50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

:roflol::roflol: ay canım benim ya çok sağol iste bu yaaa açık sözlü insanları her zaman yakın bulmusumdur kendimeŞeniz

hosbuldum dulciciğim
:1hug:

Canım benim beni anlıyosan çok sevindim. Pek bi açık sözlüyümdür zaten Şeniz kaydirigubbakcemile3

Şimdi gelelim fasülyenin faydalarına... Ben kilo verdim ve de inceldim zemuszemus Sende durum nedir???

Canım benim beni anlıyosan çok sevindim. Pek bi açık sözlüyümdür zaten Şeniz kaydirigubbakcemile3

Şimdi gelelim fasülyenin faydalarına... Ben kilo verdim ve de inceldim zemuszemus Sende durum nedir???

ayy canım bende öyleyimdir, öyle olanlar da tercihimdir:)olumunekankayizsmile

masallah kuzu o zaman sana ben de gündür daha dikkatli yiyorum canım. demin mesea o kadar taze o kadar içi beyaz dısı kıtır bi ekmek vardı ki sofrada ahhh ulen ahhh dedim azıcık ucundan kopardım sadece ahh ahhh diyorum ama durmadan yengemde içine kaymak sürmüss zati kaymagı sevmem de ah dedim peynir koycan içine falan fian koycan off anam off dedim ama yapmadım. bir dilim light ekmeğimle bi küçük kase çorba içtim.

kio durumlarım yarın sabah belli olcak artık, geçmisi okurken sPatz yazmıs ya beni bi kilo eksik sayın cünkü regl olcam diye .benim de regl öncem olunca bilemeyom canım gram fazlalıgım ondan mı olcak ama benim ne zaman gelceği belli değil.normalde gelmesi lazım ama düzenim bozuldu haplardan dolayı.tam dogru kilom çıkarmı artık bilmiyorum ama regl le ilgisi olmasa bie ben bu sefer en fazla 200 gr vermisimdr dikkat edemedim çünkü(

el at cnm bana..

en kisa surede gidip tiroid testi yaptirmam lazim yaaa

Haa evet, katrece anlıyo o işlerden. Benim aklıma gelmediydi o.

Bi de canım siz düzenli besleniyorsunuz ya, günde 6 öğün falan. Toplam miktarınız benden çok oluyo. Ara öğünü en azından çok ama çok az yemelisin.

Sabah aç karnı yeşil çay belki bu çok işe yarıyo bende :sm_confused: , genelde hep güne böyle başlarım.

neyse kuzular naısl olsa geçmisle ugrasmıycam simdiden sonra yazdıklarınıza da ilk fırsatta bakıcam insallah. ben sindik bici bici yapıp bahçeye inicem ağaç(ladin ve çam) dikmeye :)turkbayragi

ayy canım bende öyleyimdir, öyle olanlar da tercihimdir:)olumunekankayizsmile .............
:lepi:
Ben hep normal ekmek yiyom canım, sabahları kendini çok zorlamana gerek yok bence.
Zımbırtı dönemi kesinlikle çok etkiliyo kilonu, o yüzden fazla çıksan bile canını sıkma.
Buarada yarışa truf yesa ve waterspider da katıldı. Esas cumadan cumaya bakacaz kilolara.

neyse kuzular naısl olsa geçmisle ugrasmıycam simdiden sonra yazdıklarınıza da ilk fırsatta bakıcam insallah. ben sindik bici bici yapıp bahçeye inicem ağaç(ladin ve çam) dikmeye :)turkbayragi

Ayyyyyyyyyy ne kadar güzel delikafadulden Çok ama çok şanslısın canım opuyorumnanaktan Orda olsaydım keşke ben de boshayallersmile Öptüm canım. Çiçek falan da dik zemuszemus

kuzucum ara ogunlerde eskiden biliyosun bayag kahvalti yapiyodum nerdeyse;
yarim simitler falan.

1 haftadir ara ogunlerimi azalttim;

seceneklerim;
yesil cay+ 2 ad. diyet biskuvi/
1 muz/
1 bardak sut+ 2 ad. diyet biskuvi/
meyve salatasi

bunlardan birini seciyorum cnm.

is arkadasima dert yandim dedi ki,

eskiden onunla bikac haftalik diyetler yapardik ve 2 katini geri alrdik;
bak dedi "sen bu kis net olarak 1,5 kg verdin; hemde kac haftadir onu korudun almadin;
havalar duzelince yuruyuslere de baslarsin; 1,5 kg daha verirsin yaza kadar super olur,
dert etme" dedi. belin agriyip spor yapamadigindan sadece kilonu korudun dedi..

daha da az yersen metobolizmani durdurursun cunku zaten kus kadar yiyosun dei (her oglen beraber yiyoruz)

moral oldu bana:1rolleyes:

habi ben :umursamaz:

gordugunuz uzere spor yapamiyorum yine;
belim agriyor kizlaR; napicam bilmem; yeniden ilaca basladim :-((

bu kas gevsetici ilaclarin kilo durumlariyla bir alakasi olur mu? odem falan yaparlar mi??
bilginiz var mi?

yok canım onlar bişey yapmazlar

pepperim gunaydin,

iyi değilim canım pek. erkek arkadaşımın dedesi vefat etti (

başınız sağolsun canım
e.ark. destek ol sen şu anda

Benim çok moralim bozuldu yaaa burda en şişko benim :sinifsinif:

daha şubatın başında bende 61,5 kilo geliyordum
yarış yaptık yesayla 1. oldum.
ama 1. olmama rağmen topiğin en kilolusu bendim.
ama şimdi değilim
kendine güven ve çaba sarfet

:1no2: bilemedin 65 kiloyla en sisko benim:çok üzgünüm:

senin yavrun var ve çok büyük te değil
bilmiyorum emziriyormusun
yavaş yavaş gidecek zaten senin vücut daha toparlanmadı ki.

ya hu sen 1 günde mi eridin???

banada elestiri yapin kizlar iyi kotu hepsine acigim :))

mehay kepekli kek ye
mehay öğleni geçiştirme
mehay spor yap

kilo serüvenimiz nerdeyse aynı ben de
şubat başı 61,5 la başladım

ooo sen şimdi kesin heyecandan zayıflıyorsun sayılmaz
napalım bizdemi herifleri askere yollayalım.

habi ben :umursamaz:

olmaz sen bir başlarsan bir anda 2 kilo birden verirsin 1. olursun o yüzde alamayız seni aramıza
ama seni şimdiden fahri 1. seçelim sen bu yarışdan uzak dur kuzu.

yesa da mi katildi

yandikkkkkkkkk

psikolojik olarak yipratacak bizi

p

))

aşağı etiketlere bakarsan yıpratmaya başladığını anlarsın
ama sen biraz fazla takıyorsun benim gibi( en ollmayacak adamı bile kilo, zayıflama muhabbetine bağlıyorum helal bana)
biraz relax ol
bak ben biraz önce koca bi magnum yedim nası mutluyum. Şeniz

magnum mumafoldumben
hani bize:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…