k.k dışındaydım yeni gördüm sorunu aklinialirimsmile
bugün zeytin yemedimlmaz:
o zaman menümü yazayım başlamışken
sabah : iki dilim kepek ekmeği arasına domates kaşarlı sandviç-1 çay
ara : 1 fincan bitki çayı
öğlen : 3 kaşık pirinç pilavı-1 küçük kase çorba-haşlanmış mısır
akşamada : tavuklu bezelye yemeği-domatesli bulgur pilavı-yoğurt-limonlu turp(biliyorum hem pirinç hem bulgur pilavı aynı gün olmaz ama pirinç pilavı zaten çok az (dünden kalmıştı)
akşamda çok az bulgurdan yememde sakınca varmı acaba?çok severimde kendilerini bilmiyorumkismile
dulci;
(dulci dememde bir sakınca yoktur umarım)
boy 160 , kilo 53 , hedef 50 :1ninca:fakat ben her daim topun ucunda olanlardanım,hatlarım yuvarlak olduğu için 1 kilo dahi alsam 5 kilo almış gibi görünenlerdenim yani:bbo:
bu arada sizin boylar ve kilolar kaç
Demek yorum istiyom ha :jeyyar: Al sana yorum aklinialirimsmile :
Domates mevsimi mi ki domates yiyon sen kötükedihüso
Hem mısır hem pilav birlikte çok karbonhidrat olmuş sanki :sm_confused: Öğlenki karbonhidrat yetmezmiş gibi bi de bulgur pilavı ye, heeee oldu :mymeka: Ama domatesli olduğu için biraz yiyebilirsin (hormonlu domates olmasını umursamazsan aklinialirimsmile)
Sorun yok tabi, diyebilin yerimseniben
Hıım benim de tontiş ve de yuvarlak yapım var ama 58 de bile öyle aman aman bi durum olmuyo, senin durumu anlamadım :sm_confused: 53 kiloyu en son ortaokulda gördüydüm ben :kedi: Boy 1,58 , 56,2 kilo hedef 50. Çizelgeyi hemen hemen her gün güncellerim :kedi:
hoşbulduk peppermintolumunekankayizsmile
sodexo gibi bişi sanırım sizinki..müthiş fakat benim gibi hiçbir zaman doyma eşiği olmayan biri için çooookkkk tehlikeliyerimseniben
Al benden de o kadar. Merkezi sinir sistemimde bir problem mi var bilmiyorum ama doymak bilmiyorum. Nasil bir istah varsa bende midem gerilene kadar yiyorum...Yemek yemek gercekten bir tutku benim icin de..
sanırım ben biraz sorun yapıyorum,çevremdeki herkes grissini gibi olduğu için ben kendimi kötü hissediyorum kalibamafoldumben
bir de evlendikten sonra 3 kilo birden aldım,kıyafetler sıkı sıkı olunca da komplekse giriyorumbilmiyorumkismile
ben sizlerle birlikte formumu koruyayım o yeter banayerimseniben
canim ben de evlendikten sonra aldim;
evlenen kadinlarda bi genisleme, kilo alma oluyor nedense,
:-(
hoşbulduk peppermintolumunekankayizsmile
sodexo gibi bişi sanırım sizinki..müthiş fakat benim gibi hiçbir zaman doyma eşiği olmayan biri için çooookkkk tehlikeliyerimseniben
Al benden de o kadar. Merkezi sinir sistemimde bir problem mi var bilmiyorum ama doymak bilmiyorum. Nasil bir istah varsa bende midem gerilene kadar yiyorum...Yemek yemek gercekten bir tutku benim icin de..
kaydirigubbakcemile5:içelim:
canim ben de evlendikten sonra aldim;
evlenen kadinlarda bi genisleme, kilo alma oluyor nedense,
:-(
yaşasın beni anlayan birini buldum nihayet..ay sanki her yerimden et fışkırıyor gibi geliyor bana
kiloda aman aman bir artış yok ama hacimsel genişleme çooookkk fazla
bir de ben toto bölümünden kilo alıyorum,çok fena var yok oraya gidiyor:bbo:
Bu genisleyip hacim kazanma nedense bana da cok tanidik geldi... Bilhassa evlendikten sonra.
kahvekokusu canim senin kilon gayet iyi;
benim hedef kilomdasin))
ama ben de 53 ken diyet yapip zayiflamaya calisiyodum)
klik
canim kahvaltiyi iyi basarmissin bugun,
oglen, misir ya da pilavdan biri olmasaydi iyi olurdu, yine de fena degil.
aksam sadece bezelye+yogurt yersen tam super olur bence. bence tekrardan bulgur da olsa pilav yeme bugun.
dulci
haklisin ogleni 12.30 da yedim;
ama 15.30 da 2 ad. etiform la, 2 lokma simit yedim. (arkadaslar almis, ucundan bi parca kopardim ben de. o yuzden aksam cok az yicem lulu
çok vurucu bir yorum oldu yaaa kafamçokkarıştı
Haklısın zaten senin için ideali 50 dir sanırım. Ama esas spor yapmalısın kaydirigubbakcemile2 Önemli olan kendimizi iyi hissetmemiz bayanssulusmilesanırım ben biraz sorun yapıyorum,çevremdeki herkes grissini gibi olduğu için ben kendimi kötü hissediyorum kalibamafoldumben
bir de evlendikten sonra 3 kilo birden aldım,kıyafetler sıkı sıkı olunca da komplekse giriyorumbilmiyorumkismile
ben sizlerle birlikte formumu koruyayım o yeter banayerimseniben
Ben kahvaltıyı o saatte yaptımdulci
haklisin ogleni 12.30 da yedim;
ama 15.30 da 2 ad. etiform la, 2 lokma simit yedim. (arkadaslar almis, ucundan bi parca kopardim ben de. o yuzden aksam cok az yicem lulu
Ben de aynı böyledim, resmen tok karna yiyip duruyordum, oyun gibi bişi olmuştu artık. Şu an tek yaptığım tok karna yemek yememek aslında. İsteyince oluyo, o doymama olayı kendi kendimize bi oyunumuz bence. Yavaş yemek yemeyi dene en azından kaydirigubbakcemile5Al benden de o kadar. Merkezi sinir sistemimde bir problem mi var bilmiyorum ama doymak bilmiyorum. Nasil bir istah varsa bende midem gerilene kadar yiyorum...Yemek yemek gercekten bir tutku benim icin de..
biri daha varmış beni anlayan:içelim:
Icmeyelim.. Cok yuksek kalorisi ickinin de. Hem alkol direk yaga donusebiliyor. Biz en iyisi yagsiz sut icelim, eti form la birlikte..
Ben de aynı böyledim, resmen tok karna yiyip duruyordum, oyun gibi bişi olmuştu artık. Şu an tek yaptığım tok karna yemek yememek aslında. İsteyince oluyo, o doymama olayı kendi kendimize bi oyunumuz bence. Yavaş yemek yemeyi dene en azından kaydirigubbakcemile5
Icmeyelim.. Cok yuksek kalorisi ickinin de. Hem alkol direk yaga donusebiliyor. Biz en iyisi yagsiz sut icelim, eti form la birlikte..
anchusa, kahvekokusu;
benim de kalca kismim genisledi evlendikten sonra; eski pantolonlarimin onunu kapatamiyorum :-((
niye boyle oluyor ki bilmem.
ama bir arkadasimdan suymustum evlenen kadinlarin kalcasi genislermis diye, gerekcesi mantigi ne bilmiyorum ama var bisey demek ki
ben yeşil çay alayım o halde
valla aynen öyle,bir beden büyük pantolon almamak için direniyorum ama öbür türlü de toto çok çıkıyor meydana,rahatsız oluyorum o zaman:bbo:
dulcinin dediği gibi spor yapmak en iyisi olacak galiba:hooray:
boylar kaç sizde kızlar:uhm:
:roflol: Ay çok komiksin ya, çok canın çekmiş pilav belli, ye biraz bişi olmaz, yemeği çok koyma tabağa amayorumlar için teşekürler..tamam kendimi tutacağım inşallah.ya bayadırda bulgur pilavı yemiyordummm.yoksa yarın öğlenmi yiyim pilavımı?
olurmu acaba :Saruboceq:
Ya bir de evdeyim bu donemde. gidip gidip buzdolabini aciyorum ve yiyecekleri izliyorum. Ne yesem ne yesem diye dusunuyorum. Ac miyim? HAYIR. Midem istemem diye bagiriyor ama beynim hep yemekte. Allahtan kilo almaya cok musait bir vucudum yok. Yoksa valla obez olurdum ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?