Sanırım fıstık sen anadoluu yakasındaydın, ben avrupaAnneme daha sormadım o buralarda yapılan yerleri biliyordur, teşekkürler yanıtların için olumunekankayizsmile Son bi soru, dahiliye ye gitcem ve ben kan tahlili yaptırmak istiyorum mu diyecem??
çok haklısn bende böyle düşünyorm ama şu da var hangi kadın kilosundan memnun ki dğl mi hep daha fazla verme isteği oluşuyor. ama tamam artk sadece spor yapsm ii olack inşallah darısı size hepinz kiloları benm gibi haftada 2 şer 2şer 3er 3er vern :sm_cool: bütn kadnlar inceck tığ gibi olsn inşallah ama en önemlsi sağlıklı olsnlar:lepi:
evet canım önce randevunu alırsın sonra dr a ben rutin tahlil yaptırmak istiyorum dersin rejim yapıyorumda biraz halsizliğim var dersin geçmiş olsun canım Şeniz
Gerçek değerleri yaz tabi... Bol bol ye, bol bol spor yap. Senin metabolizman kilo vermeye müsait, afiyet olsun aklinialirimsmilegrafiğe de gerçk değerlermi yazaym yoksa fazla görrdkçe daha vermk istyordm güya yememi engelleyemzsem diye fazla yazmştm meğer yemkle alakalı dğlmş kilo vermk kalori yakmamakla alakalymş bol bol spor yapmk lazmmş
ay ben de mi vitamin alsam,
ama kilo yapar diye hep korkardim halbu ki.
bu arada l-carnitin yag yakmak icin ama sporsuz alinmamasi gerek,
cok efor sarfettiren sporlari yapanlar icin o..[/QUOTE
günlük 20-40 dk arası eliptik bisiklet kullanıyorum. ardından da aerobik yapıyorum. sanırım bu sporlar yeterli olacaktır. spordan yarım saat önce 500gr almayı düşünüyorum. haftaya adet olacağım ondan sonra başlarım. sizde detayları yazarım.
Sanırım göğüs kısmına yönelik hiç hareket yapmıyorsun, dambıl ve şınavı öneririm. Sırf tartıdaki rakamla kafayı bozman çok ilginç çünkü kalçalar küçükdükçe erkeksi bi fizik ortaya çıkıyo arkadan. Yerinde olsam tartıdaki rakama değil, kalçamın küçüklüğüne takardım kafayı. boshayallersmile
Sağolasın tatlım kaydirigubbakcemile3 Hiçbişiyim yok çok şükür sırnaşık şey Kışın çok üşürdüm, bi saçlarım çok dökülürdü ama o konuda da problemim yok bu sıralar :Saruboceq:
Gitmicem sanırsam, onun yerin kendime dikkat edem, kan yapıcı şeyler yiyem bol bol.
Arada sırada halsizlik problemi oluyo da o vitaminsizlikten, yaz meyvelerini yedikçe o da geçer kaydirigubbakcemile5
Hazır tontişken, tontişkom diyem sana: Teşekürler tontişkom benim kaydirigubbakcemile3
(çok seviyom bu kelimeyi, 1 ay sonra zayıflamış olursun ya, şimdiden diyem dedim aklinialirimsmile )
hadi bakalim mehay;
gel sen de gel..
bakalim kim kazanacak
yesa
heme bi liste yap kuzumm
Hee hamilelikse düşünce o zaman haklısın, benim fikrim yok o konuda da herkes senin gibi düşünüyo, hem hamillelik kalçaları da istediğin kıvama sokar bence aklinialirimsmile Ben de hiç gitmedim salona, gitmeyi düşünmüyom, ünideyken dibimde olduğu halde gitmediydim bundan sonra da gitmem kolay kolay. Açık havada spor en güzeli zemuszemus Sporun bırakınca kesin cıvıyon, düzenli yapamayacağın spora başlamasan daha iyi edersin. Çevremden dediğim gibi cıvıyanlar var.çok aşırı da küçük değil kalçalarım ama çıkık değil öyle ...ama evlenmeden önce 48 olup 2sene içinde 10 kilodan fazla alınca tartıya insan ister istemez kafayı takıyor ...bir de ben yakın zamanda hamile kalmayı düşünüyrm ..hamilelikte zaten fazla kilo alınıyor .. yüzden hamile kalmadan kiloları atayım diyorum ..asıl amacım o aslında ...55 e düşsem ..hamilelikte en fazla 70 e çıkarım ... doğumda zaten 10 kilo gidiyor ..geriye kilom kalırsa da spor yaparım diyorum düzenli olarak ..planım bu ...albüme resmi koyuyrm herkese açık ..bi bakabilir misin sence neremde fazlalık var ...buraya ekleyince resim küçük oluyor görünmüyor da ...bu arada hayatımda hiç öyle spor salonuna gidip spor yapmadım ...önümüzdeki hafta başlaycağım inş.. haftada 3 gün 1er saat .. sporu bırakınca vucut kendini salar mı onu bilemiyorum
Yok kız, bi kez demek bile yetiyo bana sırnaşık şey Tontişkom kaydirigubbakcemile3de canım dee bi süre daha de daha sonraa zati dedirtmem :1hug:
Baya kalabalıklaştık, pepper, spatz, yasemin, katrece, kuzu, lachesis... benim bilmediklerim de vardır kesin. Ama yarış demek sadece liste işi değil, möhöm olan karşındakiyle uğraşcan aklinialirimsmile Gaza gelmek istiyosan gerçekten yarışta ol kaydirigubbakcemile5kim kim var yarista??
Öptüüüüüüüüüüüüüm tontişkom kaydirigubbakcemile3ben çıkıyrum kızlar öptüm sizi
Hoşgeldin canım. Forumda fellik fellik geziniyom linguistin dediğin gibi delikafadulden Maşallah canım, çok süper menü :lepi: Spor da harika, daha nolsınBen pepper ile yesa ile çooookkk uğraşıcam, diğerlerini bilemiyorum azcık korkuyorum sanki eyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?