sen yemesen ben hic yemem TRUF yesin hehhe:))) ben de kacar canlar yaaa yarin gorusuruz prensesim sen de uzme kendini iyi olur hersey insallah operekten herkesleri gorusuruz diyorrrr :)
Canım benim azcık da olsa hissediyosan desteğimizi ne mutlu bize Şeniz Niye kızam fıstığım benim, cevizli kadayıfım cokacimcoookamin ball kaymagim amin canimm
eksik olma canimm verdigin destek moral icin saolasinn gulrecelim benim
bu arada boyle hitap edioum diye kizmiosundur umarim opuyorumnanaktan
Tatlı rüyalar cimcimem opuyorumnanaktansen yemesen ben hic yemem TRUF yesin hehhe:))) ben de kacar canlar yaaa yarin gorusuruz prensesim sen de uzme kendini iyi olur hersey insallah operekten herkesleri gorusuruz diyorrrr :)
sen yemesen ben hic yemem TRUF yesin hehhe:))) ben de kacar canlar yaaa yarin gorusuruz prensesim sen de uzme kendini iyi olur hersey insallah operekten herkesleri gorusuruz diyorrrr :)
Canım benim azcık da olsa hissediyosan desteğimizi ne mutlu bize Şeniz Niye kızam fıstığım benim, cevizli kadayıfım cokacimcoook
Tatlı rüyalar cimcimem opuyorumnanaktan
hic hissetmezmiyimmm fistikli burmamm iyiki varsiniz nutellelarimm benimmm yerimm yerimm seni benn opuyorumnanaktan
Sen de iyi varsın sevgü böcüğüm benim kaydirigubbakcemile3
Kız pek yoğundum bi de truf ilgileniyo diye o konuyla ilgilenemedim ama canım keşke silmeseydin. Hepsi indikten sonra birleştirme işlemini yapıcaktın sadece. Merak etme bişi yapmamıştırsın, şüphe ediyosan eski yazılarını da okuyam hemen??? İnidirip silmekten başka bişi yaptın mı?ayy dalsiimm ben bu lesliyi indirdim ve açamadım sonrada sildim aklinialirimsmile
işin özü pccyi karıştırmadıysm iyidirreyvahedigeldismile
inşallah arkamda iz bırakmamışımdır:jeyyar:
Hep böyle mutlu olalım canım olumunekankayizsmileoyy cannimm benim boyle sevilmek ilgi gormek harika valla mutlu oldumm petekbalim kaymagim benim
kizlar ameliyat sonra pamugumm veteriner amcasi cekip yolladi saolsunn
Kız pek yoğundum bi de truf ilgileniyo diye o konuyla ilgilenemedim ama canım keşke silmeseydin. Hepsi indikten sonra birleştirme işlemini yapıcaktın sadece. Merak etme bişi yapmamıştırsın, şüphe ediyosan eski yazılarını da okuyam hemen??? ınidirip silmekten başka bişi yaptın mı?
Hep böyle mutlu olalım canım olumunekankayizsmile
yok tatlım dedim ya ben pek pc kullanma bilmem ikide bir disk dolu dedi bende baktım merve uyuyor en güzeli hepsini sildim delil melil yok ortada yarın
rahat kafayla yaparım
atık kutusunu da temizledimm bir iki bişeyde silindi bu arada
ammaaan ben bişey görmedim duymadımm :kedi:
sağol tatlım truf çok güzel anlattı hiç zorlanmadımda disk dolu boşaltın falan deyince ortalık karıştı iştekafamçokkarıştı
Ayyyy canım ya.... ne kadar şirin pisi, boynundaki şey takı gibi yakışmış kaydirigubbakcemile3
ahh benim pamuğumm opuyorumnanaktan
kıyammam ben ona ameliyattan sonra çabuk atlatır inşallah:Saruboceq:
Kız alt tarafı hafızada yer kalmamış :roflol: :roflol: Canım benim ya, bilgisayardan hiç de anlamazmış kaydirigubbakcemile3 Sorun yok ama hafızada yer açılmazsa yarın da aynı uyarıyı verir. Çok biliyormuşsun gibi merveye kızım bilgisayar çok dolu, gereksiz dosyaları sil de yer açılsın biraz de aklinialirimsmile Ondan sonra halledersin fıstık kaydirigubbakcemile3
inşallah prensesim içini ferah tut tatlımm benimmolumunekankayizsmile Şenizyaseminimmm saolasinnn hayatim
dilerim pataloji raporuda temiz cikar insallah canikommm
aynen bende öyle düşünüyorum belki bir iki ayarıda değiştirir çünkü c diski dolu diyoo
sırnaşık şeymerveye derim ((( ne buuu bu kadar doldurmuşsunuz bilgisayarı )):roflol:
inşallah prensesim içini ferah tut tatlımm benimmolumunekankayizsmile Şeniz
aynen bende öyle düşünüyorum belki bir iki ayarıda değiştirir çünkü c diski dolu diyoo
sırnaşık şeymerveye derim ((( ne buuu bu kadar doldurmuşsunuz bilgisayarı )):roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?