:lepi:
Ben hep normal ekmek yiyom canım, sabahları kendini çok zorlamana gerek yok bence.
Zımbırtı dönemi kesinlikle çok etkiliyo kilonu, o yüzden fazla çıksan bile canını sıkma.
Buarada yarışa truf yesa ve waterspider da katıldı. Esas cumadan cumaya bakacaz kilolara.
Ayyyyyyyyyy ne kadar güzel delikafadulden Çok ama çok şanslısın canım opuyorumnanaktan Orda olsaydım keşke ben de boshayallersmile Öptüm canım. Çiçek falan da dik zemuszemus
Şifalı bitkiler deyince akla ilk gelen isim Prof.Dr.ıbrahim Adnan Saraçoğlu’dur.Bugün Saraçoğlu’nun kürleri Amerika’da yayınlanan şifalı bitki kitaplarında referans olarak gösterilmektedir.
Prof.Dr.ıbrahim Saraçoğlu, her yerde kolayca bulunabilen şifalı bitki ve sebzelerle uygulanan mucizevi kürlerin tariflerini insanlığın hizmetine sunmuştur.Katıldığı pek çok televizyon programında, sağlıklı zayıflamak için beyaz lahana, maydanoz ve limon kürünün tarifi veren Saraçoğlu, bu kürü uygulayanların çok başarılı sonuçlar aldığını söylemiştir.
ışte ; Milliyet gazetesinin ekinde yer alan, Prof.Dr. ıbrahim Saraçoğlu’nun Sağlıklı Zayıflama Kürü.
Sağlıklı Zayıflamak ıçin Beyaz Lahana – Maydanoz – Limon Kürü
Kürleri uygulamadan önce dikkat edilmesi gereken konular:
1. Bu kür için kullanılacak malzemeler, iri yeşil sarımsı lahana, taze maydanoz ve taze sıkılmış limon suyudur.Asla sera lahanalarını (futbol topu büyüklüğünde ve beyaz olanları) kullanmayınız.Maydanozlar da küçük yapraklı ve taze olmalıdır.ıri yapraklı olanlar amaca uygun değildir.
2. Bu kürü uygularken tokluk duygunuz da hızlı bir şekilde gelişmektedir.Maydanoz ve limon suyunun beyaz lahana ile kullanımı ruh sağlığını güçlendirir.Bunun önemi şudur; depresif durumda olanlar, sıkıntı ile çok fazla yemek yerler ve kilo alırlar.Onlar için mükemmel bir kürdür.
3. Kür tamamlandıktan sonra, abur cubur yememek şartıyla, verilen kiloların yeniden alınması söz konusu olmayacak ve uzun süre kilonuzu koruyabileceksiniz.
4. Oniki yaş altı çocukların herhangi bir kürü hekimlerine danışmadan uygulamaları kesinlikle önerilmez
5. Aksi belirtilmedikçe aynı anda birden fazla kür uygulanmamalıdır.Herhangi bir kürün uygulanma süresi tamamlanmadan başka bir bitki çayı (yeşil çay, papatya, ıhlamur, adaçayı,…gibi) içilmemelidir.
6. Tüm kürlerin çelik yada emaye kaplarda hazırlanması gerekmektedir.
Kür : Zayıflamak ıçin
Kaynamakta olan yarım litre klorsuz suya, dört adet iri lahana yaprağını çok fazla parçalamadan (doğramadan) ilave ediniz.Ağzı kapalı olarak kısık ateşte üç dakika kaynatınız.Üç dakika tamamlanınca, kapağını açarak içerisine yarım demet (20-25 adet) gövde saplarıyla beraber taze maydanozu ilave ediniz ve bir kaşık yardımıyla iyice karışmasını sağlayınız.Kapağı tekrar kapatarak iki dakika daha kaynatmaya devam ediniz.Toplam beş dakika tamamlanınca ocağı kapatınız ve ılımasını bekleyiniz.Ilıdıktan sonra süzüp suyunu ayırınız.Kaşık yardımıyla maydanoz ve lahanalara bastırarak suyunu bırakmasını sağlayınız.Cam kaba ayırdığınız haşlama suyunu dilerseniz üçe bölerek sabah, öğle, akşam yada ikiye bölerek sabah, akşam içebilirsiniz.
Aç karnına içilmesi çok daha etkilidir.Aç karnına içemiyorsanız öğünlerden en erken iki saat sonra içmelisiniz.
Dikkat edilmesi gereken konu ise, iki yemek kaşığı taze sıkılmış limon suyunun içmeden önce, içilecek miktara ilave edilmesidir.Kısaca, süzüp ayırdığınız lahana-maydanoz suyuna ılıyınca limon suyu ilave etmeyiniz.ıçeceğiniz miktar kadarına iki yemek kaşığı taze sıkılmış limon suyu ilave edilmelidir.
Bu kür günlük olarak hazırlanmak zorundadır.
Kürün Uygulanması:
7 gün uygulama + 3 gün ara – 7 gün uygulama + 3 gün ara – 7 gün uygulama şeklindedir.Üçer günlük aralarla birlikte 27 günlük bir kürdür.
Bu kürü yılda iki-üç kez uygulayabilirsiniz.Özellikle bahar aylarına girerken oluşan bahar yorgunluğuna karşı da mükemmel bir önleyicidir.
:roflol: olumunekankayizsmile Şenizafferin yesakız, avelon yerinde sayma, bigün herkes tibet yapacak, kacamak yok:), kilo boy arası 10 fark heheh, leslie teyze ile cay vakti, suleulku maşallah, tas gibiyiz mübarek, tibet tibet tibet 3 5 9, truf oyun yok:, truf sonuncu olacak, truf yemek isteyenler bu etiketleri vereni ben tanıyorum galiba
yesa da mi katildi
yandikkkkkkkkk
psikolojik olarak yipratacak bizi
p ))
ayy demeyi unuttumm hamilelik süphesi olanlar yapmasın. mayd zararlı olur.
Prof. Dr. ıbrahim Saraçoğlu'ndan gençlik kürü
Maydanoz ile dipdiri olun
Genç görünmek, zinde ve dinç olmak, cildinize canlılık, güzellik ve tazelik kazandırmak, vücudunuzdan toksin atmak, bağışıklık sisteminizi güçlendirerek enfeksiyonlara karşı direnç arttırmak, dolaşım bozukluğu yaşamadan kilo vermek, ruh sağlığınızı güçlendirmek istiyorsanız Prof. ıbrahim Saraçoğlu'nun Tempo okurları için hazırladığı 'maydanoz ve beyaz lahana kürünü' uygulayın.
Kökleri hariç, saplarıyla birlikte 15-20 tane taze maydanozu havanda iyice ezin, üzerine yarım limon sıkın
ıyice karıştırdıktan sonra sabah kahvaltısından yarım saat önce aç karnına tüketin, üzerine bir bardak su için.
On beş gün ara vermeden her sabah bu kürü uygulayın.
Sonra bir hafta ara verin. Bir hafta aradan sonra tekrar on beş gün aynı şekilde kürü uygulayın. Dört-beş ay sonra duruma göre bu kürü aynı şekilde tekrar edebilirsiniz.
Profesör ıbrahim Saraçoğlu maydanoz kürünü anlatıyor
“Maydanoz yemek yetmez kürü uygulanmalı”
Maydanozun, gençleştirme, cilt tazeliğinin, güzelliğinin geri kazanılmasında ve korunmasında rolü büyüktür. Maydanoz bu gücünü, içerdiği etkin maddelerin özellikle karaciğer metabolizması üzerindeki olumlu etkisinden ve tüm vücuttan yabancı kimyasal maddeleri (xenobiotica) atabilme özelliğinden alır. Sağlıksız çalışan karaciğer metabolizması, cildin yavaş yavaş tazeliğini, güzelliğini ve canlılığını yitirmesine ve kişinin yorgun görünmesine, diğer organlarının olumsuz etkilenmesine neden olur. ‘Maydanoz kürü’ vücudu yabancı kimyasallardan arındırır. Böylece karaciğerin sağlıklı çalışmasında etkin rol oynayarak kişinin daha genç, daha sağlıklı, dinç ve zinde olmasında etkili olur. Maydanoz, karaciğerde bulunan glutathione-S-transferaz (GST) enziminin aktivitesini yükseltir. GST enzimi, gerek besinler yoluyla gerekse de solum yoluyla aldığımız zararlı kimyasal maddeleri zararsız hale dönüştürür.
Bu kürü uygulayanlar kısa zamanda çok başarılı sonuçlar alabilirler. Bunun nedeni, maydanozun insan metabolizması üzerindeki etkilerinin çok hızlı oluşmasıdır. Maydanoz, doğru şekilde uygulandığı taktirde mucize yaratan bir bitkidir. Yemeklerinizde veya salatanızda bolca maydanoz kullanmanızın bir beslenme şekli olduğunu, kesinlikle bir kür olmadığının bilinmesi gerekir. Çünkü, salatanın içindeki tuz, baharat ve ekşi (limon, sirke v.b.) maydanozun etkin maddeleri ile reaksiyona girerek istenilen sonucu almamıza engel olmaktadır. Kür, her bitkinin kendine özgü ve amaca uygun olarak hazırlanması ve kullanılmasıdır.
-
ben bunu bizzat denedim ve hızlı bir kilo artışım oldu....mafoldumbenbi arastirma vardi,
bi insan menusune her sabah bi pogaca eklerse yilda bilmem kac kilo aliyorduuu
evet hareketsizlikte çok önemli...a.siyi akşamlar herkese. bence kilo almanın tek sebebi hareketszlik. tamam 7000 kalori alınca 1 kilo alıyorsn ama o kadarda kalori yakarsan kilo almazsn tek sorun hareketszlik katılanlar ? a.s katılmayanlar? :1no2:
bu arada dün burda kırmzı biberli yoğurtun yağ yaktğnı duymştm midemdeki sorunu unutup hemen denedm sabaha kadar ciddi ciddi yandm ama yağlarm değildi yanan midemdikafamçokkarıştı
slm yavrularrr :)))) nasılsınız?
katrece kuzum nerelerdeydin sen :ecrin_bebek:
ne güzel kilo vermişsiniz ...tebrikler....hedefimiz aynı...
:))hepiniz biliyonuzdur zati de dedim ben böyle bi yaız paylasıp da sonra kötü siylere sebep olmayım mazallaaahh
slm yavrularrr :)))) nasılsınız?
katrece kuzum nerelerdeydin sen :ecrin_bebek:
Herkeze iyi akşamlaaarrropuyorumnanaktan
çiçeeem hoş geldin a.s. ne war ne yok bayanssulusmile
evet yeni katıldım....hoşbulduk...saol canım opuyorumnanaktan inş. sağlıklı vede kalıcı bi şekilde gönderices yağlarıı alkisalkisalkis bu arada yeni katıldn sanrım hoş geldin yerimseniben
ayy ne güzel didin öyleee çiçeeem diyee opuyorumnanaktan
iyiyim hemide bomba gibiyim 1 aydır iyice kormuştum buradan (yani dikkat yemek yemek))
1 haftadır biraz dikkat aldığım 2 kilonun 1 kilosu gitmiş dün zımbırtım geldi yanii 1 kiloda onun şişliği varsa yırttımsositososito
sen nasılsın daqlumŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?