50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhabalar
bugünki menüm şöyle :
sabah : 2 dilim ekmek,az beyaz peynir,1 dilim salam,bir bardak çay
öğlen : 1 tabak yumurtalı brokoli yemeği,1 tabak yoğurt,2 dilim kepek ekmeği
ara :1 bardak bitki çayı
akşam : 1 tabak bezelyeli tavuk yemeği,az bulgur pilavı,1 tabak yoğurt
ayrıca leslie 3 fast mil adlı videoyu indirdim.öğlen 20 dk onunla yürüdüm,akşamda tamamını yürümek istiyorum,birde 30 tane mekik her akşam çekiyorum.

dulcicim dahiliyeye git halsizliğim var de o sana direk kan testi verir zaten orda çıkar hepsi..
Taam canım, öyle yapacam ilk fırsatta boshayallersmile

canım siyah kuru üzümü çekirdeklerinide çiğneyerek ye bi güzel. ama vücudunda emilmesi için ardından bi cvitamini al.maydonoz,portakal ne olursa artık.

yogurdnu da yersin önünden oh mis:)
:))) Kız sen aktar açsan iyi para kazanırsın kaydirigubbakcemile3 Portakal sevmiyom ama siyah kuru üzüm yerim de evdeki bitti :sm_confused: Vitamin haplarını sevmiyom ben kokusu çok kötü :ecrin_bebek: Sağol canım ilgilendiğin için.

ekmek de yedim biraz canım yabilmiyorumkismile
ne kadar yediğimi söylemiyeyim..
neyse bir yeşil çay içeyim bari şimdi:gitme:
Merak etme ben de senin gibiyim, bu durumda yarım ekmeği götürdüydüm mideye, sıkma canını, senin de fazla çok az yerimseniben

kilomu yapıyo ooo :uhm:
eyvah nasıl içcem ben şimdi bu hapları
içmesemmi acaba

iç bence nasılsa diyet yapıyorsun etkilemez belki diyetle ..ama diyeti bırakıp da içersen kilo aldırıyor onu biliyorum ...diyetten sonra sağlıklı beslenerek bu demir ve b12 olayını çözebilirsin ama ...

canım sen süpheelrini de anlat ona göre eklesin nelerin testini isteyeceğini. bi kan vermede hepsi bellioluyo zaten ya o yüzden

ayy insallahh sürpriz yapmayı basarırız yaaa benimki de beni en son gördüğünde(15 Ekim)

6 ay olcaaaaakkkkk nerdeyseee 58 dim.nette en son gördüğünde de 60 dım. insallah söyle en azından bi 53 e bari inersem aynen senin ve trufun hedefi gibi yni, süper olcak yaaa :ecrin_bebek::ecrin_bebek:

Son düzenleme:

sağol canım yaolumunekankayizsmile
kuzucum geçmiş olsun,bildiğim kadarıyla pekmezi sulandırıp içmek de kan yapıyoryerimseniben

daqlım ben hematolojiye gitmiştim oda çok yardımcı bu konuda hattaa norolojide ne alaka diyeceksiniz

sonbaharda sünnet düğünümüz vardı bende de bahar yorgunluğu 2 sinide çıktım beraberce tahlil yaptırdılar ama tiroitlere bakıp bakmadıklarını bilmiyorum

olay tamamıyle benden kaynaklanıyormuş(azıcık tembelimde)bilmiyorumkismile
inan 5 tüp kan aldılar o zaman:1shok:

ayy canım zati hayalimde bayagı bi yer ve zaman teskil etti:)

hatta su kaymakamlık kredisini falan düsünmüstüm açmak için aktar süper de olurdu bizim buunduugmuz cevrede aktar yok öyle adı belli.

bu arada vitamin demekteki kastım demirin emilmesi için mutlaka c vitamini ne ihtiyac varmıs canım o yüzden c vitamini buunan bi meyve filan ye manasında demistm

sağol canım yaolumunekankayizsmile
kuzucum geçmiş olsun,bildiğim kadarıyla pekmezi sulandırıp içmek de kan yapıyoryerimseniben

sağol kahvem ama şükür kansızlık çıkmadı.. demirle b12 hatta b12 az miktarda düşükmüş doktor ilcı düzenli kullanmsanda olur ama demir ilacını kesinlikle al dedi
alcaz bakalım

b12 unutkanlığın en büyük sebebi haberiniz olsun ..unutkanlık b12 eksikliğinden kaynaklanıyor

kilomu yapıyo ooo :uhm:
eyvah nasıl içcem ben şimdi bu hapları
içmesemmi acaba

aaaa asla yapmıyo hatta vermedede yardımcı bile olabilir sebebi enerjin yerine geliyor daha aktif oluyorsun birde sinirleri sakinleştiriyor çünkü b12 eksikliği sinir bozukluğu yapıyor

ben geçen mayıstan beri ara ara kullanıyorum onu içmem gerekipte içmessem kilo almaya meyilli oluyorum
tabii senn bilirsin vücut yapılarıda değişik kişiden kişiyeyerimseniben

kızlar ben çizelgeme 61,7 giriyorum ama 61 çıkıyo hep :uhm:

yoksa tam 61 miyim gerçekten :jeyyar:
kaydirigubbakcemile3

ay evet acayip sinirliyim. bende diet yapıyorum diye sinirliyim zannediyodum. çemkiriyodum devamlı herkese umarım geçer. annem ve nişanlım çok şikayeçi bu durumumdan

ilgilencek arkadaslar bisiy paylasmak istiyorum.

dün kirpik bakımına basladım(siyahlasması ve uzaması için ) ve dün iki kez falan sürdüm uzamıssss bi günde bile etkisini gösterdi böyle uçlarından açık renkte belirmis. zaten öncedeb badem yagı ve hint yağıyla da denemistim ve uzamıstı ama bu sefer amacım uzayanların rengini koyuastırmaktı insallah ise yarıycak

rosense mağazalarında bi kirpik-kaç bakım seyi var .böyle rimel kutusunda gibi bi yanı kas için bi yanı kirpik.onu alcaktm ama diğer kremlerim de bitti onları almam lazım öncelikle diye vazgeçtim

dün gittim hindistan cevizi yağı ve kakao yagı aldım

evde bulunan hint yağıyla karıstırdım sonra kulak çöpünü batırdım sonra vazelin(doğal)e sürdüm kulak çöpünü ve kirpiklerime sürdüm. dün yaptım iki kez be vir günde bile mükemmel sonuç.bi devam edersem 15 gün sonunda nour biemiyorum artık:)

sağol kahvem ama şükür kansızlık çıkmadı.. demirle b12 hatta b12 az miktarda düşükmüş doktor ilcı düzenli kullanmsanda olur ama demir ilacını kesinlikle al dedi
alcaz bakalım

oh çok şükür:Saruboceq:
bu mevsimde olması normal bişiyerimseniben
dikkat et kendine datlumolumunekankayizsmile

Yasemin ve katrece, 15 dk sonra gelecem, bi yere kaybolmayın :))

ben de tam bakımla ilgili bi seyler yazarken sen yazmıssın böyle.en çok yaseminle benim ilgi alanıma giren bisey yani bakımmm bayanssulusmile:) sorcaksın canım heralde:) bi saat sonra falan evden çıkcam o zamana kadar burdayım

çok geçmis olsun canım benim.. bende dulci ye diycektim zaten hemoglobin isterler ordan belli olur diye.

tiroitlerine bakmamıs oabilirler canım. hemogobin de görünmüyo ayrıca tsh istemesi lazım

ay evet acayip sinirliyim. bende diet yapıyorum diye sinirliyim zannediyodum. çemkiriyodum devamlı herkese umarım geçer. annem ve nişanlım çok şikayeçi bu durumumdan
aaevet o işte bende şu bir aydır kendime gelemiyorum bir türlü hep bi durgunluk ayağa kalkmak istemiyorum tabii ozaman da kilo alıyorum işte
çemkirme işine gelince bende aynı ama benimkisi moral bozuluğu olarak olarak daha etkin
Yasemin ve katrece, 15 dk sonra gelecem, bi yere kaybolmayın :))
tamam canım

çok geçmis olsun canım benim.. bende dulci ye diycektim zaten hemoglobin isterler ordan belli olur diye.

tiroitlerine bakmamıs oabilirler canım. hemogobin de görünmüyo ayrıca tsh istemesi lazım

sağolasın tatlışım olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…