Taam canım, öyle yapacam ilk fırsatta boshayallersmiledulcicim dahiliyeye git halsizliğim var de o sana direk kan testi verir zaten orda çıkar hepsi..
:))) Kız sen aktar açsan iyi para kazanırsın kaydirigubbakcemile3 Portakal sevmiyom ama siyah kuru üzüm yerim de evdeki bitti :sm_confused: Vitamin haplarını sevmiyom ben kokusu çok kötü :ecrin_bebek: Sağol canım ilgilendiğin için.
canım siyah kuru üzümü çekirdeklerinide çiğneyerek ye bi güzel. ama vücudunda emilmesi için ardından bi cvitamini al.maydonoz,portakal ne olursa artık.
yogurdnu da yersin önünden oh mis:)
Merak etme ben de senin gibiyim, bu durumda yarım ekmeği götürdüydüm mideye, sıkma canını, senin de fazla çok az yerimsenibenekmek de yedim biraz canım yabilmiyorumkismile
ne kadar yediğimi söylemiyeyim..
neyse bir yeşil çay içeyim bari şimdi:gitme:
kilomu yapıyo ooo :uhm:
eyvah nasıl içcem ben şimdi bu hapları
içmesemmi acaba
Ağzına sağlık canım kaydirigubbakcemile3 61 dim sanırım taa ocakta gördüm en sonAma o benim şu anki halime de yabancı değil. Süpriz olması için 53 şart boshayallersmile (kilo verdiğimi söylüyom buarada, sadece görsel süpriz olacak :)))
Haaaa herbişi mi belli oluyo kan tahlilinden, ben de giyeyim o zaman
kafamçokkarıştı pöf
kafana takma o kadar ..ben şunu farkettim abartmadıktan sonra aslında normal yemenin bi zararı olmuyor ..tam tersine iice aç kalmak metabolizmayı yavaşlatıyor ..
bunu denedim ben ..
dünden önceki gün tartıda aynıydım ...dün akşam tavuk şiş ve yanında salata bar yedim ..normalde akşamları sadece salata yada yoğurtlu şeyler yiyordum ...bugün tartıldım ...200 gram gitmiş bir günde ...
daha önce de denemiştim bunu ve aynısı olmuştu ..sanırım çok aç kalınca metabolizma yavaşlıyor hafif onu hareketlendirince daha ii oluyor ..o yüzden yediklerin çok değil bence arada kaçırmak da lazım ..yoksa vucut iice aç kalmaya da alışıyor ...
iç bence nasılsa diyet yapıyorsun etkilemez belki diyetle ..ama diyeti bırakıp da içersen kilo aldırıyor onu biliyorum ...diyetten sonra sağlıklı beslenerek bu demir ve b12 olayını çözebilirsin ama ...
Ağzına sağlık canım kaydirigubbakcemile3 61 dim sanırım taa ocakta gördüm en sonAma o benim şu anki halime de yabancı değil. Süpriz olması için 53 şart boshayallersmile (kilo verdiğimi söylüyom buarada, sadece görsel süpriz olacak :)))
Haaaa herbişi mi belli oluyo kan tahlilinden, ben de giyeyim o zaman
kafamçokkarıştı pöf
:))) Kız sen aktar açsan iyi para kazanırsın kaydirigubbakcemile3 Portakal sevmiyom ama siyah kuru üzüm yerim de evdeki bitti :sm_confused: Vitamin haplarını sevmiyom ben kokusu çok kötü :ecrin_bebek: Sağol canım ilgilendiğin için.
sağol canım yaolumunekankayizsmile
kuzucum geçmiş olsun,bildiğim kadarıyla pekmezi sulandırıp içmek de kan yapıyoryerimseniben
kilomu yapıyo ooo :uhm:
eyvah nasıl içcem ben şimdi bu hapları
içmesemmi acaba
aaaa asla yapmıyo hatta vermedede yardımcı bile olabilir sebebi enerjin yerine geliyor daha aktif oluyorsun birde sinirleri sakinleştiriyor çünkü b12 eksikliği sinir bozukluğu yapıyor
ben geçen mayıstan beri ara ara kullanıyorum onu içmem gerekipte içmessem kilo almaya meyilli oluyorum
tabii senn bilirsin vücut yapılarıda değişik kişiden kişiyeyerimseniben
sağol kahvem ama şükür kansızlık çıkmadı.. demirle b12 hatta b12 az miktarda düşükmüş doktor ilcı düzenli kullanmsanda olur ama demir ilacını kesinlikle al dedi
alcaz bakalım
Yasemin ve katrece, 15 dk sonra gelecem, bi yere kaybolmayın :))
daqlım ben hematolojiye gitmiştim oda çok yardımcı bu konuda hattaa norolojide ne alaka diyeceksiniz
sonbaharda sünnet düğünümüz vardı bende de bahar yorgunluğu 2 sinide çıktım beraberce tahlil yaptırdılar ama tiroitlere bakıp bakmadıklarını bilmiyorum
olay tamamıyle benden kaynaklanıyormuş(azıcık tembelimde)bilmiyorumkismile
inan 5 tüp kan aldılar o zaman:1shok:
kızlar ben çizelgeme 61,7 giriyorum ama 61 çıkıyo hep :uhm:
yoksa tam 61 miyim gerçekten :jeyyar:
kaydirigubbakcemile3
aaevet o işte bende şu bir aydır kendime gelemiyorum bir türlü hep bi durgunluk ayağa kalkmak istemiyorum tabii ozaman da kilo alıyorum işteay evet acayip sinirliyim. bende diet yapıyorum diye sinirliyim zannediyodum. çemkiriyodum devamlı herkese umarım geçer. annem ve nişanlım çok şikayeçi bu durumumdan
tamam canımYasemin ve katrece, 15 dk sonra gelecem, bi yere kaybolmayın :))
çok geçmis olsun canım benim.. bende dulci ye diycektim zaten hemoglobin isterler ordan belli olur diye.
tiroitlerine bakmamıs oabilirler canım. hemogobin de görünmüyo ayrıca tsh istemesi lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?