50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

az önce yediğim birkaç parça bisküvi ve çikolata dışında süper gidiyor. Bilhassa akşamları kendime hakim oluşuma kendim bile hayran kalıyorum vallahi :)

selam kızlarr ben de ne zamandır giremedim foruma çok yoğunum...

myocean tatlım tebrik ediyorum hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah bebişini:)

sabah kahvaltım: 1 bardak süt,1 dilim kepekli kızarmış ekmek,çok beyaz peynir,2 kuru kayısı 5 tanecik fındık.
ara da 1 tanecik bisküvi(ısrarlara dayanamayarak yedim)
öğle yemeğim : yemekhanede yedim.. bulgur pilavı,kayseri tava,salata,çilek
az önce de eve geldim çilek almıştım süperdi ondan yedim biraz:)
akşama da ne yiyeceğime karar veremedim

çok yoruldum biraz dinlenmem lazım öptüm hepinizi..

kızlar 3 haftadır yediklerime dikkat ediyorum, alıştım galiba az yemeye nazar değmesin sırnaşık şey

bu akşamda 30 tane mekik çektim :dance: :dance: a.s. rekor benim için alkisalkisalkis

mrb benide aranıza alırmısınz lutfena.s aylaydır 55 kilodayım burda talkılım kaldıımı sanmıstım ama dahada kotusu oldu bugun tartıda 56 gordumsenağlama amaann bi kiloyu bu kdr abartma diyebilrsiniz ama ben deli gibi spor yapıyorum mukemmel olmasada genelde diyetime uyuyorm artık cok sıkıldıımmm noolur yardım edın banaaa 50 olmak istiyormÇok üzgünüm çoook

günaydın kızlar, maşallah periliev,karamsar-tarz sizlerle gurur duyuyorum :))

dünki yediklerim;
sabah: klasik kahvaltı
öğlen:1 tabak sulu patates yemeği
2 kaşık ıspanak
ara: 1 avuç kuru kara üzüm
akşam: 1 tas mercimek çorba
4 kaşık patlıcan musakka
ara: yarım dilim limonlu kek

stepperde 1000 adım yaptım,30 dak aerobik yaptım ve 2,5 lt den fazla su içtim
herkese kolaylıklar dilerim

günaydın kızlar, hoşgeldin canım ,
bugün kilo bildirim günü hadi uyanın kızlar bakalım kimler ne yaptı kaydirigubbakcemile
ben 500 gr daha vererek düz 58 kg oldum ilgililere duyrulur :teytey:

kızlar durum bu hafta bende biraz vahim 59,8
topicten çıkmama az kalmış noluyo bana yaaaa
arkadaş zayıflama merk çalışıyo istanbulda o diyet listesi vercek bakalım inşallah o işe yarar
bu hafta veremediğim gibi 800gr almışım haftaya tokata gidince bi diyetisyene gideyim diyorum

Günaydın kızlar. Bu hafta kesin verdim kilo diyordum. Hatta kıyafetlerimden de inceldiğimi anlayabiliyordum. Ama tartım 55.3 gösteriyor hala. Çözemedim bu işi. Ama olsun varsın. En azından yemek , hayatımın odağı değil artık. Bu da bi başarı şimdilik benim için :)

Arkadaşlar hepinizden kilolarınızı bekliyorum. Listeyi yarın yayınlıcam..

beden ölçülerini almışmıydın canım,kendini ölçtüysen daha rahat anlarsın tartı seni şaşırtmasın ve yolundan ayırmasın aynı hızla yola devam şekerim kaydirigubbakcemile5

guguzcuğum adet şişliği filan olabilir mi?

Herkese günaydın, ben de 56,60 dan düşmüşüm 55,30 a . evet, diyete ve spora devam.Haydin kızlar yaza az kaldı. :)

Sabah bir tane patates haşlamasından başka birşey yiyemedim. şimdi de bir tane çilekli light yoğurt yedim.

perilievcim

bende kendimi daha hafif hissediyorum ama maalesef benimde tartım 58'den şaşmıyor valla

eriyecek yağ kalmadı heralde bizde ama maalesef göbeğimdeki kütle yağ değilse peki ne diye düşünmek istemiyorum.daha kötü başka bişi olabilir. yağ olmasını tercih ederim :)

kızlar ben bugün 53.8 olarak bildiriyorum.. regl olucam 1-2 gün sonra çok fazla şişlik var su toplamış olabiilir vücudum. inşallah haftaya biraz daha vermiş olurum. heralde diyet yapıp kilo alan tek ben varım:1no2:

slm kızlar ben yenı geldım daha bende 55 varım vee 50 olmak istıyorum banada yardım edermısınızacaba nasıl verecegım bu kıloları ben

karalım, hoşgeldin. boyun kaç canım? ilk defa mı diyet yapacaksın. öncelikle bir kilo çizelgesi oluşturarak başlayabilirsin. kolay gelsin.

bugün yediklerim:

sabah: 1 kase nesfit. biraz peynir grisini

ara: yarım simit ve çay((öğle yemeği yerine de geçsin geç uyanıyorum çünkü:)

akşam: 2 kaşık pilav, 2 ızgara köfte ve biraz zeytinyağlı fasülye

geceye kadar eğer acıkırsam biraz meyve ve grisini gibi şeyler atıştırabilirim. fazla mı kaçtı bilmiyorum ama napim işte elimden geldiğinde az yemeye sağlıklı şeyler yemeye çalışıyorum. ah bi de aralarda bisküvi gibi şeyler fazla kaçırmasam. ama bir haftadır çok dikkat ediyorum bu konuda. görünürde incelme var ama kilo bazında yok maalesef. buna da şükür gerçi bu hallerimi mumla aradığım zamanlarım olmuştu. siz neler yediniz iradeli arkadaşlarım:smiley-cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…