50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

pepperim gunaydin,

iyi değilim canım pek. erkek arkadaşımın dedesi vefat etti (

canim benim;basiniz sagolsun;

uzulmeyin; Allah sizlere , genclere uzun omur versin..

ben de esimle yeni tanistigim donemlerde dedesi vefat etmisti; evlendikten sonra 2 defa ruyasinda gordu esim dededini, ikisinde de agladi. cok severmis dedesini..

zor bir sey, uzucu, ama naparsin ki yasam boyle, bir yerde bitiyor.

tekrar basiniz sagolsun canim..

:Saruboceq: Allah mekanini cennet etsin.

amin canım benim. sağol tesellilerin icin. ben napıcağımı bilemem hiç böyle zamanlarda, işten önce erkek arkadaşımın yanına uğrayıp elini tutabildim sadece.yaşlı da olsa, hayat devam da ediyor olsa, hepimizin sonu aynı da olsa insan her defasında yıkılıyor, sanki sadece kendi başına geliyor gibi hissediyor.Mekanı cennet olsun:Saruboceq:

yav kizlar ben bu sabah da dahil ayniyim tartida;
bu sabah yine 55,1 ciktim;
ama karnimda bir siskinlik, gaz var sanki kac gundur;

gaz agirlik yapar mi?
))))))))))))))))

sutten oldu sanirim;

bugun sut icmicem ve bakalim yarin ne olacak?

rakiplerim ne durumda acaba??

dulci, waterspider nerdesinizz???

spatzcimin da morali bozuk, uzulme cnm benim.. elde degil insan uzuluyor ama , sen yine de sakin durmaya calis :-(

benimde 160 cnm ve benimle aynı boyda olup 53 kilo arkadaşalarımın fiziği gayet düzgün. Yorma bence kendini koru yeter. 5kilo versen 48 olursun çok azz. 50nin altına düşme bence

benimde 160 cnm ve benimle aynı boyda olup 53 kilo arkadaşalarımın fiziği gayet düzgün. Yorma bence kendini koru yeter. 5kilo versen 48 olursun çok azz. 50nin altına düşme bence

mutlu oldum çokopuyorumnanaktan
kiloya çok müsaitim ben korumam lazım,bu arada basen bölgemde ve bacaklarımda bölgesel kalınlık var spor yapmak daha mantıklı olacak sanırım bu durumdayerimseniben

kesinlikle cnm.Zayıf olmak çok güzel ama aids li gibide ortada dolanmanın manası yok.
Sporunu yap kilonun koru. Eğer vucudun kilo almaya müsaitse benim gibi dikkat et bak ben aldım başımı gittim mafoldumben
sonra işin içinden çıkamıosun :sinifsinif:

kesinlikle katılıyorum..
bu yeme içme işlerinin sonu yokbenneyaptımki
sağlıklı beslenip spor yapmak lazım,her şeyden önce sağlık için de gerekli:içelim:
ne yazık ki benim gibi soslu baharatlı şeyleri çok seven bir insanın damak tadını törpülemek çok ama çok zor..
buraya takılırsam biraz iflah olurm belkiohaoldumsmile

Benim çok moralim bozuldu yaaa burda en şişko benim :sinifsinif:

yok canım,daha neler..
ben yuvarlak hatlı olduğum için 1 kilo bile alsam bende fazlalık gibi duruyor..
hem sıkı bir disiplinle çok rahat 5 kilo verebileceğini düşünüyorum ben seninyerimseniben
yeşil çay içiyor musun?
bir ara ben de 60 civarı olmuştum,yeşil çay ve maydonozla bu kiloya kadar inebildim..
bir de açlık hissi olduğunda leblebi yemek de bire biryerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…