saol canım biz bu hızla gideriz walla :)) yaw bana da kıskançlıktan mı bilmiyom sürekli canımı sıkıyolar su içiyom ya o bile batıyo sabah sabah kah. etmeden nası bu kadar su içiyon diyolar bende kah. etmeden çıkmam ee sen diyette değilmisin diyolar bu defa :)) hey allahım ölürmüsün öldürürmüsün :roflol: en sonda pazartesi günü sen hastamısın eriyip gidiyon dediler kaydirigubbakcemile bende yoo dedim plates yapıyom :roflol: çarşm kan tah. yaptıdım bişiyom yok maşşallahh turp gibiyim aynen dewam böle kızlar süperiz biz hihoyyyt alkisalkisalkis alkisalkisalkis a.s.
kızlarrrrrrr günaydın 2 kilo vermişim adım adım yaklasıyorum size 65 kiloyum oleyyyyyy
Selam kızlar,
Geçmişe hiç bakmadım, truf ve linguisti gördüm hemen, tebrikler kızlar, ama emin olun haftaya aradaki farki kapatcam aklinialirimsmile
kıskananlar çatlasın lülülülülülü
biz bu işi başarıcazzzz
o tip insanlardan artık nefret ediyorum alsanaalsanasmile
hiç vitamin almıyosun da bilmem ne
sen benim aldığım vitaminleri yediğim şeyleri sen yemezsin bile diyorum
fındık badem yiyourum meyvemi yiyorum filan diye saymaya başlayınca
haaa doğru filan diyolar
ben de kan tahlili yaptırdım geçen hafta
maşşşalllllah turp gibiyim
kan değerlerim bile normal
kansızdım ama şimdi değilim.
Evet trufcum dün atağa geçmiştim ve bugün de kilomu korumaya başarmışım (dün baya çekinerek yemek yedim) Geçen cumaya göre 600 gr vermişidim, yani haftalık ortalama verdiğim kilo kadar vermiş oldum.
Kızlar günaydın, bu sabah tartıda şok oldum yine resmen, bu tartı günleri bana hiç yaramıyor. Normalde her gün tartılıp 57.6 gören ben tartı gününde 59 görüyorum, bu nasıl iş anlamadım, kilo aldığımı da hiç sanmıyorum. Benim tartı bana kıllık yapıyor resmen. Tartımın bugünkü kilosunu ciddiye almıyıp çrşamba günkü 57.6 mı ciddiye alıyorum:)
Oh canıma değsin, seni tanımadım hain tartı alsanaalsanasmile
Bu arada kilo veren tüm arkadaşları çoooook tebrik ediyorum.
ben sabah esimi uykusundan uyandirdim valla zavalliyi,
"askim ya ben hic kilo verememisim diye" o da diyor ki, canim demek ki ideal kilon bu bosver ugrasma diyor gozleri yumuk
)
burcunun msj kutusu dolu,
napicaz ???
aksamlari yememeyi mi denesem ??
Gamişim sırf senin için geçmişe bakıyordum ve kk ya girerken aklımda sen vardın, tebrikler canım opuyorumnanaktan
kızlar burcu kilolarımızı yayınlayınca yarısa katılanları iyce bi belirleyek.
trufcum senle kilolarımız yakın hedeflerimizde aynı gibi(kilom çizelgede görünen değil, burcu yayınlayınca değistircem sabahkiyle. sen beni iyi motive edicen gibi geliyo:) kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2gerçi ben de hiç hırs yoktur ama olsun :).
teşekkür edderim canım sizlerin gazı sayesinde iyiki varsınızŞenizŞeniz
Peppercim kilonu koruyo oluşun da sana bi mesaj vermeli, sürekli kilo vermek o kadar kolay bişi değil ki... Bi de sen sınav dönemi spor yapıyordun şimdi bırakmanın da etkisi olabilir. Sonraki mesajlarda eşinin dediği şey de mantıklı, sonuç da senin göğüsler de büyük ya, onu da hesaba kat yerimseniben Hem eminim şu anki fiziğin de çok güzel, bu güzel fizikle acelen ne kilo vermek için. Benim acele etmemin tek sebebi süpriz yapabilmek :asigim: Senin daha çok vaktin var o yüzden hiiiiç moralini bozma. Bi de sakın aç kalmaben yine grami gramina ayni ciktim bu sabah;
55.10
ama kizlarin dun ki menulerini okudum, hepsi cok az yiyorlar, meger ben dev anasi gibi doyana kadar yiyormusum bunu anladim;
e ac kalmadan, spor yapmadan , sirf tatliyi, kizartmayi, hamur isini keserek kilo verilmiyor demek ki;-)))
bu hafta ben de iddialiyim , kizlar gibi cok az yicem)
Şaşırdım valla ölçülerine, boyun 1,60 kilon 57 ydi dile hatırlıyom, sanırım senin göğüsler de büyük ve vücudun çook sıkı yerimseniben Bu ölçüyle bence kesinlikle kilo vermeyi bırakmalısın. Kalçan için oturup kalkma tarzı hareketlere yönelmelisin ancak sporla şekillendirebilirsin.
belim 63 cm
kalçam 85 cm
Kız zaten sen hiç konuşma, boy 1,64 kilo 55 aman aman çok üzüldüm lülülülülülü Zaten süper fiziğin var, ulaşmak istediğin noktaya varsın 10 ay sonra ulaş, sen spor yapıp vücudunu sıkılaştırdıktan sonra daha ne olsun di mi fıstık kaydirigubbakcemile3günaydin pepperim, güzel rakibem. bak kızlar çatır çatır kilo vermiş sözde biz yarışıyorduk. ben de aynıyım biliyor musuna.s gramı gramına hem de. ya insan bi 100 gram verir bari göstermelik-tatlicadiarzu-
Çoook teşekkürler paylaşımın için opuyorumnanaktan Ben de aynı senin gibi güvensizim ve bence çoğumuzun kilo kaybının bi kısmı sudan. İnsan zaten az yiyince az su içesi geliyo. Sporu bilinçli olarak dediğin gibi yapıyorum ama beslenme şekli doğuştan gelen düzensizliğimle alakalı :lepi:Peppermint ben de cok zor kilo veriyorum. Bu 500 gr kılo kaybının yarısı su kaybı bile olabilir hiç güvenmiyorum bu konuda vucuduma. Zor kilo veriyorsan sana tavsiyem metabolizmanı oyuna getirmeye çalışmak olacak. Nasıl mı? Bir gün az yiyip bir gün daha çok yemekle. Diyetle birlikte eger spor yapamıyorsan vucuda kalori girişi az oldugundan vucudumuz tasarruf tedbirlerini alıyor ve daha az enerji harcamaya ve daha az yağ yakmaya başlıyor. Yani mesela nefes almak için x kcal harcıyorsak, diyete baslayınca bunun yarısı kadar harcamaya baslıyor. Bu da kilo vermeyi zorlastırıyor. O yuzden yediklerinle vucudunu sasırtmalısın. Bir gün az bir gün normal yemelisin. Spor yapıyorsan bir gün yapmalı bir gün ara vermelisin. Böyle yapınca harcanılan kalori miktarını vucud ayarlayamıyor ve hep çok yakıyor. Ben bu şekilde veriyorum. Yoksa gercekten zayıflamak benim içinde çok zor. Umarım sana da yardımcı olur.
Gözün aydın katrece saraçım kaydirigubbakcemile3 Aynı miktarda vermişiz olumunekankayizsmile
600 gr:) (ama tahminen, gram göstermiyo ya tartım tahmini yazıom gramını)
Merak etme canım, bi süre sonra verirsin amma sabırsızsınız, ne acelenin var. Acele etmesi gereken birileri varsa o da ben katrece ve truf boshayallersmileyaa canım valla bilmiyorum böyle bir direnç olur mu. resmen çakıldım 55.2'ye. acaba daha az olamayak mıyım hiç? yediklerim nerdeyse yarı yarıya azaldı, eskiden her gün burger, pizza, çikolata yerdim. bunları yemememin hiç mi anlamı yok?
En güzelini yapıyorsun canım dediğin gibi yap, ama tartı doğru söylüyo olabilir. Bu dediğini yapmaya devam etmek için bu hafta çok dikkat etmelisin ve bi daha eve nutella sokmamalısın kaydirigubbakcemile5Kızlar günaydın, bu sabah tartıda şok oldum yine resmen, bu tartı günleri bana hiç yaramıyor. Normalde her gün tartılıp 57.6 gören ben tartı gününde 59 görüyorum, bu nasıl iş anlamadım, kilo aldığımı da hiç sanmıyorum. Benim tartı bana kıllık yapıyor resmen. Tartımın bugünkü kilosunu ciddiye almıyıp çrşamba günkü 57.6 mı ciddiye alıyorum:)
Oh canıma değsin, seni tanımadım hain tartı alsanaalsanasmile
http://www.kadinlarkulubu.com/egzersizler/169075-tibetin-genclik-pinari-5-hareket.htmlgünaydın kızlar a.s.
ben bugün tartılmıycam haftaya cuma tartlıcam..
yaa bu tibetle lesi ne oluo acaba?:uhm:
Kesinlikle etkisi olabilir.lachesis cnm ben de h.sonlari 55 in altinda cikiyorum,
ama ben h.sonu gec kalktigimdan daha uzun sure ac kalmama bagliyorum bunu;
h.ici sabah 6.30 da tartiliyorum.
sen de mi bu sabah daha erken tartildin acaba?? olabilir mi?
Yaw bunu ilk diyen bendim, benim sözüm havaya mı uçtu lülülülülülübu arada yesa,
hakli ciktin kuzuuu
sondan birinci olduk iyi mi?
bu hafta sorarim ben sanaaaa ;-pp
Teşekkürler canım paylaşım için, enteresan bi bilgi. CADIARZUkızlaaaaar
benim gibi zor kilo veren arkadaşlar
geçen ay 8 gün boyunca her gün vitamin hapı aldım
ve 8 günde tam 1.4 kg vermiştim
çok uzun zamandır bukadar kısa zamanda bu kadar çok kilo vermemiştim
siz de deneyin isterseniz
canım sende yarışa katıl
ezeli rakibimiz yesa olsun
kilo verme için iyi bir yöntem.
hepimiz kilo verelim tatlı bi rekabet olsun.
ama ben detoks denen ayran aşı çorbasını içerken sen neler neler yediydin öyle ya
yine de kilo verdin ya süper.
ilk başlarda veremiyorum gram oynamıyor diyordun hep
sana pes etme vücut direniyor bir gün gelecek vermeye başlayacaksın
ve o verme sürekli devam edecek demiştim dimi.
merhaba herkese ya ben cidden korkmaya başladmacaba bende bi hastalk mı var burayı takip etmye başladğmdan beri her sabah kalktğmda kilo verdğmi görüyorm tamam çok sevnyorm ama bir yandan da korkyorm bi sorn mu var acaba bende sizce pöf...
Hoşbuldum canım, nassın iyisin? kaydirigubbakcemile3saol canım benim :1hug: hoşgeldin bu arada opuyorumnanaktan
Teşekkürler canım, bişi sorcam, ben kan testi yaptırmak istiyom. Kansızlık var mı yok mu diye, onun için hangi bölüme gitmem gerekiyo :uhm: Hiç bilmem de öyle şeyleri bilmiyorumkismilebravo bebek sana :ecrin_bebek:
kaydirigubbakcemile5teşekkür edderim canım sizlerin gazı sayesinde iyiki varsınızŞenizŞeniz
canım niye korkuyosun ki
boyun çok mu uzun senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?