50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet canım önce randevunu alırsın sonra dr a ben rutin tahlil yaptırmak istiyorum dersin rejim yapıyorumda biraz halsizliğim var dersin geçmiş olsun canım Şeniz

kaydirigubbakcemile5 Ha şöyle ya, uğraştırmadın beni çok fazla aklinialirimsmile Canım bizlerin kilo boy çok yakın o yüzden böyle çabalıyoz, sende ise 17 fark var yanlış hatırlamıyosam, düşün yani. Zayıfların kilo verme isteği genelde ciddi sağlık problemleriyle sonuçlanıyo, aman derim aklinialirimsmile yerimseniben

grafiğe de gerçk değerlermi yazaym yoksa fazla görrdkçe daha vermk istyordm güya yememi engelleyemzsem diye fazla yazmştm meğer yemkle alakalı dğlmş kilo vermk kalori yakmamakla alakalymş bol bol spor yapmk lazmmş

evet canım önce randevunu alırsın sonra dr a ben rutin tahlil yaptırmak istiyorum dersin rejim yapıyorumda biraz halsizliğim var dersin geçmiş olsun canım Şeniz

Sağolasın tatlım kaydirigubbakcemile3 Hiçbişiyim yok çok şükür sırnaşık şey Kışın çok üşürdüm, bi saçlarım çok dökülürdü ama o konuda da problemim yok bu sıralar :Saruboceq:
Gitmicem sanırsam, onun yerin kendime dikkat edem, kan yapıcı şeyler yiyem bol bol.
Arada sırada halsizlik problemi oluyo da o vitaminsizlikten, yaz meyvelerini yedikçe o da geçer kaydirigubbakcemile5

Hazır tontişken, tontişkom diyem sana: Teşekürler tontişkom benim kaydirigubbakcemile3
(çok seviyom bu kelimeyi, 1 ay sonra zayıflamış olursun ya, şimdiden diyem dedim aklinialirimsmile )

Peppercim mankenim , tabi ki kopma burdan, ben de asla kopmam, yoksa kilo alırız, burası kilo korumayı garanti ediyo bence olumunekankayizsmile
Amanıııın ailendeki olayı ben şimdi okuyorum, çok dikkat et, o konu cidden çok etkili eyvahedigeldismile Yaw şimdi düşündüm, benim annem şu an yaşına rağmen çok güzel fiziği var (göbek çıktı, ama kalçalar falan daş gibi) ve genç kızken de çok zayıfmış, 50 li yaşlara kadar da zayıftı. Ben niye kendimi bildim bileli balık etliyim :uhm:
Merak etme canım, bu bilinç devam ettikçe ailen gibi olmazsın. Ooooh bu moralle süper bi haftasonu geçirin eşinle, iyi dilek ve biraz da kıskanma smile sı :kedi: Ben en son 29 beden kot gidiyodum şu an da öyle bişidir, genelde de 30 beden alırım bol giymeyi sevdiğim için ohaoldumsmile Ben de 27 beden istiyom artık :Saruboceq: (ama hafif bol gelsin aklinialirimsmile)
Eee doğru diyon ama kaydirigubbakcemile3

Gerçek değerleri yaz tabi... Bol bol ye, bol bol spor yap. Senin metabolizman kilo vermeye müsait, afiyet olsun aklinialirimsmile

çok aşırı da küçük değil kalçalarım ama çıkık değil öyle ...ama evlenmeden önce 48 olup 2sene içinde 10 kilodan fazla alınca tartıya insan ister istemez kafayı takıyor ...bir de ben yakın zamanda hamile kalmayı düşünüyrm ..hamilelikte zaten fazla kilo alınıyor .. yüzden hamile kalmadan kiloları atayım diyorum ..asıl amacım o aslında ...55 e düşsem ..hamilelikte en fazla 70 e çıkarım ... doğumda zaten 10 kilo gidiyor ..geriye kilom kalırsa da spor yaparım diyorum düzenli olarak ..planım bu ...albüme resmi koyuyrm herkese açık ..bi bakabilir misin sence neremde fazlalık var ...buraya ekleyince resim küçük oluyor görünmüyor da ...bu arada hayatımda hiç öyle spor salonuna gidip spor yapmadım ...önümüzdeki hafta başlaycağım inş.. haftada 3 gün 1er saat .. sporu bırakınca vucut kendini salar mı onu bilemiyorum

de canım dee bi süre daha de daha sonraa zati dedirtmem :1hug:

Hee hamilelikse düşünce o zaman haklısın, benim fikrim yok o konuda da herkes senin gibi düşünüyo, hem hamillelik kalçaları da istediğin kıvama sokar bence aklinialirimsmile Ben de hiç gitmedim salona, gitmeyi düşünmüyom, ünideyken dibimde olduğu halde gitmediydim bundan sonra da gitmem kolay kolay. Açık havada spor en güzeli zemuszemus Sporun bırakınca kesin cıvıyon, düzenli yapamayacağın spora başlamasan daha iyi edersin. Çevremden dediğim gibi cıvıyanlar var.
Hemen bakıyom
de canım dee bi süre daha de daha sonraa zati dedirtmem :1hug:
Yok kız, bi kez demek bile yetiyo bana sırnaşık şey Tontişkom kaydirigubbakcemile3
kim kim var yarista??
Baya kalabalıklaştık, pepper, spatz, yasemin, katrece, kuzu, lachesis... benim bilmediklerim de vardır kesin. Ama yarış demek sadece liste işi değil, möhöm olan karşındakiyle uğraşcan aklinialirimsmile Gaza gelmek istiyosan gerçekten yarışta ol kaydirigubbakcemile5
ben çıkıyrum kızlar öptüm sizi
Öptüüüüüüüüüüüüüm tontişkom kaydirigubbakcemile3

Fıstıklarım napıyorsunuz?

Ben menümü yazayım,
Sabah 1.5 dilim tam tahıl ekmeği, 2 zeytin, çörekotlu beyaz peynir ve 2-3 çay kaşığı portakal reçeli yedim.
Arada bir avuç taze fındık yedim.
Öğlen de 1 dilim ekmek, 2 zeytin ve çörekotlu beyaz peynir yedim. Çok azcık yarım tatlı kaşığı kadar nutella yedim ay takıntı mı oldu ne, allahtan az yedim.
Bu vicdan azabı ile 10 kat merdiven indim, 20 dakika yürüdüm hava çok güzeldi.
Akşama yoğurtlu bakla yapıcam. Ya da şu pepperın peynirli biber tarifini, ya ama ben o tarifi unuttum, nasıldı peppercım tekrar yazar mısın? Bir de o tek başına karın doyurur mu ben doyarım da eşim doyar mı bilemedim.
Birazdan film izliycem, ondan sonra bisiklete binerim, birazcık da ev işi. Yemek falan, akşama da callenetics yapıcam.

pepper hanımmmmm kız sen 27 beden giyiyon bir de ağlaşıyon aaaa, alsanaalsanasmile
Manken mi olcan başımıza artist guclubacismile
Ben de 29 giyiyorum dulcim gibi, 27 giymem için 52 olmam lazım.

Ben pepper ile yesa ile çooookkk uğraşıcam, diğerlerini bilemiyorum azcık korkuyorum sanki eyvahedigeldismile

Ben pepper ile yesa ile çooookkk uğraşıcam, diğerlerini bilemiyorum azcık korkuyorum sanki eyvahedigeldismile
Hoşgeldin canım. Forumda fellik fellik geziniyom linguistin dediğin gibi delikafadulden Maşallah canım, çok süper menü :lepi: Spor da harika, daha nolsın
Birlikte olcaz canım 52 kilo, sonra peppere nanik yaparız bayanssulusmile

Benle de uğraş canım, ben de iddalıyım ama kilo verme kapasitem sınırlı :ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…