50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

iyiyim canım sen nasılsın? dahiliyeye git canım kaydirigubbakcemile5

Merak etme canım, normalde düzenli olarak dikkat ettiğimde ben de çoğu gün 100 er 200 er gram hatta 300 er gram veriyordum.

işte boyum 1.73 kilomu bilerk 1 kilo fazla girmştim başlangıça 58 ken 59 yazmştm. şuanda 56ym yani 1 haftada 3 kilo çok sevndirici ama bir yandan da korkyorm çok dğl mi bilmiyorumkismile
Sen çok az mı yorsun?? İlk etapta sudan falan gidebilir de yine çok fazlaymış. Her kesin günlük besin ihtiyacı farklıdır. Zaten senin bu boy ve kiloyla diyetten olman çok gereksiz, kilo almaya çalışmalısın hatta bence.

iyiyim canım sen nasılsın? dahiliyeye git canım kaydirigubbakcemile5
Eh işte fıstık, idare eder. Yaw direkt gitsem polikliniğe alın kanımı sonra bana sonucu verin desem olmaz mı, hiç sevmem doktora gitmeyi :kedi: Kolay gelsin zuzum Şeniz

dulcineacım beni deli eden hastalar gibi yazmıssın ben kan aldırmaya geldim diye geliyolar yahu önce bi randevu al sonra dr git tahlillerini yazdır sonuçç çıkıncada al dr göster git yokkk illa bize zorluk cıkaracaklarrr kaydirigubbakcemile3

canim benim teyzem de tiroid sorunu var,
zavalli rejime girer, neredeyse olum orucu tutar, agzini kilitler, hicbisey yemez yine de kilo veremez.

ona cektim belki de.

canim en kisa zamanda ben de tiroid testi yaptiricam..

ama test yaptirana kadar da yine diyetime sadik kalayim ki, hic olmasa kilomu koruyorum bu sekilde.

bizim aile de kilo kalitsal, annem, aneannem, teyzemler hepsi kilolu, ablam da aldi son yillarda.
en zayif benim; beni hep takdir ederler; senelerdir dikkat ede ede ancak bu kadar korudum; kendimi biraksam ben de 70 kilo olurdum simdiye belkide.

kuzenlerim bile benden yasca cok kucuk olanlar dahi benim 2 katim nerdeyse

o yuzden halime sukrediyorum cnm, 30 yasimda yine iyiyim, formumu iyi korudum yine;

ama doktoro da gidicem bir ara mutlaka..

(ozetle; tiroid sorunu olmasa da kilo irsi bizde, hep dikkat etmem lazim ) :-(

Bende B vitamini kullanıyordum, geçen kilo alma forumunda B vitamini kullandıklarını duyunca bıraktım:)

Ben de katılıyorum o zaman:)

katil canim.. hadi bakalim hodri meydan ))

ben de gidiyim ders çalışıyım görüşürüz kızlar

kolay gelsin;

bu gidisle doktorayi da yapican benim caliskan kizim yerimseniben

Sen çok az mı yorsun?? İlk etapta sudan falan gidebilir de yine çok fazlaymış. Her kesin günlük besin ihtiyacı farklıdır. Zaten senin bu boy ve kiloyla diyetten olman çok gereksiz, kilo almaya çalışmalısın hatta bence.

yo her şeyden yiyorm ama azar azar yani yememi pek kısmadm sadece işte 1 haftadır spor yapyorm eskden sadece arada platesti şimdi leslie ve tibet yapyorm günde 2 sefer. zaten artk kilo vermesemde olur ama karnm hala çıkyor beni sinr edyor yağlı hala bu kadar kiloyu ben nerden kaybedyorsam valla bende bi anormallk var ama ne anlayamdm

Sanırım göğüs kısmına yönelik hiç hareket yapmıyorsun, dambıl ve şınavı öneririm. Sırf tartıdaki rakamla kafayı bozman çok ilginç çünkü kalçalar küçükdükçe erkeksi bi fizik ortaya çıkıyo arkadan. Yerinde olsam tartıdaki rakama değil, kalçamın küçüklüğüne takardım kafayı. boshayallersmile

Yaw niye öyle diyon ya bilmiyorumkismile Hem ben direkt size gelmedim ki, gelmeden önce buraya sordum işte :ecrin_bebek: Yolunu yordamını öğreniyom. Büyük hastanelere gidince hasta gibi hissediyom kendimi sevmiyom elimde değil. Pekiii sağlık ocağında yapılıyo mu tahlil :ecrin_bebek:

inşallah kuzum, 6 ay sonra hala aynı kilodayım, o yüzden zor gibi geliyor ama inşallah :Saruboceq:
Sen geçenlerde de çok çıkmıştın fıstık, bu da muhtemelen ayn durumdur. Menünü yazmayı ihmal etme kaydirigubbakcemile5

dulci, truf, yesa, spatz
bu haftaki yarista truf kazandi sanirsam,
artik onumuzdeki maclara bakicaz.

trufcum masallah sana,
61 lerle baslamistim; bizlerle ayni kiloya geldin bak

ayakta alkisliyorum seni..

bu hafta da ben veririm insallahhh (amin)

dulci
canim, moral dolu mesajin icin cok sagol..

haklisin; fazla takmicam, zaten esim begeniyor boyle, senin fazlan yok diyor; napim; kiyafet bulmada da problemim yok; diy mi.. formumu korusam bu arada da yavas da olsa 1-2 kilo versem yeter.

dedigin gibi bolgesel problemim olmamasi iyi; bi arkadasim var ayni boydayiz, o 51 kilo, ama basenleri ve de gobegi var, cok dert ediyor; bana diyor ki karnimin seninki gibi dumduz olmasi icin neler vermezdim.

(yine ayni sarki geldi aklima;"bahaneler, daha nelerrr, palavra palavraaaa" -- kendime bahaneler uydurdukca bu sarki geliyor aklima ))

--ama bahane degil diy mi yaaa

Metabozliman hızlı demek ki, bi de üstüne spor yapınca vücudunun daha çok ihtiyacı oluyor. Korkmak da haklısın, sonuçta kilo vermeyi durduramayan kişilere şahit oluyoruz. O yüzden en azında bu sıralar sakın kilo vermeye çalışma, kilonu korumaya çalış ve spora devam et. İnan kilo vermekten çok daha güzel bi sonuç alırsın. Fazla zayıf olursan hastalıklı görünürsün sonra. Eğer hala sonuçtan memnun olmazsan o zaman 1-2 kilo daha verirsin. Dikkat et kendine kaydirigubbakcemile

bizim burda yapılmıyo canım sen nerde yaşıyodun

Peppercim fıstığım kesinlikle doğru düşünmüşsün bahane falan değil. Buarada olmasaydım ve o süprizi yapmayı istemeseydim şu an kilomu hiç dert etmezdim. Bunu yürekten söylüyom. Yağlı olmama rağmen, bi tek bikini zamanı dertlenirdim. Bu da aslında çok da umursamadığımın bi göstergesi olurdu.
Yani şu an kıyafetler gayet güzel yakışıyo ve yediklerine dikkat ediyorsan niye kendini sıkasın ki, bi de spor da yapıyorsan daha nolsun. Daş gibin oluyon zaten sporla. E bi de eşin beğeniyosa değme keyfine.
Azcık beğenmediğin noktaların varsa da onu göbek ata ata keyifle verirsin )

çok haklısn bende böyle düşünyorm ama şu da var hangi kadın kilosundan memnun ki dğl mi hep daha fazla verme isteği oluşuyor. ama tamam artk sadece spor yapsm ii olack inşallah darısı size hepinz kiloları benm gibi haftada 2 şer 2şer 3er 3er vern :sm_cool: bütn kadnlar inceck tığ gibi olsn inşallah ama en önemlsi sağlıklı olsnlar:lepi:

ağzına sağlıkkkkkŞenizŞenizŞeniz

bizim burda yapılmıyo canım sen nerde yaşıyodun

Sanırım fıstık sen anadoluu yakasındaydın, ben avrupa Anneme daha sormadım o buralarda yapılan yerleri biliyordur, teşekkürler yanıtların için olumunekankayizsmile Son bi soru, dahiliye ye gitcem ve ben kan tahlili yaptırmak istiyorum mu diyecem??

tamam canimcim cok sagollll..

ama bu topikten kopmicam,
kendimi birakmami engelliyor burasi, formumu koruyorum kilo almiyorum , daha ne olsun di mi.. (ailemdeki kalitsal sismanligi da duydunuz )
ben oyle olmicam, olicam dimi..

super yaaawww, moralim duzeldi ohh..

bu arada ben bugun yeni bi kot giydim; h.sonu aldik esimle, 27 beden, gayet de duzel oldu (iyi di mi)

--- ayy birine benzedim ya bu mesajlarla (kilo fazlam yok, bolgesel fazlam yok, her giydigim yakisir falan gibi oldu; kusura kalmayin kizlaR; kendi kendimi gaza getirme cabalari )
opuldunuz.

bu arada,

yaris baslasinnnnnnnn

yesa etiketlere senin icin biseyler ekliyorum , bakk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…