50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kız sen beni baştan çıkarıyon bak:jeyyar:
bir kirpiklerim kalmıştı uğraşmadığım

anam tam gün bana yetmiyooohaoldumsmile

kız sen beni baştan çıkarıyon bak:jeyyar:
bir kirpiklerim kalmıştı uğraşmadığım

anam tam gün bana yetmiyooohaoldumsmile

ayy canım seni de ayartmıs olmıyım :)bayanssulusmile

benim alt seyrek de o yüzden yapıyorum asıl amacım bu.siyah benim kirpikler ama daha koyu görünmesini istiyorum daha sık görünsün diye o yüsden canım:)hani söyle kalın,yoğun,uzn siyah kirpikler vardır ya ona özendiğimden yapıyorum

tabi sükür rabbime vermis öyle bi sorun yok ama bitkileri de yaratan o değil mi, yarattıgı nimetlerden faydalanayım dedim. ne zamandır aklımdaydı aklımda durup durmasın dedim yapayım kurtulayım:)

katrece benim eşim de aktara çok düşkün ..hatta gitti 150 lira verip ginseng bile aldı düşün artık :))ben o kadar ince olarak aktarcı değilim ama yeşil çayın zayfılamadaki etkisini çok gördüm bir de gaz için rezene çayı çok ii geldi bana gazımı hemen kesti onu söyleyebilirim ..

tabi canım çok güzel yapıyorsun doğal güzellik gibisi yok zaten insan kendini aynaya baktığında güzel görüyorsabayanssulusmile iş bitmiştir bencezemuszemus

dusicim geçmiş olsun tatlım

dikkat et kendine bak bende vitamin almaya başlıycam artıkın çok iyi oluyor:lepi:
Fıstıklarım merak etmeyin iyiyim yaw, bişim yok, bi tek mevsim değişikliğinde halsizlik var hafif tabi bi de az meyve yediğimden, bu kadar yani. Merakımdan baktırmayı düşünüyom :)))

Selam klikcim, menün de sporun da çok güzel. Pilavı yine sokmuşsun araya :))

Canım çok şükür iyiyim yaw, yukarıya da yazdım, benimki merak daha çok. Ayrıca zaten hap kullanmayı sevmediğim için doktorlar uğraşacağıma daha özenli beslenmem daha mantıklı.
Ayy canım sizinki çok zor ya, evlendirelim sizi :)) Böyle ayrı gayrı olmaz ki.. Senin de başaracağına eminin fıstık :lepi:
olay tamamıyle benden kaynaklanıyormuş(azıcık tembelimde)bilmiyorumkismile
inan 5 tüp kan aldılar o zaman:1shok:
Canım benim ya, aynı ben kaydirigubbakcemile3 Benim de olay o muhtemelen :))

Cidden düşün canım, iyi iş yapıyolar ) Onu ben de biliyom lülülülülülü
kızlar ben çizelgeme 61,7 giriyorum ama 61 çıkıyo hep :uhm:

yoksa tam 61 miyim gerçekten :jeyyar:
kaydirigubbakcemile3
Virgül yerine nokta koy araya
Yok kız, sadece bi sürü şey yazmışsın, yanıtınızı vermek için şey ettim kaydirigubbakcemile3 Herşeyim tamam da bi tek kirpik mi kaldı :)))

anacım bende öyleyim elimde olsa herşeyden alıcamdelikafadulden

sen de halana cekmissindir belki lulucumm..

baktim da mesajlarina yine usenmeden herkesi yanitlamissin;
iyilik melegi arkadasim benim.
cok sevgi smile si ;-)
ben de sasirdim lulu, 29 olmusumdur diyodum, 27 oldu valla... acaba kotun kalibi mi genisti ki )

merak etme ne guzel vermeye basladin; yakinda sollarsin bizi

oooh, yaris kizisti.:lepi:

valla kot bedenine ben de sastim kiz;
29 olmusumdur diyordum, hatta kabine girerken bi 28 bi 29 aldim;
28 bol oldu, kiz dedi ki bu size cok bol, 27 almaniz lazim.

cnm ben anlamadim; abimin esi 1.76 boy; 56 kilo, cok zayif duruyor; bir kez benim esofmanim ona dar geldi olmadi.. halbuki benden zayif duruyor :1shok: boydan belkide;
senin de boyun uzun benden zayif durursun.

cnm
kirmizi biberi yikayip, icini oyup, peynir doldurdum, sonra da tava da kozledim her tarafini, peyniri biraz eriyene kadar.

bir baska seferinde de mikrodalgada yaptim; 4 dk. pisirme ayarinda beklettim; m.dalga da daha guzel oldu.

beni 1 tanesi doyurdu, esim 2 yedi.
ama yanina kirmizi lahana salatasi bir de corba yapmistim esime yaptigim zaman..

Yaw ama halalarım iri kıyım ama hepsi de boylu poslu :uhm:
Canım benim saolasın ama yoruldum valla ohaoldumsmile yaseminciğim geldiğinde ona yazacak halim kalmadı o yüzden mola verdim, yetmiyomuş gibi bi de başka yerden yazışıyom delikafadulden Valla yeni gelen arkadaşlar başkalarının menülerine yazmaya başlamazlarsa ben de yazmam artıkın şakkıdı

Ben şöyle düşünüyom senin hakkında mankencim, sen bayadır 55 sin ya, artık oturdu senin üstüne o zayıflık incelik olaraktan da o yüzden kesin 27 dir, bi de kot bedenleri şaşmıyo hiç. Ona bakarsan normal bedende 38 beden pantolon giyiyom ben de :icecream:

He kız merak etmiyom ben, pek bi kendime güvenirim :smiley-cool: Tabi sizler sayesinde kaydirigubbakcemile3 Trufcum özellikle bana çok umut veriyo, o iyi kilo veriyo ve hedefimiz de aynı ya boshayallersmile

ayy simdi gordum;
lachesis beni kendine rakip yapmis;
disine goreymisim..

vay vay vay vayyyyy.....

gosteririm ben sana beni kucuk gormeyi lachesis..

p

bir de dulci ile isbirligi yapiyorlar sunlara bak
ben de yanima spatzi alayim da bari...

çok teşekür ederim yorumun için.pilav dün akşam yememiştim.dünden kaldı yemekde.bari bugün yiyeyim dedim.
valla sizlerin yorumlarını okuyunca çok gaza geliyorum.hep sağlıklı beslenmek istiyorum.opuyorumnanaktan
allah sizlerden razı olsun.

sen hiç merak etme peppercim canlarına okuruz valla alimallahklava:

yaa ben de 28-29 giyiyorum kotta, 27 giymek istiyorum artıkÇok üzgünüm çoook

Klikcim sen dün pilav yemedin mi, üzüldüm valla :)))) Ben ye dediydim halbuki :))

Peppercim
ben hepinizin yanındayım, benim taktiğim yanlış bişi yaptığınızda sizi gaza getirmek, o işe de o an keyfim nasılsa öyle yaparım, ister kızarım ister severim :)) istersem de dalga geçerim

bugun cozuttum;

02/04/
06.30
1 ad. Kuru kayisi; 1 bardak su

09.00 kahvalti
2 dilim cok tahilli ekmek
1 dilim beyaz peynir
Domates, salatalik; 1 kucuk bal

Ara
1 bardak light sut
2 ad. Etiform corek otlu

Ogle
ıspanakli pilic sarma, 1 kasik salata
--turk kahvesi, 2 kare bitter cikolata

Ara
2 ad. Etiform corekotlu

Spatz kız sen nasıl 27 giymiyom o boy o kiloyla, neyse ki spora gidiyon, tez zamanda 27 beden olursun fıstık

canım benim bacaklarım,kollarım ince ama söylemesi ayıp popom çıkıkopuyorumnanaktan biraz da göbeğim var, bütün kilolar oralarda toplanınca haliyle kot bedeni artıyorohaoldumsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…