http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html
burdan bakarak yapabilirsin...
ya kızlar bugün çok tuhaf bişi oldu ya fisfisfis
bizim tartı bozuk değildir şimdiden söyliyimde
sabah kalktım bi dilim kepek ekmeğiyle kahvaltı yaotım öğlen hafif şeyler atıştırdım sonra akşam eve geldim saat 5 gibi tartıldım 55 buçuk gösteriyodu tartı 3 haftanın sonunda ödülümü aldım dedim sonra akşam yemekten önce saat 7 buçuk gibi bidaha tartıldım 56 buçuk 57 gösteriyodu ve aynı yerde aynı şekilde tartıldım tartı kımıldmaış olamazdı off neden böyle oldu senağlama senağlama
(akşam yemeğinde de salatayla bi tabak patates yemeği yedim ekmeksiz)
şimdi tartıldım hala 56 buçuk gösteriyorum:tomato: :a015:
yorum yapın kızlar![/QUO
Öncelikle sürekli tartılmayacaksın karamsar_tarz. iki haftada bir ve aç karnına hep tartıldığın aynı saatte tartılman gerekiyor. AKşam tartılırsan tartın biraz fazla gösterir, çünkü gün boyunca yiyorsun ve diyetisyenlere göre de akşam tartılınca 1-2 kilo fazla göstermesi çok normal. O yüzden diyetisyenlerin tavsiyesi sabah aç karnına ve hep aynı saatlerde tartılmak. Karamsarlığa kapılma ve iki haftada bir sabah aç karnına aynı saatte tartıl. kaydirigubbakcemile2
iyi sabahlar bende dun kahvatıda 2 dılım kepek ekmeyı 2 parca salam yedım akşamda 4 tane kofteyle bıraz fasulye ekmeksız sabah akşamda bıtkı cayı içiyorum nasıl cokmu yemısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?