50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ya kızlar bugün çok tuhaf bişi oldu ya fisfisfis

bizim tartı bozuk değildir şimdiden söyliyimde
sabah kalktım bi dilim kepek ekmeğiyle kahvaltı yaotım öğlen hafif şeyler atıştırdım sonra akşam eve geldim saat 5 gibi tartıldım 55 buçuk gösteriyodu tartı 3 haftanın sonunda ödülümü aldım dedim sonra akşam yemekten önce saat 7 buçuk gibi bidaha tartıldım 56 buçuk 57 gösteriyodu ve aynı yerde aynı şekilde tartıldım tartı kımıldmaış olamazdı off neden böyle oldu senağlama senağlama
(akşam yemeğinde de salatayla bi tabak patates yemeği yedim ekmeksiz)

şimdi tartıldım hala 56 buçuk gösteriyorum :tomato: :a015:
yorum yapın kızlar!

kızlar bugun
sabah:4 dlm cavdar ekmegi,1 yumurta,peynir,biraz balve domates
öglen:ızgara tavuk,1 kasık makrna salatası
ara:yarım dılım kek
aksam:1 tabak kereviz,1 dln cavdar
45 dk cross,30ardan 3 er set bilimum karın ve kalca hareketi:)
spor sonrası 1 elma ve kivi
nasi kizlar abartım mı sizcefisfisfis

slm kızlar uzun zamandır yazmadım topiğe.. nasılsınız bakalım.. ben 56.5 kiloyum hala ama daha incelmiş görünüyorum... bütün eski pantolonlarımın içine girebiliyorum artık:)) gören herkes ne kadar zayıflamışsın naptın sen diyo bende bilmem bişey yapmadım dikkat ettim diyorum:)) ama göbeğim hala duruyo bu aralar yediğime içtiğime pek dikkat ettiğim söylenemez dikkat etmek bi tarafa çok abarttığımda söylenebilir... neyse yarından itibaren abartmıcam söz... bu arada lahana çorbası tavsiyemi yeni katılan arkadaşlarada söliyim... kesinlikle kilo verdiriyo... ama sağlıklımı değilmi bilemem tabi ama verdiğiniz kiloyu tekrar almıyosunuz... özlemişim burayı... daha sık görüşücez:)))

merhaba arkadaşlar
bende 53 kiloyum daha önce 47 idim yaz gelio kesin hemen zayıflamam lazım kaprilerime fln giremiorum
dün akşam karar verdim diyete bende varım

günaydın hatunlar bugün çok yoğunum hemen ne yediklerimi yazıp çıkıyorum
sabah:klasik kahvaltı
öğlen: 4 kaşık havuç salatası yoğurtlu
5 adet kara lahana sarması
ara:1 adet elma
akşam:1 tas şehriye çorbası
4 kaşık domates yemeği

750 adım stepperle çalıştım ve ancak 50 mekik çekebildim . 2 lt de su içtim.

herkese kolaylıklar dilerim

Günaydın arkadaşlar

Kilosunu bildirenler :
Sportie 58***** 52 olacak
moonserose0 58**** 54 olacak
me_as 55.3***** 50 olacak
guguz 59.8***** 50 olacak
periliev 55.3 ****** 53 olacak
Serena- 51.6***** 48 olacak
bal-esmer 53,8***** 50 olacak
Karamsar-tarz 56,5,0 :))) *****53 olacak
maeves 56.5 ***** 53 olacak
prensessisi 55*****50 olacak

Kilosunu bildirmeyenler klava:

MissDeFnE 51,9 ***** 50 olacak
bozo85 54 ***** 52-53 olacak
yanetki 58.4***** 55 olacak
Mikla 55.5***** 52 olacak
Ddiiiddeemm 51.5*****48 olacak

Dün yediklerimi yazim arkadaşlar. Pek diyet bi gün diildi :)

Sabah : 1simit ve şekersiz çay

Öğle: Tavuk şiş, domates, sütlaç

Akşam : Adana dürüm :) , ve küçük bi dilim pizza ketçaplı mayonezli :) 1 bardak kola

2 lt. su

15 dk. yürüyüş.

akşam öğünü olmasa ve yürüyüşü en az yarım saat yaapbilmiş olsaydım gayet iyi bi gündü :)

günaydınn,dünün yorgunluğunu hala atamadığım için dayak yemiş gibi hissetsemde kendimi yinede iyiyim sizler nasılsınız? yeni gelen arkadaşlarıö hoşgelmişler sefa getirmişler inşallah çıtır bir şekilde giderler.
dünki yediklerim;
sabah: klasik kahvaltı
öğlen: 1 tas şehriye çorbası
1 adet panlıcan dolma
akşam: 3 kaşık kuymak
4 kaşık ıspanak
ara: 4-5 adet tuzlu fıstık
spor yapamadım malesef ama 3 lt yakın su tükettim.her öğünden sonrada yeşil çay içtim

herkese kolaylık dilerim

Merhaba kızlar;:1hug:

Nasılsınız? Moonserosecumm geldim sonunda,çok yoğunduk geçen hafta giremedim çoğu zaman hatta girsemde yazamadım...
Ama şurası kesin ki siz olmadan ben bu işi kıvıramıyorum.Destek şart.
1 kilo almış bulunuyorum.59 kiloyum bu sabah tartıldım.klava:
Gerçi şu da var ki aynı zaman da sanırım bugün regl de olacağım.

bugünlerde biraz ev taşıma telaşesi olacak hazırlık pazartesi iş başı yazamayabilirim.. diyete dikkat etmeye çalışcam.
moonserose cum adet şişliği değildir çünkü biteli 1-1,5 hafta oluyor bakalım bu telaşe belki biraz iyi gelir. hareketlilik süper olacak

merhaba, hoşgeldin aaybisciğim özlettin kendini cidden ,bende çok yoğunum bu hafta aysonu ve ayçaşı iişlerim çok yoğun oluyor. adet şişliğidir o canım yaa diyete devam ediyorsan niye kilo alasınki
guguzcuğum hareket her zaman iyidir canım yediklerine de dikkat edersen bu taşınmayı fırsata çevirebilirsin :)) kolaylıklar dilerim

buu arada cumanız hayırlı olsun...

günaydın hatunlar, nasılsınız diyeceğim ama cevap verecek kimse yokki bu topikde ne kadar boş topiğimiz ( dünde yoğun bir gün geçirdim güya işçi bayramı ama biz çalışıyoruz üstüne üstük işlerde çok yoğundu. akşam yemeğimi yedikden sonra kulaklıkları taktım kulağıma steppere çıktım 1000 adım yaptım ama kan ter içinde kalmışım sonra 35 dak aerobik yaptım ardından duşa girdim .bu tatlı yorgunlukla sabaha kadar deliksiz uyudum :))
dünki yediklerim;
sabah: 1 tas sütle kornflakes
öğlen:1 tabak pazı kavurması
1 tas tavuk çorbası
ara:1 elma
akşam:1 tas şehriye çorbası
avuç içi kadar hamsili gayana

2 lt su içtim her öğünden sonrada yeşilçay+mate+biberiye çayı içtim
herkese kolaylıklar dilerim

iyi sabahlar bende dun kahvatıda 2 dılım kepek ekmeyı 2 parca salam yedım akşamda 4 tane kofteyle bıraz fasulye ekmeksız sabah akşamda bıtkı cayı içiyorum nasıl cokmu yemısın

iyi sabahlar bende dun kahvatıda 2 dılım kepek ekmeyı 2 parca salam yedım akşamda 4 tane kofteyle bıraz fasulye ekmeksız sabah akşamda bıtkı cayı içiyorum nasıl cokmu yemısın

öğle yemeği yemedin mi şekerim ? çok yememişsin ama sağlıklı bir şekilde zayıflaman için günde en az 4 öğün yemelisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…