Kızlar bi de nasıl kilo çok çabuk verilmiyo, aynı şekilde o kadar çabuk alınmıyo da.
bir de tv karsısında avuc avuc kuruyemiş yedik mi gayet kolay aslında kilo almak haklısın.Dut kurusu fındık leblebi, badem....Duramıyorsun öyle seyleri yerken. Ne kadar yediğini de fark etmiyorsun..ne var ki,
15 gun boyunca gunde 1 dilim pasta ye, toplarsin 7000 kcal i
O dönem çok tehlikeli.. Yeni mezun olduğumda kabus gibiydi benim içinde.Hem bunalım da yemek yemeyi tetikliyor. Ne yapacağını bilemiyorsun ve kendini yemeğe veriyorsun
7000 kalori almak lazım bir kilo almak için. Hiç kolay değil aslında ama nasıl yapıyoruz hiç bir fikrim yok.
dulci yapma allasen , hem de oyle cabuk aliniyo ki...
bu arada, benim tasan biyerim hic yok; yani ne yanlarim(simitler ) var ne de gobegim;
kalcam genis, o da goguslerim buyuk olduklarindan soylemesi ayip anca dengeliyor;
tek sikayetim kizlar;
ust bacaklarim kalin :-(((
Bi de sevgülüm askere gitme dönemleri ve öncesiydi... (aralıkta gitti o tarihlerde evde sürekli yemek aranırdım :))) Yeme dediğim abur cuburÇok keyifli bişi ya yemek yemek cokacimcoook
Hemen naptığımı anlatam hani nestlenin chokellası var ya (benim favorim odur) Annem bana ondan yetiştiremiyodu. En son 900 gr olanı çıkmıştı, onu bile en fazla 1 haftada bitiriyodum. Mutluluk veriyo valla sositososito Evet zaten öncesi de var. Aslında 58den 60 e en az 4-5 yılda yavaş yavaş çıktım. 60 dan sonra atak yaptım, orası ayrı yerimseniben
Ha bi de unutmuşum nestquicksiz yapamazdım, su yerine onu içiyordum sanki :roflol:
Delü ben sempatiksalakcinni
Ben de normalde sütlü çikolata hiç sevmem ama chokellaya dayanamıyom cokacimcoook Benim zaten bitter zulam var :jeyyar:Ben yıllardır yemiyorum o nutella ve türevlerini. Türkiyede bir fındık ezmesi var. Deli oluyorum ona özellikle almıyorum eve. Cünkü bir haftada götürüyorum bir kavanozu...Zaten bitter çukulata sevdiğim için çukulata çok büyük bir problem değil hayatımda neyseki..
7000 kalori almak lazım bir kilo almak için. Hiç kolay değil aslında ama nasıl yapıyoruz hiç bir fikrim yok.
iyi akşamlar herkese. bence kilo almanın tek sebebi hareketszlik. tamam 7000 kalori alınca 1 kilo alıyorsn ama o kadarda kalori yakarsan kilo almazsn tek sorun hareketszlik katılanlar ? a.s katılmayanlar? :1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?