ilgilencek arkadaslar bisiy paylasmak istiyorum.
dün gittim hindistan cevizi yağı ve kakao yagı aldım
evde bulunan hint yağıyla karıstırdım sonra kulak çöpünü batırdım sonra vazelin(doğal)e sürdüm kulak çöpünü ve kirpiklerime sürdüm. dün yaptım iki kez be vir günde bile mükemmel sonuç.bi devam edersem 15 gün sonunda nour biemiyorum artık:)
kız sen beni baştan çıkarıyon bak:jeyyar:
bir kirpiklerim kalmıştı uğraşmadığım
anam tam gün bana yetmiyooohaoldumsmile
ayy canım seni de ayartmıs olmıyım :)bayanssulusmile
benim alt seyrek de o yüzden yapıyorum asıl amacım bu.siyah benim kirpikler ama daha koyu görünmesini istiyorum daha sık görünsün diye o yüsden canım:)hani söyle kalın,yoğun,uzn siyah kirpikler vardır ya ona özendiğimden yapıyorum
tabi sükür rabbime vermis öyle bi sorun yok ama bitkileri de yaratan o değil mi, yarattıgı nimetlerden faydalanayım dedim. ne zamandır aklımdaydı aklımda durup durmasın dedim yapayım kurtulayım:)
Fıstıklarım merak etmeyin iyiyim yaw, bişim yok, bi tek mevsim değişikliğinde halsizlik var hafif tabi bi de az meyve yediğimden, bu kadar yani. Merakımdan baktırmayı düşünüyom :)))dusicim geçmiş olsun tatlım
dikkat et kendine bak bende vitamin almaya başlıycam artıkın çok iyi oluyor:lepi:
Selam klikcim, menün de sporun da çok güzel. Pilavı yine sokmuşsun araya :))Merhabalar
bugünki menüm şöyle :
sabah : 2 dilim ekmek,az beyaz peynir,1 dilim salam,bir bardak çay
öğlen : 1 tabak yumurtalı brokoli yemeği,1 tabak yoğurt,2 dilim kepek ekmeği
ara :1 bardak bitki çayı
akşam : 1 tabak bezelyeli tavuk yemeği,az bulgur pilavı,1 tabak yoğurt
ayrıca leslie 3 fast mil adlı videoyu indirdim.öğlen 20 dk onunla yürüdüm,akşamda tamamını yürümek istiyorum,birde 30 tane mekik her akşam çekiyorum.
Canım çok şükür iyiyim yaw, yukarıya da yazdım, benimki merak daha çok. Ayrıca zaten hap kullanmayı sevmediğim için doktorlar uğraşacağıma daha özenli beslenmem daha mantıklı.canım sen süpheelrini de anlat ona göre eklesin nelerin testini isteyeceğini. bi kan vermede hepsi bellioluyo zaten ya o yüzden
ayy insallahh sürpriz yapmayı basarırız yaaa benimki de beni en son gördüğünde(15 Ekim)
6 ay olcaaaaakkkkk nerdeyseee58 dim.nette en son gördüğünde de 60 dım. insallah söyle en azından bi 53 e bari inersem aynen senin ve trufun hedefi gibi yni, süper olcak yaaa :ecrin_bebek::ecrin_bebek:
Canım benim ya, aynı ben kaydirigubbakcemile3 Benim de olay o muhtemelen :))olay tamamıyle benden kaynaklanıyormuş(azıcık tembelimde)bilmiyorumkismile
inan 5 tüp kan aldılar o zaman:1shok:
Cidden düşün canım, iyi iş yapıyolarayy canım zati hayalimde bayagı bi yer ve zaman teskil etti:)
hatta su kaymakamlık kredisini falan düsünmüstüm açmak için aktar süper de olurdu bizim buunduugmuz cevrede aktar yok öyle adı belli.
bu arada vitamin demekteki kastım demirin emilmesi için mutlaka c vitamini ne ihtiyac varmıs canım o yüzden c vitamini buunan bi meyve filan ye manasında demistm
Virgül yerine nokta koy arayakızlar ben çizelgeme 61,7 giriyorum ama 61 çıkıyo hep :uhm:
yoksa tam 61 miyim gerçekten :jeyyar:
kaydirigubbakcemile3
Yok kız, sadece bi sürü şey yazmışsın, yanıtınızı vermek için şey ettim kaydirigubbakcemile3 Herşeyim tamam da bi tek kirpik mi kaldı :)))ben de tam bakımla ilgili bi seyler yazarken sen yazmıssın böyle.en çok yaseminle benim ilgi alanıma giren bisey yani bakımmm bayanssulusmile:) sorcaksın canım heralde:) bi saat sonra falan evden çıkcam o zamana kadar burdayım
katrece benim eşim de aktara çok düşkün ..hatta gitti 150 lira verip ginseng bile aldı düşün artık :))ben o kadar ince olarak aktarcı değilim ama yeşil çayın zayfılamadaki etkisini çok gördüm bir de gaz için rezene çayı çok ii geldi bana gazımı hemen kesti onu söyleyebilirim ..
Peppercim mankenim , tabi ki kopma burdan, ben de asla kopmam, yoksa kilo alırız, burası kilo korumayı garanti ediyo bence olumunekankayizsmile
Amanıııın ailendeki olayı ben şimdi okuyorum, çok dikkat et, o konu cidden çok etkili eyvahedigeldismile Yaw şimdi düşündüm, benim annem şu an yaşına rağmen çok güzel fiziği var (göbek çıktı, ama kalçalar falan daş gibi) ve genç kızken de çok zayıfmış, 50 li yaşlara kadar da zayıftı. Ben niye kendimi bildim bileli balık etliyim :uhm:
Merak etme canım, bu bilinç devam ettikçe ailen gibi olmazsın. Ooooh bu moralle süper bi haftasonu geçirin eşinle, iyi dilek ve biraz da kıskanma smile sı :kedi: Ben en son 29 beden kot gidiyodum şu an da öyle bişidir, genelde de 30 beden alırım bol giymeyi sevdiğim için ohaoldumsmile Ben de 27 beden istiyom artık :Saruboceq: (ama hafif bol gelsin aklinialirimsmile)
Eee doğru diyon ama kaydirigubbakcemile3
Gerçek değerleri yaz tabi... Bol bol ye, bol bol spor yap. Senin metabolizman kilo vermeye müsait, afiyet olsun aklinialirimsmile
Hee hamilelikse düşünce o zaman haklısın, benim fikrim yok o konuda da herkes senin gibi düşünüyo, hem hamillelik kalçaları da istediğin kıvama sokar bence aklinialirimsmile Ben de hiç gitmedim salona, gitmeyi düşünmüyom, ünideyken dibimde olduğu halde gitmediydim bundan sonra da gitmem kolay kolay. Açık havada spor en güzeli zemuszemus Sporun bırakınca kesin cıvıyon, düzenli yapamayacağın spora başlamasan daha iyi edersin. Çevremden dediğim gibi cıvıyanlar var.
Hemen bakıyom
Yok kız, bi kez demek bile yetiyo bana sırnaşık şey Tontişkom kaydirigubbakcemile3
Baya kalabalıklaştık, pepper, spatz, yasemin, katrece, kuzu, lachesis... benim bilmediklerim de vardır kesin. Ama yarış demek sadece liste işi değil, möhöm olan karşındakiyle uğraşcan aklinialirimsmile Gaza gelmek istiyosan gerçekten yarışta ol kaydirigubbakcemile5
Öptüüüüüüüüüüüüüm tontişkom kaydirigubbakcemile3
Fıstıklarım napıyorsunuz?
Ben menümü yazayım,
Sabah 1.5 dilim tam tahıl ekmeği, 2 zeytin, çörekotlu beyaz peynir ve 2-3 çay kaşığı portakal reçeli yedim.
Arada bir avuç taze fındık yedim.
Öğlen de 1 dilim ekmek, 2 zeytin ve çörekotlu beyaz peynir yedim. Çok azcık yarım tatlı kaşığı kadar nutella yedim ay takıntı mı oldu ne, allahtan az yedim.
Bu vicdan azabı ile 10 kat merdiven indim, 20 dakika yürüdüm hava çok güzeldi.
Akşama yoğurtlu bakla yapıcam. Ya da şu pepperın peynirli biber tarifini, ya ama ben o tarifi unuttum, nasıldı peppercım tekrar yazar mısın? Bir de o tek başına karın doyurur mu ben doyarım da eşim doyar mı bilemedim.
Birazdan film izliycem, ondan sonra bisiklete binerim, birazcık da ev işi. Yemek falan, akşama da callenetics yapıcam.
pepper hanımmmmm kız sen 27 beden giyiyon bir de ağlaşıyon aaaa, alsanaalsanasmile
Manken mi olcan başımıza artist guclubacismile
Ben de 29 giyiyorum dulcim gibi, 27 giymem için 52 olmam lazım.
sen de halana cekmissindir belki lulucumm..
baktim da mesajlarina yine usenmeden herkesi yanitlamissin;
iyilik melegi arkadasim benim.
cok sevgi smile si ;-)
ben de sasirdim lulu, 29 olmusumdur diyodum, 27 oldu valla... acaba kotun kalibi mi genisti ki)
merak etme ne guzel vermeye basladin; yakinda sollarsin bizi
Yaw ama halalarım iri kıyım ama hepsi de boylu poslu :uhm:
Canım benim saolasın ama yoruldum valla ohaoldumsmile yaseminciğim geldiğinde ona yazacak halim kalmadı o yüzden mola verdim, yetmiyomuş gibi bi de başka yerden yazışıyom delikafadulden Valla yeni gelen arkadaşlar başkalarının menülerine yazmaya başlamazlarsa ben de yazmam artıkın şakkıdı
Ben şöyle düşünüyom senin hakkında mankencim, sen bayadır 55 sin ya, artık oturdu senin üstüne o zayıflık incelik olaraktan da o yüzden kesin 27 dir, bi de kot bedenleri şaşmıyo hiç. Ona bakarsan normal bedende 38 beden pantolon giyiyom ben de :icecream:
He kız merak etmiyom ben, pek bi kendime güvenirim :smiley-cool: Tabi sizler sayesinde kaydirigubbakcemile3 Trufcum özellikle bana çok umut veriyo, o iyi kilo veriyo ve hedefimiz de aynı ya boshayallersmile
ayy simdi gordum;
lachesis beni kendine rakip yapmis;
disine goreymisim..
vay vay vay vayyyyy.....
gosteririm ben sana beni kucuk gormeyi lachesis..
p
bir de dulci ile isbirligi yapiyorlar sunlara bak
ben de yanima spatzi alayim da bari...
Spatz kız sen nasıl 27 giymiyom o boy o kiloyla, neyse ki spora gidiyon, tez zamanda 27 beden olursun fıstık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?