50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Yavaş yersen bence nerde durcağını bilirsin kaydirigubbakcemile5

Merhaba mehay sen ne zamandır burda yazıyon, sanki ilk kez görüyom seni :uhm:
Kek hazır kek değildir umarım aklinialirimsmile

Yavaş yersen bence nerde durcağını bilirsin kaydirigubbakcemile5

Merhaba mehay sen ne zamandır burda yazıyon, sanki ilk kez görüyom seni :uhm:
Kek hazır kek değildir umarım aklinialirimsmile

canim gecen sene hep yazardim hamile kalmadan once ama eskilerden pek kimse kalmamis tanidigim simdi yeniden basladim :)) kek hazir kek malesef :1no2:ama her zaman yemiyorum oglum durmadi mutfaga gidip biseyler yiyemedigim icin alip yaninda yedim bu arada oglende oglumu doktora goturucem disarda islerim var anca aksama dogru gelirim eve sonra aksam yemegi yaparim 6 da da yerim yani oglen meyve yiycem bugun sadece..o onun fazlaliginin yerine gecer umarim...

dulcinea ağzından bal damlıyo ballllll ŞenizŞeniz

evet canım artık yediklereimi akşam yazayım tüm menüyü daha iyi olur bu arada dolmalar küçüktü
hihoyyythihoyyyt

selam kızlar.bende sabah kalkınca ılık suyumu içtim.ardından 1 dlim çavdar ekmeği,1 dilim beyaz yağsız peynir,salatalık,domates,3 tane siyah zeytin ve şekersiz çay.arada 5 tane çağla yedim.şimdide öğle yemeği olaral 1 tane kaşarlı tost ve 1 yumurta yiyiyorum.ya bu arada akşama annem dolma yapıcak ve bu benim en sevdiğim yemek..daha pişerken bile üstünden atıştırmaya başladığım bir yemek ..nasıl çok yemeden kendimi tutucam bilemiyorum.her yemeğe karşı dayanıp yemeyebiliyorum ama dolmaya karşı hiç hakim olamıyorum kendime:gitme:

benim menüüde de dolma vardı bende yemeden duramdım 2 küçük dolma yedim bilmiyorumkismile

canım kurufasülyeyi ye doktor anneme söylemişti baklagilleri yemende hiç sakınca yok hatta haftada bir tüketmen lazım diye. pilava gelince bir kaşıktan fazla yeme öğlen sarma yemişsin.

canim ben de haftada bir yemeye dikkat ediyorum baklagil.
dun zaten tum gun sebze yemistim; bu oglen de et yedim;
o halde aksama da gelsin kuru fasulye..
yaninda da yogurt yerim biraz; pilav yemem ;-)

3 sarmaya sen cok mu diyorsun?? Ben olsam tencereyi dibine indirirdim. Nutella disinda gayet duzgun bir menu. Bence pilav yeme.Sarmanin icindede pirinc var cunku..ve nutella yemissin
ok.. pilav yok ;-)

ara ogunve ogle yemegin iyi sarmayi 5-6 taneden fazla yemediysen...ama kahvaltini begenmedim mutlaka domates salatalik yumurta olmasi lazim nutella yerinede 1 tatli kasigi bal veya recel tercih edebilirsina.s

canim sarma 3 tane.
kahvaltimi isyerinde yapiyorum canim;
fazla secenegim olmuyor; daha once de yazmistim;
yiyebildigim belli seyler var; donusumlu onlari yiyorum, hergun ayni seyi yersem de sikiliyorum cnm.
mesela dun sabah;
"2 dilim kepek ekmegi
1 dilim beyaz peynir;
Salatalik
1-2 tatli kasigi bal" yemistim

;-))

anladim canim o zaman is degisir tabi ama yinede arada kucuk sandvicler goturebilirsin evde hazirlayip domates peynir ve yumurtali meselayerimseniben

niye oyle diyon lulu;
dun yememistim;
ahanda listem;
2 dilim kepek ekmegi
1 dilim beyaz peynir;
Salatalik
1-2 tatli kasigi bal

bu hafta sadece 2 gun nutella yedim;
2 ser kasik, toplam 4 kasik;
toplami 50 gr. etmez bee

O kadarcık şeyden kilo manasında bişi olmaz, içini ferah tut da, sağlıksız diye şey ettim yerimseniben

dulcinea ağzından bal damlıyo ballllll ŞenizŞeniz

evet canım artık yediklereimi akşam yazayım tüm menüyü daha iyi olur bu arada dolmalar küçüktü
hihoyyythihoyyyt
Efferin sana o zaman kaydirigubbakcemile5 Cidden gözüm üstünde, bu halini bozmana asla müsade etmem aklinialirimsmile

Bu bizim kendimize yaptığımız kötülük bence, senin gibi kendime hakim olamayacağımı düşünürdüm, tabağa güzel ölçüde koyup onu yavaş yavaş yiyince bal gibi tatmin oluyo insan kaydirigubbakcemile5 Ama sakın kendine eziyet edip yememezlik yapma.

ohhh,
benim kahvaltimi begenmeyene bak;

3 dilim ekmek, 6 zeytini, keki kahveyi goturmuss

kafamçokkarıştı naniknanik

dulcinea canim sagliksiz ama bebek olunca mecbur kaliyor insan bazen durmuyor cunku...bu arada 157 kalori 1 tane her zaman yenmedikce kilo aldirmaz ama iste dedigim gibi hic yemesem daha iyi olucak....
sen ne zamandir diyettesin kac kilo verdin toplam??

niye oyle diyon lulu;
dun yememistim;
ahanda listem;
2 dilim kepek ekmegi
1 dilim beyaz peynir;
Salatalik
1-2 tatli kasigi bal

bu hafta sadece 2 gun nutella yedim;
2 ser kasik, toplam 4 kasik;
toplami 50 gr. etmez bee

Yazmana gerek yok, hatırlıyom ki laelaelaelaelae Eğer ki kahvaltıda yediğin nutellayı bile eleştirirsem, başka çiko yemeye korkarsın diye önlem alıyom belki :jeyyar:

Buarada bak bakalım kaç kiloyum aklinialirimsmile bayanssulusmile

ohhh,
benim kahvaltimi begenmeyene bak;

3 dilim ekmek, 6 zeytini, keki kahveyi goturmuss

kafamçokkarıştı naniknanik

:roflol: boyle diyecegini tahmin ettim ama dikkatli bak ogle yemegine evde olmayacagim icin boyle yedim dedimvereliniortak aksama kadar disardayim sonrada gelip yemek yapicam aksam icin meyve yerim o arada ..anladinyerimseniben

kiz pepper diyetisyenler 5-6 zeytini yyemeyi uygun goruyor kahvaltida zaten ben sadece 1 dilim ekmek ve keki fazla yedim..ama baya cok geliyor soyle bakinca menuye degilmi :))

anladim canim o zaman is degisir tabi ama yinede arada kucuk sandvicler goturebilirsin evde hazirlayip domates peynir ve yumurtali meselayerimseniben

isyerinin kafeteryasinda kahvaltilik satiliyor;
ordan alip masamda yiyorum;
yumurta da var aslinda ama ofiste yumurta yiyemem ki.

salam, jambon vs. hem sevmem hem diyette olmaz diye almiyorum hiv;
bi ara krem ya da karper aliyordum, kizlar zararli dediler biraktim.
kepekli tost yaptiriyordum arada ondan da hem biktim hem de tek tip gid aalmis oluyorum besleyici olmuyor.

seceneklerim;
b. peynir
kasar
kucuk bal
kucuk nutella
salatalik, domatesi maydonoz
y.zeytin (siyahini sevmem )

bunlarin kombinasyonlarini yapiyorum, her sabah ayni seyi yemeyim diye.

daha gorseniz, pogacalar simitler, pizzalar, kekler, omletler ... neler cikiyor da almiyorum yaa;
bakmadan geciyorum valla

Sadece katkı maddeleri yüzünden dedim canım, öyle ince hesap yapmıyom ben kaydirigubbakcemile2

Şubatta hatta ocakın sonlarında başladım diyete, o zamanlar 61 dim (ama kıyafetle tartılıyodum) Buraya 13 şubatta geldim şu anki tartıya geçtiğimde kıyafetsiz 58,5 a duştım ilk hafta... o zamandan bu zamandan bu zamana 56,2 ye inebildim. Arada abarttığım dönemler olmasıydı daha da düşmüştüm... boshayallersmile Bundan sonra daha kontrollü davrancam ama, kilo almak yok sadece vermek var :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…