50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Demek yorum istiyom ha :jeyyar: Al sana yorum aklinialirimsmile :
Domates mevsimi mi ki domates yiyon sen kötükedihüso
Hem mısır hem pilav birlikte çok karbonhidrat olmuş sanki :sm_confused: Öğlenki karbonhidrat yetmezmiş gibi bi de bulgur pilavı ye, heeee oldu :mymeka: Ama domatesli olduğu için biraz yiyebilirsin (hormonlu domates olmasını umursamazsan aklinialirimsmile)

Sorun yok tabi, diyebilin yerimseniben
Hıım benim de tontiş ve de yuvarlak yapım var ama 58 de bile öyle aman aman bi durum olmuyo, senin durumu anlamadım :sm_confused: 53 kiloyu en son ortaokulda gördüydüm ben :kedi: Boy 1,58 , 56,2 kilo hedef 50. Çizelgeyi hemen hemen her gün güncellerim :kedi:

çok vurucu bir yorum oldu yaaa kafamçokkarıştı

sanırım ben biraz sorun yapıyorum,çevremdeki herkes grissini gibi olduğu için ben kendimi kötü hissediyorum kalibamafoldumben
bir de evlendikten sonra 3 kilo birden aldım,kıyafetler sıkı sıkı olunca da komplekse giriyorumbilmiyorumkismile
ben sizlerle birlikte formumu koruyayım o yeter banayerimseniben

kahvekokusu canim senin kilon gayet iyi;
benim hedef kilomdasin ))

ama ben de 53 ken diyet yapip zayiflamaya calisiyodum )

klik
canim kahvaltiyi iyi basarmissin bugun,
oglen, misir ya da pilavdan biri olmasaydi iyi olurdu, yine de fena degil.
aksam sadece bezelye+yogurt yersen tam super olur bence. bence tekrardan bulgur da olsa pilav yeme bugun.

dulci
haklisin ogleni 12.30 da yedim;
ama 15.30 da 2 ad. etiform la, 2 lokma simit yedim. (arkadaslar almis, ucundan bi parca kopardim ben de. o yuzden aksam cok az yicem lulu

canim ben de evlendikten sonra aldim;

evlenen kadinlarda bi genisleme, kilo alma oluyor nedense,
:-(

yorumlar için teşekürler..tamam kendimi tutacağım inşallah.ya bayadırda bulgur pilavı yemiyordummm.yoksa yarın öğlenmi yiyim pilavımı?
olurmu acaba :Saruboceq:

çok vurucu bir yorum oldu yaaa kafamçokkarıştı

Böylesi makbüldür klikcim yerimseniben Cidden daha bi gaza geliyo insan böyle kaydirigubbakcemile5

Haklısın zaten senin için ideali 50 dir sanırım. Ama esas spor yapmalısın kaydirigubbakcemile2 Önemli olan kendimizi iyi hissetmemiz bayanssulusmile

dulci
haklisin ogleni 12.30 da yedim;
ama 15.30 da 2 ad. etiform la, 2 lokma simit yedim. (arkadaslar almis, ucundan bi parca kopardim ben de. o yuzden aksam cok az yicem lulu
Ben kahvaltıyı o saatte yaptım :)) İyi yapmışsın yiyerek. Afiyet olsun şimdiden. Herşey bi yana sen güzel besleniyon o yüzden şaşırdım kilo vermemene, ama tez zamanda emeklerini karşılığını alcaksın olumunekankayizsmile

Al benden de o kadar. Merkezi sinir sistemimde bir problem mi var bilmiyorum ama doymak bilmiyorum. Nasil bir istah varsa bende midem gerilene kadar yiyorum...Yemek yemek gercekten bir tutku benim icin de..
Ben de aynı böyledim, resmen tok karna yiyip duruyordum, oyun gibi bişi olmuştu artık. Şu an tek yaptığım tok karna yemek yememek aslında. İsteyince oluyo, o doymama olayı kendi kendimize bi oyunumuz bence. Yavaş yemek yemeyi dene en azından kaydirigubbakcemile5

anchusa, kahvekokusu;
benim de kalca kismim genisledi evlendikten sonra; eski pantolonlarimin onunu kapatamiyorum :-((

niye boyle oluyor ki bilmem.

ama bir arkadasimdan suymustum evlenen kadinlarin kalcasi genislermis diye, gerekcesi mantigi ne bilmiyorum ama var bisey demek ki

Ya bir de evdeyim bu donemde. gidip gidip buzdolabini aciyorum ve yiyecekleri izliyorum. Ne yesem ne yesem diye dusunuyorum. Ac miyim? HAYIR. Midem istemem diye bagiriyor ama beynim hep yemekte. Allahtan kilo almaya cok musait bir vucudum yok. Yoksa valla obez olurdum ben.

Icmeyelim.. Cok yuksek kalorisi ickinin de. Hem alkol direk yaga donusebiliyor. Biz en iyisi yagsiz sut icelim, eti form la birlikte..

ben yeşil çay alayım o halde

valla aynen öyle,bir beden büyük pantolon almamak için direniyorum ama öbür türlü de toto çok çıkıyor meydana,rahatsız oluyorum o zaman:bbo:
dulcinin dediği gibi spor yapmak en iyisi olacak galiba:hooray:
boylar kaç sizde kızlar:uhm:

Ben boyumu 1.68 saniyordum ama galiba boyuna da cektim gecen ay 1.65 ciktim hastane de. Kilo da 55.
Ben yesil cay da icemiyorum isin kotusu iki senedir. Biraz melisa falan alip yesil cayla karistirip kandirmaya mi calissam kendimi.
Alisveris yapmiyorum inatla. Zayiflicam iste banane.. Girebiliyom pantolonlarin icine ama sosis gibi oluyom. hic hos durmuyor.

yorumlar için teşekürler..tamam kendimi tutacağım inşallah.ya bayadırda bulgur pilavı yemiyordummm.yoksa yarın öğlenmi yiyim pilavımı?
olurmu acaba :Saruboceq:
:roflol: Ay çok komiksin ya, çok canın çekmiş pilav belli, ye biraz bişi olmaz, yemeği çok koyma tabağa ama Yemesen daha kötü olur, canın çektiği için tüm akşam aç dolanırsın boshayallersmile

:roflol: :roflol: Ben de işsiz bi yeni mezun olarak bol bol evdeyim ve aynen senin dediğin şekildeydim ve o sayede hayatta 60 lı kilolara gelmeyeceğimi düşünen ben 62 ye doğru yol aldım hatta 63 e doğru (tok karnı ve kıyafetle)
Ama dur dedim o duruma, şu an tek yaptığım abartmadan yemek yemek ve abur cubur (mümkün oldukça) fastfood ve kola tüketmemek :lepi: Böyle devam edersen kesin alırsın. boshayallersmile

Bi de genişleyen arkadaşlarım ben de eskiden bu kiloda daha inceydim ve sizin dediğiniz gibi "taşan etler" tamamıyle sporsuz bi hayat ve bol fast food tüketmenin eseri. Onun tek çaresi spor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…