50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

amin ball kaymagim amin canimm
eksik olma canimm verdigin destek moral icin saolasinn gulrecelim benim
bu arada boyle hitap edioum diye kizmiosundur umarim opuyorumnanaktan
Canım benim azcık da olsa hissediyosan desteğimizi ne mutlu bize Şeniz Niye kızam fıstığım benim, cevizli kadayıfım cokacimcoook
sen yemesen ben hic yemem TRUF yesin hehhe:))) ben de kacar canlar yaaa yarin gorusuruz prensesim sen de uzme kendini iyi olur hersey insallah operekten herkesleri gorusuruz diyorrrr :)
Tatlı rüyalar cimcimem opuyorumnanaktan

sen yemesen ben hic yemem TRUF yesin hehhe:))) ben de kacar canlar yaaa yarin gorusuruz prensesim sen de uzme kendini iyi olur hersey insallah operekten herkesleri gorusuruz diyorrrr :)

saolasinn bitanem benimm
bende seni koskocaman opuyoumm sekerparem

Canım benim azcık da olsa hissediyosan desteğimizi ne mutlu bize Şeniz Niye kızam fıstığım benim, cevizli kadayıfım cokacimcoook

Tatlı rüyalar cimcimem opuyorumnanaktan

hic hissetmezmiyimmm fistikli burmamm iyiki varsiniz nutellelarimm benimmm yerimm yerimm seni benn opuyorumnanaktan

ayy dalsiimm ben bu lesliyi indirdim ve açamadım sonrada sildim aklinialirimsmile

işin özü pccyi karıştırmadıysm iyidirreyvahedigeldismile

inşallah arkamda iz bırakmamışımdır:jeyyar:

ayy dalsiimm ben bu lesliyi indirdim ve açamadım sonrada sildim aklinialirimsmile

işin özü pccyi karıştırmadıysm iyidirreyvahedigeldismile

inşallah arkamda iz bırakmamışımdır:jeyyar:
Kız pek yoğundum bi de truf ilgileniyo diye o konuyla ilgilenemedim ama canım keşke silmeseydin. Hepsi indikten sonra birleştirme işlemini yapıcaktın sadece. Merak etme bişi yapmamıştırsın, şüphe ediyosan eski yazılarını da okuyam hemen??? İnidirip silmekten başka bişi yaptın mı?

oyy cannimm benim boyle sevilmek ilgi gormek harika valla mutlu oldumm petekbalim kaymagim benim
Hep böyle mutlu olalım canım olumunekankayizsmile

yok tatlım dedim ya ben pek pc kullanma bilmem ikide bir disk dolu dedi bende baktım merve uyuyor en güzeli hepsini sildim delil melil yok ortada yarın
rahat kafayla yaparım

atık kutusunu da temizledimm bir iki bişeyde silindi bu arada
ammaaan ben bişey görmedim duymadımm :kedi:

sağol tatlım truf çok güzel anlattı hiç zorlanmadımda disk dolu boşaltın falan deyince ortalık karıştı iştekafamçokkarıştı

yarın müsayit olursan yapmaya çalışırız:))

Son düzenleme:

Kız alt tarafı hafızada yer kalmamış :roflol: :roflol: Canım benim ya, bilgisayardan hiç de anlamazmış kaydirigubbakcemile3 Sorun yok ama hafızada yer açılmazsa yarın da aynı uyarıyı verir. Çok biliyormuşsun gibi merveye kızım bilgisayar çok dolu, gereksiz dosyaları sil de yer açılsın biraz de aklinialirimsmile Ondan sonra halledersin fıstık kaydirigubbakcemile3

aynen bende öyle düşünüyorum belki bir iki ayarıda değiştirir çünkü c diski dolu diyoo
sırnaşık şeymerveye derim ((( ne buuu bu kadar doldurmuşsunuz bilgisayarı )):roflol:

yaseminimmm saolasinnn hayatim
dilerim pataloji raporuda temiz cikar insallah canikommm
inşallah prensesim içini ferah tut tatlımm benimmolumunekankayizsmile Şeniz

insallahhh hayatimm saolasinnn kuzummm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

aynen bende öyle düşünüyorum belki bir iki ayarıda değiştirir çünkü c diski dolu diyoo
sırnaşık şeymerveye derim ((( ne buuu bu kadar doldurmuşsunuz bilgisayarı )):roflol:

Ayarlık bi olay yok canım. Yer kalmamış işte yerimseniben Sen işini biliyon, aynen öyle de, hiiiç çaktırma :lepi: Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…