50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bu arada dün burda kırmzı biberli yoğurtun yağ yaktğnı duymştm midemdeki sorunu unutup hemen denedm sabaha kadar ciddi ciddi yandm ama yağlarm değildi yanan midemdikafamçokkarıştı

daha iyi olur canım ya yarın adı belli tartılıp bidirelim sabah aç Karna ve yarıs yarın sabahtan itibaren baslasın:)

regl vs dönemi oldugunu Kafama taKmıycam canım en azından fazla gelen gramarım beni fazla yemeKten geri bıraKır (diye ümt ediyorum)kaydirigubbakcemile3

Ayyyyyyyyyy ne kadar güzel delikafadulden Çok ama çok şanslısın canım opuyorumnanaktan Orda olsaydım keşke ben de boshayallersmile Öptüm canım. Çiçek falan da dik zemuszemus

ahh canım ya KesKe. ne güzel olurdu beraberce grubumuz adına diKerdiK büyüyünce de gögesinde yesilcay içerdiK:içelim:

bu arada tibetimi yaptım guzucum

bu arada ben bugün lahana mayd.Kürüne basladım. 21 gün yapcam.hem cildim ısıldar hem lahana yağ atmama yardımcı olur mayd. da ödemimi atar hiç olmassa.hem lahana acayip toK tutuyo ya. aKsam yemeKlerinden önce yapıcam bunu. az önce içtim lahanalarına da limon sıKıp yedim az sonra da aKsam yemegimi yiycem az önce açtım ama su an Karnımı çoK dolu hissediyorum ne güzeelllkaydirigubbakcemile2zemuszemus

hani günde 2 bardaKtan fazla içilen bağ.çalıstırıcı çaylar bagrsaKları tembellestiriyo ya o yüzden su ara ara içtiğim biberiyeydi fundaydı rezeneydi bunlardan uzaK durucam su 21 gün.

ancaK arada yesilçayımı ve KeKiğimi içicem

Son düzenleme:
igilenen olursa aha da bu da açıKlaması Kızlar

Kürün Uygulanması:

7 gün uygulama + 3 gün ara – 7 gün uygulama + 3 gün ara – 7 gün uygulama şeklindedir.Üçer günlük aralarla birlikte 27 günlük bir kürdür.

Bu kürü yılda iki-üç kez uygulayabilirsiniz.Özellikle bahar aylarına girerken oluşan bahar yorgunluğuna karşı da mükemmel bir önleyicidir.

ay bu arada ben 21 gün sanıyodum 7 gün içip 3 gün ara sekindeymiss.öye yapımm o zamann

:roflol: olumunekankayizsmile Şeniz

yesa da mi katildi
yandikkkkkkkkk
psikolojik olarak yipratacak bizi
p ))

yok kuzum sana bi sey demem ben derdim trufla benim -tatlicadiarzu- sizleri zaten eledim de soylemesi ayip -tatlicadiarzu- spatz sen dulci sallaaaa :teytey:

ayy demeyi unuttumm hamilelik süphesi olanlar yapmasın. mayd zararlı olur.

ben yapmayim o zaman -tatlicadiarzu- :roflol:

bu da cilt güzelliği için olan mayd. tarifi kızlar.

Son düzenleme:
selam herkese.......

sabah 7.30 kuru meyveli nesfit yedim.......
saat 9.30 da yarım elma
saat 11.30 da kuru biber haşlaması,tavuklu mantarlı ıspanak patlıcan kırmızı biber közlemesi üçlüsünden bir tabak yapıp yedim yanında yoğurt ve 1 dilim ekmek

saat 12.30 gibide bol yeşillikli otlardan yedim...çeyrek simtlede yoğurt üstünede yarım elmamı yedim.....
saat 4 gibi leblebi yaban mersini karışımıyle çubuk kraker yedim

leslie ile 4 mil tibet ve diğer hareketlerimide 30 set yaptım......

birazdanda yemeğe dışarıya gidecez....

bi arastirma vardi,
bi insan menusune her sabah bi pogaca eklerse yilda bilmem kac kilo aliyorduuu
ben bunu bizzat denedim ve hızlı bir kilo artışım oldu....mafoldumben
iyi akşamlar herkese. bence kilo almanın tek sebebi hareketszlik. tamam 7000 kalori alınca 1 kilo alıyorsn ama o kadarda kalori yakarsan kilo almazsn tek sorun hareketszlik katılanlar ? a.s katılmayanlar? :1no2:
evet hareketsizlikte çok önemli...a.s
bu arada dün burda kırmzı biberli yoğurtun yağ yaktğnı duymştm midemdeki sorunu unutup hemen denedm sabaha kadar ciddi ciddi yandm ama yağlarm değildi yanan midemdikafamçokkarıştı

geçmiş olsun....a.s.

kıslar böğöön plates topum wede bantlarım geldii pek bi sewindiriik oldum zemuszemus kaydirigubbakcemile2
bide sabah tartıda gaözlerime inanamadım aklinialirimsmile yarın bide yağ ve su ölçümümede bakayım diyomm acaba tartının bi günlük yanılgısımıydı kii akannehir sempatiksalakcinni

çiçeeem hoş geldin a.s. ne war ne yok bayanssulusmile

ayy ne güzel didin öyleee çiçeeem diyee opuyorumnanaktan

iyiyim hemide bomba gibiyim 1 aydır iyice kopmuştum buradan (yani dikkat yemek yemek))

1 haftadır biraz dikkat aldığım 2 kilonun 1 kilosu gitmiş dün zımbırtım geldi yanii 1 kiloda onun şişliği varsa yırttımsositososito

sen nasılsın daqlumŞeniz

saol canım opuyorumnanaktan inş. sağlıklı vede kalıcı bi şekilde gönderices yağlarıı alkisalkisalkis bu arada yeni katıldn sanrım hoş geldin yerimseniben
evet yeni katıldım....hoşbulduk...

onun şişliğidir emin ol.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…