50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Selam kızlar,
Geçmişe hiç bakmadım, truf ve linguisti gördüm hemen, tebrikler kızlar, ama emin olun haftaya aradaki farki kapatcam aklinialirimsmile

kıskananlar çatlasın lülülülülülü
biz bu işi başarıcazzzz
o tip insanlardan artık nefret ediyorum alsanaalsanasmile
hiç vitamin almıyosun da bilmem ne
sen benim aldığım vitaminleri yediğim şeyleri sen yemezsin bile diyorum
fındık badem yiyourum meyvemi yiyorum filan diye saymaya başlayınca
haaa doğru filan diyolar
ben de kan tahlili yaptırdım geçen hafta
maşşşalllllah turp gibiyim
kan değerlerim bile normal
kansızdım ama şimdi değilim.

selam dalsicim
biz verdik kilo sen de vermişsindir dimi geçen haftaya göre

yesa etiketleri kendine benzetmiş sonunda
çok komik bu kız ya
o kaç kilo acaba vermiştir kesin annesinin yemekleri yok artık nasılsa

Evet trufcum dün atağa geçmiştim ve bugün de kilomu korumaya başarmışım (dün baya çekinerek yemek yedim ) Geçen cumaya göre 600 gr vermişidim, yani haftalık ortalama verdiğim kilo kadar vermiş oldum.

Selam kızlar,
Geçmişe hiç bakmadım, truf ve linguisti gördüm hemen, tebrikler kızlar, ama emin olun haftaya aradaki farki kapatcam aklinialirimsmile

saol canım benim :1hug: hoşgeldin bu arada opuyorumnanaktan

ayy ewet ya aynı dialoglar geçiyoo alsanaalsanasmile :sinifsinif:
süper canımm seninde gayet ii olmana sewündüm Şeniz

canım bence de hiçç moralini bozma wc yle birebir bağlantılı bu. ben geçen gün acayip fazla geliyodum bu sabah iyi bi caıstı bagırsaklarım. ve karnım bombos kalınca daha az çıktım evvesi günden

ama simdi tartılsam sabahki gördüğüm kilodan en az 500 gr belki daha fazla gelirim.o zaman midem bombostu ama az önce çicek ekmeğin bi parçası(büyüktü), kibrit kutusu kadar TAM YAĞLI byz peynir, bi kaç zeytin, BOL SEkERLİ reçel, 1 büyük tabak BOL YAĞ çekmis pat.kızartması, light omayan yogurt yedim

yani felaket bi kahvaltı yaptım geç yapınca.o yüzden diyorum tartılsam sabah 55.2 gibi bisey gelmistim ama simdi tartılsam 55.8 falan gelirim hatta 56.bu durumlarda 56yı bile geçiyom tartılınca

ben sabah esimi uykusundan uyandirdim valla zavalliyi,

"askim ya ben hic kilo verememisim diye" o da diyor ki, canim demek ki ideal kilon bu bosver ugrasma diyor gozleri yumuk
)

ay nasıl güldüm yaaa masallah canım Allahım muhabbetinizi artırtsın ne mutlu sana ki kio problemi tarafından esinin üzdüklerinden değilsin.

burcunun msj kutusu dolu,

napicaz ???

bosaltmasını beklicez:)

aksamlari yememeyi mi denesem ??

ye ama geç yeme canım.esin isten kaçta geliyor?

eger saat 19 dan önce geliyorsa 19 dan sonraya bırakma .bunun bile faydasıı görrüsün. saat 21 gibi de cayınızı içersiniz.

benim kilo vermemde en büyük etken 17:30. dan sonra yemememden kaynaklanıyordu aksam yemeğimi

simdi yaz saat uygulamasında 18-19 ideal bence

kızlar burcu kilolarımızı yayınlayınca yarısa katılanları iyce bi belirleyek.

trufcum senle kilolarımız yakın hedeflerimizde aynı gibi(kilom çizelgede görünen değil, burcu yayınlayınca değistircem sabahkiyle. sen beni iyi motive edicen gibi geliyo:) kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2gerçi ben de hiç hırs yoktur ama olsun :).

merhaba herkese ya ben cidden korkmaya başladmacaba bende bi hastalk mı var burayı takip etmye başladğmdan beri her sabah kalktğmda kilo verdğmi görüyorm tamam çok sevnyorm ama bir yandan da korkyorm bi sorn mu var acaba bende sizce pöf...

canım sende yarışa katıl
ezeli rakibimiz yesa olsun
kilo verme için iyi bir yöntem.
hepimiz kilo verelim tatlı bi rekabet olsun.
ama ben detoks denen ayran aşı çorbasını içerken sen neler neler yediydin öyle ya
yine de kilo verdin ya süper.

teşekkür edderim canım sizlerin gazı sayesinde iyiki varsınızŞenizŞeniz

ilk başlarda veremiyorum gram oynamıyor diyordun hep
sana pes etme vücut direniyor bir gün gelecek vermeye başlayacaksın
ve o verme sürekli devam edecek demiştim dimi.

Peppercim kilonu koruyo oluşun da sana bi mesaj vermeli, sürekli kilo vermek o kadar kolay bişi değil ki... Bi de sen sınav dönemi spor yapıyordun şimdi bırakmanın da etkisi olabilir. Sonraki mesajlarda eşinin dediği şey de mantıklı, sonuç da senin göğüsler de büyük ya, onu da hesaba kat yerimseniben Hem eminim şu anki fiziğin de çok güzel, bu güzel fizikle acelen ne kilo vermek için. Benim acele etmemin tek sebebi süpriz yapabilmek :asigim: Senin daha çok vaktin var o yüzden hiiiiç moralini bozma. Bi de sakın aç kalma lmaz: Devamını sen gelince konuşuruz dev anası kaydirigubbakcemile3

belim 63 cm
kalçam 85 cm
Şaşırdım valla ölçülerine, boyun 1,60 kilon 57 ydi dile hatırlıyom, sanırım senin göğüsler de büyük ve vücudun çook sıkı yerimseniben Bu ölçüyle bence kesinlikle kilo vermeyi bırakmalısın. Kalçan için oturup kalkma tarzı hareketlere yönelmelisin ancak sporla şekillendirebilirsin.

Kız zaten sen hiç konuşma, boy 1,64 kilo 55 aman aman çok üzüldüm lülülülülülü Zaten süper fiziğin var, ulaşmak istediğin noktaya varsın 10 ay sonra ulaş, sen spor yapıp vücudunu sıkılaştırdıktan sonra daha ne olsun di mi fıstık kaydirigubbakcemile3

Çoook teşekkürler paylaşımın için opuyorumnanaktan Ben de aynı senin gibi güvensizim ve bence çoğumuzun kilo kaybının bi kısmı sudan. İnsan zaten az yiyince az su içesi geliyo. Sporu bilinçli olarak dediğin gibi yapıyorum ama beslenme şekli doğuştan gelen düzensizliğimle alakalı :lepi:

600 gr:) (ama tahminen, gram göstermiyo ya tartım tahmini yazıom gramını)
Gözün aydın katrece saraçım kaydirigubbakcemile3 Aynı miktarda vermişiz olumunekankayizsmile

Merak etme canım, bi süre sonra verirsin amma sabırsızsınız, ne acelenin var. Acele etmesi gereken birileri varsa o da ben katrece ve truf boshayallersmile

En güzelini yapıyorsun canım dediğin gibi yap, ama tartı doğru söylüyo olabilir. Bu dediğini yapmaya devam etmek için bu hafta çok dikkat etmelisin ve bi daha eve nutella sokmamalısın kaydirigubbakcemile5

günaydın kızlar a.s.
ben bugün tartılmıycam haftaya cuma tartlıcam..
yaa bu tibetle lesi ne oluo acaba?:uhm:
http://www.kadinlarkulubu.com/egzersizler/169075-tibetin-genclik-pinari-5-hareket.html
Lesliyi ben bilmiyom. Tibeti grupça yapıp liste tutuyoz hergün için, katılmak istersen haber verirsin yerimseniben
lachesis cnm ben de h.sonlari 55 in altinda cikiyorum,
ama ben h.sonu gec kalktigimdan daha uzun sure ac kalmama bagliyorum bunu;

h.ici sabah 6.30 da tartiliyorum.

sen de mi bu sabah daha erken tartildin acaba?? olabilir mi?
Kesinlikle etkisi olabilir.

bu arada yesa,

hakli ciktin kuzuuu

sondan birinci olduk iyi mi?

bu hafta sorarim ben sanaaaa ;-pp
Yaw bunu ilk diyen bendim, benim sözüm havaya mı uçtu lülülülülülü
Teşekkürler canım paylaşım için, enteresan bi bilgi. CADIARZU

evet canım inşallah şimdide jet hızıyla 59 a düşetrim sonra yavaş yavaş versemde olur 1 kiloya bile şükreder hale geldimkaydirigubbakcemile3

canım niye korkuyosun ki
boyun çok mu uzun senin

saol canım benim :1hug: hoşgeldin bu arada opuyorumnanaktan
Hoşbuldum canım, nassın iyisin? kaydirigubbakcemile3
bravo bebek sana :ecrin_bebek:
Teşekkürler canım, bişi sorcam, ben kan testi yaptırmak istiyom. Kansızlık var mı yok mu diye, onun için hangi bölüme gitmem gerekiyo :uhm: Hiç bilmem de öyle şeyleri bilmiyorumkismile
teşekkür edderim canım sizlerin gazı sayesinde iyiki varsınızŞenizŞeniz
kaydirigubbakcemile5

Katrecem, dulci cim çok sağolun moral verdiğiniz için, Şeniz

trufcum bu arada helal olsun sana vallahi, çok istikralısın, ben niye öyle olamıyorum
bir verip bir alıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…