50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

:1shok:

ahaaa.

gozlerime inanamiyorum.

tmamdir ben yarin sabaha kadar daaa bisey yememmm

yiyemem aaa dostlar, vay basima gelenlerrrrrrr; kaybettim mi sincik yarimayi aa dostlarrrrrrrr

:tomato:

Mehay buarada geçmiş oğlunun nesi var???

Bi de kahveye şimdi dikkat ettim, kahve içmeyin kızlar, yeşil çay için klava:

kiz pepper diyetisyenler 5-6 zeytini yyemeyi uygun goruyor kahvaltida zaten ben sadece 1 dilim ekmek ve keki fazla yedim..ama baya cok geliyor soyle bakinca menuye degilmi :))

cnm evet
zytin 6 ya kadar yenebiliyor;
sesadece ekmegin bir dilimi ile kek fazladan olmus,

ama sabah yenir yaaa,
tum gunun enerjisi;

kizlar beni bi biraksa , benim icin eskiden kahvalti gunun en guclu ogunuydu, cok yerdimm yanii

:1shok:

ahaaa.

gozlerime inanamiyorum.

tmamdir ben yarin sabaha kadar daaa bisey yememmm

yiyemem aaa dostlar, vay basima gelenlerrrrrrr; kaybettim mi sincik yarimayi aa dostlarrrrrrrr

:tomato:

zemuszemus Geçen çarş ve perş 57 kilo, cuma 56,8 kiloymuşum, hesabı sen yap zemuszemus

Ama ben dün dediydim gripine, az yedim bugün diye, taktınız makarnama boshayallersmile zemuszemus

Bilemem şekerim kim kazanır bayanssulusmile

cok zor olur senin icin gercekten ama hedefin icin katlanicaksin artika.s
olsun canim kilon cok degil o yuzden yavas gidiyor hem yagdan gidiyor demekki daha iyivereliniortak
cnm evet
zytin 6 ya kadar yenebiliyor;
sesadece ekmegin bir dilimi ile kek fazladan olmus,

ama sabah yenir yaaa,
tum gunun enerjisi;

kizlar beni bi biraksa , benim icin eskiden kahvalti gunun en guclu ogunuydu, cok yerdimm yanii

evet yaa bende en cok sabah kahvaltilarini seviyorum ama doyasiya yiyemiyorum:çok üzgünüm:

saol canim biseyi yok aylik rutin kontroller ve asilar icin gidiyoruza.s.

Sevindim canım ben de başta yazış tarzından öyle hissetmiştim de soram dedim yine de kaydirigubbakcemile5

Kahveye bi daha vurgu yapam :mymeka: :teytey:

Evet yavaş vermek iyi, öbür türlü insan korkuyo.. Genelde haftada 600 gr falan veriyodum da, son dönemlerde az da olsa alıp alıp verdiğim için yerimde saydım bayadır canım. 16 Mayısa kadar bişiler olması gerekiyo.
Bi de inceldim kızlar, çok dikkat ederek ölçmediğim yazmamıştım ama bel bölgesinde 3-4 cm incelmişim zemuszemus

senindemi düğünün var cnm? 16 mayısta

:çok üzgünüm:

ama haftaya tekrar yarisicaz dimi;

--yenilen pehlivan yarisa doymazmis misalii

hem daha yaris bitmedi;
yarin ola hayrola

:çok üzgünüm:

ama haftaya tekrar yarisicaz dimi;

--yenilen pehlivan yarisa doymazmis misalii

hem daha yaris bitmedi;
yarin ola hayrola

Tabi fıstığım niye üzüyon kendini, gayet güzel besleniyon, daha nolsun kaydirigubbakcemile3
Esas cumadan sonra başlıyo yarış aklinialirimsmile

dulci kilo gecmisie bakildigini bilmiyordum,
kendiminkine de bakayim dedim;

esn eskilere tarih girmemisim sanirim cikmadi
ama 3 subattan bu yana hic kilo vermemisim ??????

soktayim su an.

gercekler suratima tokat gibi indi,

noluyo bana yaaaaaa

Hayır be yanlışın vardır, üşenmem eski sayfalara bakarım valla. Ben buraya 13 şubatta geldim düşün. Ciddi değilsin di mi??

ay oku oku bas edemedim ne çok yazmısınız loookafamçokkarıştı

ay sormayın ya dün girem dedim anam giremedim benim üyeliğin üzerinden bir yıl geçti geçen yı üye oldugumda kullandığım e-posta adresini kapatmıstım bi kaç ay önce. buraya da onu verdiğim gelmedi aklıma. geçersiz e postaya kayıt oldum diye girisim engellenmis. gari mail attım editöre.

ve sükür kavustum sizlere. ne zormus yahu ayrı kalmakkk:1ninca:

nasıl alısmısımmmmmm Şeniz

geçmisi okumadan yazmayım dedim anam masallahınız var 2515 e kadar okuyabildim anca bir sürü de alıntı yaptım ama daha okumadıgım dolu sayfa var . yorumla yorumla bas olmaz.

en eyisi 'dün geride kaldı.bugün yeni bir gün, yeni seyler söylemek lazım cancağızlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…