Hayır be yanlışın vardır, üşenmem eski sayfalara bakarım valla. Ben buraya 13 şubatta geldim düşün. Ciddi değilsin di mi??
subatin sonlarinda 54.5 a inmistim;
sinav haftasi 55.10 oldum; 600 gr aldim;
10-14 mart arasi,
hala da onu geri verememisim
soktayim su an.
Hoşgeldin katrece saraçım. Evet canım ya, bizi de yormamış olursun hem.
:roflol::roflol: ay canım benim ya çok sağol iste bu yaaa açık sözlü insanları her zaman yakın bulmusumdur kendimeŞeniz
hosbuldum dulciciğim:1hug:
Ben de şoktayım vallaHemen el atmalıyız bu duruma. Yediklerine daha dikkat etmeliyiz.
Canım benim beni anlıyosan çok sevindim. Pek bi açık sözlüyümdür zaten Şeniz kaydirigubbakcemile3
Şimdi gelelim fasülyenin faydalarına... Ben kilo verdim ve de inceldim zemuszemus Sende durum nedir???
el at cnm bana..
en kisa surede gidip tiroid testi yaptirmam lazim yaaa
el at cnm bana..
en kisa surede gidip tiroid testi yaptirmam lazim yaaa
:lepi:ayy canım bende öyleyimdir, öyle olanlar da tercihimdir:)olumunekankayizsmile .............
neyse kuzular naısl olsa geçmisle ugrasmıycam simdiden sonra yazdıklarınıza da ilk fırsatta bakıcam insallah. ben sindik bici bici yapıp bahçeye inicem ağaç(ladin ve çam) dikmeye :)turkbayragi
Haa evet, katrece anlıyo o işlerden. Benim aklıma gelmediydi o.
Bi de canım siz düzenli besleniyorsunuz ya, günde 6 öğün falan. Toplam miktarınız benden çok oluyo. Ara öğünü en azından çok ama çok az yemelisin.
Sabah aç karnı yeşil çay belki bu çok işe yarıyo bende :sm_confused: , genelde hep güne böyle başlarım.
:lepi:
Ben hep normal ekmek yiyom canım, sabahları kendini çok zorlamana gerek yok bence.
Zımbırtı dönemi kesinlikle çok etkiliyo kilonu, o yüzden fazla çıksan bile canını sıkma.
Buarada yarışa truf yesa ve waterspider da katıldı. Esas cumadan cumaya bakacaz kilolara.
gordugunuz uzere spor yapamiyorum yine;
belim agriyor kizlaR; napicam bilmem; yeniden ilaca basladim :-((
bu kas gevsetici ilaclarin kilo durumlariyla bir alakasi olur mu? odem falan yaparlar mi??
bilginiz var mi?
pepperim gunaydin,
iyi değilim canım pek. erkek arkadaşımın dedesi vefat etti(
Benim çok moralim bozuldu yaaa burda en şişko benim :sinifsinif:
:1no2: bilemedin 65 kiloyla en sisko benim:çok üzgünüm:
Canım benim beni anlıyosan çok sevindim. Pek bi açık sözlüyümdür zaten Şeniz kaydirigubbakcemile3
Şimdi gelelim fasülyenin faydalarına... Ben kilo verdim ve de inceldim zemuszemus Sende durum nedir???
banada elestiri yapin kizlar iyi kotu hepsine acigim :))
Sadece katkı maddeleri yüzünden dedim canım, öyle ince hesap yapmıyom ben kaydirigubbakcemile2
Şubatta hatta ocakın sonlarında başladım diyete, o zamanlar 61 dim (ama kıyafetle tartılıyodum) Buraya 13 şubatta geldim şu anki tartıya geçtiğimde kıyafetsiz 58,5 a duştım ilk hafta... o zamandan bu zamandan bu zamana 56,2 ye inebildim. Arada abarttığım dönemler olmasıydı daha da düşmüştüm... boshayallersmile Bundan sonra daha kontrollü davrancam ama, kilo almak yok sadece vermek var :lepi:
zemuszemus Geçen çarş ve perş 57 kilo, cuma 56,8 kiloymuşum, hesabı sen yap zemuszemus
Ama ben dün dediydim gripine, az yedim bugün diye, taktınız makarnama boshayallersmile zemuszemus
Bilemem şekerim kim kazanır bayanssulusmile
habi ben :umursamaz:
yesa da mi katildi
yandikkkkkkkkk
psikolojik olarak yipratacak bizi
p
))
olmaz sen bir başlarsan bir anda 2 kilo birden verirsin 1. olursun o yüzde alamayız seni aramıza
ama seni şimdiden fahri 1. seçelim sen bu yarışdan uzak dur kuzu.
aşağı etiketlere bakarsan yıpratmaya başladığını anlarsın
ama sen biraz fazla takıyorsun benim gibi( en ollmayacak adamı bile kilo, zayıflama muhabbetine bağlıyorum helal bana)
biraz relax ol
bak ben biraz önce koca bi magnum yedim nası mutluyum. Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?