Kahvekokusu hoşgeldin, esas çok yiyince yazmalısın)
Hoşgeldin canım. Forumda fellik fellik geziniyom linguistin dediğin gibi delikafadulden Maşallah canım, çok süper menü :lepi: Spor da harika, daha nolsın
Birlikte olcaz canım 52 kilo, sonra peppere nanik yaparız bayanssulusmile
Benle de uğraş canım, ben de iddalıyım ama kilo verme kapasitem sınırlı :ecrin_bebek:
yazıyorum ama kızmayın bana ne olureyvahedigeldismile
bir tabak mercimek çorbası
bir tabak dolusu karışık sebze kızartması
yoğurtÇok üzgünüm çoook
engel olamadım şu pis midemealsanaalsanasmile
merhaba herkese ya ben cidden korkmaya başladmacaba bende bi hastalk mı var burayı takip etmye başladğmdan beri her sabah kalktğmda kilo verdğmi görüyorm tamam çok sevnyorm ama bir yandan da korkyorm bi sorn mu var acaba bende sizce pöf...
canım sende yarışa katıl
ezeli rakibimiz yesa olsun
kilo verme için iyi bir yöntem.
hepimiz kilo verelim tatlı bi rekabet olsun.
ama ben detoks denen ayran aşı çorbasını içerken sen neler neler yediydin öyle ya
yine de kilo verdin ya süper.
.
ay ben karışık kızartmanın tadını unuttum bilmiyorumkismile
Öğlen saatinde olduğumuzdan fazla üzülme bence, akşam çok az ye dengelersin.
Benim acele etmemin tek sebebi süpriz yapabilmek :asigim: Senin daha çok vaktin var o yüzden hiiiiç moralini bozma. Bi de sakın aç kalmalmaz: Devamını sen gelince konuşuruz dev anası kaydirigubbakcemile3
Merak etme canım, bi süre sonra verirsin amma sabırsızsınız, ne acelenin var. Acele etmesi gereken birileri varsa o da ben katrece ve truf boshayallersmile
Gözün aydın katrece saraçım kaydirigubbakcemile3 Aynı miktarda vermişiz olumunekankayizsmile
Hoşbuldum canım, nassın iyisin? kaydirigubbakcemile3
Teşekkürler canım, bişi sorcam, ben kan testi yaptırmak istiyom. Kansızlık var mı yok mu diye, onun için hangi bölüme gitmem gerekiyo :uhm: Hiç bilmem de öyle şeyleri bilmiyorumkismile
kaydirigubbakcemile5
iyiyim canım sen nasılsın? dahiliyeye git canım kaydirigubbakcemile5
Eh işte fıstık, idare eder. Yaw direkt gitsem polikliniğe alın kanımı sonra bana sonucu verin desem olmaz mı, hiç sevmem doktora gitmeyi :kedi: Kolay gelsin zuzum Şeniz
Hee ben zaten iddalıyım, vermek istersem veririm guclubacismile aklinialirimsmile Yaw benim sırf pastalı haftasonumu unuttun mu kız, bitene kadar yemiştim kaydirigubbakcemile2Ben gidip film izleyeyim öpüldünüz opuyorumnanaktan
canim benim teyzem de tiroid sorunu var,
zavalli rejime girer, neredeyse olum orucu tutar, agzini kilitler, hicbisey yemez yine de kilo veremez.
ona cektim belki de.
canim en kisa zamanda ben de tiroid testi yaptiricam..
ama test yaptirana kadar da yine diyetime sadik kalayim ki, hic olmasa kilomu koruyorum bu sekilde.
bizim aile de kilo kalitsal, annem, aneannem, teyzemler hepsi kilolu, ablam da aldi son yillarda.
en zayif benim; beni hep takdir ederler; senelerdir dikkat ede ede ancak bu kadar korudum; kendimi biraksam ben de 70 kilo olurdum simdiye belkide.
kuzenlerim bile benden yasca cok kucuk olanlar dahi benim 2 katim nerdeyse
o yuzden halime sukrediyorum cnm, 30 yasimda yine iyiyim, formumu iyi korudum yine;
ama doktoro da gidicem bir ara mutlaka..
(ozetle; tiroid sorunu olmasa da kilo irsi bizde, hep dikkat etmem lazim ) :-(
Ağzına sağlık canım kaydirigubbakcemile3 61 dim sanırım taa ocakta gördüm en son
dulcimin dediği gibi bizim acele etmemz sürpriz yapma amacı tasıyor ve biz de ayda 3 kio gibi bisey hedefleyerek yürüyoruz. hadi en fazla 4
aydın canım aydın:)
ayy dulcim senin sefgülü seni en son gördüğünde kaç kiloydun?
Haaaa herbişi mi belli oluyo kan tahlilinden, ben de giyeyim o zamanevet bende böyle diyeceğidim:) ama illa dahiiye sart değil söyelrsin zaten kan tahlili isteyecek hepsi belli olur ordan ama gitmisken dahiliyeye gitmek en iyisi bence çünkü en azından varsa bi tiroit bilmem ne sorunu belli olur
Sağolasın tatlım kaydirigubbakcemile3 Hiçbişiyim yok çok şükür sırnaşık şey Kışın çok üşürdüm, bi saçlarım çok dökülürdü ama o konuda da problemim yok bu sıralar :Saruboceq:
Gitmicem sanırsam, onun yerin kendime dikkat edem, kan yapıcı şeyler yiyem bol bol.
Arada sırada halsizlik problemi oluyo da o vitaminsizlikten, yaz meyvelerini yedikçe o da geçer kaydirigubbakcemile5
Hoşgeldin kuzu, yaw herkes sanki çok kolaymış gibi baktırıyo, ben çok mu tembelim ne bilmiyorumkismile Geçmiş olsun.
Ekmek ne kadar yedin kahvekokusu, neyseki akşam yemedin
Hee ben zaten iddalıyım, vermek istersem veririm guclubacismile aklinialirimsmile Yaw benim sırf pastalı haftasonumu unuttun mu kız, bitene kadar yemiştim kaydirigubbakcemile2
Merak etme canım, öyle bişi yapmam ben, ama sen de eve sokma şu mereti kenidini tutamıyosan boshayallersmile Günde bi tatlı kaşığından bişi olmaz buarada.
İyi seyirler
Ay sen verirsin yahu, chemes gibi ters taklaya yatırırsın beni valla
Ben kendi kulvarımda pepperım ile yesamı seçtim, onlarda da benim gibi arada çılgınlıklar yapıp sorna ağlıyorlar:)
Şaka bir yana kuzularım beni şu nutella konusunda koruyun olur mu, rakip diye kıymayın banaBu nutella benim zayıf noktam vurmayın ordan kaydirigubbakcemile3
merhaba kızlar
bugün kan değerlerime baktıdım.
demir ve b12 eksik çıktı haplarını kullanıcam önemli bişi yok allahtan sanırım verdiğim 4 kilodan kaynaklı ama hapları alıp rejime devam :icecream:
yazıyorum ama kızmayın bana ne olureyvahedigeldismile
bir tabak mercimek çorbası
bir tabak dolusu karışık sebze kızartması
yoğurtÇok üzgünüm çoook
engel olamadım şu pis midemealsanaalsanasmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?