50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ve olan oldu sadece su salatalık ve çayla kapatmaya çalıştığım bu gün z.yağlı sarma ve ev yapımı mantı sayesinde katledilmiştir. pişmanım ... tamda tartı bugün 58,3 ü gösterdiğinde yaaaa

kızlar ya çok pişmanım napcma bilmiyorum 2 haftadır böyle yediklerime dikkat ediodum ekmeği çok azcık yiyodum tam 2 haftadır ahmet maranki saba tümere çıktığından beride elma sirkeli su içiyorum akşamları sabahta limonlu sıcak su herşey iyi güzelken tamda midem küçülüyo derken hata yaptım nası telafi edicem senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama

2 haftadır böyleydi kendimi bi ödüllendiriyim dedim akşamüstü makarna yaptım bol salçalı çok yemicektim ama kendimi tutamadım 2 tabak yedim 15 dk arayla off midem öyle şişki nası telafi edicem nası şişkinliği indircem midem yırtılcak gibi hissediom of nası küçültcem bida kızlar yardım edin bida yapmıcam senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :enbuyukkk: :a015:

Karamsar_tarz ben de baya bir kaçamak yaptım diyette ama genede zayıflamışım. Merak etme çok fazla kaçamak yapmadığın sürece zayıflıyon. Dikkat et ama :) . Bugün bir tartının üzerine çıkayım dedim, tee akşam üzeri tartıldım. Yemek yemiş olmama rağmen 55,30 gösterdi. Şoke oldum ve bir o kadar da mutlu. Hemen çizelgemi yeniledim. Hadi hep beraber daha da zayıflamak için diyetlere devam. :)

canım hemen üzülme. sonuçta bizim hayat tarzımız bu olmuş. yeme alışkanlıklarımızı öyle bir anda değiştirmemiz zaten mümkün değil. hem de ortalıkta bu kadar tahrik edici yiyecekler varken ve etrafımızdaki insanlar hapır hupur götürürken çok zor. dün ben de abarttım canımın istediğini yedim ve bir kere kaçırınca ipin ucunu devamı geliyor. bütün yasak yiyeceklerden tatmak istiyor canın.

zor birşey iradeye hakim olmak. hatta bir süre sonra beyin amaan boşver diyor ve iradeni bastırıyor. olabilir zaten diyette en zor olan şey diyeti bozduktan sonra diğer öğünde hiçbirşey olmamış gibi davranmakmış. böyle yapmamız lazım. şimdi o yediklerimizi unutalım ve yeni bir sayfa açalım. diğer kaçamaklara kadar:)

günaydın hatunlar,maşallah size doğrusu yemek yeme yarışmasına dönmüşsünüz mantılar makarnalar....
guguzcuğum sen diyet yapmamışsın kendini cezalandırıp aç bırakmışsın tabii mantıya sarmaya saldırırsın, böyle sadece su ve salatalıkla sağlıklı zayıflayamazsın hayatım.ben gergün buraya neler tükeyyiğimi yazıyorum dikkat edersen sadece su ve salatalı bir günüm hiç yok,az ama sık yiyorum ama yiyorum kendimi aç bırakmıyorum.bizlerin tükettiklerini analiz ederek sende yeme alışkanlığını düzenleyebilirsin.
karamsarcığım yapmışsın bir hata boşver unut gitsin hata olduğunun farkındasınya bu yeter sana , diyete spora aynen devam et şeker

dünki yediklerim;
sabah : klasik kahvaltı
öğlen: 1 tabak yoğurtlu ıspanak
3 kaşık bulgur pilavı
ara:4-5 adet kuru üzüm
akşam: 1 tas ezogelin çorba
1 tabak sebzeli hamsi
ara:4-5 adet fındık

herkese kolaylıklar dilerim

günaydın kızlar..

yapılan kaçamaklardan bahsedilmiş onlardan şöyle kurtulabiliriz mesela çok sevdiğimiz bir yemeği yavaş yavaş ve aralarda su içerek yersek fazla yememiş oluruz.sonraaa sizi bilmiyorum ama ben evde yalnız olduğumdan öyle tatlı pasta gibi şekerli hamurişi yiyecekler bulundurmuyorum salata sebze yemekleri yoğurt süt meyve falan yiyorum tabi eğer canım çok tatlı istiyosa yiyorum ama öyle her canım istediğinde değil kendimce çözümler buluyorum.aslında diyeti kendimizi cezalandırmak olarak görmemeliyiz sağlıklı beslenmeyi yaşam tarzına dönüştürmek gerekiyor.bir de akşamları erken saatte ve hafif yemekler yersek daha kolay kilo verirsiniz

moonserose0 canım senin yediklerin gözümden kaçmıyor değil tam karadeniz usulü bende aslında senin yaptığın gibi olan yemeklerden en az porsiyonla yiyorum ama 2 gündür canavarlaştım. önerine kulak vereceğimden emin ol
missdefne maaşallah ya 59 dan 51e düşmüşsün. listede 51,9 dan 50 ye düşeceğini gördüğümde aman buda ne uğraşıyosa 2 kiloyu vermeye. vermese nolucak dedim ama tickerında 59 dan başlayıp katettiğin yolu görünce takdir ettim.tebrikler zafere ulaşmana çok az kalmış. inşallah bende senin gibi zayıflayabilirim
kızlar genel olarak ne yediğimizi destek olarak neler yaptığımızı yazalım ne dersiniz limonlu , sirkeli su yürüyüş egzerrsiz vs

kızlar slm uzun süredir uğrayamadım size müjdem var hamiilllleeeyiiimmmmm:CüvCüv:
zaten tedavi fln artık 50li kilolarda da değilim inşlh herşety yolunda giderse şubatta hangi kate goriden başlarım bilmiyom
bizi unuttu demeyin Şeniz

bende rejime başlıyorum yarın ama nasıl olsa yarın başlıycam diye bugün yemeyi okadar abarttımkii herhalde 2 kilo daha almışımdır yaa 59 kiloyum 5 kilo wersem yeter walla yaa inşallah başarılı olabilirimm

myocean çok tebrik ediyorum hayırlı olsun harika bir haberalkisalkisalkis

bugün ben o hataya düşmediğim için çok seviniyorum. öğlen yemeğinde biraz fazla kaçırmış olsam da akşam eve geldiğimde bir an yemeklere saldırmak istedim nasılsa pazar diye. sonra durdurdum kendimi hayır dedim kilo veremesen de almıcaksın. çok az zeytinyağlı fasülye ve light yoğurtla geçiştirdim. şuan kendimi bişeyler başarmış ve huzurlu hafif hissediyorum. yarın da kalkar kalkmaz yürüyüşe gideceğim akşam da pilatese. bu şekilde devam edicem inşallah.

Senin adına çok sevindim canım. Allah hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bebeğini. Pembeinciyle sen muradınıza erdiniz :) darısı diğer bebek isteyenlerin başına inşallah :):CüvCüv:

kizlar bende aranizdayim ya kilo verdim yine almisim offffffffffffffff 4kilo vermem lazim

Sabah bir tane muz, bir kase de kornflakes yedim :) arada da meyvalı light yoğurt yidim :)

periliev, canım ben de o sözü bir diyetisyenin yazdığı kitapta okumuştum. süper di mi. özellikle sağlıklı beslenmeyi alışkanlık haline getirmek için çok önemli.

merhaba hatunlar , nasılsınız? ben iyiyimde şu pazartesi yoğunlu olmasa daha iyi olacağım sanırım. stepperde dün 1200 adım yaptım kendimi aşdım yani :)) dün beni her gören 'ne kadar yayıflamışsın nasıl verdin dedi ' çok mutluyum valla bu gazla bu hafta 1 kg vermeyi planlıyorum :))

Arkadaşlar çok güzel başladım bu haftaya. haftasonu bile bozmadım nerdeyse diyeti. kendimi zorlamama gerek kalmıyor artık az yemek için. sanırım beynim komutu artık algıladı kaydirigubbakcemile3 bakalım çarşamba günü göreceğimiz sonuç ne olacak acaba?

günaydın hatunlar,nasılsınız,nerelerdesiniz yahuu? özellikle aaybis ne alemdesin?
kutlarım perilievciğim inşallah çarşamba mutlu olacağız beraber :)

dünki yediklerim;
sabah:klasik kahvaltı
öğlen: burda kaldırık denen yeşil bir otun yemeğinden 1 tabak
1 tas yayla çorbası
ara:1 avuç leblebi
akşam:4 kaşık türlü
2 kaşık keşkek yağsız
2 kaşık aşure

yemekden yarım saat sonra 45 dakika aerobik yaptım,stepper da 750 adım attım,2,5 lt su içtim ve gün içerisinde 3 fincan bitki çayı tükettim
herkese kolaylıklar dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…