50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ayarlık bi olay yok canım. Yer kalmamış işte yerimseniben Sen işini biliyon, aynen öyle de, hiiiç çaktırma :lepi: Şeniz

ayy hayatım çok saolasın olumunekankayizsmile bende yatayım artıkın mirmirmirmir uykum geldiimirmirmirmir
iyi geceler boncuğummmmŞeniz

ahh bitanemmmm ne kadar tatlı yaaa benim lokum gibi

prensesim bende yatıyorum kuzucum allah rahatlık versin canımın içi koccamaaaan öptüüümmŞeniz

yaseminimmm hayatimm saolasin sanada allah rahatlik versin sekercimm tatliruyalar lokumumuda opuver benim iicinnn canikommm

yok canim benim bi haftayi bulurmus patoloji rapiru beklicezz bitanemmm
Ayy bu kötü işte ya, beklemek zor canım, mümkün oldukça az düşün bu konuyu olumunekankayizsmile
ayy hayatım çok saolasın olumunekankayizsmile bende yatayım artıkın mirmirmirmir uykum geldiimirmirmirmir
iyi geceler boncuğummmmŞeniz

Ben de kaçayım kızlar, çok yorgunluk çöktü. İyi geceler, tatlı rüyalar opuyorumnanaktan

Ayy bu kötü işte ya, beklemek zor canım, mümkün oldukça az düşün bu konuyu olumunekankayizsmile

Ben de kaçayım kızlar, çok yorgunluk çöktü. İyi geceler, tatlı rüyalar opuyorumnanaktan

allah yardimcimiz olsun gercekten beklemek zor yapcak bisey yokk dua edioruzz bol bol balli kaymakli kizarmis ekmegim benimm
allah rahatlik versin gulrecelimm seni cok opuyorummm akide sekerimmm

afferin yesakız , avelon yerinde sayma, bigün herkes tibet yapacak, kacamak yok:), kilo boy arası 10 fark heheh, leslie teyze ile cay vakti, suleulku maşallah, tas gibiyiz mübarek, tibet tibet tibet 3 5 9, truf oyun yok:, truf sonuncu olacak, truf yemek isteyenler bu etiketleri vereni ben tanıyorum galiba

dalsi kız ikimiz kaldık
hadi ben nöbetçiyim de
sen sevgilinlemi konuşuyon napıyon
ya da pc başında uyuyamıkaldın

gunaydin kizlarrr;

son gunumuz; yarin dananin kuyrugu kopacak hadi bakalim.

gripincim yorumlamamis dunku monumu; tekrar yayimliyorum ;-))

31/03
06.30
1 bardak limonlu su

08.30 kahvalti
2 dilim kepek ekmegi
1 dilim beyaz peynir;
Salatalik
1-2 tatli kasigi bal

Ara
1 fincan ihlamur
2 ad. Mavi-yesil keten tohumlu

Öğle
1 tabak borulce yemegi
1 porsiyon ispanak graten
Light yogurt, yarim dilim kepek ekmegi

Ara
1 ad. Tuzlu biskuvi,
1 ad mavi-yesil
1 bardak light sut

Aksam
Corba,
Pirasa yemegi,
1 dilim kepek ekmegi, salata

Ara
Cay, birkac biskuvi
(annemdeydik; yogun israrlarla yedirdiler beni (annem ve esim)
ama servisten az erken inip yuruyerek; annemden de kendi evime yuruyerek telafi ettim sanirim)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…