lazımmm amaa :kedi: eyvahedigeldismile

yasemincimm nasilsin canim?lokum nasil?napioo?
pamuk icin dua edermisin patolpji raporumuz temiz ciksinn prensesimden sonra pamukada bisey olmasin alah kprusunn canim benimmm

ben iyiyim canım sen nasılsın geçmiş olsun hem sana hem pamuğaolumunekankayizsmile

pamuk çuk iyimi biraz daha ne zor bişey atlattı yaa canım benim
dua ederim canım zaten onlar melek allahım yardım etsin

lokum iyi bugünlerde keyfi iyii canımın yaramazlıklar hat safhadalaelaelaelaelae

siz hangi topicten bahsediyosunuz ya
fransız kaldım
toppic toppic geziyomusunuz yoksam

caniminici cokk saolasinn hayatimmm
bugunn hep agrim vardi ilac ictimm guzelcimmm
pamugumma serum verildi uc gunde devam etcekmiss yavrumuzaa serum
bakalim bi hafta dada patoloji rapiru cikcak insallahh kotu bisey cikmazz dualarin icin allah razi olsun gulum saolasin eksik olmaaa
lokumcum iyi olsunda yaramazlik yapsinnn hale teyzesi yer onu minciklar onu:|00
seninde iyi olmana cok sevindim allah hep iyilik saglik versin kuzum

sac topigi canim benim yaaa bu arada etiketleri kim duzenlediyse pek guzel olmus asagisi :lepi:

benim 1 tanecik katkım var etiketlere

iyi çıkar sonucu canım merak etme

kizlar merhaba sizeee gece sutu getirdimmmm lighttt tabiki
Hoşgeldin prensesim, yıpratma kendini... İnşallah sonuç açıklanınca mutluluğunu bizimle paylaşcan opuyorumnanaktan

ballı lokmalar yattım ben. iyi geceler hepinizeeeeopuyorumnanaktan
Tatlı rüyalar fıstık
hehhe saolasin canim benim sen de cok tatlisin olumunekankayizsmile tatli dedin de sole bi tatli olsa da yesek demi bilmiyorumkismile

Ben yimem, sen ye, afiyet bal şeker hatta truf olsun kaydirigubbakcemile3

amin ball kaymagim amin canimm
eksik olma canimm verdigin destek moral icin saolasinn gulrecelim benim
bu arada boyle hitap edioum diye kizmiosundur umarim opuyorumnanaktan

sen yemesen ben hic yemem TRUF yesin hehhe:))) ben de kacar canlar yaaa yarin gorusuruz prensesim sen de uzme kendini iyi olur hersey insallah operekten herkesleri gorusuruz diyorrrr :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…