Ben de sabah kepek ve nesfit (az yagli sutle) yedim. Ara ogunde 1 adet etiform kepekli yedim. Bugun temizlik gunum. Yardimcim kiziyla geldigi icin kizina kofte ve patates kizartmasi yapiyorum. Yogurt corbasi ve salata da var. Bu arada kofte yagsiz kiymadan izgara. Patates kizartmasi da tefal actifry da kizariyo su an. Umarim cok yemem.
ben sabah cok erken kalktigim icin oglumda uyumadi cok acikmistim 1 dilim kek ve kahve
kahvalti olarak 6 zeytin 3 ince dilim ekmek 1 haslanmis yumurta 1 dilim peynir 1 tatli kasigi bal yedim (evde domates salatalik ve sebze adina bisey kalmadigi icin yiyemedim ama normalde kahvalti menumde hep bulunur)
ara ogunde elma yemeyi dusunuyorum
Yavaş yersen bence nerde durcağını bilirsin kaydirigubbakcemile5
Merhaba mehay sen ne zamandır burda yazıyon, sanki ilk kez görüyom seni :uhm:
Kek hazır kek değildir umarım aklinialirimsmile
selam kızlar.bende sabah kalkınca ılık suyumu içtim.ardından 1 dlim çavdar ekmeği,1 dilim beyaz yağsız peynir,salatalık,domates,3 tane siyah zeytin ve şekersiz çay.arada 5 tane çağla yedim.şimdide öğle yemeği olaral 1 tane kaşarlı tost ve 1 yumurta yiyiyorum.ya bu arada akşama annem dolma yapıcak ve bu benim en sevdiğim yemek..daha pişerken bile üstünden atıştırmaya başladığım bir yemek ..nasıl çok yemeden kendimi tutucam bilemiyorum.her yemeğe karşı dayanıp yemeyebiliyorum ama dolmaya karşı hiç hakim olamıyorum kendime:gitme:
canım kurufasülyeyi ye doktor anneme söylemişti baklagilleri yemende hiç sakınca yok hatta haftada bir tüketmen lazım diye. pilava gelince bir kaşıktan fazla yeme öğlen sarma yemişsin.
ok.. pilav yok ;-)3 sarmaya sen cok mu diyorsun?? Ben olsam tencereyi dibine indirirdim. Nutella disinda gayet duzgun bir menu. Bence pilav yeme.Sarmanin icindede pirinc var cunku..ve nutella yemissin
ara ogunve ogle yemegin iyi sarmayi 5-6 taneden fazla yemediysen...ama kahvaltini begenmedim mutlaka domates salatalik yumurta olmasi lazim nutella yerinede 1 tatli kasigi bal veya recel tercih edebilirsina.s
canim ben de haftada bir yemeye dikkat ediyorum baklagil.
dun zaten tum gun sebze yemistim; bu oglen de et yedim;
o halde aksama da gelsin kuru fasulye..
yaninda da yogurt yerim biraz; pilav yemem ;-)
ok.. pilav yok ;-)
canim sarma 3 tane.
kahvaltimi isyerinde yapiyorum canim;
fazla secenegim olmuyor; daha once de yazmistim;
yiyebildigim belli seyler var; donusumlu onlari yiyorum, hergun ayni seyi yersem de sikiliyorum cnm.
mesela dun sabah;
"2 dilim kepek ekmegi
1 dilim beyaz peynir;
Salatalik
1-2 tatli kasigi bal" yemistim
;-))
:lepi:
Yok canım nerdeeeee, yorgunluktan çıktıydım ama site beni offline yapmamış hemen. Gece vakti yalnız kalmışsın, üzüldüm :1hug:
vereliniortak
Ben de öyle dicektim ama çok sevinmesinler, sen çok iyi gidiyon Şeniz Kısa sürede 60 ın altına düşceğine inanmıyorum olumunekankayizsmile
Nutella yesemesen şaşardım lülülülülülü
2 yemekten az az yerse pilav da yiyebilirsin 2 kaşık.
O kadarcık şeyden kilo manasında bişi olmaz, içini ferah tut da, sağlıksız diye şey ettim yerimsenibencanim gecen sene hep yazardim hamile kalmadan once ama eskilerden pek kimse kalmamis tanidigim simdi yeniden basladim :)) kek hazir kek malesef :1no2:ama her zaman yemiyorum oglum durmadi mutfaga gidip biseyler yiyemedigim icin alip yaninda yedim bu arada oglende oglumu doktora goturucem disarda islerim var anca aksama dogru gelirim eve sonra aksam yemegi yaparim 6 da da yerim yani oglen meyve yiycem bugun sadece..o onun fazlaliginin yerine gecer umarim...
Efferin sana o zaman kaydirigubbakcemile5 Cidden gözüm üstünde, bu halini bozmana asla müsade etmem aklinialirimsmiledulcinea ağzından bal damlıyo ballllll ŞenizŞeniz
evet canım artık yediklereimi akşam yazayım tüm menüyü daha iyi olur bu arada dolmalar küçüktü
hihoyyythihoyyyt
selam kızlar.bende sabah kalkınca ılık suyumu içtim.ardından 1 dlim çavdar ekmeği,1 dilim beyaz yağsız peynir,salatalık,domates,3 tane siyah zeytin ve şekersiz çay.arada 5 tane çağla yedim.şimdide öğle yemeği olaral 1 tane kaşarlı tost ve 1 yumurta yiyiyorum.ya bu arada akşama annem dolma yapıcak ve bu benim en sevdiğim yemek..daha pişerken bile üstünden atıştırmaya başladığım bir yemek ..nasıl çok yemeden kendimi tutucam bilemiyorum.her yemeğe karşı dayanıp yemeyebiliyorum ama dolmaya karşı hiç hakim olamıyorum kendime:gitme:
ben sabah cok erken kalktigim icin oglumda uyumadi cok acikmistim 1 dilim kek ve kahve
kahvalti olarak 6 zeytin 3 ince dilim ekmek 1 haslanmis yumurta 1 dilim peynir 1 tatli kasigi bal yedim (evde domates salatalik ve sebze adina bisey kalmadigi icin yiyemedim ama normalde kahvalti menumde hep bulunur)
ara ogunde elma yemeyi dusunuyorum
benim menüüde de dolma vardı bende yemeden duramdım 2 küçük dolma yedim bilmiyorumkismile
niye oyle diyon lulu;
dun yememistim;
ahanda listem;
2 dilim kepek ekmegi
1 dilim beyaz peynir;
Salatalik
1-2 tatli kasigi bal
bu hafta sadece 2 gun nutella yedim;
2 ser kasik, toplam 4 kasik;
toplami 50 gr. etmez bee
ohhh,
benim kahvaltimi begenmeyene bak;
3 dilim ekmek, 6 zeytini, keki kahveyi goturmuss
kafamçokkarıştı naniknanik
Ayy sadece 2 tanecikmi yedin ne güzel işte...dolma söz konusu olunca benim için 2 tanecik dolmanın lafı bile olmazkaydirigubbakcemile3
anladim canim o zaman is degisir tabi ama yinede arada kucuk sandvicler goturebilirsin evde hazirlayip domates peynir ve yumurtali meselayerimseniben
napıyım canım şuan için yememem lazım kendim evde yaptıgım zaman 5-10 aklinialirimsmile
dulcinea canim sagliksiz ama bebek olunca mecbur kaliyor insan bazen durmuyor cunku...bu arada 157 kalori 1 tane her zaman yenmedikce kilo aldirmaz ama iste dedigim gibi hic yemesem daha iyi olucak....
sen ne zamandir diyettesin kac kilo verdin toplam??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?