Yani yaninda iki dolma oldugu icin iki tane ile durdurabildin kendini??? yerimsenibenyerimseniben Evden mi getiriyorsun yemegini is yerine?
Yazmana gerek yok, hatırlıyom ki laelaelaelaelae Eğer ki kahvaltıda yediğin nutellayı bile eleştirirsem, başka çiko yemeye korkarsın diye önlem alıyom belki :jeyyar:
Buarada bak bakalım kaç kiloyum aklinialirimsmile bayanssulusmile
kiz pepper diyetisyenler 5-6 zeytini yyemeyi uygun goruyor kahvaltida zaten ben sadece 1 dilim ekmek ve keki fazla yedim..ama baya cok geliyor soyle bakinca menuye degilmi :))
:1shok:
ahaaa.
gozlerime inanamiyorum.
tmamdir ben yarin sabaha kadar daaa bisey yememmm
yiyemem aaa dostlar, vay basima gelenlerrrrrrr; kaybettim mi sincik yarimayi aa dostlarrrrrrrr
:tomato:
kiz dulciena daha dun 56,7 degilmiydin sen ya,
valla aglicam simdi.
cok zor olur senin icin gercekten ama hedefin icin katlanicaksin artika.sisyerinin kafeteryasinda kahvaltilik satiliyor;
ordan alip masamda yiyorum;
yumurta da var aslinda ama ofiste yumurta yiyemem ki.
salam, jambon vs. hem sevmem hem diyette olmaz diye almiyorum hiv;
bi ara krem ya da karper aliyordum, kizlar zararli dediler biraktim.
kepekli tost yaptiriyordum arada ondan da hem biktim hem de tek tip gid aalmis oluyorum besleyici olmuyor.
seceneklerim;
b. peynir
kasar
kucuk bal
kucuk nutella
salatalik, domatesi maydonoz
y.zeytin (siyahini sevmem )
bunlarin kombinasyonlarini yapiyorum, her sabah ayni seyi yemeyim diye.
daha gorseniz, pogacalar simitler, pizzalar, kekler, omletler ... neler cikiyor da almiyorum yaa;
bakmadan geciyorum valla
olsun canim kilon cok degil o yuzden yavas gidiyor hem yagdan gidiyor demekki daha iyivereliniortakSadece katkı maddeleri yüzünden dedim canım, öyle ince hesap yapmıyom ben kaydirigubbakcemile2
Şubatta hatta ocakın sonlarında başladım diyete, o zamanlar 61 dim (ama kıyafetle tartılıyodum) Buraya 13 şubatta geldim şu anki tartıya geçtiğimde kıyafetsiz 58,5 a duştım ilk hafta... o zamandan bu zamandan bu zamana 56,2 ye inebildim. Arada abarttığım dönemler olmasıydı daha da düşmüştüm... boshayallersmile Bundan sonra daha kontrollü davrancam ama, kilo almak yok sadece vermek var :lepi:
cnm evet
zytin 6 ya kadar yenebiliyor;
sesadece ekmegin bir dilimi ile kek fazladan olmus,
ama sabah yenir yaaa,
tum gunun enerjisi;
kizlar beni bi biraksa , benim icin eskiden kahvalti gunun en guclu ogunuydu, cok yerdimm yanii
Mehay buarada geçmiş oğlunun nesi var???
Bi de kahveye şimdi dikkat ettim, kahve içmeyin kızlar, yeşil çay içinklava:
saol canim biseyi yok aylik rutin kontroller ve asilar icin gidiyoruza.s.
canlar ben cikiyorum gorusuruz size istahsiz gunler dilerim :))
Sevindim canım ben de başta yazış tarzından öyle hissetmiştim de soram dedim yine de kaydirigubbakcemile5
Kahveye bi daha vurgu yapam :mymeka: :teytey:
Evet yavaş vermek iyi, öbür türlü insan korkuyo.. Genelde haftada 600 gr falan veriyodum da, son dönemlerde az da olsa alıp alıp verdiğim için yerimde saydım bayadır canım. 16 Mayısa kadar bişiler olması gerekiyo.
Bi de inceldim kızlar, çok dikkat ederek ölçmediğim yazmamıştım ama bel bölgesinde 3-4 cm incelmişim zemuszemus
senindemi düğünün var cnm? 16 mayısta
zemuszemus Geçen çarş ve perş 57 kilo, cuma 56,8 kiloymuşum, hesabı sen yap zemuszemus
Ama ben dün dediydim gripine, az yedim bugün diye, taktınız makarnama boshayallersmile zemuszemus
Bilemem şekerim kim kazanır bayanssulusmile
:çok üzgünüm:
ama haftaya tekrar yarisicaz dimi;
--yenilen pehlivan yarisa doymazmis misalii
hem daha yaris bitmedi;
yarin ola hayrola
:çok üzgünüm:
ama haftaya tekrar yarisicaz dimi;
--yenilen pehlivan yarisa doymazmis misalii
hem daha yaris bitmedi;
yarin ola hayrola[/QUO
k.k dışındaydım yeni gördüm sorunu aklinialirimsmile
bugün zeytin yemedimlmaz:
o zaman menümü yazayım başlamışken
sabah : iki dilim kepek ekmeği arasına domates kaşarlı sandviç-1 çay
ara : 1 fincan bitki çayı
öğlen : 3 kaşık pirinç pilavı-1 küçük kase çorba-haşlanmış mısır
akşamada : tavuklu bezelye yemeği-domatesli bulgur pilavı-yoğurt-limonlu turp(biliyorum hem pirinç hem bulgur pilavı aynı gün olmaz ama pirinç pilavı zaten çok az (dünden kalmıştı)
akşamda çok az bulgurdan yememde sakınca varmı acaba?çok severimde kendilerini bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?