50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba kızlar
bugün kan değerlerime baktıdım.
demir ve b12 eksik çıktı haplarını kullanıcam önemli bişi yok allahtan sanırım verdiğim 4 kilodan kaynaklı ama hapları alıp rejime devam :icecream:

Ay sen verirsin yahu, chemes gibi ters taklaya yatırırsın beni valla
Ben kendi kulvarımda pepperım ile yesamı seçtim, onlarda da benim gibi arada çılgınlıklar yapıp sorna ağlıyorlar:)

Şaka bir yana kuzularım beni şu nutella konusunda koruyun olur mu, rakip diye kıymayın bana Bu nutella benim zayıf noktam vurmayın ordan kaydirigubbakcemile3

yazıyorum ama kızmayın bana ne olureyvahedigeldismile
bir tabak mercimek çorbası
bir tabak dolusu karışık sebze kızartması
yoğurtÇok üzgünüm çoook
engel olamadım şu pis midemealsanaalsanasmile

ay ben karışık kızartmanın tadını unuttum bilmiyorumkismile

Öğlen saatinde olduğumuzdan fazla üzülme bence, akşam çok az ye dengelersin.

ay cemrenilciğim bende bağırsaklarını bi kontrol ettir can. gece yattıgında agzından su falan geliyo mu hiç?

yarıstayım caanım hele burcu listeyi bi yayınlasın kimler var yarısta kimler yok iycene bi belli olsun.canım önce bildirdiğim kilodan sonra 600 grm kadar gitti(tahminen) ama o zaman tartıldıgımda karnım o derece bos değildi.aslında tam olarak 600 yoktr yani 400 grm ancadır zannediyorum.

bi de yemeklerden önce genelde çörek otü yiyrum ya o yüzden yediklerimin hepsi yaramıyor.değilse ben dikkat etmedğim zamanı geç azcık fazla bile ysem kilo almaya meyilliyim hemen

Benim acele etmemin tek sebebi süpriz yapabilmek :asigim: Senin daha çok vaktin var o yüzden hiiiiç moralini bozma. Bi de sakın aç kalma lmaz: Devamını sen gelince konuşuruz dev anası kaydirigubbakcemile3
Merak etme canım, bi süre sonra verirsin amma sabırsızsınız, ne acelenin var. Acele etmesi gereken birileri varsa o da ben katrece ve truf boshayallersmile

ay evett çok fazla acele edip de mucize bekleyen arkadaslarım bu kadar sıkmayın kendinisi. yani tamam geç yemeyin aksam çok kalori almayın ama vücut için gereki olan gıdalardan da mahrum kalmayın. yani cümleten kalmayalım

dulcimin dediği gibi bizim acele etmemz sürpriz yapma amacı tasıyor ve biz de ayda 3 kio gibi bisey hedefleyerek yürüyoruz. hadi en fazla 4

Gözün aydın katrece saraçım kaydirigubbakcemile3 Aynı miktarda vermişiz olumunekankayizsmile

aydın canım aydın:)

ayy dulcim senin sefgülü seni en son gördüğünde kaç kiloydun?

iyiyim canım sen nasılsın? dahiliyeye git canım kaydirigubbakcemile5
Eh işte fıstık, idare eder. Yaw direkt gitsem polikliniğe alın kanımı sonra bana sonucu verin desem olmaz mı, hiç sevmem doktora gitmeyi :kedi: Kolay gelsin zuzum Şeniz

evet bende böyle diyeceğidim:) ama illa dahiiye sart değil söyelrsin zaten kan tahlili isteyecek hepsi belli olur ordan ama gitmisken dahiliyeye gitmek en iyisi bence çünkü en azından varsa bi tiroit bilmem ne sorunu belli olur

Hoşgeldin kuzu, yaw herkes sanki çok kolaymış gibi baktırıyo, ben çok mu tembelim ne bilmiyorumkismile Geçmiş olsun.

Ekmek ne kadar yedin kahvekokusu, neyseki akşam yemedin

Ben gidip film izleyeyim öpüldünüz opuyorumnanaktan
Hee ben zaten iddalıyım, vermek istersem veririm guclubacismile aklinialirimsmile Yaw benim sırf pastalı haftasonumu unuttun mu kız, bitene kadar yemiştim kaydirigubbakcemile2

Merak etme canım, öyle bişi yapmam ben, ama sen de eve sokma şu mereti kenidini tutamıyosan boshayallersmile Günde bi tatlı kaşığından bişi olmaz buarada.

İyi seyirler

peppermint

canım lütfen oku.

bak benim ailede de öyle. annem, dayı kızım, anneannem, annemin teyzeleri hep kilolu ve hep de tiroit sorunundan.bende de vardı iste hap kulanalıdan beri met. calısıyor da verebiiyoum bak 3 aya yakındır. değilse 2 yıldır falan hep kiouydum ben

dayı kızımda çok fenaydı kiosu.30 a yakın fazlası vardı. tiroit hapı kullanıyor diyetisyen kontorunde 25 kio falan verdi

dulcicim dahiliyeye git halsizliğim var de o sana direk kan testi verir zaten orda çıkar hepsi..

Ağzına sağlık canım kaydirigubbakcemile3 61 dim sanırım taa ocakta gördüm en son Ama o benim şu anki halime de yabancı değil. Süpriz olması için 53 şart boshayallersmile (kilo verdiğimi söylüyom buarada, sadece görsel süpriz olacak :)))

Haaaa herbişi mi belli oluyo kan tahlilinden, ben de giyeyim o zaman
kafamçokkarıştı pöf

canım siyah kuru üzümü çekirdeklerinide çiğneyerek ye bi güzel. ama vücudunda emilmesi için ardından bi cvitamini al.maydonoz,portakal ne olursa artık.

yogurdnu da yersin önünden oh mis:)

ekmek de yedim biraz canım yabilmiyorumkismile
ne kadar yediğimi söylemiyeyim..
neyse bir yeşil çay içeyim bari şimdi:gitme:

canım tahın sever misin bilmiyorum. ya da reçel

bek ben nutelladan korunma yöntemimi açıklıycam sana

kahvaltı sofrasında tahın yediğimde (ki yemeden yapamam ) ya da reçel onların sekeri fazla gelince nutella yiyemiyorum. nutella yersem de onları yiyemiyorum.tahını sevdiğimden onu tercih ediyorum nutellaya çoğu zaman hiç dokunmadan kaldırıyorum bile

geçmiş olsun ben de 15 günde 12 kilo verip de 48 kiloya düşünce demir b12 çinko değerlerim çok düşük çıktı ....hep yorgundum halsizdim işten eve gelince hemen yatmak isterdim ..en az 6 ay hap kullanacaksın dedi doktor ..hap kilo yapıyor diye kullanmadım ..ama onun yerine evlendim :) kilo aldıktan sonra tamamen değiştim ...et tavuk balık tükettim ..her sabah eşimle mutlaka kahvaltı yaparız ..kahvaltımız bol vitaminlidir ..mutlaka taze portakal suyu sıkarım mesela ..bu şekilde beslendim ve o şikayetlerimin hepsi düzene girdi çok şükür ...ama tabi bu arada 10 kilo aldım o ayrı :))

yazıyorum ama kızmayın bana ne olureyvahedigeldismile
bir tabak mercimek çorbası
bir tabak dolusu karışık sebze kızartması
yoğurtÇok üzgünüm çoook
engel olamadım şu pis midemealsanaalsanasmile

kafana takma o kadar ..ben şunu farkettim abartmadıktan sonra aslında normal yemenin bi zararı olmuyor ..tam tersine iice aç kalmak metabolizmayı yavaşlatıyor ..
bunu denedim ben ..
dünden önceki gün tartıda aynıydım ...dün akşam tavuk şiş ve yanında salata bar yedim ..normalde akşamları sadece salata yada yoğurtlu şeyler yiyordum ...bugün tartıldım ...200 gram gitmiş bir günde ...
daha önce de denemiştim bunu ve aynısı olmuştu ..sanırım çok aç kalınca metabolizma yavaşlıyor hafif onu hareketlendirince daha ii oluyor ..o yüzden yediklerin çok değil bence arada kaçırmak da lazım ..yoksa vucut iice aç kalmaya da alışıyor ...

herkeze merhabaaaa:teytey:

geçmişi okudum geldim ama kalıcı değilim sanırım kilo bildirimi yapılamıyor

gerçi denemedim de okuduklarımdan öyle anlaşılıyor

dusicim geçmiş olsun tatlım

dikkat et kendine bak bende vitamin almaya başlıycam artıkın çok iyi oluyor:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…