50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bisküvi yerine bikaç adet ceviz falan olabilir canım. Bi de 1 bardak süt zaten çok doyurucu, yanına bisküviye gerek yok. Sevindim canım moralinin düzelmesine :lepi: Hele bi hafta daha gözlemliyelim seni aklinialirimsmile

habi ben :umursamaz:
Ay pardon kuzucum sen de mi katılmıştın -tatlicadiarzu-

ya hu sen 1 günde mi eridin???

kilo serüvenimiz nerdeyse aynı ben de
şubat başı 61,5 la başladım

ooo sen şimdi kesin heyecandan zayıflıyorsun sayılmaz
napalım bizdemi herifleri askere yollayalım.

Dün çok az yedim canım: sabah(öğlen yani aç karnı yeşil çay, evde taze ekmek yok diye kahvaltı niyetine 1 porsiyon peynirli maydonuzlı makarna yaptım (yağsız) yarısını yiyebildim anca, kalan yarısını 1 kaç saat sonra yedim, üstüne sütlü irmikli pudingli bisküvili tatlı yedim bi dilim kadar. Saat 4 ü bulmuştu sanırım. Akşam 6-7 de aç değildim süzme yedim biraz. Sonra ceviz yedim. Geç saatte tarçınlı süt içtim. Bi de detoks yapar gibi gün boyu wc de idim :sm_confused:

Bak kendin söylemişsin, sen ben 58 li geldiğimde 61 li kilodaydın bi de, bayadır vermiyodum bugün verdim sonunda adam akıllı tabi yarın biraz fazla çıkarım muhtemelen ama olsun, 3-4 cm incelmişim zemuszemus

Çok etkili bişi canım o etken. O kadar çok istiyorum ki karşısına değişik çıkmayı. Şu anki halimi de biliyo ama 53 lü halimi ben bile hatırlamıyorum zemuszemus Tam süpriz süprizzzzz Bi de sizler de kendime getirdiniz. Birlikte mayısta hedefimize ulaşcaz olumunekankayizsmile

Ben sporumu yapam bari -tatlicadiarzu-

Spatzcım, başınız sağolsun. Böyle zamanlarda insan ne diyeceğini bilemiyo, sadece yanında olman bile bişidir

selam..
yeni müdaviminiz de öğle yemeğini yedi ve geldiboshayallersmile
yediklerim;
barbunya
pilav
salata
henüz ara öğün yapmadım , fakat az sonra elma yemeyi planlıyorumkaydirigubbakcemile5

dulci
cnm sagol, gozlemle beni,
valla siz olmasaydiniz bu kis ben 57 ye cikardim belkide;
sayenizde 55 e indim ama;
bu da iyi biseyyy..

sense de bayag bi zaman kilo verememisti; direndi, hic diyetini bozmadi; sonra takir takir vermeye basladi, ben de direnicem..

dulci cnm hakikaten sut cok doyurucu;
bunu senden duymustum; bir zamandir uyguluyorum;

cok istahim oldugu, doymayacak gibi oldugum zamanlarda sut iciyorum bir bardak ve tok tutuyor;

bir de muz; ayni etkiyi yapiyor.

tavsiye olunur arkadaslar;

haa bu arada,
belki ben de bir gunde eririm , ha, olur mu olr ;-)

selam..
yeni müdaviminiz de öğle yemeğini yedi ve geldiboshayallersmile
yediklerim;
barbunya
pilav
salata
henüz ara öğün yapmadım , fakat az sonra elma yemeyi planlıyorumkaydirigubbakcemile5

Hoşgeldin kahvekokusu, pilav ne kadar yedin aklinialirimsmile
Rica derim fıstık. Ben de aynı şekilde, sizden her konuda destek alıyorum Şeniz opuyorumnanaktan Bu yarış sırasında hepimizin kilo vereceğine garanti gözüyle bakıyom. Daha bi bilinç geldi bize :lepi:
Evet canım ya, resmen ana öğün gibi etki ediyor bana. Ben hem midem sorunlu için içiyorum hem de belli saatten sonra yemek rahatsız ettiği için sütü geç akşam yemeği yerine içiyom aklinialirimsmile Kuru yemişleri unutma sakın canım, çok faydalı. Muzu çok tüketme, özellikle bu yıl çok hormonlu gibi geldi bana, yoksa eskiden muzu 3 er 3 er filan yerdim ben :kedi: Bu yıl bi kaç kez kötüme geldi artık muz da yemiyom :sm_confused:

Hoşgeldin kahvekokusu, pilav ne kadar yedin aklinialirimsmile

hoşbulduk Dulcineaolumunekankayizsmile
yarım porsiyon yedim pilavıeyvahedigeldismile
işyerinde çıkan yemek olduğu için biraz yağlı oluyor kanımca..
akşama pırasa yapmayı düşünüyorumsüprizzzzz
bu arada peppermint sizin işyerinin kahvaltı politikasına bayıldımmboshayallersmile

dulci cok haklisin; bu yarisma ile kesin kilo vericez onumuzdeki haftalarda.
muzu canim bikac gunde bir yiyorum, bazen de yarim yiyorum hem.

kahvekokusu hosgeldin.. pilavi 2 kasiktan fazla vermiyolar valla bizim kizlar;
ben de bu aksam yiyecektim; izin cikmadi, benim evde de pirasa var (annecim yapmis verdi dun sagolun bir de kuru fasulye var.. dun aksam pirasa yedigim icin k.fasulyeyi secicem sanirim

canim bizim isyerinde yemek cok bol, hic sikinti yok; kahvalti gibi ogle yemekleri de cesitli, soylemeyi unuttum vejeteryan bolumu bile var; z.yaglilar, izgaralar, ev yemekleri, salata bar, tatli bar, spesyal yemekler boyle ayriliyor
15.30 da da cay saati, o zaman da pasta, kek, kurabiye, tost, simit; ekler , baklava, tatli, doner, sosisli, pizza ne ararsan cikiyor;
ama ben o saatlerde en fazla cok acsam bi kepekli tost alip yiyorum.

bir de bunlar bedava degil,
soyle, sirket bize bir yemek karti veriyor ve de her ay belli bir para yukluyor; bu saydiklarimizdan bakiyemiz yettigince aliyoruz; yetmezse kendin uzerine eklemek zorunda kaliyorsun.

ben az yedigim icin rahatca yetiyor; bazen annemlere ya da eisme kurabiye falan goturuyorum hatta;-)))

Ekmek yememişsin ama o yüzden iyi diyelim iyi olsun kaydirigubbakcemile5 Ama menüleri toptan yazarsan daha güzel eleştiririz seni aklinialirimsmile O yağlı yemekler cidden çok sakat... hem insan zevk alarak yiyemiyo, yetmiyomuş gibi kilo alıyo boshayallersmile Bari sen pırasayı yağsız yap :))

Aaa sormayı unutmuşum, boy kilo hedef????? kaydirigubbakcemile

Peppercim benim üni de öyleydi, her öğün tatlı yerdim mutlaka :icecream: Bi de sen iki tane yemek hem de akşam saatinde yiceğin için pilava dikkat et diye şey ettim

Peppercim benim üni de öyleydi, her öğün tatlı yerdim mutlaka :icecream: Bi de sen iki tane yemek hem de akşam saatinde yiceğin için pilava dikkat et diye şey ettim

ben aylardir tatli almiyorum yemeklerde :-(((

neyse yaz gelsin iyice, dondurma yeriz diy mi arada bir

dogru sey ettin lulu;
bu aksam hicbisey ymesem yeridir aslinda.

dayanabilirsem oyle yapayim hatta, sadece meyve yiyip, sut iceyim. bugun fazla kacirdim

hoşbulduk peppermintolumunekankayizsmile
sodexo gibi bişi sanırım sizinki..müthiş fakat benim gibi hiçbir zaman doyma eşiği olmayan biri için çooookkkk tehlikeliyerimseniben

dulci;
(dulci dememde bir sakınca yoktur umarım)
boy 160 , kilo 53 , hedef 50 :1ninca:fakat ben her daim topun ucunda olanlardanım,hatlarım yuvarlak olduğu için 1 kilo dahi alsam 5 kilo almış gibi görünenlerdenim yani:bbo:
bu arada sizin boylar ve kilolar kaç

Peppercim çok iyi yapıyon, nasıl alışırsan öyle gidiyo çünkü, ben bi ara kolasız yemek yiyemezdim. Bak şimdi canım bile çekmiyo :)) Halla dondurma yemedim, boğazlardan korkuyom, onun yerine süzme yiyom :)) Doğru diyon, yaza yeriz bol bol :) Menünü tam hatırlamıyom ama az da olsa yemelisin çünkü öğle yemeğini erken yiyon. Ben 12 de kalktığım için de bu kadar az yiyom. Kaçta yatarsam yatayım akşam 6-7 den sonra yemek yemiyom bu da benim karım oluyo :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…