50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

başladım cnm yeşil çaya. Hatta içine funda tarçın falanda atıyorum demlerken. Kahvaltılarımada maydonoz ekledim..
sabah yürüyüşe çıkıyorum artık akşamlarıda çıkıcam.
O gelinliğe girmem lazım :sinifsinif:

ay kizlar noluyosunuz Allah askina,
sisko misko degilsiniz;

ne guzel hep beraber zayifliyoruz; yaza da incecik olucaz insallahh..

siz de bize gore hizli veriyorsunuz;
bi bakarsiniz bikac ay icinde ayni kilodayiz.

bugun su ana kadar yediklerimi de yazayim da;

01/04
06.30
1 bardak limonlu su

09.00 kahvalti
2 dilim cok tahilli ekmek;
2 ince dilim kasar peynir
Maydonoz
2 tatli kasigi nutella

Ara
1 fincan ihlamur
2 Ad. Etiform corek otlu

Öğle
2 ad.izgara tavuk sis
3 ad. Yaprak sarma
Salata

Ara

sarmalar fazla mi oldu sizce?
ogle vakti diye yedim; bir de ekmek yemedim; corba da icmedim; kalori tarassufu olsun diye
;-)

arada elmam var;
1-2 tane de corekotlu etiform yerim.

aksama da
evde, pirasa, k.fasulye var; pilav da var? pirasa dun aksam yemistim;
k.fasulye yesem nasil olur? pilav 2 kasik alabilir miyim yoksa hic almayim mi yanina ?

ay kizlar noluyosunuz Allah askina,
sisko misko degilsiniz;

ne guzel hep beraber zayifliyoruz; yaza da incecik olucaz insallahh..

siz de bize gore hizli veriyorsunuz;
bi bakarsiniz bikac ay icinde ayni kilodayiz.

Peppermint hakli. Manken gibi de olmak zorunda degiliz yaaaa..Bu kadar kasmayin.

arada elmam var;

aksama da
k.fasulye yesem nasil olur? pilav 2 kasik alabilir miyim yoksa hic almayim mi yanina ?

canım kurufasülyeyi ye doktor anneme söylemişti baklagilleri yemende hiç sakınca yok hatta haftada bir tüketmen lazım diye. pilava gelince bir kaşıktan fazla yeme öğlen sarma yemişsin.

3 sarmaya sen cok mu diyorsun?? Ben olsam tencereyi dibine indirirdim. Nutella disinda gayet duzgun bir menu. Bence pilav yeme.Sarmanin icindede pirinc var cunku..ve nutella yemissin

ara ogunve ogle yemegin iyi sarmayi 5-6 taneden fazla yemediysen...ama kahvaltini begenmedim mutlaka domates salatalik yumurta olmasi lazim nutella yerinede 1 tatli kasigi bal veya recel tercih edebilirsina.s

:lepi:
dalsi kız ikimiz kaldık
hadi ben nöbetçiyim de
sen sevgilinlemi konuşuyon napıyon
ya da pc başında uyuyamıkaldın
Yok canım nerdeeeee, yorgunluktan çıktıydım ama site beni offline yapmamış hemen. Gece vakti yalnız kalmışsın, üzüldüm :1hug:

benimde 160 cnm ve benimle aynı boyda olup 53 kilo arkadaşalarımın fiziği gayet düzgün. Yorma bence kendini koru yeter. 5kilo versen 48 olursun çok azz. 50nin altına düşme bence
vereliniortak

kızlarr hiç üzülmeyin en şişmanınız benim 67 kilo boy 155 düşünün artık :)))))
Ben de öyle dicektim ama çok sevinmesinler, sen çok iyi gidiyon Şeniz Kısa sürede 60 ın altına düşceğine inanmıyorum olumunekankayizsmile
Nutella yesemesen şaşardım lülülülülülü

arada elmam var;

aksama da
2 yemekten az az yerse pilav da yiyebilirsin 2 kaşık.

Ben de sabah kepek ve nesfit (az yagli sutle) yedim. Ara ogunde 1 adet etiform kepekli yedim. Bugun temizlik gunum. Yardimcim kiziyla geldigi icin kizina kofte ve patates kizartmasi yapiyorum. Yogurt corbasi ve salata da var. Bu arada kofte yagsiz kiymadan izgara. Patates kizartmasi da tefal actifry da kizariyo su an. Umarim cok yemem.

ben sabah cok erken kalktigim icin oglumda uyumadi cok acikmistim 1 dilim kek ve kahve
kahvalti olarak 6 zeytin 3 ince dilim ekmek 1 haslanmis yumurta 1 dilim peynir 1 tatli kasigi bal yedim (evde domates salatalik ve sebze adina bisey kalmadigi icin yiyemedim ama normalde kahvalti menumde hep bulunur)

ara ogunde elma yemeyi dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…